Deel | .
 

 New world, new start

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Alexandra McClain
avatar
StudentPROFIELNaam : Alexx ll Lex
Aantal berichten : 116
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: I am younger than the others, i am 17
Geslacht: Girl
Liefde: Are you kidding?

BerichtOnderwerp: New world, new start   zo jun 14, 2015 12:00 am

Onzeker bleef ze staan voor de grote poorten die de opening van een nieuw leven voorstelden. Een nieuwe plek, een nieuwe start. Maar eerst moest ze nog over de grens gaan om er aan te beginnen. Toch was er iets dat haar tegenhield. Misschien was het het feit dat ze midden in het jaar binnenstapte. Of het kon haar moeilijke verleden zijn, één van pijn en verdriet. Toch moest ze de stap maken en het terrein van de universiteit betreden. Nog even snel keek ze neer op haar kleren. Een stel zwarte skinny-jeans dat haar gespierde maar niet te gespierde benen nog mooier uit lieten komen dan al waren, een oversized trui die van één schouder afviel en in de kleur was van een donkere, wat moerasachtig groen, en helemaal vanonder een stel zwarte all-stars. Vervolgens ging haar rechterhand even naar haar hoofd om te voelen of dat haar kap er nog was. En natuurlijk zat 'ie nog stevig vast op haar hoofd en waren haar lange haren nog steeds vast in een losse, schuine vlecht. Waarom ze dit allemaal checkte wist ze niet. Misschien was het omdat ze onzeker was, omdat ze niet te lelijk over wou komen? Of het waren haar zenuwen die opzoek waren naar een excuus om niet verder te stappen. Het was de tweede waarschijnlijk. Spijtig genoeg kon ze niets meer vinden om haar aankomt te stollen dus was het tijd om te gaan stappen. Met nog een kleine zucht drukte ze de kap nog wat naar beneden zodat het haar gezicht wat meer afschermde van de wereld en begon ze vervolgens ge stappen. Met elke stap kon ze haar tas die ze ondertussen over haar schouders had gezwaaid zachtjes heen en weer zwaaien. De zak was niet al te groot en al zeker niet zwaar. Waarom zou het zwaar zijn? Het is niet alsof ze veel spullen had. Pas toen ze in het midden van het terrein stond keek Alexandra op, om vervolgens tot een conclusie te komen. Ze wist niet waar ze heen moest! Direct kwam er wat paniek in het meisje terwijl ze zo onopmerkzaam mogelijk heen en weer keek, op zoek naar een aanwijzing. Iemand iets vragen was geen mogelijkheid, al leek het er wel steeds meer op dat er geen andere optie was. Maar misschien moest ze niet, misschien kon ze wel een reden vinden om hier gewoon te blijven staan, zoals hoe mooi het hier was ofzo.

&Ethan ^-^
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ethan Smoak
avatar
StudentPROFIELNaam : Lisa
Aantal berichten : 91
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 24
Geslacht: Man
Liefde: I am waiting for something that isn't going to happen.

BerichtOnderwerp: Re: New world, new start   wo jun 17, 2015 8:56 pm

Languit lag Ethan op de achterbank. Zijn lichaam kon volledig op de zetels liggen, maar daarvoor had hij zijn benen wel over de passagierszit moeten zwieren. Het zag er niet comfortabel uit en dat was het ook niet maar zo bleef hij toch liggen. Op de achtergrond kon hij zacht het nieuws horen. Zoals gewoonlijk was er file ergens, ook een ongeval en nog wat andere blablabla. Ethan volgde alles behalve het nieuws omdat hij het allemaal maar saai vond, de meest belangrijke dingen kreeg hij vast wel via een omweg te horen. Tussen de saaie nieuwslezer zijn stem door kon hij Vince zijn stem horen die zei dat ze er waren, op dat moment zetten hij de zwarte auto ook neer voor het schoolterrein en ging Ethan recht zitten. ‘Een nieuwe week van school kan weer beginnen...in ieder geval, jij iets gehoord van Dex? Tis maar dat ik weet waar ik hem zou kunnen vinden.’ het eerste deel was niet erg enthousiast, maar dat veranderde naarmate hij verder ging met zijn zin.

Zoals verwacht had Vince natuurlijk niks gehoord van Dex, maar dat maakten niet veel uit, hij zou hem wel vinden. Ethan nam nog even afscheid van zijn bodyguard voor hij de deur van de auto dicht sloeg nadat hij was uitgestapt. Met zijn rugzak over zijn schouder heen liep hij het terrein op, waar hij na een tijd abrupt halt moest houden voor iemand die midden op het gangpad zeg maar stil stond. ‘De weg kwijt?’ vroeg hij vriendelijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexandra McClain
avatar
StudentPROFIELNaam : Alexx ll Lex
Aantal berichten : 116
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: I am younger than the others, i am 17
Geslacht: Girl
Liefde: Are you kidding?

BerichtOnderwerp: Re: New world, new start   wo jun 17, 2015 9:09 pm

Ze was net allemaal detailes aan het zien toen iets haar deed opschrikken. Of eerder gezegd, iemand, geschrokken draaide ze zich om en liet hierbij haar tas op de grond vallen, gelukkig was er niets breekbaars in. Niet dat het haar nu wat kon schelen, nee het feit dat er een persoon voor haar stond was belangrijker. En al zeker als je je bedacht dat hij iets tegen haar had gezegd. Wat onzeker keek ze naar beneden, haar schoenen waren ineens heel erg interessant. "Euhm...no? I was,...euhm just admiring the beautifull view?" Zei ze zachtjes met een snelle schaapachtige glimlach naar hem toe gericht die al vrij snel verdween. Maar het was dan wel een excuus, maar eentje dat toch waar was. Want alles was echt mooi, en zo anders dan dat ze gewend was. Het was eng en spannend, maar tegelijkertijd keek ze er naar uit om hier te wonen. "Euhm..yeah..." Stotterde ze wat onzeker verder terwijl haar blik weer over de omgeving vloog. Ze zag er dan wel naar uit om hier te blijven, er was alleen maar één probleem, of nou ja twee. De eerste was gewoon al die mensen, het maakte haar nerveus, bang zelfs. De tweede was meer persoonlijk, ze voelde zich zo klein en jong tussen alle anderen. Net een lammetje dat zat af te wachten tot de grote boze wolf verscheen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: New world, new start   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

New world, new start

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: C A M B R I G D E - U N I V E R S I T Y :: Cambrigde University :: COURTYARD-