Deel | .
 

 Anna Samuel

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Anna Samuel   di jul 30, 2013 3:38 pm

ANNA J. SAMUEL
NAME
ANNA JAY SAMUEL
AGE
19
KIND
Student
FAMILY
natalie samuel [mom]
cara samuel [mom]

sophie williams [biological mom]
unknown father [biological dad]
eddie Williams [biological half-brother]

ALIAS
JE EIGEN NAAM
PERSONALiTY

Anna is een stoer meisje. Ze is plagerig, speels en eigenwijs. Ze zegt wat ze denkt en ze doet wat ze wil, zonder echt rekening te houden met anderen. Sommigen kunnen daar mee om gaan, maar de meesten ook niet, waardoor er veel mensen zijn die haar niet zo erg mogen. Gelukkig maar, want Anna heeft ook geen behoefte om met overgevoelige huilebalken om te gaan. Als je op de een of andere manier toch haar respect weet te winnen, is ze eigenlijk een hele goede vriendin. Ze is misschien onbeleefd en brutaal, maar ze komt ook voor anderen op en is erg trouw. En ze heeft een goed gevoel voor humor, op haar manier dan.
Door haar power heeft ze veel nare situaties meegemaakt. Ze houd van geheimen en mysteries, en om anderen gelijk al door te hebben vind ze maar niks. Het is pijnlijk als je weet hoe iemand zich voelt en wat iemand mee maakt. Ze heeft een tijdje geprobeerd om de mensen om haar heen te helpen met haar krachten, hen te begrijpen en er voor hen te zijn, maar dat was veel te zwaar. Ze werd er depressief van.
Dat is waarom ze nu nogal afstotend is. Ze mag een sarcastische bitch zijn maar ze heeft niet snel vooroordelen. Ze is tegen iedereen gemeen, ook tegen de mensen die haar goed kennen. Die zijn er wel aan gewend. Er zijn bijzondere momenten wanneer ze oprecht aardig en zacht is, maar die komen bijna niet voor, en alleen als je heel close bent met haar zul je die momenten meemaken.
Op school blijkt dat ze erg goed logisch kan nadenken. Ze is goed in wiskunde en scheikunde. Al kan ze wat minder goed over weg met de leraren, die ze meestal een beetje op stang wil jagen. Anna is wel heel erg nieuwsgierig, en wil graag grenzen verkennen, vooral bij mensen. Als ze iemand interessant vind zal ze proberen om diegene te leren kennen. Haar krachten blockt ze zoveel mogelijk, maar soms lukt dat niet door haar eigen gevoelens.

HISTORY

Anna was vroeger een heel rustig, stil en dromerig type. Ze klaagde eigenlijk nooit en als er mensen op bezoek waren vluchtte ze snel naar het parkje naast haar huis om in de bomen te klimmen. Ze is opgevoed door twee moeders, en er waren geen mannen in huis. Daardoor vind ze het soms nog steeds lastig om jongens te begrijpen. Ze is er aan gewend en daarom schrikt ze ook heel erg als ze voor het eerst naar de middelbare school gaat en iemand het raar vind dat ze twee moeders heeft. Vroeger had ze het nooit door als iemand haar daarom beledigde, maar op de middelbare school word er constant over geroddeld en ook thuis begint ze te merken dat haar ouders problemen krijgen met buren en andere vaders en moeders uit de stad.

Op een dag gaat het pesten te ver. Een meisje uit haar klas, Llori, sluit haar op in de WC's en maakt allemaal grappen over Anna met haar vriendinnen. Anna word kwaad, ze slaat op de deur en schreeuwt dat ze haar eruit moeten laten. Maar natuurlijk doet niemand open. Van binnen ontsteekt er iets in haar, en dan krijgt ze in een keer allemaal informatie binnen. Llori is verliefd op haar! Ze voelt het, op de een of andere manier. Dat is waarom ze zo doet.. Llori is zelf net zoals haar moeders. Als de meisjes bijna weglopen, maakt ze haar ontdekking openbaar.

Zo komt Anna erachter welke kracht ze heeft. Ze probeert het te ontwikkelen en op een goede manier te gebruiken, maar ze komt er al snel achter dat het alleen maar nare situaties veroorzaakt. Ze weet iedereen's geheimen, ze weet van iedereen hoe ze zich voelen, ze weet alles over iedereen, maar niemand weet iets over haar.. Anna veranderd in de Anna die ze nu is.


POWER
EMPATHIC PERCEPTION

De gebruiker kan de gevoelens van anderen lezen en spiegelen, waardoor ze introverte mensen kunnen begrijpen of een emotie kunnen ontdekken die iemand eigenlijk verbergt. De gebruiker kan iemand aanvallen op een persoonlijke en emotionele manier, omdat ze precies weten hoe iemand in elkaar zit.
Meestal na verloop van tijd, kan de macht van een Empath zo ver groeien dat ze iemands emotie's kunnen manipuleren, en dat misschien in hun voordeel gebruiken. Het is moeilijk om te liegen tegen een Empath aangezien hij/zij je meteen door heeft.

Empathic Perception heeft ook veel nadelen.
Onervaren Empaths hebben waarschijnlijk niets aan hun krachten in een gevecht. Het kan voor hoofdpijn zorgen. Een Empath kan niet omgaan met grote hoeveelheden emoties in een keer.
Ze zijn weerloos tegen wezens die geen emoties, zoals robots of gebruikers van apathie. Ze kan gemakkelijk worden bezeten door geesten, want dat zijn wezens verbonden met emoties.


HANNAH @ ATF!


Laatst aangepast door Anna Samuel op di jul 30, 2013 7:17 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Lilith Pierce
avatar
ModeratorPROFIELNaam : bunny
Aantal berichten : 16
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 17 years
Geslacht: Female
Liefde: why would i love someone?

BerichtOnderwerp: Re: Anna Samuel   di jul 30, 2013 6:05 pm

Omdat U anders iets te overpowerd kan worden zou het mogenlijk zijn om een nadeel aan Uw power te maken?

Dan zou ik de power kunnen accepteren
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Anna Samuel   di jul 30, 2013 7:18 pm

O ja, vergeten! Ik heb het even veranderd c;
Terug naar boven Ga naar beneden
Lilith Pierce
avatar
ModeratorPROFIELNaam : bunny
Aantal berichten : 16
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 17 years
Geslacht: Female
Liefde: why would i love someone?

BerichtOnderwerp: Re: Anna Samuel   di jul 30, 2013 7:29 pmheb wel een vraagje ^^
hoe gevorderd is anna met haar Empathie
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Anna Samuel   di jul 30, 2013 7:37 pm

Niet heel erg gevorderd, aangezien ze haar krachten telkens blokkeerd. Ze kan alleen iemand's gevoelens lezen, weten of iemand liegt en achter geheimen komen, maar ze kan nog lang geen emotie's manipuleren. Misschien komt dat later nog (;
Terug naar boven Ga naar beneden
Lilith Pierce
avatar
ModeratorPROFIELNaam : bunny
Aantal berichten : 16
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 17 years
Geslacht: Female
Liefde: why would i love someone?

BerichtOnderwerp: Re: Anna Samuel   di jul 30, 2013 8:09 pm

goed, dan zal ik dit topicje ook maar verhuizen
maar als je toch van plan bent om haar iets bij te leren of te versterken
zou je het dan een limit aan kunnen geven?
Zoals dat ze maar een tijdje in iemand zijn gedachten kan zitten
of andermans geheimen kan lezen alleen maar als de ene dat toelaat ect


goed dit is dan opgelost xd
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Anna Samuel   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Anna Samuel

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: Accepted-