Deel | .
 

 Victoria Parker

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Victoria Parker   za jul 27, 2013 8:22 pm

Victoria Parker
NAME
Victoria Parker
AGE
18
KIND
Student
FAMILY
Mia Parker(mother)
Alexander Parker(Father)

ALIAS
Boterbloempje
PERSONALITY

Victoria is niet meteen het aardigste meisje. Ze kan soms erg grof zijn in haar woorden, maar dat komt omdat ze altijd eerlijk is. Ze zegt altijd haar mening en dat kan soms hard aankomen bij andere mensen, maar dat kan haar niet echt veel schelen. Ze doet gewoon waar zij zin in heeft. Victoria vertrouw mensen niet zo snel, omdat ze altijd denkt dat ze liegen of dat ze haar zullen verraden. Ze is dan ook meer op haar zelf gericht. Zij is dat meisje die liever alleen wilt zijn dan in een ruimte vol met mensen.

HISTORY

Victoria's jeugd was niet echt een pretje. Ze was al wees van haar vijfde verjaardag. Haar moeder had een overdosis genomen en haar vader zat in de gevangenis wegens geweld. Al snel had ze moeten  leren hoe het was om zelfstandig te zijn. Ze had snel moeten opgroeien en dus nooit echt een jeugd gehad. Het weeshuis waar ze al die jaren verbleef was goed en heeft haar eerlijk gezegd wel geholpen, maar ze miste de warme familiebanden en de eenzaamheid maakte haar gek. Nu echter wilt ze liever alleen zijn, omdat de enigste wie ze vertrouwt is haarzelf al heeft ze daar ook nog haar twijfels over. Nu is ze achttien jaar en vanaf die leeftijd worden de kinderen ontslagen uit het weeshuis maar er was een vrijwilliger die Victoria echt zag als een moeder en zij zag haar ook als een dochter. Ze hadden een speciale band en de vrouw kon Victoria ook niet gewoon de straat opsturen. Ze kreeg het gewoon niet over haar hart. Die vrouw was de enige dan ook die wist over Victoria's powers en ze had onderzoek gedaan, hoe ze haar kon helpen en toen kwam ze uit op een bijzondere school, beter gezegd Royal College. Die vrouw betaalt nu ook haar schoolgeld en heeft haar hier naar toe gestuurd. Victoria is haar erg dankbaar omdat zij de enige was die echt geloofde in haar.

POWER

Air Manipulation:
Victoria bezit de power om lucht/wind te manipuleren. Ze kan grote stormen veroorzaken en orkanen. Ze kan dus alles doen dat de maken heeft met wind of lucht. Ze is dan ook in staat op alle zuurstof in een kamer weg te nemen, waardoor mensen kunnen stikken en doodgaan. Natuurlijk kan ze ook haar power gebruiken voor goede dingen zoals tornado's en orkanen te stoppen en als mensen zuurstof te kort hebben kan ze zorgen dat ze terug normaal kunnen ademen.  

HANNAH @ ATF!
Terug naar boven Ga naar beneden
Lilith Pierce
avatar
ModeratorPROFIELNaam : bunny
Aantal berichten : 16
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 17 years
Geslacht: Female
Liefde: why would i love someone?

BerichtOnderwerp: Re: Victoria Parker   zo jul 28, 2013 12:08 pm

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Victoria Parker

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: Accepted-