Deel | .
 

 【SUSANNE Moore】

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Susanne Moore
avatar
StudentPROFIELNaam : Beertje
Aantal berichten : 36
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 18 years »
Geslacht: Female »
Liefde: KNOCK KNOCK. I’m inside your room, now. Where is it you’ve hid?. Our game of hide and seek’s about to end »

BerichtOnderwerp: 【SUSANNE Moore】   ma jun 15, 2015 3:01 pm


AGE: 18 YEARS
BORN: LONDON
JOB: ON SCHOOL
WHAT: STUDENT
FC: FREYA MAVOR
ALSO CALLED: SUE

Susanne Moore
PERSONALITY

Alles over de persoonlijkheid van je personage komt hier c:

HISTORY

Sue heeft niet zo'n prettig verleden. Haar ouders zijn zakenmensen die bijna nooit thuis zijn. Haar broertje zit in een instelling en de ouders van Susanne hebben hem "verstoten". Ze proberen er dus ook alles aan te doen om haar op een normale school te plaatsen. Dit lukt, maar ze wordt er altijd weer afgeslingerd. De reden voor dit...

Susanne werd geboren in een arm gezin dat elke dag moest knokken voor geld. Samen met haar grote broer -al noemt ze hem haar kleine broertje- krijgen ze thuis les. Wanneer ze niet opletten, of iets stouts doen krijgen ze van hun vader een paar stokslagen. En dan sterft er een tante. Een hele rijke tante. Ze erven het geld en kopen meteen een villa. Ze sturen hun kinderen naar school. Maar de vader... zijn uitlaatklep is verdwenen -stokslagen- en wanneer ze normaal hun huiswerk moeten maken neemt hij ze mee naar casino's en hondengevechten.

Zo blijft het wel een tijdje doorgaan. Tot ze 12 is. Sue's broertje -die ondertussen 14 is- is het zat. Hij begint vreemde tekeningen te maken op zijn muur in zijn kamer en noemt ze 'papa'. Susanne doet vrolijk mee, blij dat haar broertje eens wilt spelen. Maar het blijft niet bij de tekeningen, haar broertje trekt dit ook verder door tot op school. Daar krabbelt hij het overal op. Hij verzint een liedje dat hij altijd zit te zingen. Op school schrijven ze hem af als "gek".

Susanne is 16. Ze heeft haar broertje al 4 jaar niet meer gezien en het enige wat haar ouders van zijn over hebben gelaten -zonder dat ze het zelf wisten- is de tekening met daarnaast het liedje erbij. Haar ouders hebben door het geld een goede job gevonden en ze bevinden zich nu in hogere kringen. Ze willen dat hun dochter zich daar ook in bevind. Maar elke keer maakt ze vriendinnen die niet echt hoog van staat zijn, puur om haar ouders te pesten. Daarom is ze al 2 keer van school moeten veranderen en wanneer ze naar een school ging met alleen rijke mensen deed ze er alles aan om de regels te overtreden. In totaal is ze dus al 7 keer van school moeten veranderen.

Dit is in totaal haar 8ste school. -lagere school bijberekend-

Made byKíli
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

【SUSANNE Moore】

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: C h a r a c t e r - C r e a t i o n :: registration-