Deel | .
 

 Seira Rose de Ravin

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Seira Rose de Ravin   za jul 13, 2013 5:55 pm

Seira Rose de Ravin
NAME
Seira Rose de Ravin
AGE
15 jaar
KIND
Student
FAMILY
yet to come ~
ALIAS
SanNi
PERSONALITY
Arrogantie en de drang naar perfectie. Dat zijn de twee termen om dit meisje te omschrijven. Ze zal er alles voor doen om de beste zijn in alles. Ze moet boven iedereen uitstijgen zodat ze op andere neer kan kijken. Perfectie, dat is alles waarvoor ze leeft. Niet perse perfectie om zich heen, maar perfectie van zichzelf. Ze mag geen vergissingen maken, ze mag geen zwaktes hebben. Dat een goede, vriendelijk persoonlijkheid ook bij perfectie horen, is iets wat nooit bij haar duidelijk is geworden. Nee, Seira is wellicht het meest asociale persoon ooit. Niet in de zin dat ze mensen om ver duwt in de gangen en iedereen in zijn gezicht uit scheldt, maar in de zin van dat ze helemaal geen contact met anderen heeft. Niemand, behalve misschien dan haar broers, kan zo geweldig zijn als zij is, dus waarom zou ze dan contact met anderen moeten hebben? Wat ze wel begrijpt is dat ze soms een masker moet opzetten. Het lieve meisje voor de leraren dat met een glimlach haar opstel inlevert en het perfecte voorbeeld voor haar medeleerlingen. Ja, als iemand haar aanspreekt zou ze hem/haar niet afsnauwen en bot zijn, wellicht wel wat te scherp en neerbuigend, ze zou lief glimlachen en over elke woordkeuze nadenken. Maar zelf op iemand afstappen? Nee, nooit. Het is niet dat ze het niet durft, het is dat ze de behoefte totaal niet heeft. Ze heeft geen andere nodig, dus er is ook geen reden om contact te zoeken met andere personen.

HISTORY
Seira is op gegroeid, net zoals haar broers, in het main-house van de Ravins dat in Wales staat. Ook zij kreeg op zeer jonge leeftijd al de strenge lessen en zij was degene die deze lessen omhelsde. Natuurlijk was ze dol op het idee dat bij elk ding dat ze leerde, ze nog iets beter werd. Vaak verhoogde ze het niveau van de lessen ook zelf. Het twee uur met een boek op haar hoofd rond lopen, verlengde ze naar hele dagen met een boek op haar hoofd alles doen. De viool en piano lessen breidde ze uit naar viool, piano, zang en harp lessen. En het ging haar allemaal goed af. Natuurlijk, want als iets niet gelijk goed ging, beleef ze tot diep in de nachten oefenen totdat ze het wel kon. Dat is de reden achter haar perfectie. Geen natuurlijk talent, maar oefenen, oefenen en oefenen. Koppig zijn en door bijten ook al bloedden je vingers ondertussen. En toch, hoe hard ze ook probeerde, lukte het maar niet om de telepathie en empathie krachten onder de knie te krijgen. Hoeveel oefeningen ze ook probeerde, hoe vaak ze het ook herhaalde: het wilde, en wilt, haar maar niet lukken. Het is de zwarte vlek op haar perfect witte tafelkleed. De vlek die ze probeert te verbergen door er een vaas met witte rozen op te zetten. Haar broers weten van haar mislukkingen wat betreft haar telepathie en empathie en voor de rest probeert het meisje het zoveel mogelijk geheim te houden. Het is een afbraak aan haar perfectie en ze haat het daardoor. Nog beschaamder is dat de Ravins van oorsprong bekend staan om juist deze tak in de krachten en het gebruik van telepathie en empathie zou haar dus gemakkelijk af moeten gaan. Toch blijft ze proberen, blijft ze oefenen. Het moet haar lukken, het zal haar lukken ooit op een dag.

POWER
Seira is verdomd goed in het manipuleren van vuur. Daarnaast kan ze vuur oproepen en weer laten verdwijnen. Hoewel ze nog verder getraind moet worden in deze krachten is ze al vrij geoefend in. Ze kan vuur precies zo vervormen als zij dat zelf wilt en, zolang het beperkt, de schade die recent vuur heeft aangericht weer te laten verdwijnen en dingen naar hun onaangetaste vorm laten weerkeren.

Ondanks al haar talent in het vuur manipulatie houdt Seira haar krachten daar wel als het ware op. Juist de krachten waar de Ravin familie bekend om staat, de telepathie en empathie, beheerst dit meisje niet. Het is een bron van frustratie, want ze merkt dat ze er aanleg voor heeft, maar het lukt haar maar niet om de krachten verder te trainen. Hoe hardt ze ook oefent en hoe vaak ze het ook probeert ze faalt er elke keer in. Daarom houdt ze het geheim dat ze sowieso aanleg heeft voor deze tak van krachten, omdat ze er voor schaamt en niet afbraak wilt doen aan haar gevormde 'perfectie'.

APPEARANCE
.. Seira is gezegend met een ongekende schoonheid. Ze brengt dodelijk mooi naar heel nieuwe hoogten. Want hoe perfect haar popachtige uiterlijk ook mag zijn, die ijskoude uitstraling die van haar af komt, valt niet te ontkennen. Ogen die op andere neer kijken, ook al is ze zelf iets aan de kleine kant, en mensen compleet de grond instampen zonder dat ze ook maar iets hoeft te zeggen. Ja, qua uiterlijk is ze wellicht de droom van elke jongen, maar ze zullen wel twee keer denken voordat ze op haar afstappen.

.. Zoals is gezegd is Seira aan de kleine kant. Niet heel klein, ze is geen midget, maar gewoon net iets kleiner dan het gemiddelde. Voor de rest heeft ze, uiteraard, de perfecte verhoudingen. Een wespentaille, lange benen en ranke polsen. Je moet nu niet denken dat dit perfecte, dunne lichaam haar komt aanwaaien. Nee, het meisje moet er veel voor doen. Ze houdt zich meestal aan een streng dieet, en als ze die een keer overschrijdt, betekent dat enkele dagen vasten, en doet elke dag zeer specifieke oefeningen, want duidelijke spierontwikkeling wilt ze ook niet.

.. Seira haar genoemde schoonheid ontstaat door een paar factoren: ten eerste dus die lichaamsbouw waar ze streng op let, ten tweede haar perfect witte huid, als de zon schijnt gaat ze niet naar buiten zonder parasol, ten derde haar grote, ijsblauwe ogen en ten vierde haar weelderige haar. De grote, zwarte krullen die tot op haar onderrug vallen en haar lichte ogen en bleke huid alleen maar duidelijk naar voren laten springen. Seira borstelt haar krullen elke dag trouw om klitten onmogelijk te maken.

HANNAH @ ATF!
Terug naar boven Ga naar beneden
Lilith Pierce
avatar
ModeratorPROFIELNaam : bunny
Aantal berichten : 16
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 17 years
Geslacht: Female
Liefde: why would i love someone?

BerichtOnderwerp: Re: Seira Rose de Ravin   za jul 13, 2013 7:38 pm

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Seira Rose de Ravin

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: Accepted-