Deel | .
 

 Wanted

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Clarissa Williams
avatar
StudentPROFIELNaam : Daanz
Aantal berichten : 134
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21 years
Geslacht: Female
Liefde: My heart's beating faster, I know what I'm after.

BerichtOnderwerp: Wanted   ma jun 22, 2015 10:49 pm


Het was het begin van de zaterdagmiddag, en dus een perfect moment om alle stress van school achter je te laten en leuke dingen te gaan doen. Voor vanmiddag was ze er eventjes alleen op uit getrokken. Wie weet kon ze ergens wel wat leuke kleding scoren. Je zou het niet zeggen, maar stiekem hield Clary enorm veel van donkere kleding. En dan met name leer. Maar dragen deed ze het bijna niet, en al helemaal niet op school. Stel je voor, dan gingen ze haar straks nog een emo noemen of zo. Eigenlijk was ze bang voor haar imago, als ze haar echte kant naar boven liet komen. Het enige zwart wat ze dus op kon doen was haar dagelijkse portie mascara, die net iets dikker was dan die van de gemiddelde meid en haar zwarte laarzen die tot net onder haar knieën reken. Stoer. Dat vond ze het gewoon, ze voelde zich er fijn bij.

Terwijl ze langs de winkeltjes liep had ze haar oog dan ook gericht op dat ene kledingstuk wat ze zo graag zou willen hebben: een echt leren vest. Maar nergens kon ze het vinden, dus gaf ze na een uurtje de hoop maar op en liet zich ergens op een vol terras neerzakken. Ze bestelde een licht drankje, gezien het nog maar middag was. Vanavond zou ze wel met de echte drankjes komen, als ze naar de clubs ging. Het was iets wat ze standaard deed op vrijdag- en zaterdagavond: uitgaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Miles Ackleston
avatar
StudentPROFIELNaam : Nadine
Aantal berichten : 16
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 22
Geslacht: Man
Liefde: Unfortunately, the only way to love some.. Is from a distance.

BerichtOnderwerp: Re: Wanted   ma jun 22, 2015 11:56 pm

Clarissa W.
360 words
// miles
Het voelde nog altijd raar om als Britse jongeman door een Amerikaanse stad rond te wandelen, met hun vlaggen, neon letters en een McDonalds om iedere hoek. Stiekem was het in London niet heel anders - maar het voelde nog steeds alsof hij hier niet helemaal thuishoorde. Best gek aangezien zijn moeder getrouwd was met een Congresman. Een echte patriot was hij niet, anders was hij nooit met een Britse vrouw getrouwd. Al had zijn moeder de Verenigde Staten sinds Miles' geboorte nooit meer verlaten. Hij had zelf zijn familie in Engeland opgezocht en had daarna besloten dat hij bij hen wilde wonen, vanaf zijn twaalfde tot achttiende. Officieel was Miles een Amerikaan. Het voelde anders. Was zijn vader Amerikaans? Misschien was hij wel half Iers, of half Latino... Gezien zijn huidskleur was die kans helaas heel klein.

Met een aantal boodschappentassen sjokte Miles door de stad. Hij had zijn petje op en had zich al een tijdje niet geschoren - nu zijn stiefvader weg was voor zijn werk kon dat weer een keertje. Bij een verborgen coffeeshop had hij een paar voor gerolde joints gescoord die net boven uit zijn broekzak staken. Hij hield er zo niet van om in zijn eentje te roken, dus was hij van plan om een paar vrienden op te bellen. Tot hij in zijn ooghoek een bekend gezicht opving, op een terrasje langs de kant van de straat. Miles was haar al bijna voorbij gelopen maar draaide zich snel om. Er verscheen een brede glimlach op zijn gezicht terwijl hij richting zijn medestudente liep om haar te begroeten. "Clary!" riep hij, net iets te hard want meteen kreeg hij er een aantal geïrriteerde blikken voor terug. "Jou heb ik lang niet gezien. Vind je het erg als ik erbij kom zitten?" vroeg hij enthousiast, maar voordat ze antwoord kon geven schoof hij de stoel tegenover haar naar achteren en nam plaats. Hij kende Clarissa niet zo heel goed, wist alleen dat ze een jaartje onder hem zat en had haar een aantal keer kort gesproken tijdens het uitgaan of bij feestjes. Dit was misschien een kans om haar wat beter te leren kennen.

robb stark
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clarissa Williams
avatar
StudentPROFIELNaam : Daanz
Aantal berichten : 134
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21 years
Geslacht: Female
Liefde: My heart's beating faster, I know what I'm after.

BerichtOnderwerp: Re: Wanted   wo jun 24, 2015 6:24 pm


Haar frisse drankje werd door een serveerster voor haar op het tafeltje geplaatst en met een kort knikje bedankte ze. Zuchtend liet ze haar blik naar het fris uitziende drankje gaan, waarna ze het met één hand oppakte en er een slokje van nam. Niet slecht, al had ze natuurlijk wel beter geproefd. Met een tweede zucht zette ze het ding neer op het tafeltje en zakte ze wat meer onderuit op haar stoel. Voorzichtig viste ze haar telefoon uit haar broekzak, checkte op nieuwe berichtjes maar werd teleurgesteld toen er nergens een tekentje stond dat er iets was om te kijken. Saai hoor. Op het moment dat ze haar telefoon liet zakken hoorde ze iemand haar naam roepen, best wel hard. Clary. De naam die enkel de mensen gebruikten die haar redelijk kenden en wisten dat ze zo genoemd werd. Een bekende gestalte stond binnen een paar tellen voor haar tafeltje en zakte tegenover haar neer. "Miles?" antwoordde ze lichtjes verbaasd, maar wel met een kleine glimlach omdat ze stiekem wel blij was met wat gezelschap. "En natuurlijk niet! Ik verveelde me dood joh." Hij was haar redder in nood. Ze voelde zich meteen een stuk wakkerder en leunde wat op het tafeltje, hem enthousiast aankijkend. "Hoe is het met je? Inderdaad lang niet gesproken!"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Wanted   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Wanted

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: C A M B R I G D E - U N I V E R S I T Y :: The city :: streets & shops-