Deel | .
 

 Awkward!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Thomas Zwart
avatar
DoctorPROFIELNaam : Michelle
Aantal berichten : 51
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 31
Geslacht: Man
Liefde:

BerichtOnderwerp: Awkward!    za jun 20, 2015 10:53 pm

Ja dit was ongemakkelijker dan Thomas zich kon voorstellen. Hij had zo ongeveer vijf jaar lang geen moeite hoeven doen om met een vrouw te praten omdat hij getrouwd was. Tot een half jaar geleden toen ze ineens dacht dat ze een andere man wilde hebben. Nu moest Thomas zijn hele leven weer opnieuw opbouwen. Wat vreemd was omdat hij wel nog een zoontje had om voor te zorgen. Ashley wilde hem niet mee nemen op haar wilde avontuur. Thomas had een whiskey besteld en had die al binnen enkele slokken achterover gegooid. Over Tate hoefde hij zich niet druk te maken die bleef een nachtje logeren bij zijn zus en daarom dacht Thomas dat het misschien een goed idee was om een keer weer uit te gaan. Al was dat ook een tijdje geleden dat hij dat gedaan had dus moest hij zich weer helemaal opnieuw oriënteren. Uiteindelijk had hij zich maar in een gezellig kroegje geplaatst aan de bar.
Daar zat hij nu dan ook maar toch ging het niet helemaal als gepland. Waarom leek het toch allemaal makkelijker te gaan toen hij jonger was. Vroeger had hij de meisjes om zich heen hangen en nu leek hij haast wel een prehistorie museum stuk die zielig aan de bar zat. Na een tijdje en een paar Whiskey's verder besloot Thomas dat het genoeg geweest was. Hij stond op om naar de garderobe te lopen waar hij tegen een meisje opliep.
"Ow sorry... Clarissa?" Vroeg Thomas. Hij kende het meisje van school ze was een van de studenten die daar naar toe ging.

& Clarissa
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clarissa Williams
avatar
StudentPROFIELNaam : Daanz
Aantal berichten : 134
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21 years
Geslacht: Female
Liefde: My heart's beating faster, I know what I'm after.

BerichtOnderwerp: Re: Awkward!    za jun 20, 2015 11:16 pm

breathe in, breath out
outfit | thomas zwart

De nacht. Het enige moment dat Clarissa zich van top tot teen geladen voelde met energie die ze kwijt moest. Een gevoel van vrijheid overspoelde haar op het moment dat ze zo'n kroegje opzocht. Meestal ging ze met vriendinnen, maar vanavond zou ze wat Clarissa-tijd nemen. Een tevreden glimlach speelde rond haar lippen terwijl ze de laatste slokken van haar drankje naar binnen werkte. Voorzichtig gleed ze van haar barkruk af en wierp een korte blik op een groepje jongens die het niet konden laten zacht te fluiten. Mweh. Zonder hen nog een blik waardig te gunnen ging ze in de richting van de wc's om zichzelf even op te frissen. Nog wat mascara hier, een beetje extra lipstick daar, pluizend haartje achter haar oor en klaar was ze weer. Rustig ging ze terug in de richting van het kroegje, maar voordat ze weer in het drukkere gedeelte was liep ze tegen iemand aan.
Haar naam werd uitgesproken en ze keek wat omhoog om de man in de ogen te kijken. Het was.. juist. "Meneer Zwart?" Wat deed die nou weer hier. Sinds wanneer gingen schooldokters die altijd over de gezondheid van hun leerlingen praten zelf naar een bar? De geur van whisky was erg duidelijk, wat dus aankondigde dat hij had gedronken. "Ik dacht dat drank slecht was voor de hersenen?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thomas Zwart
avatar
DoctorPROFIELNaam : Michelle
Aantal berichten : 51
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 31
Geslacht: Man
Liefde:

BerichtOnderwerp: Re: Awkward!    zo jun 21, 2015 12:13 am

Van alle kroegjes die er waren zou je niet zeggen dat je snel je studenten tegen zou komen. Of misschien had Thomas dat ongeluk over zichzelf heen geroepen toen hij begon te werken op een van de meest bekende scholen. Waarschijnlijk wel dat laatste. In elk geval Thomas was tegen Clarissa aan gelopen een meisje van school. Nu gaf Thomas zelf geen les omdat hij de school dokter was maar hij kende haar wel. Hij had haar wel eens door de gangen zien lopen en ze zou vast en zeker ook wel eens in zijn kantoor hebben gestaan omdat ze een dokter nodig had. "Zeg maar Thomas." Verbeterde hij Clarissa. Ze waren niet op school dus hoefde ze hem niet met zijn achternaam aan te spreken, daarbij vond Thomas het vreselijk als ze dat deden. Hij voelde zich dan zo oud. "Ik dacht dat drank slecht was voor de hersenen?" Thomas lachte zachtjes en knikte daarna.
"Ja dat is het zeker." Zei hij nog zacht lachend. "Maar gelukkig hoef ik niet meer af te studeren." Zei hij er achteraan met een lach. God nee wat was hij blij om van die dokters school af te zijn. Nu was alleen maar sociale zelfmoord om weer op een school te gaan werken maar Thomas moest op de een of andere manier geld verdienen en dan was dit baantje wel echt een droom baan. "En op jouw leeftijd maak je nog nieuwe hersencellen aan." Zei hij. "Wil je een drankje dan?" Ja dit was best wel triest om een leerling een drankje aan te bieden, een man van 31 die geen eigen vrienden kon hebben. Nah Thomas maakte het niet zoveel uit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clarissa Williams
avatar
StudentPROFIELNaam : Daanz
Aantal berichten : 134
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21 years
Geslacht: Female
Liefde: My heart's beating faster, I know what I'm after.

BerichtOnderwerp: Re: Awkward!    zo jun 21, 2015 12:31 am

breathe in, breath out
outfit | thomas zwart

De man verbeterde haar met zijn voornaam. Dat was ook goed dan, Thomas. De man moest lichtjes lachen om haar opmerking, waarna hij het bevestigde en zijn eigen reden ervoor gaf. Een kleine grijns was rond haar lippen komen te staan terwijl ze haar armen over elkaar geslagen had en hem afwachtend aankeek. Op haar leeftijd maakte ze nog nieuwe hersencellen aan. Ze kon het niet laten om een korte proest uit haar mond te laten ontsnappen. "Well, volgens mij zijn deze hier al een hele lange tijd geleden gestopt met goed functioneren." Het toontje in haar stem was laconiek, want het was best wel logisch. Zo goed stond ze er namelijk niet voor wat haar cijfers betrof, en ze werd door de chagrijnigere docenten wel eens uitgemaakt voor 'dom' en 'hersenloos'. Ergens verwachtte ze dat de man haar nu gedag zou zeggen en zijn weg naar buiten zou maken. Immers waren docent-leerling ontmoetingen buiten school altijd wel een beetje awkward. Maar in plaats daarvan kreeg ze een vraag waarbij haar wenkbrauw lichtjes omhoog schoot. Voor een kort moment was ze stil, licht uit het veld geslagen. Oh, dus nu gingen docenten ook al drankjes aanbieden aan leerlingen? "Nou, tegen een drankje zeg ik nooit nee," zei ze toen met een brede glimlach. Nja, ze was oud genoeg om zelf te beslissen wat ze deed. En al helemaal buiten school. Clarissa kon een klein triomfantelijk lachje niet van haar gezicht laten verdwijnen, dit was best wel grappig. Grappig en bizar tegelijk, maar natuurlijk zei ze geen nee tegen een drankje. "Zolang het maar geen water is," zei ze en gaf hem een korte knipoog. Nope, als hij een drankje bestelde, moest hij het goed doen ook.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thomas Zwart
avatar
DoctorPROFIELNaam : Michelle
Aantal berichten : 51
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 31
Geslacht: Man
Liefde:

BerichtOnderwerp: Re: Awkward!    zo jun 21, 2015 12:51 am

"Well, volgens mij zijn deze hier al een hele lange tijd geleden gestopt met goed functioneren." Thomas lachte en schudden zijn hoofd. "Sorry ik zal me verbeteren. Bij de meeste jonge mensen groeien hun hersencellen terug." Zei hij met een kleine grijns op zijn gezicht. Hij had het meisje een drankje aan geboden die ze dan ook aan nam. Thomas zag er geen problemen mee, ze waren nu niet op school en eerlijk gezegd was Thomas niet zo bezig met school regels aangezien de meeste voor leraren telden en nergens in de regels staat dat de school dokter zich er aan moet houden. Lang leven zijn baan.
"Hmm ik wou zo juist zo lekker verantwoordelijk gaan doen." Grapte Thomas over haar glas water. Natuurlijk ging hij het meisje geen water geven. Het was een zaterdag avond natuurlijk zou ze niet de avond door brengen op een glaasje water. Thomas liep naar de bar waar hij voor zichzelf een Whiskey bestelde en voor Clarissa een witte wijn. Die hij aan haar overhandigde.
"We kunnen net doen alsof het water is." Zei Thomas met een glimlach en zetten zijn glas aan zijn lippen om het goed in slok weg te kunnen drinken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clarissa Williams
avatar
StudentPROFIELNaam : Daanz
Aantal berichten : 134
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21 years
Geslacht: Female
Liefde: My heart's beating faster, I know what I'm after.

BerichtOnderwerp: Re: Awkward!    zo jun 21, 2015 8:46 am

breathe in, breath out
outfit | thomas zwart

Haar hersencellen zouden terug moeten groeien. "Denk niet dat dat bij mij ook nog gebeurd." Drank zorgde er sowieso voor dat dit proces verslechterde, als ze goed had opgelet bij biologie dan, en Clarissa was nou niet iemand die vies was van een drankje. In tegendeel juist. De vrijdag-, zaterdag- en zondagavond waren de wildste avonden van de week. Een korte grinnik kwam over haar lippen toen hij over zijn verantwoordelijkheid grapte. Clarissa had zichzelf weer op één van de barkrukken gehesen en leunde met haar elleboog op de bar, terwijl ze wachtte wat de man voor haar zou bestellen. Zelf nam hij een whisky, zij kreeg een witte wijn. Met een kleine beweging van haar hoofd en een glimlach die ze tevoorschijn had getoverd, nam ze het drankje aan. Net zoals hij hief ze het glas op om er vervolgens een slok van te nemen. "Oh ja, 't is echt water."
Ondertussen was haar blik kort over hem heen gegaan. Hij was duidelijk alleen, anders was er nu al lang een of andere griet geweest die hem weg had gesleept. Want het viel niet te ontkennen, Clarissa viel wel op met haar verschijning. Niet dat ze het zelf goed doorhad, maar de blikken die haar door sommige werden toegeworpen vertelden genoeg. "Dus. Wat doe je hier zo alleen op een zaterdagavond?" Ze vond het een beetje onnodig om hem met 'u' aan te spreken op dit moment, immers had hij net zelf gezegd dat ze hem bij zijn voornaam mocht noemen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thomas Zwart
avatar
DoctorPROFIELNaam : Michelle
Aantal berichten : 51
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 31
Geslacht: Man
Liefde:

BerichtOnderwerp: Re: Awkward!    zo jun 21, 2015 11:30 am

"Het zal wel mee vallen." Zei Thomas met een glimlach. Hersencellen konden wel tegen een stootje en als je een beetje verantwoordelijk om ging met drank viel het allemaal wel mee. Het was meer bang makerij als dat er daadwerkelijk iets met je hersenen zou gebeuren. Thomas had drankje besteld voor hemzelf en voor Clarissa. "Oh ja, 't is echt water." Thomas lachte zachtjes. "Kijk, dan zullen mijn schuld gevoelens ook wat minder zijn." Zei hij met een lach. "Dus. Wat doe je hier zo alleen op een zaterdagavond?" Daar kwam de vraag wat hij hier alleen deed. Ja hij kon vertellen dat hij op een date zat te wachten maar als die nooit op zou komen dagen zou hij er ook wel sneu uit zien. Daarom leek de waarheid hem een beter idee.
"Nou ja ben sinds kort hier naar toe verhuist en dacht dat ik misschien eens rond moest kijken of er leuke kroegjes in de buurt waren en daarom zit ik hier alleen." Thomas had zijn oude buurt verlaten omdat hij hier werk kon krijgen en eigenlijk vond hij dat helemaal niet zo erg. Hij had het hoofdstuk van zijn huwelijk daar volledig mee af kunnen sluiten.
"En jij? Er zijn duidelijk nog geen mensen die je weg trekken bij bar dus ik neem aan dat je alleen bent?" Vroeg hij.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clarissa Williams
avatar
StudentPROFIELNaam : Daanz
Aantal berichten : 134
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21 years
Geslacht: Female
Liefde: My heart's beating faster, I know what I'm after.

BerichtOnderwerp: Re: Awkward!    zo jun 21, 2015 11:51 am

breathe in, breath out
outfit | thomas zwart

Een korte grinnik verliet haar mond toen hij begon over zijn schuldgevoelens. Als ze dit later op school zou vertellen, was de kans groot dat de man problemen kreeg met de directie van de school. Maar natuurlijk was zij niet zo'n figuur die dit soort dingen aan random mensen door ging vertellen. Hij woonde nog maar kort in deze buurt en was op zoek gegaan naar wat leuke kroegjes. Kort knikte ze een keertje en nam weer een slokje van haar witte wijn, die ze voor een kort moment neerzette op de bar. Wel hield ze het drankje vanuit haar ooghoek in de gaten, je wist maar nooit of iemands hand perrongeluk uit zou schieten naar je drankje en er iets in zou stoppen. Bij de vraag wat zij hier deed haalde ze eventjes kort en nonchalant haar schouders op. "Ik vond het wel een leuk idee om er een keertje alleen op uit te trekken. Je weet wel, zodat je niet hoeft te overleggen waar je heengaat en je aan niemand vast zit." Tevens ging ze vaak genoeg uit met George, misschien zou ze die morgen wel mee kunnen vragen. "Het bevalt me prima," voegde ze er nog aan toe en glimlachte toen een keer naar hem. Een van de meest geweldige dingen op de drankjes na vond ze muziek. Het was gewoon iets waar ze door de tijd heen voor was gaan leven. De volgende vraag kwam dan ook uit het niets aanzetten, behalve dan dat er een nieuw liedje begon. "Houd je van muziek?" vroeg ze plotseling en nam een glas van haar witte wijn. Dan kon ze deze gelegenheid net zo goed gebruiken om wat meer over hem te weten te komen. Wie weet of dat later nog van pas kwam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thomas Zwart
avatar
DoctorPROFIELNaam : Michelle
Aantal berichten : 51
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 31
Geslacht: Man
Liefde:

BerichtOnderwerp: Re: Awkward!    zo jun 21, 2015 6:02 pm

Thomas was dus niet de enige die alleen op pad ging. Gelukkig kwam hij dan niet helemaal over alsof hij geen leven had naast zijn baan. Hij kon zich nog goed herinneren hoe hij er soms over dacht bij sommige leraren. Die leken echt alleen maar voor hun baan te leven en dat was het. Nee misschien kwam dat ook wel omdat Thomas niet echt een leraar was. "Dat is mooi dat het bevalt." Zei hij. "Dat is vaak ook wel prettig als je niet eerst een half uur aan het overleggen bent waar je naar toe zal gaan." Thomas had er niet zo heel veel last van gehad zijn vrienden waren meestal al snel over eens waar ze naar toe gingen en anders zouden ze onderweg wel ergens stranden wat leuk was. "Houd je van muziek?" Thomas knikte. "Wie niet?" Vroeg hij me een lach. Thomas hield zeker van muziek, hij speelde dan zelf ook gitaar. Niet op top niveau maar gewoon voor de lol. "Ik hou zeker van muziek, vooral rock muziek en jij?" Vroeg hij aan Clarissa.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clarissa Williams
avatar
StudentPROFIELNaam : Daanz
Aantal berichten : 134
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21 years
Geslacht: Female
Liefde: My heart's beating faster, I know what I'm after.

BerichtOnderwerp: Re: Awkward!    zo jun 21, 2015 6:22 pm

breathe in, breath out
outfit | thomas zwart

De man knikte en dat bevestigde dus dat hij van muziek hield. Nou ja, er waren genoeg mensen die er niks van moesten hebben. Zoals de saaie, oude docenten bij hen op school. Nee, ze zag 'Miss' Walkers nog niet losgaan op de dansvloer. Alleen de gedachte al bezorgde haar een rilling over haar ruggengraat. Hij hield vooral van rock, wat ze op de één of andere manier toch een beetje apart vond voor iemand die eigenlijk wel gezien moest worden als een docent. Iemand die bij haar op school werkte.
"Rock, pop, dance, electronic," somde ze simpeltjes op en haalde haar schouders lichtjes op. Ze was wel een beetje van de hits die bleven hangen in je hoofd. "Al maak ik soms country-achtige covers met mijn gitaar." Dat was ook wel leuk om te doen, want zelf had ze echt een iet wat oudere gitaar, die had ze echt al heel lang. "Maar sinds kort leert meneer Scott mij ook pianospelen, en daarna is de viool aan de beurt." Ze wilde het liefst zo veel mogelijk dingen kunnen. Wie weet zou ze ooit wel zo ver zijn dat ze het drummen aandurfde, maar nu moest ze niet te hard van stapel lopen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thomas Zwart
avatar
DoctorPROFIELNaam : Michelle
Aantal berichten : 51
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 31
Geslacht: Man
Liefde:

BerichtOnderwerp: Re: Awkward!    di jun 23, 2015 9:23 pm

Nadat Thomas verteld had waar hij naar luisterde somde het meisje haar muziek smaak op. Niet verkeerd, zeker niet toen ze vertelde dat zelf ook gitaar speelde. Thomas zelf had altijd graag gitaar willen leren spelen en kende dan ook wel de grond beginselen van gitaar maar was nooit verder gekomen. Zeker niet in zijn huwelijk Ashley haatte ongeveer alles dat met cultuur te maken had. "Dat is wel onwijs leuk." Zei Thomas. "Gitaar is een leuk instrument om te spelen." Zei hij. Misschien dat hij het toch weer eens op moest gaan pakken. Of misschien zou hij er mee wachten tot zijn mid life crisis dan kon hij ten minste verklaren aan iedereen waarom hij het wilde leren spelen.
"Je bent nog al heel wat van plan." Zei Thomas nadat Clarissa vertelde dat ze ook nog piano speelde en viool wilde gaan leren. "Meneer Scott is een goeie muzikant, denk dat je van hem wel echt een hoop kan leren." Zei hij. Soms liep hij wel eens langs het muziek lokaal als Andy alleen speelde daar en dat klonk echt altijd onwijs goed. "Wil je daar later ook iets mee gaan doen, met muziek? In een bandje spelen of zo of voor jezelf beginnen?" Vroeg Thomas.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clarissa Williams
avatar
StudentPROFIELNaam : Daanz
Aantal berichten : 134
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21 years
Geslacht: Female
Liefde: My heart's beating faster, I know what I'm after.

BerichtOnderwerp: Re: Awkward!    do jun 25, 2015 11:15 pm

breathe in, breath out
outfit | thomas zwart

Enthousiast knikte ze een keer toen de man zei dat gitaar een leuk instrument was om te bespelen. Dat was het namelijk zeker, ze bespeelde het al toen ze nog een klein meisje van tien was. Meteen de reden dat ze er goed in was, ze was er simpelweg mee opgegroeid.
Terwijl dat ze luisterde naar de woorden van de man nam ze een slokje van haar glas wijn. Witte wijn was altijd wat zoeter, daar hield ze wel van. Normale wijn is eerder iets wat je tijdens een romantisch etentje zou bestellen, maar witte wijn was goed op dit moment. "Zeker, de eerste les piano ging best wel goed." Er was een licht trotse ondertoon te horen in haar stem. Ook al waren het simpele dingen met de nodige fouten, het was voor een eerste les acceptabel.
Eventjes dacht ze na, waarbij de vrolijke uitdrukking van haar gezicht verdween. "Het ligt nogal.. ingewikkeld," begon ze voorzichtig en wendde haar blik nu af, kijkend naar haar drankje. "Mijn vader wil dat ik later zijn bedrijf overneem. Hij heeft het nooit leuk gevonden dat ik zo gepassioneerd ben met muziek, hij zegt dat je er niks mee kan bereiken en heeft me daarom ook naar deze school gestuurd. Maar ik ben juist alles behalve goed in leren." Zo, dat was er ook weer uit. Ze zag zichzelf later echt geen beroemd bedrijf runnen. Eigenaresse van Paramount Pictures studio. Het klonk leuk, maar het was niks voor haar. Ze zou zo'n saai leventje niet aankunnen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Awkward!    

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Awkward!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: C A M B R I G D E - U N I V E R S I T Y :: The city :: bars & entertainment-