Deel | .
 

 Tedmund McCay

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Tedmund McCay   do jul 25, 2013 7:47 pm

Tedmund McCay
NAME
Tedmund McCay
AGE
17
KIND
Student
FAMILY
Father: Edmund McCay
Mother: Mary McCay

ALIAS
Juud
PERSONALITY
Ted is een erg sociale jongen, toch beoordeelt hij mensen om hun uiterlijk. Hij vind de aandacht van meisjes helemaal niet erg. Hij gebruikt graag zijn power om mensen te treiteren, hij kan af en toe pestgedrag vertonen. Als je hem leert kennen kom je erachter dat hij eigenlijk helemaal niet zo'n eikel is, maar dat hij echt heel aardig kan zijn. Hij laat niet graag zien hoe hij echt is en doet dat ook alleen bij mensen die hij vertouwt.

HISTORY
Teddy groeide op als enig kind, hij was op de basisschool erg populair en ook op de middelbare ging het hem goed af, toch vonden sommige leerlingen hem een echte pestkop, wat bij de meeste gevallen ook zo was, zijn middelbare school vond dat er een einde aan zijn pestgedrag moest komen en vertelde zijn ouders wat hij allemaal uithaalde, zijn ouders stuurden hem daarna naar Royal College in de hoop dat zijn gedrag zou veranderen.

POWER
Invisibility: Teddy is in staat om hemzelf en alles wat hij aanraakt onzichtbaar te maken, hij heeft zijn power nog niet helemaal onder controle, zo kan het gebeuren dat hij plots weer zichtbaar word zonder dat hij het wilt. Meestal kan hij binnen één seconde helemaal onzichtbaar worden maar soms duurt het een paar minuten voor hij volledig onzichtbaar is. Hij kan andere mensen of voorwerpen ook onzichtbaar maken door ze aan te raken, dit lukt hem niet altijd en kost hem veel kracht, zodra hij geen direct contact meer heeft met een voorwerp of een persoon word deze ook meteen weer zichtbaar.


HANNAH @ ATF!
Terug naar boven Ga naar beneden
Lilith Pierce
avatar
ModeratorPROFIELNaam : bunny
Aantal berichten : 16
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 17 years
Geslacht: Female
Liefde: why would i love someone?

BerichtOnderwerp: Re: Tedmund McCay   do jul 25, 2013 9:00 pm

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Tedmund McCay

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: Accepted-