Deel | .
 

 History { 1 } ☩

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Trudy Walkers
avatar
History TeacherPROFIELNaam : Beertje xD
Aantal berichten : 20
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 65 years ☩
Geslacht: Female ☩
Liefde: Are you kidding me? ☩

BerichtOnderwerp: History { 1 } ☩   di jun 16, 2015 7:38 pm

Les 1: Hoofdstuk 1. Iedereen is welkom

Met haar neus in de lucht stak Trudy het plein over. In haar hoofd herhaalde ze de les van vandaag. Hopelijk gingen die irritante opdondertjes eens luisteren. Ze snoof minachtend terwijl ze door de hallen naar haar lokaal wandelden. Ze had haar bekende blauwe jasje aan en een kralenketting. Haar haar zat netjes achter haar oren gestopt waar grote oorbellen aan hingen. Mascara en lipgloss maakte dat ze er strenger uitzag, precies hoe ze was. De dame pakte haar sleutelbos uit haar leren tas en stak de sleutel in het slot. De deur ging met een 'klik' open. Een klein glimlachje gleed over haar gezicht. De poetsvrouwen deden hun werk ook eens goed. Haar gezicht betrok echter weer toen ze zag dat de stiften niet op de juiste plaats lagen. Ze trok haar opmerking snel weer in. Walkers legde haar tas op de bank en haalde er een rode pen uit en een opschrijf boekje. Haar tas zette ze weer naast haar stoel waar ze haar blauw jasje over hing. Ze had een roze bloesje aan dat goed paste op haar grijze rok, lang genoeg natuurlijk en roze schoentjes. De dame trok de stoel weg van de bank en ging deftig zitten. Met haar ellebogen op tafel en haar hoofd steunend op haar vingertoppen wachtte ze op de leerlingen.

http://cambrigde-university.actieforum.com/t227-history }
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tyler Hale
avatar
StudentPROFIELNaam : ~
Aantal berichten : 16
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 18 years old
Geslacht: Mannelijk
Liefde: Forever is a long time. But I wouldn't mind spending it by your side.

BerichtOnderwerp: Re: History { 1 } ☩   wo jun 17, 2015 8:53 am

Vandaag zou zijn eerste les van start gaan. Hij was klaar om een nieuw begin te maken en hier op school te laten zien wat hij allemaal in zijn mars had. Even weken zijn lippen van elkaar af en verliet een zachte zucht zijn mond. De dame waar hij vandaag les van zou krijgen stond al voor haar deur en even, leunend tegen een van de muren, nam hij haar in zich op. Een blauw vestje, kralenketting om haar hals en blonde haren die ze achter haar oren had gestopt. Ze zag er redelijk oud uit, hij schatte haar zeker boven de zestig. En aan haar gezichtsuitdrukking te zien was ze niet bepaald wat jongeren een 'chille leraar' noemden. Ze zag er streng uit. Precies zoals een geschiedenis leraar. Nadat ze was verdwenen in haar lokaal wachtte hij enkele seconden voordat hij haar naar binnen volgde. Zijn eerste les geschiedenis ging van start. Rustig knikte hij naar haar toen hij naar binnen liep, een van de achterste bankjes kiezend en daar zijn rugzak naast dumpend voordat hij ging zitten. Eens zien wat hij deze les zou leren over haar vak. Geschiedenis.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Arkin Anoa
avatar
StudentPROFIELNaam : Tess
Aantal berichten : 44
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21
Geslacht: man
Liefde: What's that?

BerichtOnderwerp: Re: History { 1 } ☩   wo jun 17, 2015 5:24 pm

Geschiedenis, geweldig, nog meer cijfers, nu wel vermomd als datums, maar nog steeds cijfers. Waarom zo goed als elk vak wel iets met cijfers te maken moest hebben wist hij niet, maar het was wel hetgene dat hem het meest ergerde aan school en niet alleen aan deze school. Gelukkig waren er nog de cijferloze vakken (als je niet meerekende dat ze punten (aka cijfers) voor toetsen kregen). Maar nu geschiedenis. Hij had net een vrij uur gehad en stond nu, buiten tegen de muur van de school geleund, te wachten. Zo zag hij hoe de leerkracht het plein overstak en naar binnen ging. Zo langzaam als hij maar kon maakte hij zijn rug los van de muur en ging hij naar het lokaal. Met geschiedenis zelf had hij geen probleem, hij vond het zelf leuk, alleen die datums… Hij liep een paar minuten na haar het lokaal binnen. Er zat al een andere jongen aan de bank waar hij normaal zat dus ging hij daar maar naast zitten. Zijn rugzak dropte hij naast de bank. Hopelijk zou ze het niet te veel over datums hebben. Zucht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clarissa Williams
avatar
StudentPROFIELNaam : Daanz
Aantal berichten : 134
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21 years
Geslacht: Female
Liefde: My heart's beating faster, I know what I'm after.

BerichtOnderwerp: Re: History { 1 } ☩   wo jun 17, 2015 5:35 pm

breathe in, breath out
outfit | history class

Gadverdamme. Dat was in één woord de perfecte beschrijving voor het komende lesuur wat ze zou moeten gaan uitzitten. Met haar rode handtas een beetje in het weer zwaaiend liep ze door de gangen heen, in de richting van het geschiedenislokaal. In haar andere hand hield ze haar telefoon beet, terwijl ze druk bezig was met het checken van haar social media. Op het moment dat ze over de drempel stapte liet ze haar mobieltje in haar tas glijden en plukte ze haar oordopjes uit haar oren. Met een diepe zucht zigzagde ze tussen de tafeltjes door, om ergens achterin neer te ploffen aan een vrije bank. Ze kwakte haar boeken achteloos op tafel en keek kort achterom naar de jongens die achter haar zaten. Hierna richtte ze zich weer tot de docente, eentje waarvan je haar strenge karakter hier gewoon kon voelen. Bah. Ze liet haar tas op de grond vallen en leunde tegen de rug van haar stoel aan, terwijl ze haar haren over haar rechterschouder sloeg en verveeld wachtte wat er zou gaan komen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Trudy Walkers
avatar
History TeacherPROFIELNaam : Beertje xD
Aantal berichten : 20
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 65 years ☩
Geslacht: Female ☩
Liefde: Are you kidding me? ☩

BerichtOnderwerp: Re: History { 1 } ☩   do jun 18, 2015 11:13 am


De bel ging over 5 minuten. Miss Walkers steunde nog steeds op haar vingertoppen en keen nu iedereen kritisch aan. Tja iedereen... twee jongens die helemaal van achter zaten. Ze nam niet de moeite om terug te knikken, ze perste alleen haar ogen tot kleine spleetjes.
Een jonge dame kwam binnen. Ze liep er slonzig bij. Trudy snoof, maar liet geen enkel woord over haar lippen gaan. Ze keek hoe het meisje alles zo on-respectvol deed. Het gillende geluid van de bel klonk in haar oren. Toen het gedaan was stond ze op. "Williams, de volgende keer dat ik je zo on-respectvol met je boeken en je tas zie omgaan mag je je agenda hier op mijn lessenaar leggen." Ze snoof nog een keer luid voordat ze haar boekje open legde. Haar lange vingers trommelden op tafel. "Voor sommigen is dit de eerste keer in mijn les. Ik zal me dus even voorstellen." Haar strenge ogen keken de drie leerlingen één voor één aan.

"Ik ben Trudy Walkers. Ik dien deze school al heel lang en verdien dus respect, van iedereen. Jullie noemen mij niet Walkers, of Mevrouw Walkers, of Trudy, nee jullie noemen mij Miss Walkers. Ik wil geen enkel andere bijnaam horen. Jullie steken deftig en netjes jullie vinger op en gaan niet door de klas heen roepen. Jullie schrijven alles op op een apart blaadje en dat geven jullie af aan het einde van de les. Ik duld geen tegenspraak." Ze draaide zich om en pakte een stift. "De regeltjes zullen jullie zelf wel kennen." Met mooie sierlijke letters schreef ze op het bord: Tijd van regenten en vorsten 1600-1700 De les was gestart, eindelijk.

Al de gene die nu nog binnenkomen zijn te laat hehe >3 }
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tyler Hale
avatar
StudentPROFIELNaam : ~
Aantal berichten : 16
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 18 years old
Geslacht: Mannelijk
Liefde: Forever is a long time. But I wouldn't mind spending it by your side.

BerichtOnderwerp: Re: History { 1 } ☩   do jun 18, 2015 6:33 pm

Rustig volgden zijn ogen de jongeman die ergens na hem binnen was gekomen en naast hem ging zitten. Hij leek een paar jaar ouder dan hemzelf te zijn, had blonde haren en bruine ogen. Voor de rest sprak de jongeman niet, waardoor hij zelf ook geen woord tegen hem besloot te zeggen. Tenslotte zou de docente het waarschijnlijk niet waarderen, kletsen konden ze wel buiten het klaslokaal - hij zou het zo uit haar mond kunnen horen. Een jongedame kwam ook nog het klaslokaal binnen gelopen, het verbaasde hem echter dat er niet meer mensen binnen kwamen wandelen. Alleen zij drieën dus, de docente leek al te beginnen met haar les. Ze gaf Williams, hij suggereerde dat het de dame was die zojuist haar boeken op de tafel had gegooid, een waarschuwing en besloot zich daarna voor te stellen. Waarna ze haar les begon. Hij volgde haar hand terwijl ze in sierlijke letters 'tijd van regenten en vorsten 1600-1700' op het bord schreef. Mhm, dus ze gingen het daarover hebben?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Genevieve Briët
avatar
StudentPROFIELNaam :
Aantal berichten : 33
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 18
Geslacht: Vrouwlijk
Liefde: Love is just a distraction from what a person really is.

BerichtOnderwerp: Re: History { 1 } ☩   do jun 18, 2015 7:21 pm


Met een gaap rekte Genevieve zich uit terwijl ze zich haast uit bed moest rollen om er uit te kunnen komen. Het was nog geen week geleden dat ze intrek had gedaan in een van de dorms op het school gebouw, ze had het ergens niet nodig gehad aangezien ze maar een uurtje rijden van de school af woonde, maar sinds ze de ziekte van Pfeiffer heeft gehad kon ze moeilijker uit bed komen door dat ze nog erg last had van moeheid. Iets wat normaal leek te zijn volgens de arts. Het was een nasleep er op het zou dan ook van zelf wel weer weg gaan. Wanneer ze eindelijk naast haar bed stond keek ze voor het eerst op de wekker. Haar ogen werden groot toen ze besefte dat ze te laat zou komen voor geschiedenis.
"Fuck!" zo snel mogelijk pakte ze wat kleren uit haar kast voor ze de badkamer in verdween.

Tien minuten later deed ze haar haren vluchtig in een knot waarna ze haar jurkje goed trok om haar schoenen aan te trekken. Genevieve deed nog snel een spijker jack aan voor ze haar benodigde boeken pakte en haar tas over haar schouder heen deed. Het make-up zou ze voor dit uur maar over moeten slaan. Zo snel mogelijk liep ze naar het lokaal toe, toen ze er eenmaal voor stond bleef ze voor even staan terwijl ze aarzelde of ze aan moest kloppen of gewoon naar binnen moest lopen. Ergens hoopte ze dat het lokaal vol zou zijn met leerlingen en de lerares nu even niet op lette. Genevieve liep de klas  in en zag tot haar grote geluk dat de lerares haar aandacht op het bord had. Snel schoot haar blik door het lokaal heen en besloot zeker niet voor in te gaan zitten. Haar twee opties waren of helemaal alleen of bij het meisje. Al snel koos ze voor optie nummer twee, zo snel mogelijk liep ze er heen en nam plaats naast het meisje.
"Hey" fluisterde ze zacht als een soort van begroeting voor ze haar boeken op tafel legde en haar tas over haar stoel heen hing. Genevieve haar blik gleed meteen naar het bord toe om te zien wat miss walkers op schreef. Tijd van regenten en vorsten 1600-1700 dat zou nog wel eens interessant kunnen worden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clarissa Williams
avatar
StudentPROFIELNaam : Daanz
Aantal berichten : 134
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21 years
Geslacht: Female
Liefde: My heart's beating faster, I know what I'm after.

BerichtOnderwerp: Re: History { 1 } ☩   do jun 18, 2015 7:42 pm

breathe in, breath out
outfit | history class

Ze had haar boeken nog maar net op de tafel gekwakt, of de bel luidde al door het hele schoolgebouw heen. Wauw, dat was dus gelukkig een te laat notatie minder op haar dossier. Het eerste wat Miss Walkers vandaag te melden had, was haar achternaam. Fijn, nu wisten ook de nieuwelingen onder hen weer wat haar naam was. Misschien was het beter geweest als ze ook de voornaam erbij gezegd had, dan had ze zich helemaal niet meer voor hoeven te stellen. Een van haar wenkbrauwen kwam bij de woorden van de vrouw lichtjes omhoog. Sinds wanneer mocht ze haar boeken niet eens meer op haar eigen manier op tafel leggen? Misschien moest ze de volgende les haar boeken vanaf de drempel naar haar tafel gooien. Dát zou pas on-respectvol zijn. Of ze bij binnenkomst in de vuilnisbak dumpen. Een onverstaanbaar gemompel was uit haar mond ontstaan en ze snoof een keertje kort, waarna ze haar blik afwendde van het bord en door het lokaal liet gaan. Drie mensen maar. Had ze zelf net zo goed ook niet hoeven komen. Terwijl dat Miss Walkers verder blaatte over haar naam, zakte ze nog wat verder, scheef, onderuit op haar stoel en sloeg ze haar benen over elkaar heen, waarna ze met haar elleboog op het puntje van de tafel leunde en haar hoofd erop liet rustten. De les was begonnen, een saaie les welteverstaan. Deftig en netjes je vinger opsteken. De middelste, ja. Plotseling ging de deur open, en verscheen er een meisje wat ze nog nooit eerder had gezien. Een nieuweling, hoogstwaarschijnlijk. Het meisje bleef eventjes staan, maar haastte zich uiteindelijk naar de lege plek naast haar en ging er zitten. Kort knikte Clarissa het meisje toe, want als ze haar mond opentrok zou er nog meer gedonder komen. 'Tijd van regenten en vorsten 1600-1700' werd op het bord geschreven. Bah. Al die mensen waren toch al dood, dus waarom zouden ze het daar in vredes naam over moeten hebben..?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Trudy Walkers
avatar
History TeacherPROFIELNaam : Beertje xD
Aantal berichten : 20
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 65 years ☩
Geslacht: Female ☩
Liefde: Are you kidding me? ☩

BerichtOnderwerp: Re: History { 1 } ☩   do jun 18, 2015 8:11 pm


Ze zette een punt achter haar zin. Toen ze zich weer naar de klas wendde om met haar eerste woorden te beginnen viel haar blik op een nieuweling. Ze kneep haar ogen woedend tot spleetjes. "Briët, leg je agenda maar op mijn lessenaar.", siste ze waarna ze zich weer tot rust maande. Ze sloot eventjes haar ogen en opende die daarna weer. "Vandaag gaan we het dus hebben over de tijd van regenten en vorsten 1600-1700. De eerste datum die jullie moeten kennen is deze..." Ze draaide zich om en schreef in schuine lettertjes onder de titel: - 1543. Ze draaide zich om en deed een stapje opzij zodat iedereen de datum kon zien. "Weet iemand voorwat deze datum belangrijk is en wat er bij hoort?" Ze keek naar de leerling die te laat was, met een duidelijk antwoord in haar ogen: 'Ik wil dat jij het antwoord geeft en o wee als het fout is.'
Samenvatting:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Arkin Anoa
avatar
StudentPROFIELNaam : Tess
Aantal berichten : 44
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21
Geslacht: man
Liefde: What's that?

BerichtOnderwerp: Re: History { 1 } ☩   do jun 18, 2015 8:49 pm

Er kwam nog één leerling binnen voor de bel ging en de les begon. Niet dat hun leerkracht direct met lesgeven begon. Nee ze moest eerst nog commentaar geven op Williams, zoals zei het meisje zo mooi bij haar achternaam noemde. Bla, bla, respect, bla, bla geen tegenspraak. Ja dat wisten ze al, dat hoorden ze zo'n beetje iedere les. Miss Walkers (hilarisch hoe ze zichzelf noemde) richtte zich weer op de les en schreef in sierlijke letters op het bord: regenten en vorsten 1600 - 1700. Ja, dat werden dus datums. Een meisje kwam het lokaal binnen, lekker te laat natuurlijk. En miss Walkers begon weer vrolijk te doen. "Briët, leg je agenda maar op mijn lessenaar.", Lekker gezellig. "Vandaag gaan we het dus hebben over de tijd van regenten en vorsten 1600-1700. De eerste datum die jullie moeten kennen is deze..." Ze draaide zich om en zette een stap opzij waardoor hij het kon zien. Oké, nog een datum waar hij nog nooit van had gehoord. "Weet iemand voorwat deze datum belangrijk is en wat er bij hoort?" Een luide zucht, duidelijk van Arkin afkomstig, galmde door het lokaal. Nog geen vijf minuten binnen en ze begon al over datums kennen. 'Ik wil dat jij het antwoord geeft en o wee als het fout is.' Zei ze tegen het meisje dat te laat het lokaal binnen gekomen was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tyler Hale
avatar
StudentPROFIELNaam : ~
Aantal berichten : 16
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 18 years old
Geslacht: Mannelijk
Liefde: Forever is a long time. But I wouldn't mind spending it by your side.

BerichtOnderwerp: Re: History { 1 } ☩   do jun 18, 2015 8:53 pm

Nog voordat de les verder kon gaan, werd de deur van het lokaal geopend en kwam een vierde klasgenoot naar binnen gewandeld. Ze hoopte het zo snel mogelijk te doen, althans zo leek het, dat miss Walkers haar niet zou opmerken. En het zou haar bijna zijn gelukt, misschien als de klas wat groter was geweest natuurlijk. Want zodra de blonde vrouw het bord de rug toe keerde en de klas in keek, vernauwde ze haar ogen en staarde ze naar de nieuwe laatkomer. Hij haalde kort een wenkbrauw op toen ze haar agenda op het bureau van de docente moest leggen. Aha, dus miss Walkers was een vrouw van straf geven? Nablijven, misschien? Zijn groene kijkers gleden naar de jongedame, ze zag er misschien net zo oud als haar uit. Langzaam haalde hij ook zijn boeken uit zijn tas, en begon maar met het overschrijven van wat de vrouw op het bord schreef. 1543. Zijn bijvak geschiedenis op de middelbare had hem dus toch wel ergens geholpen, want de jonge streber wist precies wat er op die dag gebeurde. Maar de docent leek de beurt te geven aan de jongedame die te laat was gekomen. Zou ze het weten? Lichtjes boog hij voorover om haar vervolgens wat toe te fluisteren. Misschien kon hij haar nog wel uit de penarie redden hier. "Copernicus' boek de Revolutionibus wordt gepubliceerd," fluisterde hij, in alle intentie om het zo zacht mogelijk te doen en zo onhoorbaar mogelijk voor de blonde docente. God, wat had hij weer een succes dat hij zich vaak verdiepte in dit soort dingen. Hij wilde natuurlijk presteren, misschien zouden zijn ouders dan wel naar hem omkijken, enig teken van trotsheid tonen zelfs.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Genevieve Briët
avatar
StudentPROFIELNaam :
Aantal berichten : 33
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 18
Geslacht: Vrouwlijk
Liefde: Love is just a distraction from what a person really is.

BerichtOnderwerp: Re: History { 1 } ☩   do jun 18, 2015 9:15 pm


Hoe kon ze ook zo dom zijn om ook maar te hopen dat miss walker het niet op zou merken, er waren in totaal met Genevieve er bij maar vier leerlingen. Tenzij hun lerares blind moest zijn maar ze wist dat, dat niet het geval was. "Briët, leg je agenda maar op mijn lessenaar.", Schaamrood kleurde haar wangen op terwijl ze wat in elkaar dook door het gesis van mevrouw walker. Een diepe zucht verliet haar lippen terwijl ze haar agenda uit haar tas pakte. Op dit moment baalde ze voor leedig dat haar agenda al lichtelijk was vol gekrabbeld met teksten die er niet echt in hoorde te staan. Genevieve kon niks anders dan hopen dat mevrouw walker geen frans kon. Zo snel mogelijk liep ze naar haar lessenaar toe om haar agenda daar neer te leggen. Zo snel als ze kon liep ze weer naar haar plek toe waar ze op plaats nam. Wederom liet ze een zachte zucht haar lippen liet ontsnappen. Genevieve trok haar schrift naar voren en schreef alles over wat op het bord stond. Gelukkig voor haar kon ze zich nog herinneren dat mevrouw walker daar altijd naar verlangde. "Weet iemand voor wat deze datum belangrijk is en wat er bij hoort?" Zodra ze klaar was met schrijven keek ze op en zag hoe de lerares haar aan keek. Moeizaam slikte ze en zakte dieper in haar bankje.

Waarom nou weer percé zij? Ze kon er toch ook niks aan doen dat ze te laat was. Oké eigenlijk wel maar dan nog, shit ze wist het antwoord ook nog niet eens. Kon het nog erger worden. "Copernicus' boek de Revolutionibus wordt gepubliceerd," Genevieve moest moeite doen om de persoon achter haar niet meteen dankbaar aan te kijken, ze bleef nog even enkele seconden stil voor ze haar hand op stak. Ook al had mevrouw walker haar al een soort van beurt gegeven, wou ze het niet riskeren om nu nog een fout te maken.
"Het boek de Revolutionibus van Copernicus werd gepubliceerd." Sprak Genevieve aarzelend als of ze het niet helemaal zeker wist. Ze baalde meteen dat haar accent duidelijk te horen was. Een beetje persoon kon er meteen achter halen dat ze uit Frankrijk kwam. Ondanks dat de jongen achter haar het had voor gezegd hield ze nog even in met bedanken. Wanneer mevrouw walker niet aan het opletten was zou ze een poging wagen en anders kon ze het altijd nog aan het einde van de les zeggen. Toch wierp ze snel maar korte blik over haar schouder en drukte een van haar mond hoeken omhoog tot een halve glimlach.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clarissa Williams
avatar
StudentPROFIELNaam : Daanz
Aantal berichten : 134
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21 years
Geslacht: Female
Liefde: My heart's beating faster, I know what I'm after.

BerichtOnderwerp: Re: History { 1 } ☩   do jun 18, 2015 10:07 pm

breathe in, breath out
outfit | history class

Miss Walker, hoe ze graag genoemd wilde worden, was alles behalve een relaxte docent waarbij je graag in de les zat. Clarissa was dan ook nog eens het perfecte voorbeeld voor niet-gemotiveerd. De docent hielp er ook niet bepaald bij. Nog altijd zat ze wat onderuitgezakt op haar bank, opkijkend toen de vrouw verder ging met haar les. Ergens was ze blij dat zijzelf niet gevraagd werd, want van de jaartallen wist ze al helemaal niets. Jammer voor het meisje naast haar bleek deze het ook niet te weten. Afwachtend richtte ze haar blik op hun docente, maar al snel hoorde ze één van de jongens achter haar iets fluisteren. Het scheelde dat ze met een groepje van vier achterin zaten, ver weg bij die vrouw. Het meisje zei, aarzelend, de woorden van de jongen na.
Zelf pakte ze ondertussen een los papiertje en een potlood, zodat het erop leek dat ze aantekeningen maakte. Maar dat was iets wat ze nóóit deed. Haar hand ging er pijn van doen, en het was verspilling van zowel papier als potlood. Ze begon wat te kladden op haar papier. Tekentje daar, tekentje hier. Alles was interessanter dan deze les over één of ander boek van.. wat was het ook alweer? Copervis?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: History { 1 } ☩   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

History { 1 } ☩

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: C A M B R I G D E - U N I V E R S I T Y :: Cambrigde University :: CLASSROOMS-