Deel | .
 

 Jason Richard de Ravin

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Jason Richard de Ravin   ma jul 15, 2013 2:12 pm

Jason Richard de Ravin
NAME
Jason Richard de Ravin
AGE
17 years
KIND
Student
FAMILY
Jongere zus, Seira Rose de Ravin
Jongere broer, Brandon James de Ravin
Oudere broer, yet to come~

ALIAS
Boterbloempje
PERSONALiTY
Jason is een persoon die je niet graag in de buurt wilt hebben. Hij praat niet veel, maar zijn blik zegt meer dan duizend woorden. Als mensen hem zouden moeten beschrijven zouden ze zeggen kil en ijskoud. Jason toont geen enkele emotie, nooit. Er is dan ook nooit een glimlach te zien op zijn gezicht als of er een koude sfeer rond hem heen hangt.  Hij is wel gedreven en weet maar al te goed wat hij wilt en als hij iets op  het oog heeft dan zal hij het ook krijgen. Hij krijgt altijd zijn zin, wat de prijs daarvan ook mag zijn. Al zou hij er voor mensen moeten vermoorden, dat zo geen probleem zijn zo lang hij maar krijgt wat hij wilt. Hij zou er sowieso toch geen schuldgevoel van krijgen. Want als het moet zou hij dus over lijken gaan. De enige emotie die deze jonge man kan vertonen is woede. Als je hem kwaad maakt dan is er geen ontsnappen meer aan hij zal wraak krijgen. Hij is dus alles behalve aardig en vriendelijk. Wat de mensen niet direct zouden denken van hem is dat hij intelligent is, maar dat is hij wel. Jason is een observerende persoon. Hij zal direct de situatie inschatten.  Hij denkt altijd na voordat hij zijn volgende zet zal doen, zo weet hij zeker dat hij geen overhaaste beslissingen neemt, want hij weet goed genoeg dat er in de de Ravin familie geen plaats is voor vergissingen maken. Jason is meer iemand die rustig toe kijkt als er iets gebeurd. Hij zou zich niet snel met iets bemoeien tenzij het iets is dat te maken heeft met zijn broers of zus, zijn familie dus. Zijn familie is dan ook misschien het enige dat iets voor hem betekent.


APPEARANCE:
Jason is net zoals zijn zus en broer enorm aantrekkelijk, maar hij schep niet zo op met zijn uiterlijk dan zijn jongere broer, tenzij het hem kan helpen om zijn zin te krijgen, dan zou hij wil gebruik maken van zijn gave die in de familie zit trouwens. JAson zijn haar is meer aan de donkere kant, donker bruin zou je wel kunnen zeggen, maar soms kan er in het zonlicht een blonde glans in zitten. Hij ziet er dus ook altijd perfect uit. De jongen heeft brede schouders en een redelijk gespierd lichaam. Hij is nog redelijk lang voor zijn leeftijd. De meeste meisjes zouden hem dus zien als een jongen met een goddelijk lichaam.


HISTORY
Jason is opgegroeid in het main-house van de familie de Ravins in Wales samen met zijn broers en jongere zusje. Al van kleins af aan was Jason een verwend kind geweest. Hij wou toen ook al altijd zijn zin krijgen. Hij werd dan ook verwend en kreeg dan ook alles wat hou wou anders ging hij hysterisch beginnen doen. Hij kreeg net zoals de rest van zijn familie thuisschooling omdat hij behoorde tot een familie van adel. De jongen deed altijd zijn best tijdens de lessen omdat hij toen al plannen had gemaakt voor later. Hij vond zichzelf al intelligent genoeg maar deed toch zijn best om nog beter te worden. Later wou hij een hoge positie innemen in de maatschappij. Voor welke job hij zou leren wist hij nog niet precies. Het moest gewoon een hoge functie zijn en hij zou er veel geld mee moeten verdienen zodat hij de trots van de familie kon behouden. Zijn Powers begonnen zich dan ook beter te ontwikkelen. Nu, heeft hij ook al een goede beheersing over zijn gaves, omdat hij zware trainingen heeft moeten doostaan, maar dat was wat hij wou, en hij kreeg altijd zijn zin. Jason wou helemaal niet gaan naar een school dat zogezegd 'goed' zou zijn voor zijn verder opleiding in het gebruik maken en beheeresen van zijn powers. Zijn jongere zus Seira Rose werd ook naar die school gestuurd. Hij wou echter thuis blijven om daar verder aan zijn opleiding te werken, maar diep vanbinnen wist hij dat de school misschien toch iets goed zou betekenen in zijn leven dus gaf hij het maar een kans. Jason is naar die school gestuurd een jaar nadat Seira Rose naar Royal College werd gestuurd, dus hij is er soort van nieuw.


POWER
- Mind Control: Jason beschikt over de gave Mind Control. Hij kan de herinneringen van personen of van zichzelf beïnvloeden, herstellen of helemaal wegvegen. Jason moet de persoon van wie hij het mind control op toepast in de ogen aankijken, de afstand moet niet noodzakkelijk dicht zijn, het kan ook van een verre afstand lukken. Het enigste wat belangrijk is, is dat hij de persoon in de ogen aankijkt en dat hij precies weet wat hij wilt, maar met zijn karakter is dat helemaal niet moeilijk. Het vraagt wel strikte concentratie dus al hij wordt afgeleidt kan het zijn dat hij de controle verliest, en dat het manipuleren van het geheugen niet helemaal of zelfs niet goed is uitgevoerd. Jason kan zorgen dat mensen dingen vergeten, wat nog goed kan van pas komen. Zo kan hij dingen doen zonder dat de mensen die getuigen waren er nog iets van af weten. Het is ook mogelijk dat hij herinneringen van personenof van zichzelf terug kan herstellen. Aan de ene kant is goed, maar aan de andere kant kan je het ook zien als een vloek want zo vergeet hij nooit dingen en blijven de slechte gebeurtenissen van hemzelf hem achtervolgen. Hij heeft de mogelijkheid ook om iemand's bui te veranderen zodat de persoon zich gelukkig kan voelen of juist verdrietig, het gene wat Jason wilt. Dat heft hij echter nog niet helemaal onder controle,d e rest kan hij wel al goed beheersen.

-Family power: Naast zijn hoofdzakelijke power beschikt Jason ook over telepathie en empathie. Die powers lopen al generaties in de familie dus beheerst hij dat ook goed. De enige van de familie die niet over deze powers beschikt lijkt zijn jongere zusje Seira Rose te zijn. Hoewel ze de aanleg er wel voor heeft. Dus blijft het nog een raadsel waarom het juist bij zijn zusje het niet lukt. Jason gelooft wel dat ze het kan, want hij weet hoe hard ze er voor traint.

HANNAH @ ATF!
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Jason Richard de Ravin   ma jul 15, 2013 4:24 pm

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Jason Richard de Ravin

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: Accepted-