Deel | .
 

 Miles Ackleston

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Miles Ackleston
avatar
StudentPROFIELNaam : Nadine
Aantal berichten : 16
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 22
Geslacht: Man
Liefde: Unfortunately, the only way to love some.. Is from a distance.

BerichtOnderwerp: Miles Ackleston   ma jun 22, 2015 12:52 am

michael 'miles' ackleston
22. STUDENT. SAM CLAFLIN.
...As a friend, I’m a good listener. I think I give good advice and I’m loyal. I’m quite reserved – I enjoy listening more than I enjoy talking. And I’m usually really difficult to break, I have a guard up. I don’t know whether that’s because of the jobs that I’ve been on or whether it’s always been there, but I’m always really quiet to begin with. I think I’m a really good judge of character; I usually know within ten minutes whether I’m going to like somebody or not. But I like most people, I don’t hate anybody, not one person in the world do I hate or despise. And I’m very honest. A bit too honest sometimes. I'm optimistic. A little lazy. I love to paint. I like getting stoned. I wish I was untied from all my responsibilities, from my family, just for one day.
That's who I am. Now tell me please, who are you dad?
Love, the son you probably don't know you have,
Miles.


Miles kan niet anders zeggen dan dat hij een verwend jongetje is. Zijn moeder is CEO van een grote liefdadigheidsorganisatie en getrouwd met een belangrijk afgevaardigde (congressman). Omdat zijn echte vader er niet was werd hij extra vertroeteld door zijn moeder en kreeg hij eigenlijk altijd wat hij maar wilde. Het enige dat Miles over zijn vader mocht weten, was dat zijn naam Ron is en dat Miles nooit contact met hem mocht zoeken. Zijn stiefvader, de politicus, was altijd nogal afstandelijk en werd vaak kwaad omdat Miles zich ongepast gedroeg.

Wat zou hij trots zijn als hij erachter kwam dat zijn stiefzoon nu een joint-rokende, biseksuele aspirant-kunstenaar was. Nee, gelukkig weet Miles dat nog altijd goed te verbergen. Als zijn stiefvader in de buurt is draagt hij geen petjes maar een stropdas, heeft hij zich netjes geschoren en ruikt hij naar eau de cologne in plaats van wiet.

Miles heeft nooit echt hard hoeven werken om te komen waar hij nu is. In tegenstelling tot de rest van zijn familie heeft hij geen grote ambities of een honger naar macht. Hij wil gewoon een beetje schilderen, muziek maken, chillen met mooie mensen en de wereld rond reizen. Het heeft hem altijd dwarsgezeten dat hij zich niet thuis voelde bij zijn ouders en hun kringetje van nep vrienden en partners. Ergens beseft hij wel dat dit door zijn vader moet komen. Maar zijn vader lijkt verdwenen. Hij heeft nog nooit contact met Miles gezocht en andersom lijkt onmogelijk. In Washington alleen zijn al duizenden Ron's. Zijn moeder beweert dat ze zijn achternaam nooit heeft geweten, dat het een one-night stand was; allemaal leugens. Het is vaak genoeg gebeurd dat hij een vreemde man op straat zag lopen en dacht dat het misschien wel zijn vader was. Het kon zo maar zijn dat hij hem al een paar keer was tegengekomen, had aangekeken of de hand had geschud zonder het te weten. Miles kan er niet van slapen. Er is maar één ding waar hij op dit moment heel erg naar verlangt, en dat is het vinden van zijn vader.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Miles Ackleston

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: C h a r a c t e r - C r e a t i o n :: registration-