Deel | .
 

 Mia Toretto

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Mia Toretto   wo jul 31, 2013 11:35 pm

Mia Toretto
NAME
Mia Toretto
AGE
20 Jaar
KIND
Student
FAMILY
Mother: Geneva Toretto
Father: Don Juan Toretto
Brother: Dominic Toretto

ALIAS
Naomi
PERSONALiTY
"They can't scare me, if I scare them first."
Vele mensen lopen liever met een boog langs Mia heen. Ze blijft immers de dochter van een crimineel. Daarnaast is de blonde dame niet op haar mondje gevallen, alles wat haar niet bevalt gooit ze meteen op tafel, zonder na te denken hoe dit op een ander kan overkomen. Ze heeft dan ook weinig medeleven en sympathie voor anderen. Haar antwoorden zijn vaak bot en kortaf. Ze is niet de spontane kletser, dat wil niet zeggen dat ze niet sociaal is, maar ze trekt liever eerst iemand na zodat ze weet met wie ze handelt. Door haar verleden is ze altijd op haar hoedde.

Daarin tegen is familie alles voor Mia. Familie komt op nummer één en staat boven alles. De band tussen haar en haar broer Dominic is dan ook heel erg hecht, evenals de band met haar vader. Met haar moeder heeft ze zo af en toe de nodige issues, misschien omdat de twee teveel op mekaar lijken.

Ze is een echte strijder en een pittige tante. Wat haar doel ook mag zijn, ze doet er alles aan om dit doel te bereiken. Het nadeel voor Mia zelf is dat ze door haar felle karakter ook snel kwaad te krijgen is. Dit wil haar nog wel eens in vervelende situaties brengen, omdat ze niet bang is van een vechtpartijtje.

HISTORY
Mia is opgegroeid in een wereld vol geweld. Haar vader was onderdeel van één van de grootste maffia bendes van LA. Hierdoor heeft ze als kind eigenlijk altijd op haar hoedde moeten zijn, maar ook haar mannetje leren staan.
Ook al mocht het dan zwart geld zijn, als kind kwam ze niks tekort. Spullen en luxe in overvloed. Het kleine, onwetende meisje groeide op tot een strijdlustige, pittige tante. In haar nog korte leven heeft ze al heel veel meegemaakt. Ze heeft mensen voor haar ogen zien sterven, familie en geen familie. Zelf heeft ze ook de nodige verwondingen bij anderen aangebracht en ze heeft zelfs drie doden op haar geweten.

POWER

Fast; Mia heeft de power om zich heel snel voort te bewegen. In een oogwenk begeeft ze zich van de ene naar de andere plaats. Het kan handig zijn als ze zichzelf in lastige situaties brengt, maar het heeft zo ook zijn nadelen. Soms gaat ze sneller dan gewild en dat wil nog wel eens voor de nodige botsingen zorgen. Tegen voorwerpen, bomen, andere mensen.. Overal waar je maar tegenaan kunt lopen.

Furious; Wanneer Mia zich heel erg kwaad maakt, wat al redelijk gauw is, begint haar lichaam te gloeien. Er lijkt dan een soort rode waas over haar heen te komen en ze weer dan ook niet zo goed meer wat ze aan het doen is. Op dit moment kan je beter uitwijken, want één enkele blik in haar ogen en er gaat een pijnscheut door je lichaam. Ze laat andere mensen pijn voelen door ze aan te kijken. Daarnaast kan ze ook voorwerpen laten gloeien van hitte. Wat bij mensen de uitwerking heeft tot pijn zorgt bij andere dingen ervoor dat ze ongelooflijk warm worden. Zo erg dat anderen zich eraan zouden kunnen verbranden of dat ze anderen er pijn mee zou kunnen doen.
Helaas gaat dit ook niet zonder gebreken. Wanneer Mia zich teveel opwindt en van binnen dus gaat koken kan het ook zo zijn dat het haar teveel wordt en ze flauwvalt doordat ze oververhit raakt. Daarnaast houdt ze er ook vaak zware hoofdpijnen op na.


HANNAH @ ATF!
Terug naar boven Ga naar beneden
Lilith Pierce
avatar
ModeratorPROFIELNaam : bunny
Aantal berichten : 16
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 17 years
Geslacht: Female
Liefde: why would i love someone?

BerichtOnderwerp: Re: Mia Toretto   do aug 01, 2013 6:33 pm

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Mia Toretto

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: Accepted-