Deel | .
 

 Merida Frost ❄❄

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Merida Frost ❄❄   di jul 16, 2013 6:36 pm

MERIDA FROST
NAME
Merida Overland Frost
AGE
Forever 17
KIND
Student
FAMILY
PARENTS || Emily Overland Frost ✝
SIBLINGS || Olivia Overland Frost ✝

ALIAS
Bente Kistenmacher
PERSONALITY

Merida is een stil en bekwamen meisje. Ze is vaak op zichzelf, en ze is erg stil in het bij zijn van vreemde mensen. Echter komt ze wel voor zichzelf op, en is ze erg slim en ook hulpzaam en vriendelijk. Als je haar eenmaal leert kennen kom je erachter dat ze de beste vriendin is die je kan hebben.

HISTORY

Merida is geboren in St. Petersburg, Rusland. Daar leefde ze zo'n 300 jaar geleden, met haar moeder en haar jongere zusje. Een gebied waar het altijd winter leek te zijn, ze woonde in een klein houten hutje afgelegen in een bos. Ze waren arm, maar leefde gelukkig, en ze hadden elkaar. Op een dag gingen Merida en haar zusje Olivia het bos in om net als iedere dag opzoek te gaan naar eten, alles was het zelfde als normaal. Het was nacht, er lag sneeuw en het was ijskoud. De volle maan stond bevroren aan de donkere lucht. Merida en Olivia liepen over ijs toen het gebeurde. Het ijs begon te kraken, en Olivia slaakte een korte kreet toen het ijs onder haar voeten begon te scheuren. Merida twijfelde geen seconden en ze liep voorzichtig naar haar zusje toe, waarna ze haar op een veilige plek bracht. Echter zakte Merida zelf wel door het ijs. Alles was donker, en het was zo koud. Het enige wat ze zag was de maan boven haar, zo groot en zo bevroren. Toen werd alles donker. Wat daarna gebeurde kon Merida zich niet meer herrinderen, ze werd wakker op dezelfde plek. Voor haar gevoel was er niet meer dan een paar uur voorbij gegaan. Maar in werkelijkheid was er een eeuw voorbij gegaan. Merida leefd in verdriet, en ze ontdekte haar krachten. Na jaren voorbij te zijn gegaan, is Merida hier terecht gekomen op het Royal College.


POWER
Merida heeft de kracht om alles met de winter te doen. Ze kan vrijwel alles met sneeuw en ijs, en ze heeft het nooit koud. Echter voelt haar huid ook koud en bevroren aan. Merida is ook onsterfelijk, en ze kan de vorm aan nemen van meerdere pool dieren. Doordat ze al 300 jaar op de wereld rond dwaalt, heeft Merida wel alle controle over haar power. Maar het versterkt natuurlijk wel meer, naarmate ze het traint en vaker gebruikt.


HANNAH @ ATF!

Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Merida Frost ❄❄   di jul 16, 2013 7:09 pm

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Merida Frost ❄❄

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: Accepted-