Deel | .
 

 Anthony Jones

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Anthony Jones   vr aug 02, 2013 4:52 pm

Anthony Jones
NAME
Anthony Jones
AGE
20
KIND
Student
FAMILY
Maisy Jones [mother]
Ethan Jones [step-father]
Carter Jones [step-brother]
Nora Jones [step-sister]
----------
Alexandre Claudel [father]
Enzo la Porte [half-brother]

ALIAS
Nadine


PERSONALITY

Op het eerste gezicht lijkt Tony een onbereikbare jongen. Iemand die zonder iets te zeggen anderen bekritiseerd. Een beetje mysterieus. Op plekken waar veel mensen zijn die hij niet goed kent zal hij niet snel om aandacht vragen. Je zult hem vaak vinden met een sigaret, op rustige plekjes.
Maar als je hem aanspreekt zul je merken dat het gewoon een aardige kerel is. Hij is grappig, speels en vind het leuk om anderen te plagen. Soms een beetje gek. Zijn vrienden mogen hem vooral vanwege zijn sarcastische en ironische grappen, die nooit gemeen bedoelt zijn, maar soms wel zo klinken. Daarom kan Tony soms een beetje lullig en onbeleefd overkomen. Vaak kent hij zijn grenzen niet. Ondanks dat hij een rustige uitstraling heeft, wil hij altijd wat te doen hebben en ergens mee bezig zijn. Hij vind het leuk om uitdagende dingen te doen en als hij tijd heeft gaat hij graag de bergen in om te klimmen of te mountainbiken.
Tony vertoont typisch grote-broer gedrag. Hij is opgegroeid met een jonger broertje en zusje en neemt daarom al snel de leidende positie in een familie in. Iemand die goed luistert naar anderen en hen begeleidt als het even moeilijk is. Al is hij niet altijd de meest verantwoordelijke broer.. Er zijn genoeg voorbeelden te noemen waarbij hij zijn broertje en zusje meenam op een trip en ze in behoorlijk nauwe situaties terecht kwamen (niet dat zij dat erg vonden, eerder fantastisch).
Tony is erg nieuwsgierig, vooral naar mensen, al zal hij dat niet zo snel laten merken. Verder is hij een goede leugenaar; iets dat hij net wat te vaak in zijn voordeel gebruikt, of om zijn broertje te redden wanneer die iets fout heeft gedaan. Vanwege zijn vader heeft hij een beetje een kort lontje en zijn vriendelijkheid kan snel verdwijnen wanneer iemand iets verkeerd doet, wat een slechte combinatie is met zijn dominante gedrag. Maar verder zal hij niemand opzettelijk pijn doen. Hij is een levensgenieter en kan ook genieten van de kleinere dingen, vaak vind hij dan ook dat iedereen altijd maar haast heeft en niet ziet wat voor bijzondere dingen er om hun heen gebeuren.

HISTORY

Het leven van Tony's moeder was tijdens haar zwangerschap een grote chaos. Ze was eigenlijk getrouwd, maar was vreemdgegaan met een Italiaanse man en was per ongeluk zwanger geraakt. Eerst was haar man woedend, maar uiteindelijk heeft hij haar vergeven en zijn ze verder gegaan met hun leven. Het kindje besloten ze te houden, en Ethan zou hem opvoeden alsof het zijn eigen zoon was.

En dat bleek een goede keuze. Na dat Tony er was, kwamen er weer positieve dingen in het leven van het echtpaar, en het leek wel alsof hun band daardoor alleen maar sterker werd. Na Anthony werden nog twee kinderen geboren; Carter en Nora. Ondanks dat het Tony's half-broer en zusje waren, voelde het niet zo. Hij gedroeg zich heel jong al als een echte grote broer, die soms aan verantwoordelijkheidsgevoel ontbrak, maar verder goed voor hen zorgde. Het was een gewoon gezinnetje geworden, met ups en downs en ruzie's en gezellige avonden samen.
Maar toen Anthony erachter kwam dat Ethan niet zijn echter vader was, ging er iets mis. Hij was dertien en zo kwaad dat hij weg was gelopen van huis, vastberaden om zijn vader te vinden. Hij stapte op de trein, geen idee waar hij heen ging, maar hij wou gewoon dat hij even onzichtbaar was en kon wegvluchten. Dat de tijd voor hem even stil zou staan.

.. En dat gebeurde, min of meer.  Alleen stond de tijd niet voor hem stil; maar voor iedereen om hem heen. De trein stopte met bewegen, en de mensen leken te verstijven in hun bezigheden. Tony keek heel goed, en zag van dichtbij dat ze nog wel een klein beetje bewogen, maar heel erg langzaam. Hij leek er zelf geen last van te hebben... Hoe kon dat?! Het duurde alleen niet lang voordat hij moe werd, en de trein ging weer verder met bewegen, waardoor hij op de grond viel door de plotselinge snelheid.

Tony's power heeft verder nooit een hele grote invloed op zijn leven gehad. Hij probeerde er mee om te gaan en het in zijn voordeel te gebruiken, maar dat was wel lastig. Hij hield het geheim voor iedereen om hem heen. Toen zijn ouders hem vonden op een treinstation, hoopte ze dat de zoektocht naar zijn vader daarmee ook was opgehouden. Maar het was nog lang niet voorbij.

Jaren heeft hij plannen bedacht en geprobeerd om uit te zoeken wie en waar zijn vader was. Het leek een obsessie te worden. Hij is een paar keer dichtbij gekomen, maar nooit dichtbij genoeg. Zijn vader heeft hij nog steeds niet ontmoet. Toen zijn moeder erachter kwam waar hij mee bezig was, besloot ze om eindelijk toe te geven en iets over hem te vertellen, ook al heeft ze hem maar één nacht gekend.

Natuurlijk was het een zak. Dat had hij ook wel verwacht. Maar Tony was bang dat hij net zoals hem zou worden. Arrogant, gevoelloos, en charmant, dat wel, maar op een verkeerde manier. Hij herkende meteen dingen. Zijn korte lontje, zijn droge humor en zijn avontuurlijkheid, hij had het allemaal van zijn vader. Het botste nogal met de eigenschappen die hij van zijn moeder had geërfd; nieuwsgierig, aardig, rustig..
Na dat zijn moeder dat had verteld, besloot hij om haar te vertellen over zijn power. Zo kwam hij erachter dat zijn opa ook heeft zitten knoeien met de tijd, maar hij was te oud toen hij erachter kwam en de familie had niet gedacht dat het nog terug zou komen.

Maisy Jones hielp haar zoon om met alles om te gaan; zijn onbekende vader, zijn power, en zijn familie. Ze gingen vaak samen naar de bergen om daar te klimmen en te mountainbiken, iets waar Tony heel erg van hield. Hij was soms nog steeds in tweestrijd, maar het leek alsof zijn normale oude leventje weer terug kon komen en hij zijn vader min of meer kon vergeten.

Hij had al een tijdje niet meer aan zijn vader gedacht, tot zijn moeder hem vertelde over Royal College. Het was nog niet zeker of hij er wel heen zou gaan, maar ze gingen alvast rondkijken. Het duurde niet lang voordat ze Enzo la Porte voorbij zagen lopen... En toen was Anthony plotseling heel zeker van zijn zaak.

POWER
Time Stopping

Time Stoppers zijn in staat om de tijd te stoppen terwijl ze zelf onaangetast blijven. Ze kunnen er ook voor zorgen ​​dat anderen niet te worden beïnvloed, maar daar is fysiek contact voor nodig.

De tijd zal in Tony's omgeving bevriezen, waardoor hij normaal kan bewegen, maar alles om hem heen zal stil staan of extreem langzaam bewegen. Hierdoor kan hij een voorsprong op iemand maken in een gevecht, door te vluchten, of door het wapen af te pakken als zijn vijand stilstaat. Er zijn wel een aantal beperkingen en bij-effecten: Elektrische apparatuur zal het niet doen, Tony word nog steeds ouder als de tijd stil staat. Hij heeft het nog niet genoeg onder controle om de tijd te stoppen; hij kan het alleen heel erg vertragen. De effecten zijn na een korte tijd (5-10) minuten al weg, en het bereik is ook maar beperkt. Daarnaast kost het veel energie en hoe langer Tony de tijd stil zet, hoe vermoeiender het word.


HANNAH @ ATF!


Laatst aangepast door Anthony Jones op za aug 03, 2013 3:58 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Lilith Pierce
avatar
ModeratorPROFIELNaam : bunny
Aantal berichten : 16
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 17 years
Geslacht: Female
Liefde: why would i love someone?

BerichtOnderwerp: Re: Anthony Jones   za aug 03, 2013 2:31 am

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Anthony Jones

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: Accepted-