Deel | .
 

 Be quiet, you stupid fool!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Clarissa Williams
avatar
StudentPROFIELNaam : Daanz
Aantal berichten : 134
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21 years
Geslacht: Female
Liefde: My heart's beating faster, I know what I'm after.

BerichtOnderwerp: Be quiet, you stupid fool!   ma jun 22, 2015 2:42 pm


De bibliotheek was absoluut haar minst favoriete plek in de hele school. Misschien op het geschiedenis- en wiskundelokaal na dan, en de gymzaal. Ach wat gaf het ook, het was gewoon een vreselijke plek. Boeken waren zo hoog opgestapeld dat je er niet eens normaal bij kon komen. En als er iets was waar ze echt niet tegen kon, dan was het wel als ze iemand anders om hulp moest vragen om iets te pakken. Dat was gewoon zo.. beschamend. Een luide zucht kon ze niet onderdrukken toen ze merkte dat het boek wat ze terug wilde zetten op één van de bovenste planken moest staan. Een luide sis klonk van de andere kant van de bibliotheek, waar het vrouwtje zat dat ervoor zorgde dat niemand haar dierbare boeken zou beschadigen. Voor een kort moment kromp Clarissa wat ineen, waarna ze een dodende blik in de richting van de vrouw liep. Aansteller. Ze hoefde niet bij elk zuchtje wat er geslaakt werd commentaar leveren. Ze waren op dit moment ook de enige hier, dus er was niemand anders die ze kon storen met haar luidruchtige gedrag. Terwijl ze bleef puzzelen hoe ze dat boek daar bovenop ging krijgen, zag ze in haar ooghoek dat de vrouw rustig opstond en de ruimte verliet. Nu snel dat boek wegleggen en dan kon ze weg hier. Onhandig als ze was plaatste ze haar hand op één van de planken en hees ze zichzelf met moeite een stukje omhoog. Wat ze niet verwachtte was dat dit gewicht voor de plank net iets te veel was, dus het ding schoot uit de kast en viel met een denderend geluid op de grond, gevolgd door een hele stroom met boeken. Ze liet het boek uit haar handen vallen en staarde verbouwereerd naar de plank en inhoud die nu op de grond lag. Shit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan Evans
avatar
StudentPROFIELNaam : Ei
Aantal berichten : 24
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 19 jaar
Geslacht: Man
Liefde:

BerichtOnderwerp: Re: Be quiet, you stupid fool!   ma jun 22, 2015 2:54 pm


Het was alweer even geleden dat hij voor het laatst een schoolboek had opengeslagen. Maar het zat er nu toch echt aan te komen dat hij weer moest gaan studeren. Z’n hersenen hadden de laatste tijd weinig tot geen nieuwe informatie binnengekregen. Hij zuchtte toen hij het boek opensloeg en terecht kwam bij het eerste hoofdstuk. Geschiedenis, iets wat nooit zijn ding was geweest. De vrouw die hier lesgaf in geschiedenis die hij een dag eerder ergens gezien had stelde hem ook niet echt gerust. Hij probeerde een deel van de intro te lezen, maar al snel merkte hij dat hij over de letters heen las. Studeren was echt niets voor hem. Liever zou hij nu gaan sporten of muziek maken, maar dat zat er nu even niet in. Het was hier ook angstaanjagend rustig. Op zo nu en dan een kuchje en zuchtje na was het doodstil in de bibliotheek van de universiteit. Het waren de eerste weken van het nieuwe schooljaar dus iedereen was nog bezig met z’n voornemen om goed bezig te zijn. Hij was benieuwd hoe lang dat bij hem duurde. Waarschijnlijk niet lang...

De stilte werd plots achter hem verstoord door een hels geluid. Hij schrok op en toen hij achter zich keek zag hij dat een meisje er op de een of andere manier ervoor gezorgd had dat er een hele boekenplank inclusief inhoud op de grond lag. Geschrokken bleef het meisje naar de reeks boeken staren die op de grond lagen. Nathan stond op en liep naar het meisje en de boekenkast. "Wacht, ik help je wel even.” En voordat het meisje uberhaupt antwoord kon geven pakte hij de boekenplank op en probeerde die weer terug te schuiven, iets wat makkelijker gezegd dan gedaan was.  
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clarissa Williams
avatar
StudentPROFIELNaam : Daanz
Aantal berichten : 134
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21 years
Geslacht: Female
Liefde: My heart's beating faster, I know what I'm after.

BerichtOnderwerp: Re: Be quiet, you stupid fool!   ma jun 22, 2015 4:07 pm


Het was echt weer iets voor haar om zo'n rommel te maken, en dat nog wel in een bibliotheek. Kort beet ze op haar lip, en op het moment dat ze haastig de plank op wilde tillen - iets wat eigenlijk veel te zwaar was voor haar - stond er plotseling een jongen naast haar. Voordat ze iets kon antwoorden had de ander de plank al opgepakt en begon deze terug in de kast te schuiven. Of in elk geval, een poging tot te doen. Op de gang klonken in de verte voetstappen. Met andere woorden, die vrouw kwam terug. Clarissa begon als een bezetene boeken van de grond te rapen, zodat ze die rotdingen allemaal op de plank kon gooien en doen alsof er niks gebeurd was. Waarschijnlijk zou ze de rest van haar schoolperiode de bieb niet meer in mogen. Heel onhandig, want ze kon het soms nog wel eens nodig hebben. Boeken over muziek, bijvoorbeeld. Met noten erin, hoe je bepaalde liedjes moest spelen en instrumenten moest repareren. Dat soort dingen. Dingen die wel belangrijk waren. "Shit," mompelde ze zachtjes en kwam haastig overeind, armen vol met boeken. "Die vrouw vermoord me."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan Evans
avatar
StudentPROFIELNaam : Ei
Aantal berichten : 24
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 19 jaar
Geslacht: Man
Liefde:

BerichtOnderwerp: Re: Be quiet, you stupid fool!   ma jun 22, 2015 4:28 pm


Na wat gepruttel had hij de plank weer terug in de kast weten te krijgen. Het wat naast hem stond pakte de gevallen boeken en legde die vluchtig terug in de kast. ”Shit,” fluisterde ze. ”Die vrouw vermoordt me.” Waarschijnlijk bedoelde ze de vrouw die de taak had om de bibliotheek hier een beetje in de gaten te houden. Het stuk chagrijn dat vooraan ergens zat . In de paar minuten dat hij in de bibliotheek had gezeten had ze al een aantal keer de boel stil proberen te sissen. Niet dat er veel aan de hand was. Het ging namelijk voornamelijk om mensen die, volgens haar, iets te veel geluid maakten bij het pakken van boeken of iets dergelijks onbenulligs. Hij wilde zich liever niet voorstellen wat ze zou doen als je er een hele plank uit sloopte. ”Het zal wel meevallen,” mompelde hij tegen beter weten in. Al snel toen hij zich omdraaide zag hij dat de vrouw al achter hun stond. Haar gezicht stond duidelijk op onweer. Hij verwachte dat ze elk moment compleet uit haar plaat zou gaan. ”Alles is alweer in orde,” probeerde hij de vrouw gerust te stellen, maar de uitdrukking op haar gezicht bleef onveranderd.  
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clarissa Williams
avatar
StudentPROFIELNaam : Daanz
Aantal berichten : 134
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21 years
Geslacht: Female
Liefde: My heart's beating faster, I know what I'm after.

BerichtOnderwerp: Re: Be quiet, you stupid fool!   ma jun 22, 2015 10:41 pm


Zo snel als ze kon begon ze boeken op de plank te stapelen, waardoor alles er scheef op lag en haast weer naar beneden viel. Dat kwam er ook van als men die boeken die vaak gebruikt werden zo hoog neerzette, dan gingen bepaalde mensen in kasten klimmen. De jongen zei dat het wel mee zou vallen, maar in haar ooghoek zag ze de duivel al staan. Armen over elkaar heengeslagen en als blikken konden doden, hadden ze nu beide als een levenloos hoopje op de grond gelegen. Oeps. Haar gezicht stond op onweer, alsof er een vulkaan op uitbarsten stond. Rennen was een optie, maar ze had hun gezichten nu toch al in zich op kunnen nemen. De jongen probeerde haar nog te sussen, maar de vrouw opende haar mond al om een woedende tirade van woorden naar hen te schreeuwen. "Wij waren het niet!" zei Clarissa toen vluchtig, de vrouw onderbrekend op het moment dat ze hen toe wilde spreken. Ze hief haar hand op en wees naar de gang. "Hij ging die kant op!" De vrouw keek hen nog een keer kwaad aan, maar draaide zich toen om en liep luid mopperend de bibliotheek uit, een hopeloze poging doend om de dader te vinden. Clarissa trok een walgend gezicht toen de vrouw wegliep, waarna ze zich naar de jongen draaide en hem vriendelijk aankeek. "Thanks," zei ze wel opgelucht. "Hopelijk komt ze niet zo opeens nog terug om iemand anders de schuld van dit te geven." Ondertussen pakte ze nog één van de boeken op en schoof deze tussen de rest.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan Evans
avatar
StudentPROFIELNaam : Ei
Aantal berichten : 24
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 19 jaar
Geslacht: Man
Liefde:

BerichtOnderwerp: Re: Be quiet, you stupid fool!   di jun 23, 2015 12:50 pm


Het was overduidelijk dat deze vrouw niet echt blij werd van de situatie. Met een strenge blik keek ze de twee aan. Elk moment kon er een uitbarsting komen. "Wij waren het niet," sprak het meisje, voordat ze vrouw wat kon zeggen. "Hij ging die kant op," en ze wees naar de uitgang van de bibliotheek. Hij hoopte maar dat de vrouw hen zou geloven. Het zou wel heel toevallig zijn dat diegene hem snel was gepeerd en dat er twee anderen hier nu stonden boeken te rapen. Het leek er echter wel op dat ze haar geloofd, want ze liep zonder wat te zeggen de gang op. "Thanks! Hopelijk komt ze niet zo opeens nog terug om iemand anders de schuld van dit te geven," sprak het meisje opgelucht. Hij hoopte het ook niet. Zijn blik ging even omhoog. Er waren hier camera's, maar hij vroeg zich af of de vrouw al die moeite zou nemen om erachter te komen wie het nou gedaan had. "Geen dank. Als ze er achter was gekomen had ze ons waarschijnlijk beide iets aangedaan." Zonder twijfel. Alleen de blik van de vrouw had boekdelen gesproken. "Ik ben Nathan trouwens," sprak hij terwijl hij zijn hand uitstak om haar een hand te geven. 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Be quiet, you stupid fool!   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Be quiet, you stupid fool!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: C A M B R I G D E - U N I V E R S I T Y :: Cambrigde University :: LIBRARY-