Deel | .
 

 Andy Scott

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Andy Scott
avatar
Music teacherPROFIELNaam : Soof
Aantal berichten : 102
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 32 years
Geslacht: Male
Liefde: Underneath the depth of my sin

BerichtOnderwerp: Andy Scott   zo jun 14, 2015 11:10 pm

love is a satire
» Name Andy James Scott
» Gender Male
» Age 32 years
» Birthday 18th of August
» Place of birth San Fransisco
» Job Music teacher
» Relationship status Single

» Looks Andy heeft een redelijk gemiddelde lengte van 1.77m en normaal geproportioneerd lichaam, niet dik, niet mager, gewoon slank. Zijn haar heeft een lange geschiedenis van verschillende stijlen, maar nu heeft het al redelijk lang hetzelfde model. Het is een soort kuif, die overeind staat. Andy heeft al vaker geëxperimenteerd met verschillende kleuren, maar hij houdt het nu liever op jetblack, maar soms vindt hij het geweldig om de punt van zijn kuif de kleuren met highlights (blond, donkerpaarsig, zelfs blauw is een keer aan de beurt geweest). Meestal scheert hij zich en het meeste wat ooit qua gezichtshaar doorkomt is een wat donzig baardje en snor, maar vol wordt het nooit. Dan over naar zijn ogen, die hebben echt een diep blauwe kleur, die vreemdeling ook opvalt, het staat in contrast met zijn donkere haar en zijn donkere wenkbrauwen. Andy vindt het geweldig om te spelen met dit contrast en om het groter te maken gebruikt hij soms ook eyeliner rond zijn oogleden, maar dit vermindert steeds meer, alleen in speciale gevallen. In zijn verleden heeft hij wel eens tattoos laten zetten, die bedekken zijn borst en armen vooral.
» Clothing preferance Qua kleding heeft hij een extreme voorkeur voor donkergekleurde kleding. De tattoos verbergt hij door vooral lange kledingstukken te dragen. Qua sieraden draagt hij soms oorbellen of een hele hipster ketting. Voor lesgeven houdt hij het heel simpel, maar nog steeds donkergekleurd.

» Character Op het eerste gezicht is Andy een redelijk vrolijke man, waar een gesprek makkelijk mee aan te knopen valt. Zo moet hij zich van zichzelf ook opstellen, want hij is een leraar en leerlingen moeten nog wel met respect behandeld worden. Hij probeert zijn lessen zo origineel en nuttig mogelijk te maken, dat houdt in dat hij wil dat leerlingen juist dingen doen in plaats van saai voor zich uitkijken naar een bord.
Toch zit er een addertje onder het gras, want Andy heeft een heel deel van zijn geschiedenis van zich afgeduwd. Er heerst schaamte over dat deel van zijn leven en nog altijd, als iemand maar al te koppig door zou zoeken op internet, kan iemand zijn 'vorige leven' vinden. Deze angst heeft zoveel impact op hem, dat hij heel achterdochtig kan zijn, als iemand hem complimenteert op zijn zangkunsten. Als een oester klapt hij dan dicht en de aardige Andy verdwijnt. Op dat soort momenten kan hij heel afstandelijk zijn en hard. Snauwen, boos worden, irritaties, het komt dan allemaal naar boven. Geweld zal hij echter nooit gebruiken.
» Likes Muziek - zingen - zwart - originaliteit
» Dislikes Nieuwsgierige mensen - onder druk staan - te veel aandacht

» History Andy's jeugd was eigenlijk niet zo vreemd. Hij werd in een gezin van drie geboren: hij, zijn vader, moeder en een oudere broer. Er leek niet echt iets aparts aan hem te zijn, tot hij op de basisschool tijdens muziek zijn uitstekende zangtalenten liet horen. Iedereen werd stil, zelfs de meester en zijn ouders werden meteen ingelicht van dit talent. Andy merkte er niet echt iets van, het was voor hem heel normaal. Zijn stem kon hoge noten gemakkelijk halen, maar die noten leken voor hem normaal, dat kon iedereen toch?
Op de een of andere manier werd zijn talent opgepikt en bood een vreemde man, die bij Andy thuis had aangebeld, zich aan als zaakwaarnemer. Een prachtige toekomst werd hem aangeboden, maar Andy's ouders vonden het maar niets. Hij moest nog door met school. Dit ging wel tegen de gedachten in van de zoon, die dolgraag beroemd wilde worden! Helaas kon hij er niets aan doen, nog niet. Zijn middelbare schoolcarrière was niet echt voortvarend. Zijn cijfers waren niet zo goed als zijn zangtalent en dit zorgde ook voor een lage concentratie. Het idee van beroemd kunnen worden achtervolgde hem dagelijks.
Toen hij ongeveer zeventien jaar was, kwam hij zelf in contact met de man die zich had aangeboden als agent. Zonder zijn ouders ervan in te lichten, ging hij akkoord en tekende een contract, wat hij helemaal niet gelezen had. Daar begon de eerste ruzie: met zijn familie. Hij moest verhuizen, van zijn agent, zodat hij makkelijker naar studios kon. Zijn ouders schrokken ervan toen hij met een koffer klaarstond om te vertrekken en er ontstond een hevige woordenwisseling. Zijn oudere broer noemde hem gek, dat hij zou stoppen met school, zijn moeder begon dramatisch te huilen en zijn vader keek hem met de kilste emotie ooit aan. Andy kon het echter allemaal niet schelen en hij vertrok. Hij zou nu gelukkig worden, beroemd worden en .. rijk worden!
Dit was echter niet zo. Nou, voor de eerste paar jaar wel. Het begin was een goed teken, hij werd populair, zijn liedjes verkochten zich goed en hij was zeer geliefd bij zijn vrouwelijke medemens. Die liefde gaf hij zo nu en dan ook terug en hij genoot van meisjes die tijdens een optreden wanhopig begonnen te schreeuwen. Zijn naam schreeuwden ze, zijn naam. Het duurde drie jaar voordat hij op het verkeerde pad terecht kwam. Zijn geld werd aan verkeerde dingen uitgegeven en de motivatie om aan zijn liedjes te werken was niet groot. Hij ontweek het werk en begaf zich veel liever in nachtclubs. Want hij was overal populair, of hij nou nieuwe muziek maakte of niet. Dit kwam hem wel duur te staan. Zijn agent stopte er mee en in zijn contract stond blijkbaar dat zijn agent wel de helft van zijn verdiende goed mee mocht nemen. Daar was niet veel meer van over. Hij snapte er werkelijk waar niets meer van, maar de 'I don't care' houding van hem deed hem denken dat dat geld binnen een maand weer binnen was.
How wrong was he. Het eindigde in een rampzalige periode, die zijn stem zelfs niet mee kon verlichten. Het was zijn eigen beslissing om uit Californië te vertrekken en zonder er echt bij nagedacht te hebben, verhuisde hij naar Washington, waar hij ging studeren. Familie en oudere vrienden hebben niet vaak contact met hem gezocht, want ook zijn uittrede bij vrienden was niet zonder ruzie geweest.
Het begin van zijn studie was moeilijk, want zijn oude gewoontes en wensen kon hij niet meer vervullen. Zijn verleden bleef hem steeds achtervolgen, maar het begon de goede kant op te gaan. Niet alleen zijn stem was een talent, ook zijn wetenschap over muziek bleek iets verborgen te zijn. Langzaamaan werd zijn muzikale carrière vervangen door een wetenschappelijke. Google hem nu en je vindt nauwelijks nog wat youtube filmpjes waar hij zich (vindt de Andy van nu) zich voor schut zet. Nee, je vindt nu alleen hele fancy uitziende links over onderzoeken.
Uiteindelijk heeft Andy besloten om les te gaan geven. Dit is namelijk publiek dat een beetje te jong is om de verhalen van zijn verleden te begrijpen. Dat baart hem rust, maar nog steeds heeft hij het gevoel dat iedereen hem elk moment zou kunnen aankijken van 'wat doet die gek in de les?'.
robb stark
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Andy Scott

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: C h a r a c t e r - C r e a t i o n :: registration-