Deel | .
 

 Paparazzi

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Clarissa Williams
avatar
StudentPROFIELNaam : Daanz
Aantal berichten : 134
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21 years
Geslacht: Female
Liefde: My heart's beating faster, I know what I'm after.

BerichtOnderwerp: Paparazzi   di jun 23, 2015 7:13 pm


Weekend. Dat betekende niks anders dan in de latere uren de stad in trekken om hier helemaal los te gaan. Eerst zou ze samen met een goede vriendin gaan, maar deze had op het laatste moment afgezegd omdat ze zich niet lekker voelde. Natuurlijk nam ze dat haar niet kwalijk, maar het bleef jammer. Ach, ze zou zichzelf vast wel kunnen vermaken.
Omdat ze geen haast had nu, nam ze de tijd om zichzelf wat op te maken. Er was weer aardig wat mascara over rond haar ogen te zien, iets wat ze zelf echt geweldig vond om te doen. Naast de mascara had ze een nieuwe lippenstift uitgeprobeerd, die haar tevens goed was bevallen. Haar wenkbrauwen waren geëpileerd, haar donkerblonde haren gewassen en eens goed geborsteld. Ook haar huid zag er vanavond erg strak uit, daar was ze stiekem wel blij mee. Qua kleding had ze eventjes diep adem gehaald, maar uiteindelijk had ze het toch aangedurfd. Een donkerblauwe jeans broek was uit de kast getrokken, samen met een strak wit shirtje. Dan was er nog het punt waar ze kort over twijfelde, maar uiteindelijk had ze het leren, zwarte jack toch aan gedaan. Dat gecombineerd met haar laarzen die tot net onder haar knieën reken, was het best wel een ander uiterlijk dan Clarissa normaal had. Geen zachte kleurtjes dit keer. Om het af te maken had ze nog wat parfum in haar hals gespoten, maar toen was het toch echt tijd om te gaan.

De hakken van haar laarzen klakten op de straatstenen, terwijl de helft van haar gezicht licht verscholen ging onder haar haren. Als er iets was wat haar grondig irriteerde, dan was het paparazzi. Je zou het op het eerste gezicht misschien niet denken van een meisje wat zo onbeschermd over de verdonkerde straten heen liep, maar haar vader was een man die toch aardig wat geld had en geregeld in de spotlight stond. Dan nog niet eens gesproken over haar moeder, die haar geld verdiende met het stralen op de catwalk. Haar vader had Clary expres naar een school als deze gestuurd, want hij wilde dat ze verder zou leren. Natuurlijk had hij haar naar een school kunnen doen waar ze dingen specifiek gericht op muziek deden, een ding waarvan hij wist dat ze erom gaf. Maar hij wilde dat zijn dochter later zijn bedrijf over zou nemen. Dat was nou net iets wat ze alles behalve zag zitten.
Vanavond had ze gelukkig nog geen paparazzi gezien, al kon je er vrij zeker van zijn dat ze altijd wel in de buurt waren. Het waren net roofdieren die afwachtte totdat er een geschikte prooi voorbij kwam. Je hoefde maar met je vinger te knippen en ze stonden al plaatjes schietend voor je neus. Toen ze in het gebied kwam waar de meeste bars te vinden waren, was het raak. "Miss Williams!" klonk het op de achtergrond. Zonder om te kijken liep ze door, haar pas iets versnellend. Het was duidelijk dat ze herkend was, maar zo speciaal was ze vanavond nou ook weer niet. Voordat ze het doorhad kwam er een groepje mensen achter haar aanzetten. Ze riepen verschillende dingen, het waren paparazzi die antwoorden wilden op hun vragen. Maar wat voor vragen het waren, kon haar niet zo schelen. Al zaten er dit keer wel wat aparte bij, die haar lichtjes lieten fronsen.
"Is het waar dat je-.."
"Zal dit gevolgen hebben voor je vaders bedrijf?"
"Ben je niet bang dat hij er in de problemen mee zal komen?"
"Wat zeiden jullie tegen elkaar?"
"Is het officieel?"
Voor een kort moment wierp ze een blik op de paparazzi, die meteen wat foto's trokken bij deze gelegenheid. Waar in hemels naam hadden ze het over. "Ik weet niet waar jullie het over hebben, maar het zal wel," wuifde ze hen weg terwijl ze probeerde hen af te schudde door een andere straat in te slaan. Toch bleven ze volgen.
"Heb je de foto dan niet gezien?"
"Denk je niet dat-.."
Een geïrriteerd geluid kwam uit haar keel zetten en ze kneep haar ogen wat samen. Wat nou weer voor foto? Zover ze wist had ze niks raars gedaan de afgelopen paar weken, dus wat voor foto zou nu zoveel opheffing kunnen veroorzaken? Het waren vast en zeker suffe paparazzi roddels die als excuus dienden om met iemand te praten. Wie weet was er wel helemaal geen foto.
Het perfecte moment om hen af te schudden kwam eindelijk, want ze schoot een random bar in waar de paparazzi voor de deur werd tegengehouden door een tweetal forse bewakingsmannen. Clarissa kwam hier wel vaker, en ze hadden haar aan moeten zien komen door alle cameraflitsen. Eenmaal binnen leek de rust wedergekeerd, al zag ze in haar ooghoek nog wel dat de paparazzi naar binnen probeerde te komen. Omdat ze uit het zicht van die mensen wilde komen, liep ze meteen door naar de bar zelf. Rustig hees ze zichzelf op een vrije barkruk en draaide zich naar de bar toe. "Een Bacardi Razz, please." Een zucht verliet haar mond terwijl ze haar hand door haar haren heen haalde, en voor een kort moment haar oogleden sloot.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Andy Scott
avatar
Music teacherPROFIELNaam : Soof
Aantal berichten : 102
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 32 years
Geslacht: Male
Liefde: Underneath the depth of my sin

BerichtOnderwerp: Re: Paparazzi   di jun 23, 2015 11:34 pm


Hij was te fancy gekleed om geëindigd te zijn in een wat sober barretje, waar hij een paar borrelnootjes tussen zijn vingers liet gaan en er af en toe eentje tussen duim en wijsvinger nam, om vervolgens te verpulveren tot een hoopje kruimels. Als er iemand langs kwam en hem wat raar aankeek, rolde hij licht geïrriteerd met zijn blauwe ogen en zakte nog wat meer door de grond. Oh waarom, waarom had hij niet gewoon op zijn mobiel opgeladen, zoals iedereen normaal doet. Dan had hij uren geleden al kunnen zien aankomen dat het hele feest niet doorging. Dan had hij niet een uur in de badkamer hoeven te staan, met een grote grijns, terwijl hij de randen van zijn oogleden nog wat dieper zwart kleurde en ervoor zorgde dat hij geen enkel stukje eten tussen zijn tanden had. Met een zucht liet hij zijn hoofd met een bonk op de tafel vallen en glipte hij via een achteruitgang naar buiten, waar hij genoot van de frisse lucht. Nog steeds werd hij om de haverklap aangekeken, alsof hij een bruidegom was die voor het altaar was laten staan en de laatste avonduurtjes maar doorbracht in een kroeg om zijn verdriet weg te drinken.
Oh, maar teleurstelling kon hij altijd nog wegdrinken. Om zijn hele hipster houding, namelijk half leunend tegen de muur, compleet te maken, blies hij zijn adem nog uit en omdat het niet al te warm was ’s avonds was er wel degelijk iets van een wolk te zien, die van hem af werd geblazen. Bij het klikkende geluid van camera’s werd zijn aandacht getrokken, maar zijn hoofd draaide hij niet geheel naar het gebeuren. De kans was minder dan een procent dat het voor hem was en onderhand was hij er wel gewend aan geraakt dat andere mensen in de spotlight stonden. Hij zou het niet eens willen, om voor die flitsende apparaatjes te moeten gaan staan en waarbij elk woord dat hij ook maar fluisterde werd opgenomen en later tegen hem gebruikt zou worden. Het arme schaap dat nu slachtoffer was van die dingen, kreeg zijn medeleven. Omdat de camera’s de hele ingang blokkeerden, keerde hij weer terug de bar in, en om die reden werd hij ook binnen gelaten door de stevige dude die bij de achterdeur stond.
Het was nog altijd niet volgelopen en wat bitter trok hij zijn mondhoeken omhoog. Maar iemand had wel zijn statafeltje in genomen, dus moest hij het maar doen met een plekje aan de bar. Een eerste drinkje sloeg hij nog af, aangezien de avond nog jong was. “D’r was veel oproer daar buiten.” Merkte hij op, naar wie er ook naast hem mocht zitten en hij pakte een zwart rietje, dat hij tussen zijn vingers door liet bewegen. “’T zal wel weer een leuk roddeltje worden morgen.”
tag: ?? | words: 471 | outfit

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clarissa Williams
avatar
StudentPROFIELNaam : Daanz
Aantal berichten : 134
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21 years
Geslacht: Female
Liefde: My heart's beating faster, I know what I'm after.

BerichtOnderwerp: Re: Paparazzi   wo jun 24, 2015 7:06 am


Bij het geluid van een glas dat op de bar werd neergezet opende ze haar ogen, strekte haar arm en trok het glas met de witte vloeistof naar zich toe. "Thanks." Voorzichtig nam ze een slokje, het smaakte goed. Met beide handen om het glas sloot ze haar ogen weer eventjes en liet ze de drank door haar keel heen glijden. Natuurlijk ging ze niet als een bezetene alles naar binnen werken, gewoon zo nu en dan een slokje. De avond was nog jong en Clarissa was niet iemand die zich dan al vol ging gieten. Terwijl dat ze haar ogen weer eventjes dicht had laten vallen, luisterend naar haar omgeving om zo hier en daar een gesprek op te vangen, klonk er naast haar plots een stem. "Oh.. ja.." mompelde ze wat afwezig. Inderdaad, zou een leuke roddel worden morgen. Ze moest er echt achterkomen over welke foto men het nu weer had gehad. Langzaam opende ze haar ogen en gleed haar blik naar de persoon naast haar. Eerst gericht op de handen, die op de bar lagen en met een zwart rietje speelde. Daarna gleden ze omhoog en bleven ze hangen bij het gezicht van de man. Een kleine frons kwam op haar gezicht te liggen terwijl dat ze de man aankeek. "Meneer Scott?" Wow. Hij zag er héél anders uit dan op school. Het was niet de eerste keer dat ze een leraar tegenkwam op haar vrije zaterdagavond, maar toch. De randen van zijn oogleden waren omringd door een zwart lijntje en hij zag er voor de rest best badass uit. Dit was weird. Mensen zagen er na schooltijd soms zo anders uit. Zijzelf ook, een stuk donkerder gekleed dan haar normale lichte setjes.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Andy Scott
avatar
Music teacherPROFIELNaam : Soof
Aantal berichten : 102
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 32 years
Geslacht: Male
Liefde: Underneath the depth of my sin

BerichtOnderwerp: Re: Paparazzi   wo jun 24, 2015 1:17 pm


Hij zag dat zijn buurman of buurvrouw een drankje kreeg en toen hij de hoopvolle blik van de barman opving, schudde hij rustig met zijn hoofd. Nog niet, nog niet. De man liep dus ook weer door naar het andere uiteinde van de bar, om daar nog hoopvol wat klanten te kunnen oppikken, die wel zin hadden in een drankje. Ondertussen had hij met niet echt interesse een gesprek geprobeerd aan te knopen, maar het was meer een opmerkingen geweest die hij hardop had uitgesproken, met een klein glimlachje. "Oh.. ja.." Werd er geantwoord, het was een vrouwenstem, maar onherkenbaar door het gedreun van andere gesprekken op de achtergrond. Andy knikte slechts en keek nu voor zich uit, naar de rijen met flessen die als heuse trofeeën op verschillende planken waren opgesteld. Op kleur, op grootte, op sterkte, op wat dan ook.
"Meneer Scott?" Op dat moment knakte hij het rietje met zijn handen, want hij had nooit verwacht dat iemand hem hier zou kennen. Hier kwam toch nooit mensen van school of was het nog van.. Met lichte argwaan had hij zijn hoofd gedraaid, maar het was meer door zijn verbazing. Wacht wat, had zij nou zijn naam gezegd? Wacht wat, was dat..? “Clarissa ..?” Antwoordde hij met een verbaasde frons en bekeek de metamorfose die zij had ondergaan voor deze dag. “Is dit niet een beetje.. niet jouw smaak?” Vroeg hij uiteindelijk met een kleine glimlach. Hier zag hij haar dus echt niet elke vrijdagavond komen.
tag: what no | words: 248 | outfit

[/quote]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clarissa Williams
avatar
StudentPROFIELNaam : Daanz
Aantal berichten : 134
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21 years
Geslacht: Female
Liefde: My heart's beating faster, I know what I'm after.

BerichtOnderwerp: Re: Paparazzi   wo jun 24, 2015 2:34 pm


Er klonk een zacht, knakkend geluid toen ze de naam uit had gesproken. Hij had het zwarte rietje tussen zijn vingers geknakt, blijkbaar een beetje verrast dat iemand die zijn naam wist hem hier zou treffen. Wie weet wat hij hier juist wel heen gekomen omdat hij hoopte dat er niemand was die hem herkende. De man draaide zijn hoofd naar haar toe en hun blikken kruisten, de verbazing was bij hem ook duidelijk te zien. Toen de man vragend haar naam uitsprak keek ze hem no g altijd licht verrast aan. Voordat ze zelf een opmerking kon maken over hoe hij eruit zag, had hij het woord al genomen. Haar mondhoeken kropen voorzichtig een beetje omhoog terwijl ze hem eveneens met een klein, onzeker glimlachje aankeek. "Well.. hoor wie het zegt." Nee, ze had hem niet verwacht hier te zien. Niet alleen omdat hij een docent was, hij was nog redelijk jong dus dat viel mee, maar omdat ze het gewoon totaal niet verwacht had. De kleding die hij droeg waren ook niet die die je op een maandagochtend aan zou trekken, niet te spreken over de donkere lijnen rond zijn ogen. Om zichzelf kort een houding te geven haalde ze haar hand door haar haren heen en leunde daarna met haar elleboog op de bar. "Meestal ben ik in de wat drukkere tentjes, maar dit is ook goed voor vanavond." Zolang ze er maar wat lekkers te drinken hadden en er leuke mensen waren. "Maar.. yeah.. Dit is wel mijn.. smaak." Terwijl dat ze dit zei had ze haar blik op haar glas met witte Bacardi Razz gericht. Drinken voor de neus van je docent. Ach. Hierna richtte ze haar blik weer op de man, dit keer met een scheve glimlach. "Ik had ook niet verwacht om.. u hier.. zo aan te treffen." Maar ze moest toegeven, het stond hem niet slecht. In tegenstelling juist.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Andy Scott
avatar
Music teacherPROFIELNaam : Soof
Aantal berichten : 102
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 32 years
Geslacht: Male
Liefde: Underneath the depth of my sin

BerichtOnderwerp: Re: Paparazzi   wo jun 24, 2015 5:23 pm


Ook hij werd aangekeken met een zeer verbaasde blik en bijna was hij uitgebroken in een schaterlach. Heel toevallig waren ze precies naast elkaar beland, hrm. Ze leek wel geamuseerd te zijn door de hele situatie. "Well.. hoor wie het zegt." Puh, nog bijdehand doen ook? Na school veranderde elke leerling blijkbaar in een of ander brutaal stuk vreten! Dat zou een wat oudere leraar denken, maar voor nu kon Andy het nog handelen. “Oh, ik heb de aangename toon van mijn stem al vaak genoeg gehoord.” Merkte hij al glimlachend op, want ja, nu mocht hij flauw doen zonder door zijn collega’s vreemd aangekeken te worden.
De volgende opmerking die hij had gemaakt, was over het feit dat ze hier niet echt thuis hoorde. Niet gemeen bedoeld, maar hij zag haar persoonlijk meer in van die extreem populaire bars, waar ze met haar reputatie zo ingelaten werd. "Meestal ben ik in de wat drukkere tentjes, maar dit is ook goed voor vanavond." Ah, dus zijn vermoeden was wel iets van juist geweest. Dit was dus gekozen geweest voor één avondje. “Of is dit een van je vele tussenstoppen voor vanavond?” Met een opgeheven wenkbrauw had hij het gevraagd en zijn aandacht ging weer naar het geknakte rietje. “Want.. je wacht op iemand, neem ik aan?” Wat zou zij nou een hele avond alleen moeten doen?
"Ik had ook niet verwacht om.. u hier.. zo aan te treffen." Oh really? Ging ze nu zijn vragen tegen hem gebruiken? “Nou toevallig is dit dus mijn stekkie.” Om aan te tonen dat dat waar was, zwaaide hij ergens, naar een random persoon achterin, maar natuurlijk zwaaide niemand terug. “Neh, ik ben hier terecht gekomen omdat er iets niet doorging en ik daar pas laat achter kwam.” Fancy-ass in een bar zitten stond niet op zijn weekendlijstje, nee.
tag: what no | words: 305 | outfit

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clarissa Williams
avatar
StudentPROFIELNaam : Daanz
Aantal berichten : 134
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21 years
Geslacht: Female
Liefde: My heart's beating faster, I know what I'm after.

BerichtOnderwerp: Re: Paparazzi   wo jun 24, 2015 6:08 pm


Hij had de oh zo aangename toon van zijn stem al vaak genoeg gehoord. Het sarcasme. "En zo dus te horen duidelijk niet." Dat was haar licht brutale antwoord op zijn opmerking. Toch lag er nog altijd een glimlachje rond haar lippen. De meeste mensen die ze tegenkwam in zo'n bar waren niet bepaald de meest sociale. Beter gezegd: zij zorgde er meestal wel voor dat ze met hun mond vol tanden stonden en geen idee meer hadden wat ze moesten zeggen. Maar nu wist ze al dat dit gesprek niet één van de velen zou zijn. Hier was tenminste iemand waarmee je lol kon hebben, als ze het zo snel goed bekeek.
Een tussenstopje zou je het kunnen noemen, maar er was nog helemaal niks ingepland voor deze avond. Dat kon hij natuurlijk niet weten, want ze had makkelijk een paar straten door kunnen lopen en naar één van de meest populaire bars kunnen gaan waar enkel mensen van haar reputatie door werden gelaten. Daar waar het normale volk niet kwam. Ze werd uit haar gedachten gehaald toen hij half bevestigde dat ze hier was om op iemand te wachten. "Oh. Neh. Ik ben alleen vanavond," zei ze en een kleine grijns speelde rond haar lippen terwijl dat ze haar blik wat naar beneden liet glijden en de bewegingen van zijn handen volgde. "Een tussenstopje zou ik het trouwens ook niet noemen, eerder een schuilplaats."
Dit was toevallig zijn stekkie. Voor een kort moment liet ze haar blik rondgaan, waarbij er een licht spottende uitdrukking op haar gezicht kwam te liggen. Misschien was zijn smaak toch wat minder dan ze had gedacht. Blijkbaar voelde hij de drang om het te bewijzen, stak hij zijn hand op naar iemand achterin de zaak. Uhm. Right. Haar wenkbrauw kwam licht omhoog en een grinnik viel al niet meer te onderdrukken, terwijl ze hem quasi-geloofwaardig aankeek. "Uhu." Overduidelijk zijn stekkie.
Maar nee, natuurlijk was dit niet zijn stekkie. Jammer voor hem was zijn feestje afgeblazen, waarom zou iemand anders zo aangekleed in een barretje als deze zitten? Nja, haarzelf niet meegeteld dan. "Ik dacht al," zei ze plagerig en keek hem vanuit haar ooghoek onschuldig grijnzend aan. Terwijl dat ze dat deed bracht ze het glas weer naar haar lippen en nam ze een slokje, waarna ze het weer op de bar neerzette. "De drankjes zijn wel lekker hier," merkte ze toen luchtig op.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Andy Scott
avatar
Music teacherPROFIELNaam : Soof
Aantal berichten : 102
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 32 years
Geslacht: Male
Liefde: Underneath the depth of my sin

BerichtOnderwerp: Re: Paparazzi   wo jun 24, 2015 11:34 pm


Het antwoord wat hij kreeg had hij niet echt verwacht, al helemaal niet de toon die eraan verbonden was. Het was dan ook even de leraren verbazing die over zijn gezicht gleed toen ze zo brutaal uit de hoek kwam. Maar er verder op ingaan besloot hij niet te doen. Buiten school mocht ze zich gedragen hoe ze wilde, acties nu zouden misschien alleen zijn mening over haar beïnvloeden. En dat wilde hij liever ook voorkomen, want dan had hij binnen drie seconden een boze vader of moeder voor zijn deur staan. "Oh. Neh. Ik ben alleen vanavond," Alweer, echt voor de zoveelste keer deze avond, trok hij een verbaasde uitdrukking over zijn gezicht. Dat had hij ook weer niet verwacht, meestal gingen die meiden in groepen van duizend naar buiten en blokkeerden ze elke ingang omdat ze maar niet konden kiezen of ze wel of niet naar binnen wilden gaan. “Hm, die beste vriendin van jou had geen zin, neem ik aan?”
"Een tussenstopje zou ik het trouwens ook niet noemen, eerder een schuilplaats." Aha. De camera’s waren voor haar geweest. Andy schoof zijn barkruk wat dichterbij, alsof hij iets heel geheimzinnigs zou gaan zeggen. Dit deed hij ook, op zo’n manier, fluisterend in haar oor. “Heb jij mij dan misschien iets te vertellen, hm? Iets uitgespookt misschien?” Hij trok zijn hoofd weer terug en glimlachte mysterieus.
Zijn hele actie werkte natuurlijk niet en er werd ook volkomen sarcastisch op gereageerd. “Ach ja, voor een avond kan ik het wel aan en anders kan ik altijd nog een keer vroeg naar huis gaan.” Bij de opmerking over de drankjes haalde hij zijn schouders op. “Die heb ik thuis ook, dus daarvoor kom ik hier niet.” De gezellige sfeer miste hij hier echter wel. Iedereen leek zich wel in groepen verzameld te hebben en iedereen leek elkaar ook wel te kennen. Dan weer kwam er een nieuw iemand binnen en die werd dan meteen opgeslokt in een kring van mensen die hem hartelijk welkom heetten. Neh, dat was niets voor hem, zo’n bar.
tag: what no | words: 343 | outfit

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clarissa Williams
avatar
StudentPROFIELNaam : Daanz
Aantal berichten : 134
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21 years
Geslacht: Female
Liefde: My heart's beating faster, I know what I'm after.

BerichtOnderwerp: Re: Paparazzi   do jun 25, 2015 12:23 am


Oké. Misschien was ze toch wel een tikkeltje te brutaal geweest tegen hem. Hij bleef, hoe je het ook wendde of keerde, haar docent. Een onschuldig glimlachje speelde dan ook rond haar lippen, om zo via lichaamstaal duidelijk te kunnen maken dat ze het niet echt zo bedoeld had. Waarschijnlijk zou hij het haar niet kwalijk nemen. Hopelijk dan toch. Anders kon ze straks die extra lessen wel vergeten, en daar zat ze niet op te wachten natuurlijk!
Zijn volgende woorden lieten haar eventjes denken. George was niet in hun kamer geweest, dus de kans was groot dat ze andere plannen gehad had voor vanavond. Wie weet was er wel weer een jongen in haar leven. Zou ze morgen eens vragen. Voor haar niet hoor, nope. Sowieso waren de meeste op school verwende snotapen die dachten elk meisje te kunnen krijgen. Niet Clary in elk geval. Nee, ze was haar hele leven single geweest, hoe hard haar vriendinnen haar dan ook aan iemand hadden geprobeerd te koppelen. Als antwoord op zijn vraag haalde ze uiteindelijk niets wetend haar schouders op.
De man leek door te hebben dat de paparazzi daar buiten voor haar was geweest. Wat had ze toch ook een hekel aan die mensen. Die mensen die het oh zo geweldig vonden om zich met het privéleven van anderen te bemoeien. Haar blik was naar haar drankje gegaan, maar gleed terug naar de man toen deze in beweging kwam. Hij schoof zijn kruk wat dichter naar haar toe en boog zijn hoofd naar haar oor toe. Bij zijn woorden kriebelde zijn warme adem in haar nek. Vanuit haar ooghoeken keek ze hem half aan. Ze was blijven zitten zoals ze zat, en na zijn woorden voelde ze hoe haar wangen licht rood kleurde. Oh nee, niet dat weer. Haar hartslag was iets versneld en licht verlegen richtte ze haar blik op haar drankje. "Oh.. uhm.." Jeetje, Clary. Ze richtte haar blik voorzichtig op de man, nog altijd met lichtgekleurde wangen. "Er was in elk geval iets met een foto, maar ik zou geen idee hebben waarover en wanneer die gemaakt zou zijn."
Hij had thuis ook wel drankjes, daarvoor was hij hier du niet. Nja. Ze kon best geloven dat zijn leventje misschien wat.. eenzaam was? Ze had geen ring rond zijn vinger gezien, ook geen roddels gehoord. Want ja, er waren leerlingen die het geweldig vonden te roddelen over hun docenten. "Nou, ik moet toch iets zeggen om de positiviteit erin te houden," grapte ze en nam nog een slok van haar drankje.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Andy Scott
avatar
Music teacherPROFIELNaam : Soof
Aantal berichten : 102
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 32 years
Geslacht: Male
Liefde: Underneath the depth of my sin

BerichtOnderwerp: Re: Paparazzi   vr jun 26, 2015 1:42 pm


Ja, nu kon ze wel blijven glimlachen, maar het leek hem dat de echte Clarissa na school wel meteen boven kwam drijven. Niet dat hij er een probleem van zou gaan maken. Wie was hij om te bepalen hoe iemand zich zou moeten gedragen? Waren er überhaupt richtlijnen voor? Nah, voor nu mocht ze doen als ze wilde, tot maandag de bel ging, dan moest ze zich weer houden aan de regels die school had opgesteld.
Alleen was ze dus wel en zonder die vriendin waar ze blijkbaar heel veel mee omging, had hij gehoord van andere collega’s. Toch vroeg hij zich wel af wat een meisje zo alleen in een bar zou doen, de rest van zo’n vrije avond. Was het niet ontzettend saai? Of irritant, want een stap buiten de deur en ze zou belaagd worden door mensen met een camera, dringend vragende of ze een bepaalde zin een duizendmaal wilde herhalen. Ze zou misschien zelfs in de problemen kunnen raken, zo alleen op straat als het echt donker was. Maar goed, dat had ze blijkbaar wel zelf onder controle, anders zat ze hier niet zo rustig.
"Oh.. uhm.." Zelfs in het gekleurde licht van de bar kon hij een dergelijke tint op de wangen van het meisje zien en hij moest hierom lachen. Oh wat was het toch komisch om te zien, hoe de jeugd reageerde op spontane acties. "Er was in elk geval iets met een foto, maar ik zou geen idee hebben waarover en wanneer die gemaakt zou zijn." Hmm, juist ja. “Misschien is dit de manier voor je ouders om te kijken of je nog oké bent, door de volgende ochtend op de voorpagina een foto van je te doen.” Merkte hij al glimlachend op. "Nou, ik moet toch iets zeggen om de positiviteit erin te houden,"
Ah ja, natuurlijk. “Nou, vertel me maar eens iets over jezelf om deze avond wat op gang te brengen.” Met een afwachtende blik keek hij haar aan.
tag: what no | words: 330 | outfit

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clarissa Williams
avatar
StudentPROFIELNaam : Daanz
Aantal berichten : 134
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21 years
Geslacht: Female
Liefde: My heart's beating faster, I know what I'm after.

BerichtOnderwerp: Re: Paparazzi   vr jun 26, 2015 2:28 pm


Wat was nou eigenlijk haar instelling geweest om die avond te gaan stappen? Er was niemand om samen mee te gaan, misschien was dat juist de reden wel geweest. Dat ze zichzelf, de echte Clary, niet durfde te uiten in de buurt van haar vrienden. Bang om hen te verliezen, dat moest het vast en zeker zijn. Toegeven aan wie ze werkelijk was, zowel aan haar goede als minder goede kanten. De wereld waarin ze leefde was ook zo kritisch wat dat betrof. Je plaatste iets op Instagram, en de helft van de wereld zou je een stempel opdrukken. Recht op je voorhoofd, zodat iedereen ervan kon meegenieten. Oh, kijk die daar eens gaan.
Haar blik gleed terug naar de man toen deze weer begon te spreken. Luchtig haalde ze haar schouders op en glimlachte kort terug, waarna ze een doorzichtig rietje pakte en deze in haar Bacardi Razz stopte, om er vervolgens langzame rondjes mee te draaien terwijl ze nadacht. "Mijn ouders, vooral mijn vader, heeft het niet zo op de media." Ja, er waren wel eens belangrijke dingen van zijn bedrijf gelekt waar hij alles behalve blij van was geworden. Waarschijnlijk zouden haar ouders het nooit als middel gebruiken om haar in de gaten te houden. Daar had haar vader zijn eigen mensen wel voor. Om in de gaten te houden dat ze wel netjes binnen zijn lijntjes leefde. Dat deed ze al jaren niet meer.
Afwachtend werd ze aangekeken en het duurde eventjes voordat de vraag bij haar binnenkwam. Oh. Uhm. Shit. Ze opende haar mond om iets te zeggen, maar slikte de woorden weer in toen ze zich bedacht dat hij dat natuurlijk al wist. Muziek. "Ik ben niet zo.. speciaal.. ofzo.." sprak ze ongemakkelijk terwijl ze doorging met het tekenen van figuurtjes - die vrijwel meteen weer verdwenen - in haar drankje. "Behalve dat ik dan van muziek houd.." Urg. Haar blik gleed voorzichtig weer naar de man toe, hij hield zonder twijfel ook wel van muziek. Zo gepassioneerd als ze hem toen die ene keer bezig had gezien. "Mijn lievelingskleur is zwart.. Ik houd van reizen.. shoppen.." Ze haalde haar schouders op en grinnikte een keertje. Zie je wel, niet zo veel speciaals. Dit keer keek ze de man afwachtend aan. Nou?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Andy Scott
avatar
Music teacherPROFIELNaam : Soof
Aantal berichten : 102
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 32 years
Geslacht: Male
Liefde: Underneath the depth of my sin

BerichtOnderwerp: Re: Paparazzi   ma jun 29, 2015 4:03 pm


Er was dus een geheimzinnige reden waarom al die journalisten opeens zoveel aandacht hadden voor haar en Andy vond het zelf niet zo heel handig van haar om dan juist in d’r eentje erop uit te gaan. De mensen van de media waren niet allemaal even betrouwbaar en sommige deden ook heel veel voor een leuk scoop, al moesten ze er zelf voor zorgen. Het was dus ook wel slim geweest van haar om deze bar in te gaan, al leek het hem nog steeds niet helemaal bij haar smaak horen. Uiterlijk zei niet alles, tho. "Mijn ouders, vooral mijn vader, heeft het niet zo op de media." Nee dat kon hij ook begrijpen als alles wat iemand deed scherp in de gaten werd gehouden door dat soort mensen. “Heb je er veel last van gehad, toen je klein was?” Zo opgroeien daarmee? Pfoe, hij zou niet willen ruilen.
"Ik ben niet zo.. speciaal.. ofzo.." Eerst fronste hij, maar een glimlach doorbrak die frons weer. “Dat hoor ik zo vaak, terwijl niet iedereen een simpele kopie is van elkaar, toch?” Het was gewoon even nadenken, om hierop een antwoord te geven. "Behalve dat ik dan van muziek houd.." Daarmee kon je al heel wat mensen afstrepen, niet waar? Terwijl ze sprak liet hij de man aan de andere kant van bar hem iets van een verrassing geven. Het kon hem niet veel schelen wat hij voorgeschoteld kreeg qua drank, het verzachtte vast wel iets van dorst. "Mijn lievelingskleur is zwart.. Ik houd van reizen.. shoppen.." Hij lachte zachtjes toen ze zo aarzelend antwoord gaf en op dat moment werd er een onderzetter naar hem toegeschoven en werd er een glas opgezet. Veel aandacht schonk hij er niet aan, het bleef nog een verrassing. “Nou dat is.. iets.” Het was geen levensverhaal, maar goed ook want daar zat hij misschien niet op te wachten, maar het was meer een soort opsomming geweest. “Waarom ben je eigenlijk naar deze school gegaan? Als leren niets voor jou is?” For starters.
tag: what no | words: 337 | outfit

[/quote]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clarissa Williams
avatar
StudentPROFIELNaam : Daanz
Aantal berichten : 134
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21 years
Geslacht: Female
Liefde: My heart's beating faster, I know what I'm after.

BerichtOnderwerp: Re: Paparazzi   ma jun 29, 2015 11:16 pm


Haar vader was absoluut geen fan geweest van de mensen met klikkende camera's die probeerden de verse roddels uit zijn bedrijf te halen. Het waren simpele dingetjes, maar wel van belang voor bepaalde extra winsten die gemaakt konden worden. Allemaal economisch gedoe, als je het haar vroeg. Iets waar ze zich totaal niet in interesseerde. Bij zijn vraag moest ze eventjes nadenken. "Mijn ouders probeerden mij gewoon weg te houden bij de media. Maar dat lukte natuurlijk niet altijd.. en ja.." Eventjes haalde ze haar schouders op. "Op een gegeven moment weet je niet beter, maar toen ik ouder werd en het meer begon te begrijpen ging ik me er vooral aan irriteren." Een kleine glimlach speelde rond haar lippen en ze schudde haar hoofd een keertje. "En het is niet zo dat ik zó belangrijk ben, alleen omdat mijn vader een welbekend bedrijf beheert." Ze was geen dochter van de een of andere koning.
Ze moest hem gelijk geven toen hij zei dat niet iedereen een kopie was van elkaar. Natuurlijk had ze het riedeltje wel vaker gehoord: iedereen is op zijn eigen manier bijzonder. Maar snapten ze dan niet dat het hartstikke moeilijk was om dat soort dingen voor jezelf te beslissen? Daar kwam nog eens bij dat Clarissa nooit goed was geweest in het maken van keuzes. Haar blik gleed naar de barman die ondertussen een drankje neergezet had voor de man. Oh ja. Nog altijd stond haar halfvolle Bacardi Razz daar, dus besloot ze er ondertussen een slokje van te nemen. Het was.. iets. Een kleine glimlach verscheen op haar lippen en ze richtte haar blik weer op haar drankje, licht na grijnzend. Terwijl dat zijn volgende vraag luidde nam ze nog een klein slokje, waarna ze het glas toch weer op de bar neerzette en het rietje er een keertje indoopte. "Het was niet mijn eigen keuze," gaf ze toe terwijl dat ze vanuit haar ooghoek naar de man keek. "Mijn vader wil graag dat ik later het bedrijf overneem, en daarvoor moet ik een goede scholing hebben volgens hem. Muziek vindt hij maar onzin, iets waarmee je later niks kan bereiken. Uiteindelijk moest ik wel gaan, dus ja.." George was zo lief geweest om met haar mee te komen, zodat ze alsnog samen muziek konden blijven maken. Ze wist dat haar vriendin ook niet zo'n leerfreak was. "En u dan? U ziet er niet bepaald uit als het standaard type docent."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Andy Scott
avatar
Music teacherPROFIELNaam : Soof
Aantal berichten : 102
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 32 years
Geslacht: Male
Liefde: Underneath the depth of my sin

BerichtOnderwerp: Re: Paparazzi   di jun 30, 2015 1:37 pm


"Mijn ouders probeerden mij gewoon weg te houden bij de media. Maar dat lukte natuurlijk niet altijd.. en ja.." Misschien uit angst dat ze iets zou zeggen? Iets belangrijks, wat de buitenwereld niet zou mogen weten? Of gewoon om hun dochtertje te beschermen tegen de nare roddels die op die manier verspreid zouden raken? "Op een gegeven moment weet je niet beter, maar toen ik ouder werd en het meer begon te begrijpen ging ik me er vooral aan irriteren." Ah, dus op een gegeven moment was ze er wel mee in contact gekomen? “Heb je ooit iets gezegd tegen een journalist, waar je nu spijt van hebt?” Vroeg hij redelijk nieuwsgierig.
"Het was niet mijn eigen keuze," Ah.. het was iets van een verklaring, maar hij vroeg zich wel in zijn gedachten af wat ze anders had willen doen. "Mijn vader wil graag dat ik later het bedrijf overneem, en daarvoor moet ik een goede scholing hebben volgens hem. Muziek vindt hij maar onzin, iets waarmee je later niks kan bereiken. Uiteindelijk moest ik wel gaan, dus ja.." Vandaar, vandaar. Ze leek hem niet echt iemand die een beurs had verdiend, anders zou ze niet zo met die cijfers zitten. “Je bent nu wel volwassen, dus je eigen keuzes verdienen altijd een voorkeur. Ligt het gebied van je vader je wel? Want een baan hebben waar je niet van houdt.. tja, dan raak je meestal op het verkeerde pad.” Een heel naar en verkeerd pad.
"En u dan? U ziet er niet bepaald uit als het standaard type docent." Nu vond hij het wel weer tijd om zijn blik te richten op zijn drankje en hij nam een slok, werd verrast door een fruitige, maar toch sterke smaak en plaatste het glas vervolgens weer op zijn onderzetter. Hij had niet zoveel vragen moeten stellen, de kans dat hetzelfde bij hem werd gedaan werd daardoor alleen maar groter. “Ik zie de lol van het lesgeven op een andere manier in, denk ik?” Merkte hij wat droger op. “Maar als er een iemand een saai achtergrondverhaal heeft, dan ben ik het wel.” Glimlachte hij de vraag maar weg.
tag: what no | words: 357 | outfit

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clarissa Williams
avatar
StudentPROFIELNaam : Daanz
Aantal berichten : 134
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21 years
Geslacht: Female
Liefde: My heart's beating faster, I know what I'm after.

BerichtOnderwerp: Re: Paparazzi   di jun 30, 2015 5:01 pm


Het klonk alsof hij nieuwsgierig was toen hij zijn volgende vraag stelde. Een kleine glimlach kwam rond haar lippen, maar enkel haar schouders werden een keertje opgehaald. Soms schaamde ze zich wel eens voor dat soort dingen, maar als je haar naam zou googlen zou je er toch wel achter komen. Echt een geheim was het dus niet. "Well.. sowieso vinden ze het altijd geweldig als ze details over andermans liefdesleven naar boven kunnen halen.. Niet dat ik ooit een serieuze relatie heb gehad, maar bij elk klein dingetje wat ze zegt of doet bedenken ze hun eigen fantasieverhaal." Ze voelde hoe haar wangen weer een beetje rood aanliepen en zuchtte een keertje, waarna ze haar blik weer wat beschaamd afwendde.
Volwassen, dat zou je wel zeggen ja. Enkel had ze zelf geen geld, alles werd betaald door haar vader en dus moest ze ook wel doen wat hij zei. "De economie? Niks voor mij. Het is gewoon veel te saai allemaal, dat zou ik nog geen volle dag volhouden. Alle misleidingen, geef mij liever een vrijer iets." Maar wat dat vrije iets dan kon zijn, wist ze zelf ook niet zo goed. Veel mensen beslisten al wat ze later gingen doen op hun zestiende levensjaar, maar Clarissa had die stap nooit gemaakt omdat ze het simpelweg niet wist en ze haar leven niet wilde verpesten door een stomme keuze te maken waar ze later spijt van zou krijgen.
Haar nieuwsgierigheid was ook gegroeid nadat ze haar vraag had gesteld. Eerst volgde ze zijn blik toen hij zijn drankje opnam en er een slok van nam, waarna het alweer snel teruggeplaatst werd op de onderzetter die op de bar was geplaatst. Haar wenkbrauw ging een beetje omhoog, lol in het lesgeven hmn? Nja, het zou kunnen. Met zijn vak tenminste, muziek moest wel leuk zijn om te geven. De mensen die voor een ander vak kozen waren niet lekker. "Ik heb bij geschiedenis saaiere verhalen gehoord, denk ik," zei ze en toverde een kleine grijns rond haar lippen. Ze leunde met haar elleboog op de bar en liet haar hoofd erop rustten, terwijl ze met haar andere hand het rietje beet had en ermee in haar drankje roerde. "Ik ben één en al oor." Hey, ze had hem net ook wat dingetjes verteld die ze nog nooit echt aan een ander had verteld, behalve George.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Andy Scott
avatar
Music teacherPROFIELNaam : Soof
Aantal berichten : 102
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 32 years
Geslacht: Male
Liefde: Underneath the depth of my sin

BerichtOnderwerp: Re: Paparazzi   di jun 30, 2015 5:53 pm


De uitleg verklaarde de ‘haat’ voor de klikkende camera’s wel. "Well.. sowieso vinden ze het altijd geweldig als ze details over andermans liefdesleven naar boven kunnen halen.. Niet dat ik ooit een serieuze relatie heb gehad, maar bij elk klein dingetje wat ze zegt of doet bedenken ze hun eigen fantasieverhaal." Hij gaf een stijf knikje, maar liet geen instemmend geluid horen. Voor wat iedereen wist, had hij dat soort dingen nooit meegemaakt, nee. Al had hij wel vaak genoeg rare dingen in een microfoon geschreeuwd, maar dat was een hele tijd terug. “Soms kan je het spelletje ook meespelen, right? Als ze dan verder pluizen kunnen ze daar niets van vinden en dan hebben ze wel door dat je niets interessants hebt gedaan.”
Maar nee, de sectie van de baan van haar vader klonk voor hem ook niet heel erg interessant. Misschien als ze ouder was kon ze daar neerstrijken, maar op zo’n jongen leeftijd? Hij vroeg zich af of er überhaupt mensen waren die zo jong al die richting op wilden gaan. “Het lijkt me handiger als je vader daar ook vanaf weet, niet?” Vroeg hij. “Het is beter dat hij dat nu inziet, dan wanneer het bedrijf bijna in jouw handen ligt.”
Hij had het glas onderhand weer opgepakt en begon er wat mee te zwenken. Dit zorgde ervoor dat de vloeistof die erin zat hele kleine draaikolkjes voortbracht. "Ik heb bij geschiedenis saaiere verhalen gehoord, denk ik," In zijn hoofd was dit een signaal om gas terug te nemen en hij hoefde niet opzij te kijken om te zien dat ze ook echt in zo’n luisterende positie zat. "Ik ben één en al oor." Rustig bleef hij voor zich uitkijken en nogmaals plaatste hij het glas weer neer, dit keer zijn twee handen er om heen slaand. “Nou, ik heb de laatste zeven jaar vooral besteed aan studeren en ik geef net een jaar les hier.” Antwoordde hij met een simpele schouderophaal. “Verder lijkt het me een verzieking van je avond als ik ga vertellen wat ik geleerd heb tijdens mijn studies, daar is een avond niet genoeg voor.” Glimlachte hij als excuusje.
tag: what no | words: 357 | outfit

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clarissa Williams
avatar
StudentPROFIELNaam : Daanz
Aantal berichten : 134
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21 years
Geslacht: Female
Liefde: My heart's beating faster, I know what I'm after.

BerichtOnderwerp: Re: Paparazzi   di jun 30, 2015 6:46 pm


Het spelletje meespelen, iets waar ze eerlijk gezegd nooit bewust aan gedacht had op een moment dat ze bestormd werd door de paparazzi en al hun irritante vragen. Daarom grijnsde ze enkel wat doelloos, ergens had hij misschien wel een punt. "Nooit echt in me opgekomen," merkte ze toen luchtig op en nam nog een slokje van haar drankje. Hierna roerde ze er weer wat in met het rietje, eerder om zichzelf een houding te geven dan echt verveeld over te komen.
Langzaam kroop haar blik weer terug naar de zwartharige man, die haar een soort van vraag had gesteld. "Oh, maar hij weet het ook." Haar blik bleef op de man hangen, maar uiteindelijk gleed deze weer door om naar de andere bezoekers van de bar te kijken. "Het enige is dat hij het niet wilt accepteren, want hij is nogal vast in zijn mening dat ik maar gewoon moet doen wat hij zegt." Hij verwachtte wat haar betrof wat teveel van haar. Ze was nou eenmaal niet iemand die je in een kantoortje neer kon zetten en hoge verwachtingen van kon hebben op dat gebied.
Ondertussen luisterde ze redelijk geïnteresseerd naar wat hij te zeggen had. Het rietje wat nog altijd in haar drankje zat bracht ze naar haar lippen en nam er zo een slokje van, zodat ze het glas niet vast hoefde te pakken en in deze houding kon blijven zitten. Onder haar wimpers door keek ze nog altijd naar hem. Zeven jaar studeren. Pfieuw. Dat was een lange weg om te gaan. "Nou, dan bewaren we dat verhaal maar voor een andere keer," zei ze met een klein glimlachje. Stiekem was ze wel benieuwd wat hij dan geleerd zou hebben - gezien het vast en zeker wel iets met muziek te maken had en voor muziek kon je haar uren geboeid houden, hoe saai het in werkelijkheid was. Alles was beter dan zo'n wiskundeproefwerk, of een atletiektest bij gym. Muziek studeren kon toch niet zo saai zijn?
Bij de deur van de bar klonk wat ophef, waarna ze haar het rietje liet voor wat het was, haar hoofd een beetje en in de richting van de ingang keek waardoor ze binnen was gekomen. Fijn. Die vreselijke mensen probeerden zich een weg naar binnen te drukken. Zo heel erg kon dat ene toch niet zijn waar ze het de hele tijd over hadden. Kort beet ze op haar lip en rechtte ze haar rug weer, precies op het moment dat er een vage flits te zien was en ze deze dus net de rug toe had gekeerd. "Ik haat die mensen.." mompelde ze zacht tussen haar tanden door, waarna haar blik zijdelings naar haar gezelschap schoot. Ze legde haar hand op de tafel neer en tikte er wat zenuwachtig met haar vingers op. Normaal gesproken was de aandacht van de paparazzi voor haar toch niet zo groot. Hoe langer het duurde, hoe meer zorgen ze zich begon te maken met wat voor foto ze nou weer hadden gevonden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Andy Scott
avatar
Music teacherPROFIELNaam : Soof
Aantal berichten : 102
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 32 years
Geslacht: Male
Liefde: Underneath the depth of my sin

BerichtOnderwerp: Re: Paparazzi   vr jul 03, 2015 6:07 pm


Werkelijk waar niet? Misschien kwam het omdat het te veel consequenties met zich zou kunnen meedragen voor haar vader’s bedrijf. Maar hoe vaak was er nou echt een probleem van gemaakt. Zoveel kinderen van rijke en beroemde ouders stapten over de grens van wat toelaatbaar was en nog steeds stroomde het geld bij die ouders elke dag met bakken naar binnen. Mensen konden vinden wat ze vinden, maar ze bleven nog steeds even hypocriet. Het begon hem wel op te vallen dat hij niet echt vaak werd aangekeken door Clarissa, alsof het iets van beschamend was om.. ah, ja, hij was natuurlijk nog steeds haar leraar en elke student zou zich wel iets van lichtelijk ongemakkelijk moeten voelen om hun leraar in hun vrije tijd tegen te komen. Toch praatte ze wel met hem. Dus was er iets anders?
"Het enige is dat hij het niet wilt accepteren, want hij is nogal vast in zijn mening dat ik maar gewoon moet doen wat hij zegt." Hij knikte, begrijpend. “Misschien ziet hij ooit in dat je zijn bedrijf misschien verliesmakend zou maken? No offence, maar dat wiskunde cijfer zou mij al genoeg redenen geven om jou in een andere carrièretak te stoppen.” Hey, het was zijn mening.
“Als er een andere keer zou komen, misschien.” Zelfs als dat zou aanbreken, zou hij zijn best doen om dat onderwerp van zich afgedrukt te houden. Op dat moment klonk er ook wat meer geroezemoes bij de ingang en door de flitsen, die steeds heviger werden, kreeg hij al een idee dat dit niet de normale gasten waren. "Ik haat die mensen.." Hoorde hij Clarissa op een wat geïrriteerde toon zeggen en hij kon het niet laten even te glimlachen. De beroemdheden zagen er ook niet altijd even vrolijk uit in de privéblaadjes, maar hij had ze ook nooit boos op een foto zien staan. “Dit noem ik een mooi moment om het spelletje te spelen.” Lachte hij, zijn blik zo nu en dan op de ingang houdende. Ze waren nog niet binnen, het kon nog. “Heb je misschien lippenstift bij je?”
tag: what no | words: 348 | outfit

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clarissa Williams
avatar
StudentPROFIELNaam : Daanz
Aantal berichten : 134
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21 years
Geslacht: Female
Liefde: My heart's beating faster, I know what I'm after.

BerichtOnderwerp: Re: Paparazzi   za jul 04, 2015 12:12 am

Rustig roerde ze nog een keertje met haar rietje door haar drankje heen, die ondertussen al niet zo vol meer was. De barman wierp haar een veelbetekenende blik toe, hij hoopte vast en zeker dat hij nog wat drankjes zou kunnen verkopen. Clarissa reageerde er echter niet op, ze zou vanzelf wel wat bestellen als ze daar zin in had. Het rietje werd losgelaten waarna ze het glas in haar rechterhand nam en er een slokje van nam. Bij de woorden van de man kon ze een spontane grinnik niet onderdrukken. Eh.. nee.. waarschijnlijk zou haar vader inderdaad niet willen dat zijn begeerde bedrijf schade op zou lopen door een dochter die haar best er simpelweg niet voor deed. Maar de vraag was echter wanneer haar vader dit in zou zien. Was het morgen? Over een week? Een jaar misschien? Wie weet was het tegen die tijd al te laat en zat ze er al aan vast. Haar wiskunde cijfers zouden waarschijnlijk nooit fantastisch worden.
Of er een volgende keer zou zijn dan. Het was te hopen dat ze hem vaker zou zien, want als dat niet zo was zou dat betekenen dat één van hen.. tsja.. De gedachte stopte ze snel weer weg, nu moest ze niet meteen gaan doemdenken zeg.
Haar gedachtes hadden haar wat af laten dwalen en nog altijd licht geïrriteerd door alle flitsen en gladde praatjes tikte ze met haar vingers op de bar. Bij de woorden die uitgesproken werden door de zwartharige man keek ze licht verbaasd op. Het moment om het spelletje mee te spelen? Ze volgde zijn blik in de richting van de ingang. Waarschijnlijk zou het niet lang meer duren voordat de paparazzi zich een weg naar binnen zou dringen. Niet allemaal dan, maar er waren er altijd wel een paar die het lukte. Hij glimlachte een keer en ze fronste kort toen hij vroeg of ze lippenstift bij had. "Uh.. ja.. natuurlijk heb ik dat.." Haar tasje werd op schoot getrokken en ze ritste het open. Al snel hadden haar vingers het langwerpige voorwerp gevonden, die ze behendig uit haar tas viste. Ze hield het ding twijfelend omhoog en keek de man aan. "Hoezo?" vroeg ze toen met nog altijd een lichte frons, maar ook duidelijk nieuwsgierig en met een glimlach. Wat was 'ie nou weer van plan?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Andy Scott
avatar
Music teacherPROFIELNaam : Soof
Aantal berichten : 102
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 32 years
Geslacht: Male
Liefde: Underneath the depth of my sin

BerichtOnderwerp: Re: Paparazzi   za jul 04, 2015 12:14 pm


Natuurlijk keek ze hem verbaasd aan, want ook hij vond wat hij straks zou doen nog een beetje dubieus, maar als die paparazzi haar ontzettend irriteerde kon hij wel een paar dingetjes op het spel zetten, toch? Zijn reputatie zou het niet echt wat doen, hij zag er immers ook wel een tikkeltje anders uit vanavond en nog nooit had hij het voorval mee mogen maken dat iemand hem op straat herkende als een leraar van een school. Dus veel ongeluk kon hij niet over zichzelf afroepen. Misschien wel over haar, maar als ze vanavond zorgen-vrij wilde hebben, was dit het misschien wel waard? Er werd wel een buisje naar boven gehaald en zijn plan kwam weer een beetje dichterbij succes. “Oké,” Begon hij, nadat ze ook nog had gevraagd waarom hij in hemelsnaam lipstick nodig had. Het was ook een hele vreemde vraag, daar kon hij haar ook niet de schuld van geven. “hoe graag wil je van die paparazzi mensen af?” Vroeg hij toch maar voor de zekerheid, want voor een ‘mwah’ zou hij het niet doen. Er was een klein kansje dat het zich nadelig kon uitwerken, een klein kansje maar.
“Ik hoop niet dat het een watervaste lippenstift is.” Lachte hij nog.
tag: what no | words: 206 | outfit

[/quote]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clarissa Williams
avatar
StudentPROFIELNaam : Daanz
Aantal berichten : 134
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21 years
Geslacht: Female
Liefde: My heart's beating faster, I know what I'm after.

BerichtOnderwerp: Re: Paparazzi   za jul 04, 2015 1:52 pm

[quote="Clarissa Williams"]
Ze keek hem nog altijd afwachtend aan, met een mengeling van nieuwsgierigheid erin verworven. Haar lippenstift hield ze nog altijd tussen haar duim en wijsvinger, terwijl ze hem met licht omhoog getrokken wenkbrauwen aankeek. Hoe graag ze van die paparazzi af wilde, werd haar toen gevraagd. Eventjes was ze stil, en keek ze hem nog altijd wat verward aan. Wilde hij de hele bar ermee onder gaan kladden ofzo? "Heel graag ja," was haar antwoord duidelijk. Duh, die mensen irriteerden haar altijd al en ze zou het fijn vinden om eens een keer een gezellig avondje te hebben zonder het constant afschermen van haar gezicht. Nu begon ze toch echt wel heel benieuwd te worden wat hij van plan was, dus haalde ze de frons van haar gezicht en keek ze hem met een kleine glimlach nieuwsgierig aan. Hij hoopte dat het niet watervast was. "Hoogstwaarschijnlijk wel, maar er zijn altijd wel manieren om het eraf te krijgen." Hierna keek ze hem weer aan, wat zou hij nou gaan doen?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Andy Scott
avatar
Music teacherPROFIELNaam : Soof
Aantal berichten : 102
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 32 years
Geslacht: Male
Liefde: Underneath the depth of my sin

BerichtOnderwerp: Re: Paparazzi   za jul 04, 2015 2:10 pm


Nog altijd stond de verwarring op haar gezicht, deze was ook zo groot dat een blinde deze zelfs van haar af zou kunnen voelen stromen. Maar goed, zijn idee was dan ook niet echt verwacht. Toch vroeg hij voor de zekerheid in welke mate ze van die flitsers af wilde. "Heel graag ja," Ze had het nu gezegd en er was nu ook geen weg terug meer. Die gedachte deed hem wat onheilspellend glimlachen. Ze had er mee ingestemd, tho. "Hoogstwaarschijnlijk wel, maar er zijn altijd wel manieren om het eraf te krijgen." Dat was wel een beetje een jammer onderdeel van zijn plan, maar dan kwam het ook wat geloofwaardiger over. Bij de woorden knikte hij en ging even snel in zijn hoofd langs hoe je dan lipstick zou moeten verwijderen. Dat werd wel iets voor later, met internet. Het was ook niet zo dat hij de volgende dag weer moest werken, nee, hij had een heel weekend om zich daar zorgen over te gaan maken. “Mag ik?” Vervolgens pakte hij de lippenstift en haalde het dopje eraf en draaide de stift naar boven. Jup, duidelijke kleur. Helaas ook watervast.
“Oké, als jij je even verstopt, ergens achter de bar of zoiets, zolang ze je maar niet in beeld kunnen krijgen, dan kan het bijna niet mislukken.”
tag: lipstick | words: 218 | outfit

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clarissa Williams
avatar
StudentPROFIELNaam : Daanz
Aantal berichten : 134
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21 years
Geslacht: Female
Liefde: My heart's beating faster, I know what I'm after.

BerichtOnderwerp: Re: Paparazzi   za jul 04, 2015 2:33 pm

Hij nam de lippenstift van haar over en ze liet haar hand weer op de bar zakken. Ondertussen was haar glas leeg en werd deze door de barman weggenomen. Het dopje werd eraf gedraaid en de knalrode lippenstift werd zichtbaar. Bij zijn woorden kwam de frons op haar gezicht weer terug, ze moest zorgen dat ze uit het zicht bleef met als voorbeeld achter de bar. Hmn? "Oké," zei ze in een korte grinnik en ze wipte van haar kruk af. De jonge gozer achter de bar had wat woorden opgevangen en knikte een keertje toen Clarissa hem vragend aan had gekeken. Ze liep om de bar heen en stond uiteindelijk tegenover de man, wierp ze nog een ondeugende en vermaakte blik op hem waarna ze zich zoals gezegd achter de bar liet zakken en afwachtend bleef zitten. Al het goed was zouden de eerste paparazzi zich zo wel een weg naar binnen dringen. En inderdaad, het geluid in de bar werd harder wat het teken was dat ze binnen waren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Andy Scott
avatar
Music teacherPROFIELNaam : Soof
Aantal berichten : 102
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 32 years
Geslacht: Male
Liefde: Underneath the depth of my sin

BerichtOnderwerp: Re: Paparazzi   za jul 04, 2015 4:25 pm


Toen de barman ook nog in actie kwam, was hij voor een moment bang dat zijn plan zou mislukken, maar hij werd eraan herinnerd dat de man misschien ook last zou krijgen van klachten als de journalisten zich naar binnen zouden dringen. Dus misschien zou het wel een helpende hand blijken? Dit was ook zo, want toen Clarissa, nog altijd geen idee hebbende wat hij zou gaan doen, van haar kruk af gleed, mocht ze zich achter de bar verbergen. De blik die hem als laatste werd geworpen deed hem wat verbaasd met zijn wenkbrauwen bewegen, maar hij besloot zich er niet veel van aan te trekken. Mede omdat het rumoer bij de ingang van de bar steeds groter werd. De tijd begon te dringen.
Hij legde het dopje van de lippenstift op de bar en met voorzichtige strookjes tekende hij op zijn hand de vorm van lippen. Hij was dan geen Picasso, maar het leek ergens op. Vervolgens dopte hij de lippenstift weer, plaatste hem op de bar en kwam ook van zijn kruk af. Voordat hij bij de ingang kwam drukte hij zijn hand, waar de lippenstift op zat, op zijn wang en maakte een korte beweging naar beneden. Als het goed was zat er nu een rode veeg op zijn wang met als basis de vorm van zijn tekenwerkje. Bij de ingang hoorde hij al gejaagd de naam ‘Williams’ en zag hij zelfs de moeite die de bodyguards voor de bar hadden om de journalisten, die op de meest vreemde manieren naar binnen wilden komen, buiten te houden. Andy zette een geschrokken en hopeloze uitdrukking op zijn gezicht en slaakte een hopeloze schreeuw. Extra dramatisch. De ogen van de bodyguards en de journalisten werden op hem gericht en om de sfeer nog dramatischer te maken, hield hij zich vast aan een van de schouders van de bewakers, die hem meteen met een opgetrokken wenkbrauw aankeek. Die zou wel denken wat er met hem aan de hand was.
Het was voor een moment stil en van die stilte maakte hij ook dankbaar gebruik. “Ze.. ze liet me achter!” Pruilde hij en liet zijn hand over zijn wang gaan. Heel even keek hij verloren naar zijn vingers, die iet wat rood waren gekleurd door de nog niet opgedroogde lippenstift. Een paar journalisten keken elkaar vragend aan, maar eentje begon het door te krijgen. Toen een van hen de naam van Clarissa met een groot vraagteken herhaalde, nam Andy de clou aan om hevig te knikken. “J-ja, die!” De rest van de groep paparazzi kreeg het door en hij werd onder vuur genomen met vragen. Waar was ze heen? Wie was hij? Was het haar lippenstift? Hadden ze een relatie? Andy liet zijn blik naar de grond gaan en slaakte een hevige zucht. “Het.. doet pijn. Ik dacht.. ik maakte een kans..” Murmelde hij, maar ze stopten niet. Een man met zogenaamd liefdesverdriet was slechts een horde voor een topverhaal! Gevoelens zouden niet gespaard worden! “Ze is via de achteruitgang naar buiten gevlucht. Ze zei dat ze.. naar het centrum ging, naar een.. ik weet het niet meer, naar een discotheek of iets..” Als een stel hongerige honden lieten ze de bodyguards met rust en gingen ze er van door. Een paar snuggere types bleven nog achter en wierpen een sceptische blik op hem en ook de bar in, maar ze had zich natuurlijk verstopt, dus uiteindelijk volgden ook zij hun roedel. Gelukkig was hij gespaard gebleven van diepgaande vragen over waarom zijn wang die afdruk had.
Andy kon zijn uitermate goede acteerkunsten weer achterlaten en klopte de bodyguard waar hij tegen aan had zitten leunen dankbaar op zijn schouder. Met een onschuldig glimlachje draaide hij zich weer om en liep de bar weer binnen, waarna hij op zijn kruk ging zitten en over zijn wang wreef. Jup, een rode vinger. “Ik denk dat ze nu wel voor even weg zijn.”
tag: lipstick | words: 651 | outfit

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clarissa Williams
avatar
StudentPROFIELNaam : Daanz
Aantal berichten : 134
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21 years
Geslacht: Female
Liefde: My heart's beating faster, I know what I'm after.

BerichtOnderwerp: Re: Paparazzi   za jul 04, 2015 5:11 pm

Ze had zich achter de bar laten zakken en liet haar blik ene keertje rondgaan. Wie had ooit gedacht dat ze dat ze ooit hier zou komen te zitten? Bij deze gedachte schudde ze en keer grijnzend haar hoofd en sloot hierbij haar ogen. Ze leunde wat achterover en zuchtte een keertje. Jammer dat ze zich niet ergens anders had verstopt, want dan had ze misschien kunnen zien wat hij zou doen om die paparazzi weg te werken. Haar knieën had ze wat opgetrokken en haar handen er omheen geslagen. De drang was groot om te kijken toen ze een barkruk achteruit hoorde schuiven, maar wie weet zou ze dan alles wel verpesten. Daarom bleef ze dan ook afwachtend achter de bar zitten, misschien zou ze nog wel iets op kunnen vangen van zijn plan.
Een dramatische schreeuw die bij de ingang van de bar te horen was en die stilte liet ontstaan liet zelf haar haar adem inhouden. Op dit moment was de drang nog groter om te kijken, maar omdat ze het niet wilde verpesten zat ze in tweestrijd. Bij zijn woorden kwam er een twinkeling in haar ogen te liggen. Dit was werkelijk waar geniaal. Haar naam klonk en het werd bevestigd dat zij de persoon moest zijn die hem achtergelaten had. Meteen klonk de overvloed van vragen die hem overspoelde, wat ervoor zorgde dat er een brede grijns rond haar lippen kwam te liggen. Wat gemurmel klonk en ze herkende zijn stem, maar wat hij precies zei kon ze niet verstaan. Iets met pijn.. hmn.. een kans.. Nog altijd werden de meest wilde vragen gestel, maar het leek gewoon alsof je de roedel hongerig weg hoorde stuiven toen hij zei dat ze naar het centrum was gegaan. Yes. Langzaam maar zeker keerde de rust terug in de bar, de paparazzi ging in de richting van het centrum nu. Voor de zekerheid bleef ze zitten totdat de kust helemaal veilig was.
Toen de stem van de man klonk keek ze kort omhoog, waarna ze haar vingers op de rand van de bar legde en zichzelf een beetje omhoog hield. Voorzichtig gleed haar blik door de bar heen, uiteindelijk bleven ze hangen bij de man en rechtte ze helemaal haar rug. Een brede glimlach was te zien rond haar lippen en ze haalde kort haar hand door haar haren heen. "Dat was geweldig!" zei ze enthousiast en kwam achter de bar vandaan, waarna ze met een zachte plof weer op haar kruk kwam te zitten. Nu pas zag ze de rode veeg op zijn wang, waardoor ze het niet kon laten om te grinniken. "Ziet er heel elegant uit," plaagde ze lichtjes en leunde met haar rug tegen de bar aan, zodat ze hem beter aan kon kijken dan daarnet. "Ben je niet bang dat dit morgen overal groot in de roddelbladen komt te staan?" vroeg ze toen met nog altijd een zachte glimlach rond haar lippen. "Geheime vlam van wordt harteloos achtergelaten," zei ze dramatisch en grinnikte weer kort. "In elk geval, bedankt." Tsja, dat was wel het minste wat ze kon doen!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Paparazzi   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Paparazzi

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: C A M B R I G D E - U N I V E R S I T Y :: The city :: bars & entertainment-