Deel | .
 

 The school

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ethan Smoak
avatar
StudentPROFIELNaam : Lisa
Aantal berichten : 91
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 24
Geslacht: Man
Liefde: I am waiting for something that isn't going to happen.

BerichtOnderwerp: The school   za jun 06, 2015 10:01 pm

     
Cambrigde University

when I first saw you I already knew there was something inside of you something I thought I would never find angel of mine I look at you looking at me now I know why they say


In deze rp zal je een Student of Docent spelen op Cambrigde University. Je kan gerust afkomstig zijn van een rijkere familie, maar niets houdt je tegen om te gaan voor iemand van normale afkomst te komen of juist zeer arm te zijn.

Cambrigde University is een bekende school in Washington en een school waar niet iedereen zo maar binnen komt. Veel van de studenten zijn afkomstig van rijkere ouders of mensen met een belangrijke taak in het leven. Zo kan je op deze school makkelijk iemand van ad zien rondlopen of een zoon van waarvan de ouders hoofd zijn van de geheime dienst of gewoon een rijkeluis kind. Ieder kind waarvan de ouders meer macht hebben in het leven dan de meeste kan je hier wel terug vinden. Natuurlijk zijn niet al de studenten zo, de school staat ook open om andere Studenten aan te nemen die afkomstig zijn van een normale familie of die zelfs uit de armste gezinnen komen. Kortom is iedereen hier welkom.

De school is gelegen buiten Washington en omgeven door veel groen waaronder een bos waar de studenten in hun vrije tijd kunnen zitten. Het volledige terrein is omgeven door een grote muur, maar je kan naar buiten wanneer je maar wild om richting Washington te gaan.
Cambrigde University bied ook onderdak aan leerlingen die uit een ander land komen of waarvan de ouders te ver weg wonen. Hiervoor is er een aparte blok voorzien waar iedere leerling een eigen kamer krijgt. Ze kunnen er ook voor kiezen om hun kamer te delen met een andere student. Als je kiest voor een kamer zal je dus overnachten op de school en is er iedere dag ontbijt en avondeten voorzien in de refter. Het middagmaal is voor iedere student van Cambrigde University mogelijk.

Feesten is voor onze studenten alledaags en hiervan kunnen ze genieten op de school zelf maar het nachtleven in Washington zelf is ook niet slecht. In hun vrije tijd kunnen de leerlingen gerust door de drukke winkelstraten wandelen of gewoon rond hangen met andere jongeren. Kort om is er altijd wel wat te beleven.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

The school

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: G e n e r a l :: Information :: Plot-