Deel | .
 

 John Paul Mcqueen.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
John Paul McQueen
avatar
StudentPROFIELNaam : Wolf
Aantal berichten : 35
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21
Geslacht: Male
Liefde: X

BerichtOnderwerp: John Paul Mcqueen.   zo jun 21, 2015 3:57 pm[Not made by me]

Karakter.

John Paul is een afstandelijke jongeman die veel op zichzelf is. Dat komt voornamelijk door zijn verleden. Hij kan erg vriendelijk zijn en ook best wel behulpzaam. Maar zodra hij merkt dat iemand anders te dicht bij hem probeert te komen neemt hij meteen afstand en heeft hij de neiging om die gene weg te duwen. Een anderhalf jaar terug was John Paul een vrolijke jongen die graag uit ging en lol maakte. Je kon hem eigenlijk wel wat losbondig noemen. Hij was dus ook graag onder de mensen. Maar het zal een poosje duren voordat die jongeman weer terug komt.
Likes: Schrijven, rust, in de natuur zijn.
Dislikes: Aangeraakt worden, praten over zijn verleden.

Uiterlijk.

Haarkleur: Blond
Oogkleur: Helder blauw
Lengte: 1.72
Bouw: Breed geschouderd maar verder een redelijk normale bouw, niet te dik niet te dun.
Kledingstijl: Casual

Geschiedenis:

John Paul heeft niets te klagen wat betreft zijn jeugd. Hij heeft het altijd goed gehad. Zijn ouders hielden van hem. Soms waren ze misschien wat over beschermend aangezien hij hun enigste zoon en kind was. John Paul speelde dan ook een belangrijke rol in hun leven. Niet alleen als hun kind maar ook zou hij opvolger van het bedrijf van zijn vader worden.

George Mcqueen, de vader van John Paul, was de directeur van een goed lopende bank in Frankrijk. De bank breidde als maar uit en kreeg verschillende filialen in verschillende steden. De man verdiende behoorlijk wat en John Paul en zijn ouders leefde dan ook wel in een redelijk groot huis. John Paul werd op zijn basis en middelbare school altijd wel wat na gekeken. Hij was een van de weinige rijke kinderen in de school. Maar toch had hij altijd wel een paar vaste vrienden gehad die hem namen voor hoe hij was zonder op zijn geld uit te zijn. Dus wederom ging alles nog altijd goed.

Het leven begon pas echt voor John Paul te veranderen zodra hij mocht stage lopen. Uiteraard wilde zijn vader dat John Paul bij een van zijn filialen zou gaan stage lopen en dus gebeurde dat. John Paul kreeg een stage plaats in een filiaal die het dichts bij huis was. Hij had er zin in tot dat hij de manager  ontmoette. Hij kreeg vrijwel meteen een naar gevoel bij de man. Alleen al de manier waarop hij hem aan keek. Er bleek dan ook wel dat er iets niet pluis was zodra de man er achter kwam dat John Paul bi seksueel was en hij hem vervolgens meer en meer begon aan te raken. Van schouder klopjes ging het naar strelingen over zijn rug of als hij achter John langs moest plaatste hij zijn handen op zijn heupen. John Paul vertrouwde de situatie totaal niet en besloot er met zijn vader over te praten. Zijn vader claimde dat het niets bijzonders was. De man zou immers al jaren zijn beste vriend wezen en een man met een goud hart zijn. John Paul kon niet meer doen dan zijn vader vertrouwen. Maar elke dag ging hij met een gespannen houding naar stage. Af en toe praatte hij er met zijn vader nog over. Maar zijn vader verzekerde hem er van dat alles goed zat. Maar omdat hij zag hoe gespannen zijn zoon er van werd besloot hij met de manager aka. zijn beste vriend er over te praten. Het opvallende was dat John Paul na dat gesprek met rust gelaten werd. Iets waardoor hij al met een stukje meer plezier naar het werk ging. Tot vorig jaar. John Paul moest een gesprek aangaan alleen met de manager over hoe zijn stage periode ging. Het gesprek ging goed tot het einde. Want toen John Paul de ruimte wilde verlaten greep de manager hem ruw vast. Hij sloeg hem hard op zijn achterhoofd met een voorwerp van steen. John was er nooit achter gekomen wat het precies was geweest. Het voorwerp had hem zo geraakt dat hij niet bewusteloos was geraakt maar wel behoorlijk beduusd was. Een trap in zijn maag volgde. John Paul was ineen gekrompen terwijl een waas voor zijn ogen hing en zijn lichaam moeilijk in beweging kon krijgen. Voordat John Paul er ook maar iets tegen kon doen gebeurde hem het ergste wat je je kon bedenken. De manager mishandelde hem niet alleen maar verkrachtte hem. Hij had zijn handen meer op John zijn lichaam kunnen leggen dan John Paul ooit had gewild.

John Paul was uiteindelijk weg gevallen. Het ene moment lag hij in de vergaderruimte van de bank. Het andere moment lag hij thuis op de bank. De manager van de bank had zijn ouders wijs gemaakt dat hij buiten westen was geraakt. Dat hij misschien te weinig slaap had gehad of te weinig had gegeten. Zijn ouders hadden het gelooft. Ze gingen er immers vanuit dat hun zoon een hard werkend persoon was. Maar John Paul wist wel beter. Hij wist wat er met hem was gebeurt. Iets waar hij vanaf het begin van zijn stage periode al voor gevreesd had. Maar hij kreeg het niet over zijn strot heen. Als hij er over zou praten dan zag hij precies in gedachten voor zich wat er was gebeurt en dat traumatiseerde hem. Hij wilde alles niet herbeleven. Hij wilde het gewoon vergeten. Echter kregen mensen in zijn omgeving door dat er iets aan hem verandert was. Dat het niet goed met hem ging. Ze bleven maar vragen stellen. Ze wilde hun goede vriend of familie lid natuurlijk helpen. Maar het werd John Paul té veel. Ze moesten begrijpen dat hij er niet over wilde praten. Maar hoe konden ze het begrijpen als ze niet wisten wat er was gebeurt? John besloot daarom dat het tijd was om afscheid te nemen van deze omgeving. Hij moest een nieuwe start maken, ver weg van hier. Het duurde even maar uiteindelijk vond hij dan Cambrigde University. Hij besloot daar zijn nieuwe leven op te bouwen.
Maar hoe graag hij het ook wil vergeten. Het verleden zal hem altijd blijven achtervolgen. Zeker als hij geen hulp zoekt.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

John Paul Mcqueen.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: C h a r a c t e r - C r e a t i o n :: registration-