Deel | .
 

 Brandon James de Ravin

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Brandon James de Ravin   ma jul 15, 2013 4:12 pm

Brandon James de Ravin
NAME
Brandon James de Ravin
AGE
16
KIND
Student
FAMILY
Jongere zus, Seira Rose de Ravin
Middelste broer, Jason Richard de Ravin
Oudere broer, coming

ALIAS
Carolien
PERSONALiTY
Brandon valt te beschrijven als een heel charmant joch, jammer dat zijn karakter zo doortrapt is. Hij is echt een van die typische rich kids. Zo is hij gewend bijna alles te krijgen zonder er veel voor te doen. Wel heeft hij de charmes geërfd die in zijn familie misschien toch wel belangrijk zijn. Zo is hij een getalenteerd leugenaar, en kan hij zeer goed overweg met woorden, hij is eveneens iemand die goed kan manipuleren. Als er iets is waar hij naar streeft is het wel perfectie, zijn uiterlijk moet altijd perfect verzorgd zijn voor hij de deur uit gaat, anders kan hij heel irritant gaan doen. Door zijn strenge opvoeding zou je denken dat hij echt goed in het gareel loopt en aan ieders wensen voldoet. Maar niets is minder waar, er schuilt een rebelse tiener in deze jongen. Zo is hij altijd heel actief en zal hij altijd een van de eerste zijn die zich aanbied voor iets gevaarlijks te doen. Er schuilt dus wel een rebel in hem, al leeft hij meestal volgens de normen van de familie. Toch kan de jongen temperamentvol uit de hoek komen, zeker als hij verliest. Zijn drang om te winnen is zeer sterk aanwezig. Wanneer hij dus zo kwaad word, kan je beter bij hem weg blijven want dan is er niemand veilig in zijn buurt. Voor zijn broer en zijn zus zal hij altijd in de bres springen als ze proberen, het zijn de enigste mensen aan wie hij echt loyaliteit heeft gezworen toen hij geboren werd. Brandon trekt zich van niemand echt iets aan, hij trekt enkel op met een bepaald groepje leerlingen.
HISTORY
Brandon is op gegroeid, net zoals de rest van de familie, in het main-house van de Ravins dat zich in Wales situeert. Vanaf de eerste moment dat hij geboren was leek het al alsof hij de charmantste baby van het huis was. Iedereen was meteen verkocht aan hem, gauw genoeg kreeg hij de eerste lessen in zijn ouderlijk huis en die volgde hij allemaal zeer nauwlettend. Als kind werd hij al rot verwend, en oefende hij zijn charmes al uit op de nanny en een paar van hun leerkrachten allemaal slaagde die pogingen. Hij moest maar met zijn vingers knippen of hij kreeg het gene waarom hij vroeg. Zijn eerste kracht Combat Perception begon hij rond de vier jaar al uit te oefenen tijdens gevechtstrainingen, deze heeft hij volledig onder controle. Zijn ouders waren hier blij mij, want die bepaalde kracht was een aftakking van de empathie waarmee zijn familie begiftigd was. Brandon had toen met die thuisscholing nog altijd geen idee wat hij later wou doen. De jongen dacht altijd dat hij er wel met zijn charmes zou komen, al maakte dat niet dat hij niet oplette. Al heel zijn leven was hij bezeten met hoe hij eruit zag, als hij iets niet wou aantrekken als kind ging hij echt heel hard beginnen gillen tot zijn hoofd er paars van werd. Hij was er op zijn 5de al van overtuigd dat je looks de eerste indruk was op andere mensen, dus in zijn garderobe sneuvelde er toen al genoeg dingen en met dat hij ouder werd is die ook sterk uitgebreid. Om over zijn haar en andere dingen nog niet te beginnen. Naarmate hij ouder werd, werd er ook een tweede kracht ontdekt. Deze kracht beoefende hij dagelijks net zoals zijn eerste. Omdat hij daarmee nog niet zo goed overweg kon brak hij delen van het huis vaak genoeg af. Maar toen hij 10 jaar werd hadden zijn ouders een ruimte in hun tuin gebouwd voor hem waar hij die bepaalde kracht kon trainen. Tot op de dag van vandaag is hij daarmee nog steeds bezig.
Het moment dat hij te horen kreeg over een school voor begiftigde mensen deed hem twee keer nadenken. Zijn jongere zusje was er al naar toe gestuurd, en zowel hij als zijn iets oudere broer waren de volgende. Hij zag er tegenop, hij wou nog even genieten van het thuis les krijgen. Langs de andere kant was het ook een aantrekkelijke optie voor hem, zo leerde hij nieuwe mensen kennen, kon hij kijken hoe ver hij bij hun kon gaan. Alleen het idee dat dit gewone common people waren vond hij minder leuk. Toen het bij Jason was doorgedrongen en hij had toegezegd, besloot Brandon ook maar het zeker voor het onzekere te nemen en verscheen hij op Royal College.POWER
Zijn eerste kracht ,Combat Perception, had hij al heel vroeg ontdekt tijdens het ‘vechten’ met een van zijn broers. Hij kon elke slag of trap al zien aankomen voor hij er was. Dit is door zijn training naarmate van tijd sterker geworden en heeft nu ook betrekking tot magische aanvallen. Zo heeft hij al meerdere malen zijn familie kunnen beschermen. De kracht is zich nog steeds verder aan het ontwikkelen, maar hij heeft deze volledig onder controle.
Met zijn eerste kracht werd er gedacht dat er niets meer school achter deze jongen. Maar rond zijn 10de ontdekte de jongen dat hij een aanleg had voor elektriciteit in allerlei vormen. Zo kan hij nu al de bliksem manipuleren en kan deze opwekken zonder dat er ook maar sprake is van onweer. Natuurlijk schuilt er meer achter deze kracht, zo is het ook dat hij naarmate van tijd dat hij de stroom kan laten uitvallen op nationaal niveau. Nu kan hij dat enkel nog maar met de lampen die zich in het schoolgebouw bevinden, toch als hij zich goed focust. Met minder focus kan hij enkel maar een lamp tegelijkertijd laten aan en uitgaan.


APPEARANCE
Brandon zijn uiterlijk kan je omschrijven als dat van een god. Zo traint hij elke dag om zich in vorm te houden, en nog niet zo’n klein beetje ook. Hij besteed dagelijks minstens twee uur aan training alleen al. Zijn lichaam is dus in goede vorm, hij is een gespierde jongen die breedgeschouderd is. Zijn haar is tamelijk kort en heeft een kastanje bruine kleur, meestal zet hij het recht op, al staat het ook als het gewoon plat ligt. Zijn huid is niet verschrikkelijk ligt zoals die van zijn zusje maar eerder lichtgebruind wat het dus helemaal afmaakt. Zijn ogen zijn grijs groenig, maar met het juiste zonlicht kan het ook wel lijken op blauw.

HANNAH @ ATF!

Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Brandon James de Ravin   ma jul 15, 2013 4:25 pm

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Brandon James de Ravin

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: Accepted-