Deel | .
 

 Hide & seek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
John Paul McQueen
avatar
StudentPROFIELNaam : Wolf
Aantal berichten : 35
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21
Geslacht: Male
Liefde: X

BerichtOnderwerp: Hide & seek   di jun 23, 2015 2:18 pm
&Andy Scott


John Paul haastte zich de bibliotheek in. Kort schoot zijn blik de ruimte door. Zijn komst leek getimed te zijn. De bel ging, de paar leerlingen die zich in de bibliotheek bevonden verlieten de ruimte. Maar in plaats van dat John Paul besloot om ook naar de les te gaan haastte hij zich juist langs de vertrekkende leerlingen heen naar de boeken kasten toe. Sommige keken hem wat vragend aan maar lieten het maar, dachten waarschijnlijk dat hij nog snel een boek moest halen voor de les. Maar het was alles behalve dat. John Paul schoot achter een boeken kast en plantte zijn rug er tegen aan. Zijn hart bonsde in zijn keel. Hij hoorde een bekend gelach de ruimte binnen komen. ''Hey coward, you can't hide forever from us'' Hoorde John Paul de jongen zeggen die het groepje leidde. Het groepje dat John Paul sinds dag één niet met rust kon laten. John Paul kneep zijn ogen dicht. Hij haatte het dat hij zichzelf niet wist te verdedigen. Hij was niet eens klein of mager. Hij was een breed geschouderde jongeman van 21 jaar die zich prima tegen het zou groepje zou moeten kunnen verdedigen. En dan toch schuilde hij achter een boekenkast. ''I don't think he is here, let's go to class'' Hoorde John Paul een andere jongen zeggen. Even bleef het stil. Waarschijnlijk twijfelde de leider nog. Maar dan was uiteindelijk het verlossende antwoord te horen; ''Alright then'' Zei hij met een zucht. Een vijf seconden later hoorde John Paul de stemmen en het gelach van het groepje steeds meer dempen tot dat ze echt weg leken te zijn. John Paul slaakte een opgeluchte zucht. Hij had zijn adem nog in zitten houden ook. Hij liet zich zakken op de grond tegen de boeken kast aan. Vervolgens legde hij zijn achterhoofd er ook tegen aan waarna hij zijn ogen half opende. Hoe lang wilde hij dit nog door laten gaan? Hoe lang wilde hij nog weg gaan rennen van hen? Al wist hij wel dat het niet zo zeer met hen had te maken. John Paul keek langzaam aan omlaag naar zijn hand die het hengsel van zijn tas vast had. Hij voelde pijnlijk aan. Nu pas merkte John dan ook hoe strak hij het voorwerp vast had. Zijn nagels drukte nog net niet door het vel van zijn hand heen. Meteen liet John Paul zijn hand los die vervolgens aardig trilde. Zoveel angst had hij gevoeld? John Paul slikte eens. Plots hoorde John Paul voetstappen in de buurt van de boekenkast waar hij tegenaan zat. Meteen liet hij zijn hand zakken, zette hij die tegen de grond aan en keek hij op terwijl er een onrustige blik in zijn ogen lag.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Andy Scott
avatar
Music teacherPROFIELNaam : Soof
Aantal berichten : 102
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 32 years
Geslacht: Male
Liefde: Underneath the depth of my sin

BerichtOnderwerp: Re: Hide & seek   di jun 23, 2015 3:53 pm


Toen hij bij de deur van zijn lokaal was gekomen zag hij dat er een felgeel gekleurd post-it noteje op zijn deur was geplakt. De bel was net gegaan en Andy had net wat te lang in de docentenkamer gekletst en met koffie en al had hij zich naar zijn lokaal gehaast, want meestal dachten leerlingen dat als er na vijf minuten geen docent aanwezig was de les niet doorging. Dus nu, bijna met brandwonden op zijn handen van het rennen met die gloeiend hete vloeistof, stond hij in een lege gang. Een bijna geïrriteerde zucht gleed over zijn lippen toen hij het bekende handschrift van de gymleraar voor zich zag en eigenlijk hoefde hij de smoes niet te lezen. Die klas moest waarschijnlijk weer nablijven. Soms kon hij die vent ook niet uitstaan, met zijn eeuwige gezeur op leerlingen en nu ging het ten koste van zijn les! De ok met koffie plaatste hij op de grond en vanuit zijn schoudertas pakte hij een zwarte marker, waarmee hij het gekrabbel op het papier doorkraste en er met koeienletters op schreef ‘LES VERVALT, STUDEREN IN BIBLIOTHEEK’. Dat nablijven zou misschien eeuwig kunnen duren en op een stelletje zeurende leerlingen zou hij niet willen wachten.
Na zijn koffie iet wat haastig op gedronken te hebben, besloot hij naar de bibliotheek te gaan, want wie weet zaten er al een paar leerlingen in de zaal. Waarschijnlijk zou de helft hier ook niet komen opdagen, want wie dacht er nou dat meneer Scott een kijkje zou nemen? Hm, deze keer wel dus! Met een zucht zag hij de redelijk lege bibliotheek en hij vroeg aan een van de medewerkers of er nog iemand naar binnen was gegaan. Er werd geknikt en gewezen in de richting van een van de vele boekenkasten. Aha. Niet zijn best doende om zijn pas zachtjes te houden, liep hij op de kast af en stak zijn hoofd om het hoekje. “Goed om te zien dat een van mijn studenten wel studeert!” Merkte hij met een glimlach op, maar toen hij de jongen in zijn geheel kon zien, herkende hij het gezicht niet van de klas die hij naar de bibliotheek had gestuurd. “Wacht eens even..” Hij fronste. Heel snel liet hij zijn blik over de jongeman glijden. “Heb jij geen les om nu naartoe te gaan?” Hij zag er niet al te.. gemakkelijk uit. Een typische spijbelaarshouding eh!
tag: ?? | words: 400

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
John Paul McQueen
avatar
StudentPROFIELNaam : Wolf
Aantal berichten : 35
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21
Geslacht: Male
Liefde: X

BerichtOnderwerp: Re: Hide & seek   di jun 23, 2015 5:27 pm

In spanning keek John Paul naar het begin van het gang pad dat je tussen de boeken kasten heen leidde. Hij zag hoe een schaduw naderde. Hij hoorde voetstappen naderen. Hij slikte eens. Wat als die leider was terug gekomen? Het had er al op geleken dat de jongen de situatie niet had vertrouwt. John Paul nam onbewust het hengsel van zijn tas weer wat strakker vast. John Paul zijn blik viel nu op de schoenen die voorbij de kast kwamen. Langzaam aan gleed zijn blik omhoog naar het gezicht van de persoon. Echter was de persoon heel iemand anders dan hij had verwacht. John Paul keek hem zwijgend aan terwijl de onrust nog in zijn ogen stond. Wie was hij? 'Goed om te zien dat een van mijn studenten wel studeert' Sprak de man met een duidelijke nadruk op de 'wel' en een glimlach die zijn lippen sierde. ''What?'' Reageerde John Paul verbaasd. Hij moest even uit zijn angstige roes komen en keek de man daardoor wat verward aan. Hij was dus een leraar? John Paul had nog geen les van hem gehad dus bekend voor kwam hij hem ook niet. Dat betekende dus ook dat hij op dit moment geen leerling van hem was. De leraar leek dat ook door te hebben want van een glimlach ging hij naar een frons. 'Wacht eens even..' Zei hij nu dan ook. John Paul slikte eens. Hij ging langzaam aan wat rechter zitten. Wat ging er nu gebeuren? Hij merkte hoe de leraar zijn blik snel over hem heen gleed. John Paul trok zijn mond open om te antwoorden. 'Het jij geen les om naar toe te gaan?' Zei hij nu. De man dacht kennelijk dat hij spijbelde. Nou ja, in feiten spijbelde hij ook. Maar niet omdat hij geen zin had in school, wat de reden was van de meeste spijbelaars. ''No..'' Reageerde John Paul dan ook terwijl hij op stond. Al besefte hij al gauw dat hij een antwoord gaf op zijn eigen gedachten. Hij wilde de man duidelijk maken dat hij niet om zomaar een reden niet in de klas zat, maar erg makkelijk ging dat niet. ''I mean.. yes..'' Zei John Paul nu. Hij was duidelijk in de war. John Paul merkte zelf dan ook dat het moeizaam ging. Hij legde kort een hand tegen zijn voorhoofd en slaakte een diepe zucht. ''Jesus..'' Mompelde hij. Hij baalde dat hij zich zo op stang liet jagen. Nu was hij weer in deze situatie beland. John Paul liet zijn hand weer zakken en keek de leraar terug in de ogen aan. ''Look.. I'm sorry alright. I will get to class'' Zei John Paul nu. Hij probeerde zich dan ook weer zo normaal mogelijk te gedragen. Maar hij had niet door dat zijn hand nog steeds wat trilde, net zoals dat er een trilling in zijn stem lag.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Andy Scott
avatar
Music teacherPROFIELNaam : Soof
Aantal berichten : 102
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 32 years
Geslacht: Male
Liefde: Underneath the depth of my sin

BerichtOnderwerp: Re: Hide & seek   di jun 23, 2015 6:35 pm


Nee, hier gekomen om iets aan schoolwerk te doen was hij niet, want de verbaasde reactie die hij kreeg op zijn eerste woorden was dan ook iets doorslaggevends. Wat kwam hij dan hier doen? In de bibliotheek? Was dat niet een van de domste plekken om te gaan spijbelen? Of wachtte hij op iemand? Vreemd, indeed. De jongen zag er in ieder geval alles behalve rustig uit en ook al zat hij nu niet in een verplichte les, het was zelfs daarvoor te onrustig. Andy trok slechts een wenkbrauw wat hoger op, bij het horen van een ‘nee’, die er niet al te zelfverzekerd uitkwam. ''I mean.. yes..'' Oké, nu werd het wel een tikkeltje raar. Bijna wilde hij vragen wat nou het antwoord was op zijn vraag, toen hij de jongen op een wat vermoeide wijze zijn hand tegen zijn voorhoofd zag drukken. “Ik sta bekend onder vele namen, maar ‘Jesus’ is daar geen van.” Glimlachte hij rustig, omdat de jongen nu niet in staat leek een strenge leraar over zich heen te kunnen krijgen.
Na een tijdje werd hij weer aangekeken en hij zag dat de jongen geen kwaad in de zin had. ''Look.. I'm sorry alright. I will get to class'' Goed. Dat deed hij ten eerste niet. Met de minste bewegingen schudde hij zijn hoofd en maakte een gebaar dat hij op zijn plek moest blijven. “Je ziet er niet uit alsof je in staat bent om nu naar je les te gaan.” Merkte hij nog altijd met een rustige toon op. “Je ziet er wat ziekjes en ongemakkelijk uit. Moet ik je naar dokter Zwart begeleiden?” Het werd nu een wat bezorgd aanbod, omdat hij straks niet een flauwgevallen student op zijn geweten wilde hebben.
tag: ?? | words: 290

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
John Paul McQueen
avatar
StudentPROFIELNaam : Wolf
Aantal berichten : 35
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21
Geslacht: Male
Liefde: X

BerichtOnderwerp: Re: Hide & seek   wo jun 24, 2015 12:46 am

'Ik sta bekend onder vele namen, maar ‘Jesus’ is daar geen van.' Had de docent met een glimlach gereageerd op John Paul zijn 'Jesus' reactie. Als John paul zich niet zo druk maakte om de situatie had hij de reactie leuk gevonden. Maar op dit moment gaf hij er geen aandacht aan en antwoordde hij er dus ook niet op. Nee hij moest zo snel mogelijk weer normaal zien te gaan gedragen voordat de docent iets van zijn gedrag zou gaan denken. En dat was het laatste wat John Paul wilde; Een bezorgde docent. John Paul gaf de docent daarom uiteindelijk weer een blik en maakte hem duidelijk dat hij naar de les zou gaan. John Paul had er op dit moment weinig zin in maar hij kon niet anders. Echter gebeurde er iets onverwachts. De docent schudde zijn hoofd wat en maakte een gebaar dat hij op zijn plek moest blijven. Nu hoefde hij ineens niet meer naar de les? John Paul keek de docent niet begrijpend aan. 'Je ziet er niet uit alsof je in staat bent om nu naar je les te gaan' John Paul wende zijn blik af. Helaas, de docent had al door dat er iets gaande was. Paul sloot voor een moment zijn ogen. Hij moest hier weg. John Paul keek de docent daarom algauw weer aan. ''Listen I'm..'' Begon John Paul maar hij werd algauw onderbroken. 'Je ziet er wat ziekjes en ongemakkelijk uit. Moet ik je naar dokter Zwart begeleiden?' Werd er nu voorgesteld terwijl de bezorgdheid in de woorden te voelen was. John Paul zijn ogen verwijdde meteen waarbij hij een stap naar achteren deed en vervolgens zijn hoofd lichtjes schudde. ''No, no doctor'' Reageerde hij meteen, op zich niet de slimste reactie want daardoor zou hij niet minder opvallen met zijn gedrag. Maar John Paul wilde absoluut niet naar een dokter. Zodra John Paul merkte hoe hij reageerde sloeg hij zijn armen over elkaar heen en keek hij even ongemakkelijk weg naar de grond. ''I just didn't sleep well tonight, and when I finally did get to sleep I overslept which caused me hurrying up for class so I forgot breakfast aswell.'' Probeerde John Paul nu zijn gedrag te verklaren. Al was het niet meer dan een leugen. Maar zolang de docent het zou aan nemen was er niets aan de hand, toch?Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Andy Scott
avatar
Music teacherPROFIELNaam : Soof
Aantal berichten : 102
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 32 years
Geslacht: Male
Liefde: Underneath the depth of my sin

BerichtOnderwerp: Re: Hide & seek   wo jun 24, 2015 1:08 pm


Er kwam niet echt een reactie op zijn ontzettend droge opmerking en als deze jongen echt te laat was geweest voor zijn les had hij tenminste een nep lach kunnen opzetten, zodat hij er heel onschuldig uitzag en hij misschien zonder straf weer naar zijn les kon gaan. Dit duidde alleen maar meer op iets wat Andy zorgen zou moeten maken. Hij had nog iets willen zeggen, maar Andy had hem onderbroken, voordat hij een reden kon geven voor dit.. absurde gedrag. Misschien voelde hij zich niet lekker en had hij zich in de bibliotheek verstopt om een of andere vreemde reden. Bij het woord dokter reageerde de jongen echter weer zo angstig. Nadat hij een stap naar achteren had gezet, had hij een duidelijke ‘nee’ gezegd tegen zijn aanbod om mee te gaan naar Thomas. Hm, vreemd, heel vreemd.
Zijn wantrouwen werd nu ook nog eens bevestigd door het naar de grond kijken. Oké, er was duidelijk iets aan de hand en zo zou hij niet naar de les kunnen gaan, niet zolang hij hier leraar was. ''I just didn't sleep well tonight, and when I finally did get to sleep I overslept which caused me hurrying up for class so I forgot breakfast aswell.'' Een van zijn mondhoeken kroop wat omhoog bij een komische gedachte. “En dan verstop je je in de bibliotheek omdat ze hier een bed&breakfast hebben?” Vroeg hij scherp, maar niet al te boos. Het leek een beetje op een smoesje dat hier in elkaar gezet werd, maar als hij zou moeten meespelen, dan deed hij dat ook. “Maar zonder ontbijt is er geen beginnen aan een drukke schooldag, dus laten we iets voor je gaan regelen in de kantine, niet?” Als echt zo’n ‘honger’ had.. De man wierp een korte blik op zijn horloge. “Die les is nu toch al druk onderweg.”
tag: ?? | words: 308

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
John Paul McQueen
avatar
StudentPROFIELNaam : Wolf
Aantal berichten : 35
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21
Geslacht: Male
Liefde: X

BerichtOnderwerp: Re: Hide & seek   wo jun 24, 2015 7:53 pm

De docent vertrouwde de situatie niet. Iets wat niet zo gek was. Alle leerlingen zaten op dit moment in de les en dat zou het zelfde moeten gelden voor John Paul. John Paul moest nu echter een reden geven waarom hij niet in de les zat. Maar de waarheid kreeg hij niet over zijn strot heen. Nou kon John Paul wel over de jongen vertellen, maar daardoor zou hij waarschijnlijk alleen maar meer in de problemen komen. Pesters waren niet bepaald van klikspanen gediend. Pakte ze je niet in school dan was het wel buiten school. En John Paul had al meer dan genoeg last van het groepje. Daarom besloot hij met een ander excuus te komen. Hij vertelde de docent dat hij slecht had geslapen, dat hij zich vervolgens had verslapen daardoor en dat hij daarom geen ontbijt had gehad. Het excuus was niet geheel een leugen. John Paul had slecht geslapen. Maar hij had zich niet verslapen en zeker niet zijn ontbijt vergeten. Hij herinnerde zichzelf er wel aan dat het ontbijt de belangrijkste start van de dag was. John Paul keek langzaam aan terug naar de docent. Hij merkte op hoe een van zijn mondhoeken wat omhoog kroop. Was dat een goed teken? Geloofde de docent hem en zou hij hem laten gaan? Maar nee, dat was natuurlijk weer te makkelijk gedacht. ‘En dan verstop je je in de bibliotheek omdat ze hier een bed&breakfast hebben?’ Vroeg de docent scherp. John Paul slikte eens en wende daardoor automatisch zijn blik weer wat af. Als de man er niet zo’n scherpe toon aan toe had gevoegd waren de woorden nog grappig geweest. Dan had hij misschien nog een glimlach weg kunnen geven. Maar John Paul was bang voor wat komen ging. ‘Maar zonder ontbijt is er geen beginnen aan een drukke schooldag, dus laten we iets voor je gaan regelen in de kantine niet?’ Meteen keek John Paul terug op en gaf hij een flauw glimlachje. Hij schudde vervolgens zijn hoofd wat. ’’Seriously that is not necessary, I will head to my class and eat something after in the bre..’’ Probeerde John Paul nog gauw maar de man leek er op te staan om een ontbijt voor hem te gaan halen. ‘Die les is nu toch al druk onderweg.’ Zei hij. John Paul slaakte een zucht. Hij wist dat hij geen keuze had. Hij moest zijn eigen leugen gaan meespelen anders zou de docent hem wantrouwen. Als hij dat al niet deed tenminste, want het zou John Paul niets verbazen als hij het met zijn woorden van zojuist al had verpest. Uiteindelijk gaf John Paul dan een knikje. ’’Let’s go get something, I don’t really like fainting so’’ Zei John Paul nu met een flauw glimlachje. Ondertussen was hij al wel iets meer gekalmeerd. Zijn hart bonsde tenminste niet meer als een gek in zijn keel. Hij moest alleen zorgen dat hij niet weer van slag raakte in de buurt van de docent. De docent.. Wat was de man zijn naam eigenlijk? Nou ja, achternaam. ’’At what name can I call you sir?’’ Vroeg hij nu dan ook.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Andy Scott
avatar
Music teacherPROFIELNaam : Soof
Aantal berichten : 102
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 32 years
Geslacht: Male
Liefde: Underneath the depth of my sin

BerichtOnderwerp: Re: Hide & seek   vr jun 26, 2015 5:53 pm


Het was duidelijk niet iemand die vaker in dit soort situaties terecht kwam, want een getrainde leugenaar zou nog iet wat grappig met deze situatie omgaan, maar de jongen voor hem bleef maar weg kijken, alsof hij zonder woorden toegaf dat hij aan het liegen was. Nu vond Andy liegen niet heel erg, maar als het te vaak gebeurde kon er wel iets van irritatie in hem opkomen. Still, de jongeman voor hem zag er alles behalve gemakkelijk uit. Er was iets aan de hand en hij zou tot zijn grenzen gaan om erachter te komen wat. Straks moest hij dagelijks een rondje door de bibliotheek lopen om ervoor te zorgen dat hij zich niet weer had verstopt hier. ’’Seriously that is not necessary, I will head to my class and eat something after in the bre..’’ Het was wel een vreemde vogel, zeg, wanneer een leraar aanbood om een les te skippen om iets te eten. Niet iets wat elke leerling hier zou zeggen. Andy schudde echter zijn hoofd op de ontkenning, als hij geen zogenaamd ontbijt had gehad, ging hij dat krijgen ook.
Toch leek de jongen wat rustiger te zijn, aan dat glimlachje te merken dan, want wie weet vervloekte hij hem wel aan de binnenkant. Niet dat het hem wat uitmaakte wie hem mocht of niet, als hij hun leraar was, dan moesten ze het maar jaren met hem doen. ’’Let’s go get something, I don’t really like fainting so’’ Tevreden knikte Andy en stapte alvast wat verder weg van de student, zodat deze zijn persoonlijke ruimte weer iets terugkreeg, het hoefde geen achtervolging naar de kantine te worden. “That’s the spirit.” Merkte hij nog altijd met een klein glimlachje op. ’’At what name can I call you sir?’’ Oh, ja, zijn naam. Nog altijd richting de uitgang van de bibliotheek lopende, keek hij half achterom. “Mister Scott.” Kijk, als leerlingen hem bij zijn voornaam noemden vond hij dat niet erg, maar de schoolleiding keek wat sceptisch neer op docenten die op die manier omgingen met hun baan. Allemaal blabla. “En aangezien ik jou nog nooit in mijn les heb gezien, zal jouw naam zijn ..?”
tag: ?? | words: 360

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Hide & seek   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Hide & seek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: C A M B R I G D E - U N I V E R S I T Y :: Cambrigde University :: LIBRARY-