Deel | .
 

 Ain't it fun

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Genevieve Briët
avatar
StudentPROFIELNaam :
Aantal berichten : 33
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 18
Geslacht: Vrouwlijk
Liefde: Love is just a distraction from what a person really is.

BerichtOnderwerp: Ain't it fun   do jun 18, 2015 8:22 pm

Genevieve stopte het wisselgeld terug in haar portemonnee waarna ze die in haar tas deed. Ze pakte haar de koek, muffin en koffie van de toonbank waarna ze de kantine verliet. Ze had weer koffie nodig om de dag door te komen, dat was haar red middel tegenwoordig. Helaas vond ze het nog steeds niet te drinken hoeveel suiker en melk ze er ook maar in deed. Maar alles was beter dan half in slaap vallen. Daar naast was het mooi weer en had ze geen zin om in haar kamer te gaan zitten. Nee ze wou veel liever in het gras een van haar series kijken, daar naast had ze zin in wat lekkers waar door ze ook daar wat van gekocht had. Het duurde niet lang voor Genevieve in de binnen plaats op was gelopen en een plekje had gevonden. Eenmaal bij in de buurt van een muur nam ze plaats waar ze tegen aan leunde. Genevieve haalde haar laptop uit haar tas en startte haar laptop op. Terwijl ze een slok van haar koffie nam zocht ze haar serie op, ze liep drie seizoenen achter dus ze had nog heel wat in te halen. Genevieve deed haar oordoppen in haar oren en ging wat makkelijker zitten.

& Tyler hale
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tyler Hale
avatar
StudentPROFIELNaam : ~
Aantal berichten : 16
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 18 years old
Geslacht: Mannelijk
Liefde: Forever is a long time. But I wouldn't mind spending it by your side.

BerichtOnderwerp: Re: Ain't it fun   do jun 18, 2015 9:04 pm

Verveeld keek hij het plein over, terwijl hij een hongerige hap nam van het broodje had hij daarstraks gekocht had bij de balie. Hij haalde zijn telefoon uit zijn broekzak en keek even of hij nog iets van een bericht had gekregen, maar er stond niks op het scherm. Het was nog veel te vroeg voor zijn lessen om te beginnen en hij had nog redelijk wat tijd over vandaag. Wat natuurlijk een probleem was, want wat ging hij doen op een dag zoals deze? Hij was namelijk nog maar net op deze school, nog maar een week misschien. Zijn groene kijkers gleden wederom wat verveeld over de mensen heen, totdat ze bleven hangen op een meisje dat hij herkende van zijn geschiedenis klas. Ze was te laat binnengekomen in de les, dat was wat hij zich nog van haar kon herinneren. Briët had ze met de achternaam geheten. Hij duwde zichzelf van de muur af en de hap van zijn broodje doorslikkend liep hij op haar af. Rustig liet hij zich naast haar zakken, ietwat verveeld keek hij naar haar op. "Wat doe je?" Zie hij, liefjes naar haar glimlachend.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Genevieve Briët
avatar
StudentPROFIELNaam :
Aantal berichten : 33
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 18
Geslacht: Vrouwlijk
Liefde: Love is just a distraction from what a person really is.

BerichtOnderwerp: Re: Ain't it fun   do jun 18, 2015 9:30 pm


Genevieve nam weer een nipje van haar koffie terwijl ze volledig in de serie zat. Ze hield van fantasie seris en vond het ergens best jammer dat het allemaal niet ech waren. Maar aan de andere kant wist ze niet of ze ook echt een deel er van uit wou maken. Zo zou ze nooit in de universem van de hunger games willen zitten. Ze zou het verschrikkelijk vinden om andere af te moeten slachten alleen omdat een persoon het nodig vond. Ze drukte haar gedachten al snel van haar af terwijl ze de muffin pakte en er een stukje vanaf brak terwijl ze toe keek hoe Elena een moeilijke beslissing moest maken, helaas was het vaak zo dat ze altijd de verkeerde keuzes maakte. Dat was in elke film zo, dat maakte het juist ook altijd weer spannend. Ze merkte in de tussen tijd niet op hoe iemand zich naast haar plaatste, ze schrok dan ook op toen ze een stem hoorde dicht in haar buurt. "Wat doe je?" Haar blik gleed meteen opzij waarna er een kleine lichaam rond haar lippen begon te spelen zodra ze zag wie het was.

Genevieve drukte op de pauze knop en haalde haar oortjes uit haar oren. "Een serie kijken, me rot schrikken, koffie drinken en een muffin eten." antwoorde ze zo uitgebreid mogelijk. Het was ook echt iets voor haar om van een persoon te schrikken. Haar blik gleed kort over zijn gezicht heen voor ze de hare liet hangen in de zijne. "En jij?" Haar stem had een toontje nieuwsgierigheid er in zitten. Ze had hem meteen herkent als haar reddende engel tijdens geschiedenis, al wist ze helaas niet meer echt wat zijn naam nu was. Genevieve durfde het eigenlijk niet meteen te vragen waar door ze wijselijk haar mond hield.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Ain't it fun   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Ain't it fun

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: C A M B R I G D E - U N I V E R S I T Y :: Cambrigde University :: COURTYARD-