Deel | .
 

 Liam C. Eddings

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Liam C. Eddings   zo jul 28, 2013 8:23 pm

LIAM C. EDDINGS
NAME
Liam Christopher Eddings
AGE
20
KIND
Student
FAMILY
- Felix L. Eddings
- Teddy W. Eddings
- George P. Eddings
- Joy R. Carter-Eddings

ALIAS
Pomme
PERSONALITY
Liam is het beste te beschrijven als een levensgenieter. Liam doet dan ook vaak lekker waar hij zin in heeft. Niets of niemand houd hem bijna tegen van het doen wat hij leuk vind of waarvan hij houd. Surfen is daarvan een van z'n meest grote hobby's maar eigenlijk liggen alle extreme sporten wel in Liam's straatje. Liam heeft vaak een duidelijke mening over dingen en wanneer die gevraagd word zal hij er ook geen doekjes om winden. Verder is hij een beetje ruw aan de randjes maar is hij vanbinnen echt een teddybeer. Het persoon waar hij momenteel het meeste waarde aan hecht is zijn jongere broertje Felix. Deze probeert hij zo nu en dan ook in de gaten te houden, zonder de 'kwade' broer of de 'boeman' uit te hangen. Dat zou hem namelijk bij de meeste dingen uiterst hypocriet maken. Verder houd Liam van uit gaan en gekke dingen doen; daarbij is hij best competitief en gaat een gevecht of een uitdaging vrijwel nooit uit de weg. Met liefde is hij tot nu toe nooit serieus geweest; waarom zou je ook als er zoveel vissen in de zee leven? Hoe weet je tenslotte of die ene vis wel dé vis is voor jou? Zoals je ziet denkt Liam graag naar over misschien de meest logische dingen in het leven. Vaak word hij aan het denken gezet over deze dingen door de vele boeken die hij leest. Vrijwel niemand weet hiervan overigens; buiten zijn jongere broertje natuurlijk.

HISTORY
Joy Carter en George Eddings kregen op de middelbare school verkering met elkaar en vele vonden hun het beste koppel wat er maar had kunnen rondlopen. Ze waren perfect voor elkaar; een match made in heaven.  Zelfs toen Joy op haar zeventiende erachter kwam dat ze in verwachting was bleek de relatie ijzersterk en besloten ze de baby te houden en samen op te voeden. De ouders van Joy en George steunde hen hierin. Enkele maanden later werd Teddy geboren. Het was een klein jaar hierna toen het koppel besloot hun relatie te vereeuwigen en met elkaar te trouwen. George ging na de middelbare school verder studeren, maar Joy wou thuisblijven en was gelukkig als moeder en huisvrouw.

Liam, de tweede zoon van het perfecte koppel werd zes jaar ná Teddy geboren. Ze hadden expres zo lang gewacht met een tweede kind zodat George kon afstuderen en een stabiele baan kon vinden. Hij was nu accountant  en verdiende genoeg om het gezin te onderhouden. Het was geen goudmijn, maar ze hoefden zich ook geen zorgen te maken, hetgeen voor een fijne leefomgeving zorgde. Twee jaar hierna werd de derde en het laatste kind geboren; Felix.

Liam en Felix hadden al vanaf zeer jonge leeftijd een sterke band met elkaar. Ze deden praktisch alles samen, van tanden poetsen tot eten en van spelletjes spelen tot kattenkwaad uithalen. Het kattenkwaad was nooit dusdanig erg dat er grote ongelukken gebeurde en was meestal vrij onschuldig. Toch dubde de twee hunzelf tot partners in crime. Teddy gaven ze de nickname bad-cop-good-cop, aangezien hij altijd het persoon was wat de twee schurken enigszins onder controle moest houden. Kortom, de drie hadden een goede relatie en konden eigenlijk niet zonder elkaar.

Toen Teddy eenentwintig was begon hij te veranderen. Langzaam maar zeker begon hij zich af te zonderen van zijn jongere broertjes en van zijn ouders en vrienden. Liam en Felix, vijftien en dertien respectief, begrepen dit niet volledig en probeerde vele malen met hem te praten. Helaas mocht dit maar weinig baten. Na een avondje bioscoop met het gezin, waar Teddy niet bij mee was gegaan, kwamen ze thuis tot iets wat hun hele leven op hun kop zou gaan zetten. Felix, een eeuwige enthousiast rende naar boven om Teddy te vertellen over de film. Hij vond Teddy, zijn polsen doorgesneden, in een plas bloed, zijn ogen gesloten. Felix bevroor op zijn plek, met grote ogen starend naar wat voor hem was. Hij hoorde Liam naar hem roepen en de trap op komen. Daarna een scherpe inhalering, waarna Felix ruw aan zijn schouders werd opgedraaid en in Liam’s borstkas werd gedrukt. Periodes lang viel Felix hierna huilend in Liam zijn armen in slaap.

Teddy had in een brief zijn redenen uitgelegd voor de zelfmoord. Hij was homoseksueel en schaamde zich en was oh zo bang voor de reacties van mensen. Bang dat niemand hem zou accepteren. Het gezin voelde zich schuldig. Ze hadden geen idee gehad dat Teddy homoseksueel was. Maar waarom niet? Waarom hadden ze het niet gezien? Hadden ze dit dan hadden ze hem kunnen geruststellen; dat het okay was om hetzelfde geslacht te vallen. Voor een dik jaar was het gezin haast volledig van hun stuk. Ze bezochten gezamenlijk een therapeut en langzaam wisten ze het een plaatsje te geven.

POWER
Summoning of Sprites:
Dit houd kort gezegd in dat Liam de kracht heeft om wezens van andere unisversums op te roepen. Naar mate hij zijn krachten beter op controle krijgt hoe meer en hoe sterkerder de wezens hij kan oproepen. Wanneer Liam een Sprite summoned die te sterk voor hem acht te zijn zal deze zich waarschijnlijk tegen hem keren. Sprites zijn er in alle soorten en maten; van bij wijze van een worm tot olifanten en nog veel groter als dat. De krachten van Sprites verschillen per sprite. Je hebt sprites die aanvallen, beschermen en helen. Liam is en zal waarschijnlijk nooit sterk genoeg zijn om meerdere Sprites tegelijkertijd te summonen. Dit pogen zal waarschijnlijk zijn dood worden.


HANNAH @ ATF!
Terug naar boven Ga naar beneden
Lilith Pierce
avatar
ModeratorPROFIELNaam : bunny
Aantal berichten : 16
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 17 years
Geslacht: Female
Liefde: why would i love someone?

BerichtOnderwerp: Re: Liam C. Eddings   zo jul 28, 2013 8:28 pm

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Liam C. Eddings

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: Accepted-