Deel | .
 

 Lizzy Kenders

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Lizzy Kenders   do jul 18, 2013 7:37 pm

Lizzy Kenders
NAME
Lizzy Kenders
AGE
17 years
KIND
Student
FAMILY
Kennett {dad} &nd Samantha {mom} Kenders-Loan
ALIAS
Jara
PERSONALiTY

Sly
Lizzy is een sluw en listig meisje. Ze houd zich stil en op de achtergrond, maar niets is minder waar. Ze weet heel goed hoe ze mensen moet bespelen en wat ze moet doen om te krijgen wat ze wil.

Knowledge of human nature
Ze weet heel goed welke mensen ze wel en niet moet vertrouwen en welke mensen ze beter te vriend kan houden.

Flirt
Als het er echt op aan komt, is Lizzy één van de beste flirters. Hoewel het roodharige meisje niet echt bezig is met het vangen van jongens, kan ze goed flirten.

Arrogant
Lizzy kan ook echt een bitch zijn, gemeen uit de hoek komen en mensen simpelweg gewoon afkraken. Het doet haar vrij weinig wat mensen van haar vinden en hoewel ze op de achtergrond blijft, vind dit meisje zichzelf heel wat.

Kind
Maar deze meid kan ook echt vriendelijk zijn en voor haar echte vrienden doet ze veel. Het is niet iemand die haar vrienden op de eerste plaatst zet, maar ze houd wel echt van ze.    

HISTORY
Lizzy is opgegroeid als een normaal doorsnee meisje, waar niemand in eerste instantie van zou zeggen dat er iets met haar aan de hand was. Maar haar familie wist wel beter, want Lizzy is in een familie geboren waar iedereen anders was dan de normale doorsnee mensen. En Lizzy had net zoals haar ouders veel betere reuk, gehoor en snelheid. Zodra Lizzy acht jaar was, begon haar eerste jacht. Ze werd door haar ouders mee het bos in genomen, waar haar ouders haar uitlegde hoe ze moest veranderen. Lizzy en haar ouders waren transformers, ze konden in wolven veranderen.
Totdat Lizzy oud genoeg was om naar deze school te gaan heeft ze een normaal kinderlijk leven geleden. Ze ging naar een normale basisschool, speelde met normale kinderen en veranderde alleen in de avond met haar ouders in haar wolfelijke form.  

POWER

Wolf Transformer
Lizzy kan waar en wanneer ze dat wilt in een wolf veranderen. Haar bruine ogen worden dan donkerder en haar pupillen worden klein. Rennend word haar wolven form aangenomen, ze word dan een grote, donkerbruine wolf met scherpe kaken en klauwen.


HANNAH @ ATF!
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Lizzy Kenders   do jul 18, 2013 8:07 pm

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Lizzy Kenders

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: Accepted-