Deel | .
 

 Silver Santos

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Silver Santos   za jun 29, 2013 12:49 am

Silver Santos
NAME
Silver Celeste Amilton Santos
AGE
19
KIND
- Student
FAMILY
-
ALIAS
Simone
PERSONALiTY
Silver komt over als een sterke jonge vrouw die de wereld makkelijk aan kan. Maar al dit is een masker die er voor zorgt dat ze niet gekwetst wordt. Ze vertrouwt weinig mensen en het duurt lang tot je behoort tot de mensen die ze vertrouwt. Maar als je daar eenmaal behoort tot die groep in ze je ook eeuwig trouwe en zal je haar vertrouwen niet snel verliezen. Maar als je een van haar grenzen overschrijd verlies je haar vertrouwen voor eeuwig.  Aan de mensen die ze vertrouwt laat ze het onzekere en verlegen meisje zien dat voortdurend opzoek is naar vertrouwen en bescherming.
Ze helpt dan ook graag mensen en haar zacht aardige karakter komt dan ook naar boven. Ze is dan ook heel geduldig met mensen kan zelfs doorzetten wanneer mensen vervelend zijn. Soms tot ergernis van anderen.
HISTORY
Silver krachten zijn op jongen leeftijd al naar boven gekomen. Ze ontdekte dat als kind dat ze bij dieren kleinen wondjes kon genezen. Na een tijdje oefenen kwamen haar ouders achter en verbanden haar van de familie. Ze vonden het heidens. Zo bleef ze van pleeghuis naar pleeggezin naar pleeghuis gaan omdat ze elke keer achter haar krachten kwamen. In eerste instantie ging ze verbergen maar dat leek niet goed te lukken en uiteindelijk gebruikte ze haar krachten maar niet meer. Maar hoe langer ze haar krachten niet gebruikte hoe zieker ze werd. Een oude vrouw ontdekten het en hielp silver met haar krachten verborgen te houden en te ontwikkelen. De oude vrouw nam haar uiteindelijk naar Amerika (ze komt oorspronkelijk uit Venezuela). De vrouw stierf na dat Silver een jaar met haar door had gebracht. Opnieuw ging ze weer van pleeghuis naar pleeghuis. Maar deze keer wist ze haar krachten verborgen te houden voor anderen. Opgeven moment kwam een man die haar vertelde dat ze snapte wat ze had en dat hij haar naar een school kon sturen die haar helpt met haar krachten. In eerste instantie gelooft ze de man niet en probeert ze hem te ontlopen. Maar uiteindelijk weet de man haar over te halen en zo komt ze hier dan terecht.

POWER
Silver bezit helende krachten. Ze is nu nog enkel in staat wonden te genezen. Maar wanneer ze veder leert kan ze ook breuken helen en uiteindelijk kans ze ook helpen anderen ziekte genezen maar dat kan meerderen dagen of zelfs weken duren. Het kost haar ook veel energie.


HANNAH @ ATF!
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Silver Santos   za jun 29, 2013 1:28 am

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Silver Santos

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: Accepted-