Deel | .
 

 Felix L. Eddings

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Felix L. Eddings   vr jul 19, 2013 9:26 pm

Felix L. Eddings
NAME
Felix Louis Eddings
AGE
18 jaar
KIND
Student
FAMILY
[father]
George Eddings
[mother]
Joy Carter-Eddings
[brothers]
Teddy W. Eddings
Liam C. Eddings

ALIAS
Ryann
PERSONALITY
Felix is over het algemeen een vrolijke en spontane jongen. Hij is vriendelijk en beleefd en vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Hij is niet bepaald druk, maar ook niet echt stil en rustig. Deze beide eigenschappen heeft hij wél in zich, mocht de situatie erom vragen. Felix is vrij koppig en zal boven al zijn best doen zijn doelen te bereiken. Hij geeft veel om familie en vrienden en zal deze altijd trouw zijn. Felix kan verder erg moeilijk liegen. Zelfs leugentjes voor eigen bestwil zijn vaak doorheen te zien. Dit is dan waarschijnlijk ook de reden waarom Felix nog wel eens in de problemen wil komen. Felix is dus praktisch een open boek. Ten slotte wil Felix nogal wat ongeduldig zijn. Dit uit hij meestal in frummelen en random geluiden maken.

HISTORY
Joy Carter en George Eddings kregen op de middelbare school verkering met elkaar en vele vonden hun het beste koppel wat er maar had kunnen rondlopen. Ze waren perfect voor elkaar; een match made in heaven.  Zelfs toen Joy op haar zeventiende erachter kwam dat ze in verwachting was bleek de relatie ijzersterk en besloten ze de baby te houden en samen op te voeden. De ouders van Joy en George steunde hen hierin. Enkele maanden later werd Teddy geboren. Het was een klein jaar hierna toen het koppel besloot hun relatie te vereeuwigen en met elkaar te trouwen. George ging na de middelbare school verder studeren, maar Joy wou thuisblijven en was gelukkig als moeder en huisvrouw.

Liam, de tweede zoon van het perfecte koppel werd zes jaar ná Teddy geboren. Ze hadden expres zo lang gewacht met een tweede kind zodat George kon afstuderen en een stabiele baan kon vinden. Hij was nu accountant  en verdiende genoeg om het gezin te onderhouden. Het was geen goudmijn, maar ze hoefden zich ook geen zorgen te maken, hetgeen voor een fijne leefomgeving zorgde. Twee jaar hierna werd de derde en het laatste kind geboren; Felix.

Liam en Felix hadden al vanaf zeer jonge leeftijd een sterke band met elkaar. Ze deden praktisch alles samen, van tanden poetsen tot eten en van spelletjes spelen tot kattenkwaad uithalen. Het kattenkwaad was nooit dusdanig erg dat er grote ongelukken gebeurde en was meestal vrij onschuldig. Toch dubde de twee hunzelf tot partners in crime. Teddy gaven ze de nickname bad-cop-good-cop, aangezien hij altijd het persoon was wat de twee schurken enigszins onder controle moest houden. Kortom, de drie hadden een goede relatie en konden eigenlijk niet zonder elkaar.

Toen Teddy eenentwintig was begon hij te veranderen. Langzaam maar zeker begon hij zich af te zonderen van zijn jongere broertjes en van zijn ouders en vrienden. Liam en Felix, vijftien en dertien respectief, begrepen dit niet volledig en probeerde vele malen met hem te praten. Helaas mocht dit maar weinig baten. Na een avondje bioscoop met het gezin, waar Teddy niet bij mee was gegaan, kwamen ze thuis tot iets wat hun hele leven op hun kop zou gaan zetten. Felix, een eeuwige enthousiast rende naar boven om Teddy te vertellen over de film. Hij vond Teddy, zijn polsen doorgesneden, in een plas bloed, zijn ogen gesloten. Felix bevroor op zijn plek, met grote ogen starend naar wat voor hem was. Hij hoorde Liam naar hem roepen en de trap op komen. Daarna een scherpe inhalering, waarna Felix ruw aan zijn schouders werd opgedraaid en in Liam’s borstkas werd gedrukt. Periodes lang viel Felix hierna huilend in Liam zijn armen in slaap.

Teddy had in een brief zijn redenen uitgelegd voor de zelfmoord. Hij was homoseksueel en schaamde zich en was oh zo bang voor de reacties van mensen. Bang dat niemand hem zou accepteren. Het gezin voelde zich schuldig. Ze hadden geen idee gehad dat Teddy homoseksueel was. Maar waarom niet? Waarom hadden ze het niet gezien? Hadden ze dit dan hadden ze hem kunnen geruststellen; dat het okay was om hetzelfde geslacht te vallen. Voor een dik jaar was het gezin haast volledig van hun stuk. Ze bezochten gezamenlijk een therapeut en langzaam wisten ze het een plaatsje te geven.

Het leven ging door en Felix begon zichzelf te vinden. Hij merkte dat hij verliefd werd op zijn beste vriend, wie een jongen was. Voornamelijk in het begin had hij hier veel moeite mee en wist hij niet echt goed wat hiermee toe doen. Wat hij wel wist was dat hij bang was. Niet zo zeer voor de reactie van andere mensen, Felix had zich ten slotte nooit echt wat aangetrokken van de mening van andere. In plaats was hij bang dat hij zich zo zou gaan voelen als Teddy. Dit niet willend kwam hij tegenover Liam, het persoon dat hij meest vertrouwde, op zijn zestiende uit de kast.

Met de reactie van Liam en later ook die van zijn ouders was Felix zekerder dan ooit en was hij trots op wie hij was.

POWER
Photokinesis
Felix is in staat licht te manipuleren en te buigen naar zijn wil. Felix kan lichtflitsen en lichtblasts creeëren, de aanvallende kant van zijn kracht. Ook kan hij door het licht te buigen zichzelf ietwat onzichtbaar maken of forcefields maken. Ook kan hij licht doven, maar dit is individueel en slechts een illusie op andermans ogen.

TRIVIA
+ Felix is Biseksueel, maar kan wat meer neigen naar homoseksueel.
+ Felix is met zijn 1.75m de kleinste van de broers Eddings.
+ Felix kan absoluut niet koken. Laat hem in de keuken staan en dit betekend een zekere dood.
+ Als Felix iemand vertrouwd, dan is het Liam wel. Hij verteld hem alles en zal alles doen hem gelukkig te maken.
+ Felix heeft angst voor vogels en voor bloed.


HANNAH @ ATF!
Terug naar boven Ga naar beneden
Lilith Pierce
avatar
ModeratorPROFIELNaam : bunny
Aantal berichten : 16
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 17 years
Geslacht: Female
Liefde: why would i love someone?

BerichtOnderwerp: Re: Felix L. Eddings   vr jul 19, 2013 9:31 pm

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Felix L. Eddings

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: Accepted-