Deel | .
 

 Derek Hodges

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Derek Hodges   wo jul 10, 2013 10:30 am

Derek Hodges
NAME
Derek Hodges
AGE
25
KIND
teacher
FAMILY
Edrian Hodges
ALIAS
Miss piggy
PERSONALiTY
Oké derek heeft twee hele verschillende kanten. De leraar, en tja gewoon derek. Derek als leraar is streng en het gebeurt vaak dat leerlingen een hekel aan hem krijgen. Dit omdat hij wilt dat zijn leerlingen hun best doen in zijn les en alles geeft wat ze in zich hebben. Dan pas is hij tevreden.  En dan nu de derek in zijn vrije tijd hij is een sportief persoon en doet veel aan sport. Dit omdat hij in vorm wil blijven. Verder is hij een zorgzame man. Hij is vriendelijk en een rustig persoon. Iemand die graag een boek leest. Derek is erg afstandelijk en wilt niet dat mensen veel van hem weten. Ze vinden hem dan ook een gesloten persoon. Verder is hij iemand die zijn best doet in de dingen die hij wilt. Hij is er zeker niet vies van om zijn handen vies te maken als hij zo zijn zin kan krijgen.

HISTORY
Tja in de eerste 24 jaren van zijn leven is nooit echt iets spannends gebeurt. Hij groeide op bij zijn vader. Derek was vanaf kleins af aan behendig. Dit komt grote deels door zijn andere kracht levitatie het duurde lang voor hij dit in de hand had. En het gebeurde wel eens dat hij omhoog ging zonder dat hij dit wou. Dat was vooral te zien tijdens gym. De enigste vak waar hij wel goed in was. Dit omdat hij moeite had met leren en dat soort dingen. Door gym redde hij het dan ook eigenlijk net. In de eerste klas kreeg hij een studie maatje die hem zou helpen met de lessen. En het is gelukt meneer ontving zijn diploma en besloot een sport opleiding te doen. Pas op de universiteit kreeg hij zijn eerste vriendin. Derek werd een player en genoot van alle aandacht. Echter ging het snel uit met zijn vriendinnen aangezien hij niet vond wat hij zocht bij iemand. Derek was iemand die ook naar mannen keek. Volgens derek zelf viel hij niet op mannen maar vond ze ook niet lelijk. Nee hij kon gerust zeggen dat hij iemand een lekkerding vond. Ook op de universiteit bepaalde hij zijn diploma wat betekende dat hij verschillende richtingen op kon. Echter besloot hij eerst twee maanden op vakantie te gaan. De eerste 6 weken werd het Frankrijk, Parijs. Toen hij eenmaal in het hotel was ging het al snel mis. De hotel medewerker had een fout begaan waar door hij en een andere man op dezelfde kamer waren in gedeeld. Verder zat het hotel vol en het zelfde als de andere hotels in de buurt. Derek en de man die zich voorgesteld had als Stiles katz besloten niet moeilijk te doen en de kamer gewoon te delen. Echter wouden ze natuurlijk wel korting hebben. En dat kregen ze. Na dat de irritatie voorbij was bekeek derek stiles eens goed. Het duurde dan ook niet lang voor hij besefte dat wat hij zag hem goed beviel. Derek vroeg hem niet lang daarna of stiles ook samen wou eten avonds aangezien ze ook de kamer deelde. En zo ontstond er een liefde. Derek was hopeloos verliefd op stiles en die leeftijds verschil boeide hem weinig. Tegen de tijd dat ze uit elkaar moesten en derek verder moest was het allang geen vakantie liefde meer. Derek ontdekte in die tijd met stiles dat een man had wat hij zocht bij vrouwen maar niet kon vinden. Nu wilt derek ook niet meteen zeggen dat hij alleen maar op mannen valt aangezien hij af en toe nog wel eens een relatie heeft met een vrouw. Eenmaal weer terug van vakantie begon hij zijn cv's te versturen en het duurde niet lang voor hij aangenomen werd op Royal College. En daar ontdekte hij tot grote schrik dat stiles een van zijn leerlingen is. Natuurlijk heeft meneer hier moeite mee en hij probeert letterlijk alles om er voor te zorgen dat hij niet een fout zou begaan waar door hij misschien wel ontslagen zou worden.

POWER
Levitatie is het vermogen om zich voort te bewegen in de lucht en zweven of te verplaatsen door de lucht. Het is vooral een defensieve macht gebruikt om aanvallen te voorkomen.

Behendigheid Iemand met dit vermogen kan snel van de ene beweging naar de andere, en is meestal erg sierlijk, wendbaar en licht op hun voeten.  Ze kunnen lopen op muren, springen en springen over/van grote hoogten zonder veel inspanning, Derek is hier door een stuk sneller dan een normaal persoon. Maar het is niet zo dat hij al te snel is. Dit zorgt er ook voor dat Derek sneller kan reageren op dingen. Ze kunnen ook efficiënt aanvallen ontwijken.
HANNAH @ ATF!
Terug naar boven Ga naar beneden
Lilith Pierce
avatar
ModeratorPROFIELNaam : bunny
Aantal berichten : 16
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 17 years
Geslacht: Female
Liefde: why would i love someone?

BerichtOnderwerp: Re: Derek Hodges   wo jul 10, 2013 3:03 pm

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Derek Hodges

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: Accepted-