Deel | .
 

 Look out, cause here i come

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Nate O'Conner
avatar
Dance TeacherPROFIELNaam : Alexx ll Lex
Aantal berichten : 19
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 25 years old
Geslacht: Male
Liefde: Still looking ;)

BerichtOnderwerp: Look out, cause here i come   wo jun 17, 2015 8:52 pm

Zodra hij wakker was verscheen er een grijns op zijn gezicht bij de gedachten aan vandaag's activiteiten. Hij kon niet wachten tot hij het kampus op zou stappen en de verbaasde gezichten van zijn vrienden zou zien. Yep, hij had zeker een verassing voor ze. Toch deed de bruin harige jongen rustig aan terwijl hij opstond en even een hand door zijn warrige haren liet gaan. Maar eerst eens een korte work-out, een douche en wat eten. Zodra zijn twee voeten uit zijn grote bed waren en de grond raakte leek alles wel 10 keer zo snel te gaan, en voor hij het wist zat hij al in zijn sweatpants te dansen als work-out. Lekker handig, zo ene grote loft die hij lekker naar zijn eigen smaak had kunnen verbouwen. Wat natuurlijk een dans plek betekende. Toch was het altijd leuker om in een groep te dansen, al was dat niet iets dat hij in de ochtend om 7 uur zou doen. De meesten sliepen nu nog, of ten minste zijn vrienden. Na een work-out van ongeveer een half uur was het tijd voor een verfrissende douche. Eentje dat al vrij snel klaar was waarna hij het zich gemakkelijk maakte in een stel zwarte jeans en daarover een los hemd en een geruit overhemd dat hij open hield en natuurlijk zijn favoriete paar sneakers. Na nog even zijn hand door zijn natte haren te laten gaan en ze zo te stijlen liep hij door naar zijn open keuken. Een appel, meer had hij niet nodig. Het was ook niet alsof hij veel honger had. Met de groene appel in zijn mond pakte hij een tas met danskledij erin en vertrok hij richting de deur. Tijd om naar zijn nieuwe job te gaan.

Eerst Arkin, Georgia en Clarissa (niet perse in die volgorde) daarna open
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Georgia Morgan
avatar
StudentPROFIELNaam : Dieuw
Aantal berichten : 35
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 20
Geslacht: ♀
Liefde: How do broken hearts make you so proud?

BerichtOnderwerp: Re: Look out, cause here i come   vr jun 19, 2015 1:38 pm

Met een geïrriteerde zucht opende het blonde meisje haar ogen, toen het vervelende geluid van de wekker haar weer eens wakker maakte. Vermoeid drukte ze het ding uit, zonder echt te letten op de tijd. Moe sloot ze haar ogen weer, die vervolgens weer open schoten. 8:27. Shit! School begin al over 23 minuten! Klaarwakker schoot ze overeind, en sprong ze uit bed. Gehaast smeet ze haar kussen op het bed van haar vriendin. 'Wake up, sleepy!' Sprak ze, zonder er überhaupt op te letten of haar vriendin wel in haar bed lag. Georgia pakte snel haar borstel, en haalde deze snel door haar haar. Vervolgens pakte ze de eerste kleren die ze in haar kast zag liggen: een donker groen abercrombie & fitch shirt en zwarte skinny jeans. Vervolgens keek ze vlug in de spiegel. Snel smeerde ze een klein laagje mascara op, en maakte ze een snelle vlecht. Tenslotte schoot ze in haar zwarte nikes, en pakte ze haar tas. Zonder te wachten op wat dan ook struikelde ze half naar buiten. Een snelle blik op haar telefoon maakte duidelijk dat het 14 over half acht was. Wacht, half acht? Ze knipperde even verdwaasd, en keek on zich heen. Er was niemand, op een paar vroege vogels na. Nee, dat kon je menen! Ze zuchtte, en liet zich neerzakken op het dichtstbijzijnde bankje. Wat nu?

[Ik wist niet echt wat de bedoeling was, maar hopelijk is het een beetje oke zo :')]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Arkin Anoa
avatar
StudentPROFIELNaam : Tess
Aantal berichten : 44
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21
Geslacht: man
Liefde: What's that?

BerichtOnderwerp: Re: Look out, cause here i come   vr jun 19, 2015 3:52 pm

Nog half slapend kwam hij zijn bed uit en onderdrukte hij de neiging om zijn wekker het raam uit te gooien. Hij zette het ding af en liep naar de kast om er wat kleren uit te pakken. Hij stond graag vroeg op, hij kwam alleen niet graag zijn bed uit. Hij kleedde zich snel aan en haalde zijn handen een paar keer door zijn haar om het er niet ontploft, maar gewoon warrig uit te laten zien. Hij pakte het boek waarin hij bezig was en ging naar buiten om nog een wat te lezen. Alleen werd hij even later afgeleid door Georgia die struikelend naar buiten kwam. Waarom had die zo’n haast? Zijn blauwgrijze ogen volgden haar toen ze zich op een bankje liet neerzakken. Hij vouwde zijn boek dicht en liep met zijn handen in zijn zakken en het boek onder zijn arm naar haar toe. ’Je weet dat je eruit ziet alsof je uit net uit een orkaan komt’ Was zijn droge opmerking toen hij voor haar bleef staan. ’Waarvoor heb jij zo’n haast?’ Een glimlach kwam op zijn gezicht terecht. Hij had de opmerking niet op een gemene toon gezegd en ook de glimlach op zijn gezicht was niet spottend, hij kon haar toch niet zo rond laten lopen? Blijkbaar had ze haast gehad, alleen snapte hij niet waarom ze nu dan op die bank zat.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clarissa Williams
avatar
StudentPROFIELNaam : Daanz
Aantal berichten : 134
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21 years
Geslacht: Female
Liefde: My heart's beating faster, I know what I'm after.

BerichtOnderwerp: Re: Look out, cause here i come   za jun 20, 2015 10:17 pm

breathe in, breath out
outfit | georgia morgan & arkin anoa

Een geschrokken adem teug verliet haar mond toen iemand haar ruw en luid uit haar schone slaapje haalde. Iemand gooide een kussen op haar hoofd, en die iemand was niemand minder dan de blondine met wie ze deze kamer deelde. "George!" gromde ze zacht terwijl ze haar hoofd onder de dekens begroef en het kussen van haar vriendin chagrijnig van zich af gooide. Urg. Ze was dus echt alles behalve een ochtendmens. Dan moest je zo genaamd fris en fruitig in de les verschijnen. Bah. Toen ze niet veel later de deur dicht hoorde klappen kwam ze overeind, en richtte haar blik op de wekker. WAT?! Met een haastige beweging kwam ze overeind en sprong ze het bed uit, struikelde hierbij en kwam met een dreun op de grond. Alsof deze dag nog slechter kon beginnen. Ze trok de eerste de beste kleding aan die ze in haar kast tegenkwam: een lichtpaars shirt, grijze broek en een zwart trainingsvestje. Ook schoot ze in haar laarzen waaronder een kleine hak zat. Shit shit shit. Ze griste haar rode handtas mee en gooide er wat make-up rommel in die ze normaal altijd 's morgens opdeed. Zonder ook maar te kijken naar haar haren, die werkelijk waar alle kanten op staken, schoot ze naar buiten. Verdwaasd bleef ze staan toen ze George doodleuk op een bankje zag zitten, met Arkin naast haar staand. Ze viste haar mobiel uit haar tas, die ze er net ook snel in had gegooid. Het was.. vroeg. Nog lang geen tijd voor de les. Met een ontzette blik op haar gezicht liep ze naar het tweetal toe. "Wat de.. waarom maakte je me zo vroeg wakker?!" brieste ze haar beste vriendin toe. Jup. Iemand hier had duidelijk last van een ochtendhumeur.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nate O'Conner
avatar
Dance TeacherPROFIELNaam : Alexx ll Lex
Aantal berichten : 19
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 25 years old
Geslacht: Male
Liefde: Still looking ;)

BerichtOnderwerp: Re: Look out, cause here i come   za jun 20, 2015 10:32 pm

Het heerlijke geluid van zijn oude pickup truck vulde zijn oren. Het was niet alsof het veel lawaai was, of luid. Maar het was zeker anders dan de nieuwere auto's. Niet dat Nate iets tegen die auto's had, helemaal niet hij hield juist van auto's. Maar toch was er iets speciaals aan zijn eigen auto. Misschien was het het feit dat je zo een soort auto's zelden tot nooit in de omgeving zag? Of het was de oude schijn die de auto gaf, met zijn vervaagde blauwe kleur en oud model. Nou, het was alvast niet iets dat je zou verwachten van de zoon van wereld bekende mensen, niet dat het hem wat kon schelen. Toch parkeerde hij zijn auto voor de poorten die de rand van de universiteit aantoonde. Al was dat meer omdat het vroeg was en hij niemand per ongeluk wakker wou maken. Met dezelfde grijns die hij al de hele ochtend op zijn gezicht droeg sprong Nate enthousiast uit de auto en sloeg hij de deur dicht om zijn auto vervolgens op slot te doen. Nou, hier komt het, tijd voor zijn afspraak voor zijn nieuwe job. Een jon die hij van plan was nog even geheim te houden. Oh hij kon niet wachten tot hij zijn vrienden die ook zijn studenten zullen zijn hun koppen zou zien. Met een relaxte uitstraling liep hij rustig het terrein op, al verstopte hij zich vrij snel toen hij een groep erg bekende mensen bij elkaar zag staan. Misschien zal hij nog heel even wachten tot hij zichzelf bekend maakte? Het is niet alsof hij niet alle tijd had, hij was vrij vroeg aangekomen. Dus bleef hij op een afstand verscholen toekijken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Georgia Morgan
avatar
StudentPROFIELNaam : Dieuw
Aantal berichten : 35
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 20
Geslacht: ♀
Liefde: How do broken hearts make you so proud?

BerichtOnderwerp: Re: Look out, cause here i come   zo jun 21, 2015 12:18 pm

Wat nu? Ze kon naar binnen gaan, naar Clary. Maar die lag waarschijnlijk nog te slapen of kwam anders zo achter haar aan. Ze kon nog even leren, maar waarvoor kon ze zo snel niet op komen. Dus bleef ze maar zitten, en viste ze haar telefoon uit haar zak. Een tijdje bleef zo eigenlijk niets doen, totdat een jongen opeens naast haar kwam staan. Ze herkende hem als Arkin, haar vriend. Glimlachend keek ze op toen hij bij haar kwam staan. Vroeg maakte hij ook deel uit van "de heilige vier-eenheid", maar sinds Nate weg was gegaan was het contact wat minder geworden. Maar Georgia beschouwde Arkin nog altijd als een vriend, ook al herinnerde hij haar vaak aan Nate. En daar dacht ze weer liever niet over na. ’Je weet dat je eruit ziet alsof je uit net uit een orkaan komt’ George lachte even. Waarschijnlijk klopte dat inderdaad, ja. 'Ook een goedemorgen.' Begroette ze hem terug. ’Waarvoor heb jij zo’n haast?’ George zuchtte. Het moest vast heel stom klinken, maar oke. 'Geloof je me als ik zeg dat mijn wekker verkeerd stond?' Antwoordde ze grijnzend. Tijd om verdere uitleg te krijgen had ze echter niet, want een briesende Clary die duidelijk last had van een gevalletje ochtend humeur struikelde half naar buiten. "Wat de.. waarom maakte je me zo vroeg wakker?!" Zei ze met een ontzette blik. 'Sorry .. Blame de wekker.' Regeerde ze simpel. Ze klopte even naast haar op het bankje, als uitnodiging dat ze zou gaan zitten. Ze waren nu toch wakker, waarom zouden ze er dan niet het beste van maken ook?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Arkin Anoa
avatar
StudentPROFIELNaam : Tess
Aantal berichten : 44
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21
Geslacht: man
Liefde: What's that?

BerichtOnderwerp: Re: Look out, cause here i come   zo jun 21, 2015 6:36 pm

Het meisje lachte en begroette hem: 'Ook een goedemorgen.’ Hij stelde haar weer een vraag en zij zuchtte. 'Geloof je me als ik zeg dat mijn wekker verkeerd stond?' Antwoorde ze grijnzend. Arkin kon nog net een lachende: ’Ja’ die overging in verbazing toen hij Clarissa aan zag komen. Nog iemand die uit die orkaan gekomen is Dacht hij terwijl hij haar grijnzend stond aan te kijken. "Wat de.. waarom maakte je me zo vroeg wakker?!" brieste ze. 'Sorry .. Blame de wekker.' Georgia klopte op het bankje ten teken dat ze mocht komen zitten. ’Het is eerste keer dat ik jullie zo vroeg wakker zie en ik ben nu al bang’ Zei hij lachend. ’Ik denk dat ik jullie vanaf nu ’s ochtends ga ontlopen, vooral jou’ Grapte hij naar Clarissa wijzend. Hij haalde zijn ene hand uit zijn zak en haalde deze door zijn haar. Hopelijk zou ze het niet al te slecht opvangen. Hij had niet echt zin om te lopen/te vluchten voor iemand die hij als een vriend zag.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clarissa Williams
avatar
StudentPROFIELNaam : Daanz
Aantal berichten : 134
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21 years
Geslacht: Female
Liefde: My heart's beating faster, I know what I'm after.

BerichtOnderwerp: Re: Look out, cause here i come   ma jun 22, 2015 10:33 pm

breathe in, breath out
outfit | georgia morgan & arkin anoa

Blame de wekker. Urg. Op zo'n moment kon ze George letterlijk killen, haar handen rond haar nek slaan en haar wild door elkaar heen schudden. Alsof er niks aan de hand was klopte haar vriendin op het bankje. Ondertussen vernauwde ze haar ogen een beetje en keek ze naar Arkin. Haar ogen werden nog wat samengeknepen, ze opende haar mond om commentaar te leveren. "Wil je soms.." Met een diepe zucht kapte ze haar bedreiging af, waarna ze zich neer liet vallen op het bankje en haar tas naast zich neerzette. Voor een kort moment sloeg ze haar armen over elkaar heen, duidelijk in staking. Maar na minder dan tien seconden was ze de houding al zat en begon ze in haar tas te grabbelen. Ze pakte een spiegeltje en haar mascara, waarna ze deze op begon te doen. Anders zou het tijdens de les moeten, en daar zouden bepaalde mensen niet blij mee gaan zijn. Haar hand waarschijnlijk ook niet, mocht ze weer strafwerk moeten schrijven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Look out, cause here i come   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Look out, cause here i come

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: C A M B R I G D E - U N I V E R S I T Y :: Cambrigde University :: COURTYARD-