Deel | .
 

 Clarissa Williams

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Clarissa Williams
avatar
StudentPROFIELNaam : Daanz
Aantal berichten : 134
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21 years
Geslacht: Female
Liefde: My heart's beating faster, I know what I'm after.

BerichtOnderwerp: Clarissa Williams   zo jun 21, 2015 4:47 pm

Name: Clarissa Barbara Williams
Nickname: Clary
Gender: Female
Age: 21 years

Appearence Clarissa is iemand die in publiek best wel op kan vallen, en dat met haar maar 1.71 meter lang. Om te beginnen heeft ze een blond/bruine haarkleur. Als ze een tijdje in de zon heeft gezeten neigt het meer naar blond toe, maar normaal is het wat donkerder. Zo nu en dan kan er zelfs een rode gloed over hangen. Meestal heeft ze haar haren simpeltjes los, alles naar één kant gegooid, een knot, een vlecht of echt opgestoken. Nieuwe dingen uitproberen vindt ze leuk om te doen, dus hierin zit aardig wat variatie. Maar over het algemeen heeft ze het gewoon los. Ze heeft lichtblauwe ogen die vaak omringt zijn door een laagje mascara. Clarissa houd ervan om net wat meer zwarte lijnen te maken dan nodig is, dat is echt haar style geworden door de tijd heen. Een zachte lipstick is ook onderdeel van haar basis make-up. Voor de rest verschilt het meestal wel, want het ligt er maar net aan hoeveel tijd ze had voor het opmaken. De ene keer is het net wat meer dan de andere keer. Ook over haar kledingstijl valt te praten. In het algemeen draagt ze erg variabele kleding en kan je niet zo goed opmaken wat precies haar stijl is. Meestal is het wel fleurig en kleurig. Stiekem dit ze dat alleen maar om zo te zijn als de rest, want van nature houd ze juist van donkere kleding. En dan met name leren. Zo heeft ze af en toe haar favoriete jack aan, eentje van zwart leer, waar ze zich echt geweldig in voelt. In haar kledingkast kan je meer leren en zwarte dingen vinden, maar over het algemeen durft ze deze nooit zo goed aan te trekken. Iets wat ze wel vaak draagt zijn laarzen, behalve als het echt heel warm is. Sieraden draagt ze ook wel, zolang het bij haar outfit past.

Inside: Clarissa is een perfect voorbeeld als je het hebt over iemand die slim genoeg is voor een school als deze, maar gewoon te lui is om haar hersenen daadwerkelijk te gebruiken, alleen als het haar uitkomt. Nu heeft ze wel degelijk leerproblemen, maar dat komt omdat ze het door de tijd heen heeft aangeleerd dingen voor zich uit te schuiven. Werk stapelt zich op, wordt teveel en blijft uiteindelijk helemaal liggen. Laat dan maar. Dat zijn haar gedachten dan altijd op zo'n moment. Ze heeft geen motivatie voor school. Waarom zou je geschiedenis leren als iedereen al dood is? Aardrijkskunde als je net zo goed google maps erbij kunt pakken? Gym terwijl je toch wel op je figuur let? Clarissa doet alleen haar best voor dingen die haar belangrijk lijken, belangrijk voor haar toekomst. Het beste voorbeeld is muziek, iets waar ze echt voor leeft. Geef haar een gitaar en ze is uren zoet. Ook heeft ze nog eens een aardige stem, wat nog meer in haar voordeel werkt. Het liefst zou ze in haar toekomst iets met muziek willen gaan doen, maar ze heeft geen idee hoe en wat.
Terug naar haar echte karakter. Naast dit probleemgedrag is Clarissa wel een fantastische meid die voor haar vrienden door het vuur gaat. Vooral haar beste vriendin, Georgia, betekend alles voor haar. Er is nog nooit iemand, zelfs geen jongen, tussen hen ingekomen. Clarissa durft voor anderen op te komen, maakt snel vrienden en probeert nieuwelingen altijd wel een beetje te helpen. Ze houd ervan om anderen een beetje te plagen, maar altijd heel onschuldig. Ook uitgaan is iets wat ze regelmatig doet, ze zoekt altijd de leukste kroegjes en feestjes uit. Dansen, zingen, drinken, praten. Er gebeurd van alles op zo'n avond wat ze geweldig vindt. Het enige wat een beetje apart aan haar is, is dat ze nog nooit verliefd is geweest op iemand. En dat dan nog wel terwijl ze juist op het type lijkt die bij de jongens populair is.

Likes: parties - friends - music - her guitar - singing - leather - black - boots - waffles - watching movies - alcohol - swimming - animals - ice cream - family - horse riding - shopping - mascara - traveling - pizza
Dislikes: smoking - bullies - school - sports - canteen food - wind instruments - thunder - lies - onions - being ill - angry people - autumn - paper cuts - crying
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Clarissa Williams

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: C h a r a c t e r - C r e a t i o n :: registration-