Deel | .
 

 Claire Grissoni

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Claire Grissoni   wo jul 31, 2013 5:56 pm

Claire Grissoni
NAME
Claire Grissoni
AGE
18
KIND
Student
FAMILY
Alice Grissoni-Cameron
x
Raven Grissoni

ALIAS
Dianta
PERSONALITY
Claire heeft een sfeer over d'r heen hangen die niet gemakkelijk uit te vinden valt. Wat ze precies uitstraalt is een raadsel, het kan positief maar ook negatief zijn, dat valt enkel uit te vinden zodra je meer binnen haar persoonlijke cirkel komt te staan. Ze heeft zo de controle over haar emoties dat ze in openbare ruimtes meer onschuldig overkomt dan wanneer ze alleen of met een klein groepje is.
Roken doet ze niet aan, alcohol of drugs. Maar ze heeft wel een grote passie voor make-up, haar verzorgingsproducten en geurtjes, alles voor de dagelijkse verzorging. Ze staat dan ook zonder moeite eerder op om nog een stijltang door haar roodgloeiende haren te halen.

HISTORY
Als een klein meisje liep ze door de straten, aan de hand van moeder Alice. Onwetende dat er nog veel meer gevaren in de wereld waren dan enkel de schoffies die in de stegen rondhingen. 'Het is al goed, liefje, we zijn er zo weg en dan gaan we kleertjes voor je kopen.' Ze waren niet arm, dat was een ding dat zeker was. Vader kwam niet ver achter hun naar ze toegelopen. De auto had het begeven en de chauffeur was het nu aan het regelen. Om tijd te doden waren ze het van gedachten eens dat de stad doorlopen een goed idee was.
Zodoende waren ze niet veel later een winkel ingegaan die er duur uit zag. Niet alleen Alice, maar ook de kleine Claire keek haar ogen uit en stak haar handen uit naar kleding die ze graag zou willen bezitten. Nu al, als zesjarig meisje. Zo moeder, zo dochter.
Zodra haar aandacht op was gegaan aan een glinsterend armbandje, hoorde ze een fel schot niet ver van haar verwijderd. 'Handen omhoog, of iedereen hier is binnen een minuut dood.' Claire kon maar net haar hoofd omdraaien of ze werd vastgegrepen en op de grond geduwd. Beschermend door haar vader, die ook de hand van moeder had vastgegrepen. 'Portemonnees graag.' Tranen ontstonden, bedekten het zicht van haar ogen. 'Opschieten meneer,' sprak er een zware stem. Afkomende van een man die dichterbij was gekomen, niet ongewapend. Drukkende op vader zijn schouder werd hij onder schot gehouden, terwijl hij met alle macht naar het geld probeerde te grijpen. Een snik kwam van moeder af, ze hield het duidelijk niet meer en Claire raakte in paniek. Steeds meer mensen in de winkel begonnen in paniek te raken, er werden zelfs pogingen gewaagd om de alarmcentrale te bellen. Dat was de druppel van de overvallers en laadden hun geweren. Alsof het haar kon beschermen hield ze haar hand trillend omhoog, wist niet wat haar overkwam zodra er een ander gevoel haar van binnen verwarmde. Voordat de man de kans had om zijn schot af te vuren, was er een soort blokkade voor het wapen gekomen. Volle focus was er op het wapen, had niks anders meer in het vizier behalve het leven te redden van haar familie. Dat was het moment in haar leven dat ze wist dat ze speciaal was, zelfde gedachten van haar ouders zonder twijfel.

'Veel plezier op je eerste schooldag, liefje.' Een kus werd op haar hoofd gedrukt van Alice. Claire slikte, maar liet een glimlach zien die de onzekerheid uit haar ogen weghaalde. Ze mochten niet zien dat ze vast heimwee zou krijgen. 'We bellen, ik beloof het je.' Vervolgde Raven. Met een licht knikje zette ze haar handen op de houvast van de stampvol gepropte koffers en stapte in de auto die voor haar klaar stond, die hun persoonlijke chauffeur bereed. Zodra de deur dichtgeslagen was en hun stemmen wegvaagden, herhaalde ze in haar hoofd hoe ze per ongeluk de gedachten van haar ouders gelezen had. Twee dagen geleden. Ze hadden beide voorgelogen dat het een rijke kostschool zou zijn, met gewone vakken en heel veel andere rijke studenten erop. Maar achteraf hadden ze hele andere redenen. Om van haar af te komen en misschien nog meer over haar krachten te leren. Waren ze bang voor haar? Eén ding was zeker; Claire was meer bang voor de andere studenten op die school dan om thuis te zitten en zeker ervan te zijn dat ze de controle niet zou verliezen.

POWER
• Telepathisch: Claire heeft de mogelijkheid om andere mensen hun, enkel als ze tegenover ze staat en ze zich kan focussen, gedachten te lezen en berichten toe te zenden. Evenals het manipuleren ervan, al is dat heel zwak. Het langste wat ze tot nu toe nog qua realiteit kan verdraaien is een minuut, het kost haar ontzettend veel energie en het kan haar leiden tot flauwvallen.
Een grote zwakte is hiervan dat ze haar eigen gedachten met die van een ander kan verwarren en als het helemaal misloopt haar eigen persoonlijke gedachten kan versturen, als uitkomst van controle verlies.

• Telekinetisch: De redhead heeft niet alleen de telepathische kracht, maar ook telekinetisch, wat inhoud dat ze voorwerpen en levende wezens kan bewegen, verplaatsen en op kan tillen. Ook hierbij bepaalt de afstand haar kracht. Verder dan honderd meter afstand is voor haar niet haalbaar meer om ook maar beweging in iets te krijgen. Des te langer ze iets in bedwang probeert te houden en zich te concentreren, des te meer energie het kost. Ze houd het nog niet lang vol, dat ligt eraan in wat voor positie ze zit en hoe haar emoties zijn. Sowieso niet langer dan vijf minuten, waar haar concentratie verloren raakt.

~Not sure of deze al genomen zijn, maar omg I love these powers.. en hopelijk heb ik het niet al te OP gemaakt?

HANNAH @ ATF!


Laatst aangepast door Claire Grissoni op za sep 14, 2013 10:23 am; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Lilith Pierce
avatar
ModeratorPROFIELNaam : bunny
Aantal berichten : 16
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 17 years
Geslacht: Female
Liefde: why would i love someone?

BerichtOnderwerp: Re: Claire Grissoni   wo jul 31, 2013 10:28 pm

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Claire Grissoni

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: Accepted-