Deel | .
 

 Escaping from the classroom [Ethan Lawton]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Arkin Anoa
avatar
StudentPROFIELNaam : Tess
Aantal berichten : 44
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21
Geslacht: man
Liefde: What's that?

BerichtOnderwerp: Escaping from the classroom [Ethan Lawton]   wo jun 10, 2015 7:07 pm

Het dokterskantoor voorbij lopend haalde hij zijn hand door zijn haar. Misschien moest hij stoppen met sporten. Hij vloog toch altijd tegen de grond. Zelfs al was het, het grootste deel van de tijd de bedoeling. Een badmintonpluimpje raken was net niet beter dan geschaafde knieën. Bij elke stap leek zijn knie te branden, maar zin om het kantoor binnen te gaan had hij niet. De leerkracht had hem dan naar het kantoor gestuurd, maar leerkrachten bestonden nog steeds om genegeerd te worden. De benauwde gangen achterlatend liep hij naar buiten. Hoe iemand ooit het gegeven kleine ruimte bedacht had was hem een raadsel, maar hij was blij dat hij buiten was. Terwijl iedereen in de les zat zette hij zich op een bank. Zijn grijsblauwe ogen op het groen rondom de school gericht. Spijbelen was iets wat hij wel vaker deed. Niet dat de lessen niet interessant waren, hij hield het gewoon niet lang in het gebouw vol.


Laatst aangepast door Arkin Anoa op za jun 13, 2015 5:53 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ethan Smoak
avatar
StudentPROFIELNaam : Lisa
Aantal berichten : 91
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 24
Geslacht: Man
Liefde: I am waiting for something that isn't going to happen.

BerichtOnderwerp: Re: Escaping from the classroom [Ethan Lawton]   za jun 13, 2015 3:32 pm

Soms had je van die dagen dat je het ene uur les had, dan een uur uitval om nadien nog een les te hebben. In dat uur dat je niks te doen had, had je ook echt niks te doen. Je kon niet zo maar even wat gaan doen want zeer veel tijd was er niet. Waar wel genoeg tijd voor was,, was een tas koffie. Of eigenlijk een beker. In het cafetaria stonden enkele machines en daar was Ethan wat gaan halen om te drinken. Het was niet de beste koffie maar het was drinkbaar.
Met de beker - die nog veel te warm was - begaf hij zich naar het buitenplein. Het was te goed weer om binnen te blijven zitten dus ging hij daar maar wat tijd te verdoen. Tot zijn verbazing was hij niet de enige die daar was komen zitten. Iemand van ongeveer zijn leeftijd was er ook te vinden. Of toch wat jaartjes jonger. Ach, het kon vast geen kwaad om eens sociaal te doen. Ethan zetten zich neer op dezelfde bank als de andere kerel. 'Hej,' begroeten hij de anderen. De beker plaatse hij ook op de bank, wat de slechte beslissing ooit was geweest. Hij had het nog niet los gelaten of het viel om en de inhoud liep eruit. Zo snel als zijn reflexen waren was hij met een luide 'fuck' recht gestaan. Hij probeerde de beker weer recht te zetten om toch wat koffie te redden. Ondertussen kon hij alleen maar hopen dat de anderen niet ook in aanraking was gekomen met de koffie. 'Dit is nogal een ongewone eerste ontmoeting,' zei Ethan om de situatie nog wat te redden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Arkin Anoa
avatar
StudentPROFIELNaam : Tess
Aantal berichten : 44
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21
Geslacht: man
Liefde: What's that?

BerichtOnderwerp: Re: Escaping from the classroom [Ethan Lawton]   za jun 13, 2015 6:24 pm

'Hej,' Hoorde hij van naast zich komen. Hij kijk even om, om te zien dat een jongen naast hem was komen zitten. De jongen zette een beker op de bank en natuurlijk moest die omvallen. Arkin hoorde hoe de ander vloekte en sprong zelf ook op. Even keek hij toe terwijl de ander de beker weer recht zette. 'Dit is nogal een ongewone eerste ontmoeting,' Zei de jongen. Arkin kon een kleine glimlach niet onderdrukken. ’Gelukkig is hij niet nat en kleverig begonnen’ zei hij terwijl hij zijn blik op de jongen richtte. Deze was, zo dacht hij toch, een paar jaar ouder dan hij. Misschien twee, drie jaar. Veel maakte het echter niet uit. Hij richtte zich weer op de natte bank. ’Ik ga alleszins ergens anders zitten. Iemand zal het wel opruimen’ Daar had de school toch personeel voor? Hij bleef nog even staan en ging toen naar een andere bank om daar te gaan zitten. Hij wist niet of de jongen weer bij hem zou komen zitten. Veel maakte het hem niet uit. Misschien zou hij wel interessant zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Escaping from the classroom [Ethan Lawton]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Escaping from the classroom [Ethan Lawton]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: C A M B R I G D E - U N I V E R S I T Y :: Cambrigde University :: COURTYARD-