Deel | .
 

 The Lipstick Stain

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Andy Scott
avatar
Music teacherPROFIELNaam : Soof
Aantal berichten : 102
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 32 years
Geslacht: Male
Liefde: Underneath the depth of my sin

BerichtOnderwerp: The Lipstick Stain   za jul 04, 2015 11:51 pm


Nog net hoorde hij de harde en schelle bel, die aangaf dat het acht uur was en de school weer begon. Haast had hij niet echt, om het gebouw in te komen, want nog nooit had hij meegemaakt dat een leraar een te laat briefje zou moeten komen halen. Dus ja, zijn leerlingen zouden het vast niet erg vinden als hij een paar minuutjes te laat zou komen. En zijn theorie werd ook bevestigd. Na vijf minuten stond hij voor de deur van zijn lokaal en de hoop die kort geleden nog in de ogen van sommige leerlingen had gestaan, doofde meteen, toen hij de sleutels in de opening stak en de deur openzwaaide met een grote glimlach. Nee, nee, geen uitval voor hen.
Het viel hem wel op, tijdens de les, dat een paar leerlingen steeds een blik hadden geworpen op zijn wang en tot zijn uitermate grote tegenzin moest dat betekenen dat de schaduw van die lippenstift nog steeds op zijn wang zat. De enige oplossingen die hij had gevonden op het internet hadden met het verwijderen van lippenstift uit kleding te maken en voor zover hij wist was zijn wang geen kleding. Ur.. hopelijk zou het ook nooit kleding worden. Naar idee. Dus toen de pauze aanbrak en hij de leerlingen al knikkend uit het lokaal had gewenkt, zag hij in de weerspiegeling van het zwarte scherm inderdaad nog een licht roze vlek op zijn wang. Alsof hij de hele tijd maar op een wang aan het blozen was. Nou, de school zou straks vast wel weer vollopen met roddels over zijn hook-up, die niemand kende.
Toch was het nog wel een rustig moment voor hem, die pauze. Met zijn koffie achteruit leunend in zijn stoel, doelloos kijkend naar het plafond. Ah.. dat had hij wel nodig na zo’n druk weekend.
tag: +Clarissa | words: 304 | outfitLaatst aangepast door Andy Scott op zo jul 05, 2015 10:59 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clarissa Williams
avatar
StudentPROFIELNaam : Daanz
Aantal berichten : 134
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21 years
Geslacht: Female
Liefde: My heart's beating faster, I know what I'm after.

BerichtOnderwerp: Re: The Lipstick Stain   zo jul 05, 2015 10:09 am

De behoefte om iemand van haar vriendengroep te vertellen wat ze dit weekend had uitgespookt had ze wonderbaarlijk genoeg nog niet gehad. Na het kleine barrertje waar ze meneer Scott had ontmoet, was ze verkast naar een grootschaligere bar waar ze nog een paar uurtjes rond had gedwaald. Niet echt een speciale avond voor de rest, maar last van paparazzi had ze niet meer gehad. Het was weer maandag ochtend en de bel van het eerste uur had al snel geklonken. Maar toen het pauze uurtje iets later aan was gebroken, was haar humeur als sneeuw voor de zon verdwenen. Zeker toen ze een vriendin tegen kwam die haastig een blaadje in haar handen drukte en ook binnen een vingerknip weer verdwenen was in de drukte. Clarissa draaide het blad om zodat ze de cover kon zien. Hierbij trok alle kleur uit haar gezicht. Ze kon niks anders doen dan staren naar de twee hoofden die op de voorkant van het roddelblad stonden. Met de dikgedrukte titel erboven: 'Vurige liefde'. Oh god. Ze haatte paparazzi.
Zo snel als ze kon haastte ze zich naar een uitgestorven stukje in de school. Waarbij ze als snel als een bezetene door het roddelblad heen bladerde en stopte bij het twee pagina's lange artiekel. Oh god. Wat was dit? Waarom besteedde men zoveel tijd hieraan. Haar ogen gleden over de tekst heen en werden groot.
Afgelopen zaterdagavond hebben verschillende bronnen een bijzonder schouwspel mogen aanzien. Deze week dook er een foto op waarbij Clarissa Williams - dochter van de CEO van Paramount Pictures die een paar maanden geleden nog erg in het nieuws kwam vanwege een grote investering - met een onbekend persoon samen. De foto was erg onzuiver en het gezicht van de andere persoon, waarschijnlijk een man, was niet te zien op de foto. Maar na oproer in een bar dit weekend, waar een man verkondigde dat zijn hart gebroken was door Williams, werd alles opeens duidelijk. Deze man was niemand anders dan ex-popster Andy Scott, die een paar jaar geleden de hele wereld opwekte met zijn muziek en kenmerkende optredes. Een hele tijd was niks van hem vernomen, maar hij is blijkbaar back on track. Media geloven niet dat de twee een breuk hebben in hun waarschijnlijke relatie.
Dat was genoeg. Er stond nog ruim een hele pagina vol met speculaties over hun zoganaamde relatie en nog veel meer over de geschiedenis van Andy Scott. Maar haar blik gleed naar de foto's die her en der op de pagina's stonden, met name die van hem. Zanger..? Hij zag er op die foto's anders uit.. heel anders.. zelfs.. knap.. Clarissa was opgesproken, drukte het roddelblad tegen zich aan en stormde de gangen in. Al snel zag ze de deur van het desbetreffende lokaal, en deze was voor de helft open. Zonder er bij na te denken stormde ze naar binnen en klapte de deur achter zich dicht. Niemand hoefde dit te horen. Nog altijd zag haar gezicht een beetje witjes. Het roddelblad werd voor zijn neus op het bureau gesmeten, op de twee pagina's die vol stonden met hun foto's en het verhaal. Zelf schoof ze een stoel van een vande tafeltjes voor zijn bureau naar achteren en plofte er op neer, haar tas op de grond neer laten vallen. "Het is inderdaad een leuk roddeltje geworden ja." Kort slikte ze een keer en leunde tegen de rugleuning van de stoel aan. Hoe zou hij hierop reageren? Met z'n saaie geschiedenis?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Andy Scott
avatar
Music teacherPROFIELNaam : Soof
Aantal berichten : 102
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 32 years
Geslacht: Male
Liefde: Underneath the depth of my sin

BerichtOnderwerp: Re: The Lipstick Stain   zo jul 05, 2015 8:08 pm


De neiging was er om zijn voeten op zijn bureau te plaatsen, maar hij had vanuit zijn ooghoeken wel gezien dat hij de deur half open had laten staan. Als er een leerling naar binnen kwam lopen, dan zou hij misschien een klein probleempje hebben, maar stel je voor dat de rector voor een onverwacht bezoekje binnen kwam storen. Nu was hij niet de meest geliefde docent ooit, dus kon hij zich dat helaas niet veroorloven. Hoe tevreden leerlingen ook konden zijn over zijn lessen, het zou hem nog steeds dichterbij een eventueel ontslag duwen. Dus bleef maar rustig op zijn plek zitten, een beetje draaiende in zijn heel erg comfortabele bureaustoel, terwijl hij iets nuttigs zocht om te doen.
Het duurde niet lang of hij kreeg ook iets te doen. Eerder, hij hoorde een klap, keek toch wel wat geschrokken op (want zo vaak werd er hier niet met deuren gesmeten, al helemaal niet door leerlingen), maar toen hij Clarissa herkende, bedacht hij zich, dat ze waarschijnlijk toch wel overstuur was gemaakt. Misschien stond er toch wel iets van een verhaal in een blad en was ze er zo van geschrokken dat ze nu zo met deuren gooide. Of ze kwam hem de schuld geven van een boze preek van haar vader. Er was in ieder geval iets mis, want ze zag akelig bleek en ja hoor, een blad werd op zijn bureau gegooid. Andy, nog altijd heel erg rustig, kwam langzaam overeind in zijn stoel en bekeek het tijdschrift op de open gegooide pagina’s. Globaal bekeek hij de foto’s en de meest naar voren geschovene waren van zaterdag, dus dat baarde hem nog geen zorgen. . "Het is inderdaad een leuk roddeltje geworden ja." Toen ze begon met spreken keek hij op van het voorwerp en zag dat ze was gaan zitten. Het was dus wel stof ter bespreking? Maar dit had ze toch verwacht? Dat ze wel in zo’n blad genoemd zou worden? Dus lachte hij maar, licht geamuseerd. “Ik had je nog zo gewaarschuwd,” Glimlachte hij en pakte het blad op en leunde weer tegen de rugleuning van zijn stoel. “Wat voor een roddel maakt je nou zo overst--”
Zijn ogen waren nu blijven hangen op de wat kleinere foto’s en hij hoorde plots zijn hart in zijn keel kloppen. Nee, nee, dat waren niet zijn foto’s, dat was vast iemand anders. Zijn hoofd had toch bewijs nodig voor die radicale theorie en snel begon hij het opgestelde verhaal te lezen, wat Clarissa zojuist een roddel had genoemd. Er stond bullshit in over haar, over die avond en vervolgens.. ‘Deze man was niemand anders dan ex-popster Andy Scott, die een paar jaar geleden de hele wereld opwekte met zijn muziek en kenmerkende optredes. Een hele tijd was niks van hem vernomen, maar hij is blijkbaar back on track.’ Nee, nee. Nogmaals. Nu was het zijn beurt om wat te verbleken en oh, wat had hij een spijt dat hij zijn verborgenheid op het spel had gezet.
“Juist..” Hij had nog een kans. “Die bladen proberen ook altijd iets leuks te verzinnen.” Hij gooide het blad weer op zijn bureau en ging met zijn hand door zijn haar. “Trek je d’r maar niets van aan, het waait wel weer over.” Smooth ontweken.
tag: +Clarissa | words: 547 | outfitLaatst aangepast door Andy Scott op zo jul 05, 2015 10:58 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clarissa Williams
avatar
StudentPROFIELNaam : Daanz
Aantal berichten : 134
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21 years
Geslacht: Female
Liefde: My heart's beating faster, I know what I'm after.

BerichtOnderwerp: Re: The Lipstick Stain   zo jul 05, 2015 10:22 pm

Terwijl dat ze was gaan zitten, zag ze dat de man kalmpjes overeind was gekomen van zijn luxe stoel en liet zijn blik naar het roddelblad gaan. Hij leek licht geamuseerd te zijn toen ze nog eens extra vermeldde dat het inderdaad een aardig roddeltje was geworden. Nog zo gewaarschuwd, ja. Het was niet zo zeer dat ze in een roddelblad was gekomen, want dat was iets wat ze zelf ook wel had zien aankomen en daar had ze mee kunnen leven. Maar het waren een paar details die het vele malen erger maakte. Een paar details die niemand had verwacht bij zo'n klein incidentje. Toen de man weer begon te praten richtte ze haar blik weer op hem, maar het leek wel alsof hij eindelijk doorhad waar ze nou precies zo overstuur van was. Midden in zijn zin stopte hij en het was duidelijk dat hij het artikel bestudeerde. Zijn ogen flitsten over de tekst heen en Clarissa slikte een keertje. Na een paar tellen leek het wel alsof zijn gezicht iets verbleekte, al was dat op die ene wang niet zo goed te zien omdat die nog altijd een rossige tint had. Iets waar ze normaal gesproken om gelachen zou hebben, maar op dit moment eventjes de humor er niet voor had met haar witte gezichtje.
Het zou het blad zijn geweest die wel weer iets leuks had verzonnen, waarna het roddelblad weer terug op het bureau werd gegooid en hij er niet bepaald al te relaxed uitzag, al probeerde hij waarschijnlijk wel zo over te komen. Niks van aan trekken, het zou wel overwaaien. Nu ontstond er een frons op haar gezicht. Wat..? Had hij het dan helemaal niet begrepen..? En wat was dat over dat verleden als popster wat hij zou hebben. Dat noemde ze niet zeven jaar rustig studeren. Ahum. Ze boog zich dan ook voorover en plaatste haar wijsvinger bij het woord ex-popster, die hierna naar één van de fotootjes gleed waarbij je hem duidelijk zag staan. Hierna keek ze hem vragend aan. Yeah. Ze liet haar hand weer van het blad afgaan en rechtte haar rug, waarna ze hem nog altijd wat witjes weggetrokken aankeek. "Maar.." begon ze toen uiteindelijk, niet goed wetend waar ze moest beginnen. "U weet dat veel mensen dit blad lezen, ook hier op school.. En uw naam.. foto.. alles staat erin vermeld. Over een paar uur kan de hele school er weet van hebben, inclusief de andere docenten en misschien zelfs de directie." Nee, deze had hij ook niet aan moeten zien komen. Hij had immers gezegd dat niemand zou weten wie hij was. Wel dus. En voor zover zij wist was een leerling-docent relatie iets wat altijd wel een staartje kreeg. Al stond het maar in een roddelblad, foto's logen niet. "En dan is er ook nog dat.. popster.. ding.." Hierna keek ze hem weer vragend aan. "Dat is volgens mij niet bepaald verzonnen, zo aan de foto's te zien.."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Andy Scott
avatar
Music teacherPROFIELNaam : Soof
Aantal berichten : 102
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 32 years
Geslacht: Male
Liefde: Underneath the depth of my sin

BerichtOnderwerp: Re: The Lipstick Stain   zo jul 05, 2015 10:57 pm


Nog altijd leek het meisje voor hem uiterst ongemakkelijk, er brak op geen enkel moment een glimlach door op haar gezicht en dat had iets moeten zijn wat hem zorgen zou moeten baren. Zaterdag had ze nog om elk klein dingetje kunnen lachen of had ze op elk van zijn woorden een opmerking kunnen maken. Nu leek het wel alsof er een hele andere Clarissa voor hem zat. Een extra reden om dat artikel toch wat beter door te lezen en toen hij dat had gedaan, wenste hij dat hij de tijd terug kon draaien en zijn lokaal op slot had gedraaid. Dan had hij dit nooit aan hoeven horen en had hij het ook nooit kunnen lezen. Dan had hij elke opmerking lachend weg kunnen wuiven zonder de vervelende waarheid erachter te weten.
Zijn desperate poging om dit lot te kunnen ontkomen werd ook gemakkelijk ontmanteld door het aanwijzen van een foto en een woord. Andy keek er maar even naar en liet zijn blik toen als een kindje, dat zojuist op heterdaad was betrapt, wegglijden naar de grond. Ja, hij had genoeg foto’s van zichzelf gezien, no need to remind him of that. Hij steunde met zijn kin op de palm van zijn hand, terwijl zijn elleboog op een van de armleuningen van zijn stoel steunde. Nog altijd keek hij zwijgend naar de grond, ook toen ze weer begon met praten. "U weet dat veel mensen dit blad lezen, ook hier op school.. En uw naam.. foto.. alles staat erin vermeld. Over een paar uur kan de hele school er weet van hebben, inclusief de andere docenten en misschien zelfs de directie." Als een verslagen iemand haalde hij zijn schouders op en keek naar een willekeurige plek op het plafond. “Als dat je zorgen zijn; ik denk dat iedereen hier mijn woord en het jouwe neemt boven het woord van zo’n roddelblad. We hebben altijd nog die barman als getuige van ons plan.” Als hij nog goedgezind was met hen en Clarissa’s woorden over ‘leukere’ plekjes niet had gehoord.
Nogmaals waagde hij het om te hopen dat dit het was, maar nee, ze ging verder, alweer. "En dan is er ook nog dat.. popster.. ding.." Voor een moment keek hij weer haar richting in, maar toen hun blikken kruisten, keek hij weer naar de grond. Zo’n confrontatie hoefde hij niet, het was al.. ongemakkelijk genoeg. "Dat is volgens mij niet bepaald verzonnen, zo aan de foto's te zien.." Alsof hij plots vermoeid was door alles, wreef hij over zijn voorhoofd en slaakte een zucht. “Het lijkt me niet dat die bladen een goed Photoshop team onder contract hebben staan, nee.”
tag: +Clarissa | words: 442 | outfit

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clarissa Williams
avatar
StudentPROFIELNaam : Daanz
Aantal berichten : 134
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21 years
Geslacht: Female
Liefde: My heart's beating faster, I know what I'm after.

BerichtOnderwerp: Re: The Lipstick Stain   zo jul 05, 2015 11:36 pm

Dit hele gesprek was gewoon één en al ongemakkelijkheid. De ander had zijn blik op de grond gericht en iet wat verslagen liet het meisje zich wat onderuitzakken op de stoel, precies de houding die dit moment goed bij haar paste: alsof ze door de grond heen wilde zakken. Alles had zaterdagavond nog zo leuk geleken, het was allemaal zo grappig geweest op het moment en ook later had ze het nog een goede actie gevonden. Maar het feit dat ze wisten wie hij was, dat ze blijkbaar een deel van zijn geschiedenis naar boven hadden gehaald dat in de schaduwen van deze harde wereld was gedrukt. Dat baarde haar zorgen. Het maakte haar ongemakkelijk en er was nog een gevoel wat ze niet goed kon plaatsen. In elk geval bleef haar gezicht nog altijd witjes. Dit was sowieso iets waar men nog veel over ging speculeren en er zouden vast en zeker meer bladen volgen die hun eigen onderzoeken zouden gaan inzetten naar de twee. En dan hoogstwaarschijnlijk nog net wat meer over hem en het zogenaamde relatie punt. Bij haar woorden had hij onverschillig met zijn schouders bewogen, terwijl zijn blik omhoog gericht was. Clarissa zat nog altijd onderuitgezakt op de stoel en speelde wat met het armbandje wat ze om haar pols had. Volgens hem zou men hun woorden boven die van een zo'n roddelblad nemen, en er was ook altijd nog de barman. Ergens wilde ze nu wel een glimlach op haar gezicht toveren, maar daar was ze gewoon net nog iets te ontdaan voor. Niet gek eigenlijk, want meestal waren haar stukjes in de roddelbladen nooit zo groot. Het enige wat ze dan ook deed was lichtjes een keertje kort knikken.
Hun blikken kruisten voor een kort moment toen ze was begonnen over het popster ding, maar dat was niet van lange duur omdat ze zelf haar blik weer op haar pols richtte en haar kaken op elkaar klemde. Misschien had ze het gewoon moeten laten en weggaan. Misschien had ze beter helemaal niet kunnen komen om hem hiermee te confronteren. Toen er een zucht klonk liet ze voorzichtig haar blik weer terug gaan naar de persoon aan de andere kant van het bureau. "Dus.. het is waar wat er staat?" vroeg ze toen op een zachte toon en liet haar blik toen weer afglijden naar de grond. Jeetje.. wie was zij eigenlijk om hem dit soort vragen te stellen. Nog altijd was haar gezicht bleekjes, ze wist gewoon eventjes niet goed meer wat ze moest doen en hoe ze straks daarbuiten op alles zou moeten reageren. Gosh. Wat zou George wel niet zeggen als ze dit las.
"Sorry.." klonk haar stem uiteindelijk zwakjes en ze had haar blik nog altijd op haar polsen gericht terwijl ze sprak. "Ik had waarschijnlijk beter niet kunnen komen.." Ze slikte een keertje ongemakkelijk en bleef wat moedeloos zitten. Urg.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Andy Scott
avatar
Music teacherPROFIELNaam : Soof
Aantal berichten : 102
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 32 years
Geslacht: Male
Liefde: Underneath the depth of my sin

BerichtOnderwerp: Re: The Lipstick Stain   ma jul 06, 2015 12:19 am


Zelfs hij had het humeur er niet voor om de sfeer op te vrolijken met slechte grapjes of om het op een ander onderwerp te gooien. Voor deze ene keer wilde hij het afsluiten, zodat er nooit meer over gesproken hoefde worden. Die woorden waren taboe in zijn domein. Op een gegeven moment keek ook zij weg en dat was ook het moment dat hij zichzelf herstelde en het blad dicht vouwde, zodat hij niet langer werd gekweld door de foto’s en de lap tekst die er op afgedrukt was. "Dus.. het is waar wat er staat?" Alsof ze daar nog een bevestiging voor nodig had ook. Andy bleef voor een moment stil, niet twijfelend wat hij zou antwoorden, maar of hij zou antwoorden. Maar goed, aangezien ze nu maar een beetje stom naar de grond aan het kijken was, besloot hij haar toch een duw in de al bekende richting te geven. “Ja.” Hij hoefde er maar een woord voor te gebruiken, want waarom zou hij er überhaupt uitleg over geven? Moest hij zijn hele verhaal vertellen? Nee, dat was hem niet verplicht.
"Sorry.." Nu leek zij op een betrapt kindje, dat er alles aan deed om maar niet op te hoeven kijken. Aan alles kon gefrutseld worden, zolang dat maar een afleiding bood. Waarom zei ze nu sorry? Waarom op dit moment? "Ik had waarschijnlijk beter niet kunnen komen.." Ergens wilde hij haar er vriendelijk vanaf brengen, maar het was zijn soft spot die dit keer was geraakt. “Nee, inderdaad.” Antwoordde hij, half aanwezig en half aan het bedenken hoe hij zich hieruit zou moeten redden. Had ze dit pas net gelezen of was dit al in het weekend uitgekomen? Zo ja, zou ze haar nieuwsgierigheid dan niet bedwongen kunnen hebben en het allemaal opgezocht kunnen hebben? Het waren allemaal vragen waar hij nooit een antwoord op zou kunnen krijgen, want als ze over zijn lippen zouden glijden bood hij haar de kans om meer over zichzelf te ontrafelen. Het was nu echter al te laat. “Neem dit maar mee,” Hij wees naar het blad. “Het maakt me niet uit wat je er mee doet, zolang ik het maar niet hoef te zien.” Waarschijnlijk zou hij dus de komende tijd nog wel een paar van die blaadjes moeten aanzien.
tag: +Clarissa | words: 381 | outfit

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clarissa Williams
avatar
StudentPROFIELNaam : Daanz
Aantal berichten : 134
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21 years
Geslacht: Female
Liefde: My heart's beating faster, I know what I'm after.

BerichtOnderwerp: Re: The Lipstick Stain   ma jul 06, 2015 9:11 am

Het blad werd dichtgevouwen en kwam gelukkig op de achterkant te liggen, anders had hij ook nog eens die vreselijke cover moeten aanschouwen. Misschien was het beter dat hij die niet zag. Niet veel later kwam de bevestiging dat het inderdaad waar was wat in het blad stond. Verder dan dit zou ze niet vragen, aangezien ze waarschijnlijk al teveel had gevraagd. Kort beet ze op haar lip en haalde een keer diep adem.
Inderdaad, ze had beter niet kunnen komen. Zachtjes kneep ze in haar pols, waarna ze haar armspieren weer ontspande en nog altijd haar blik van hem afgericht hield. Wat had ze ook eigenlijk gedacht toen ze hier heen kwam rennen? Alsof hij er wat aan kon doen, die dingen waren al geproduceerd en je kon ze moeilijk van iedereen af gaan pakken. Tevens zou er vast ook nog wel wat op social media spelen. Het was eventjes stil, maar toen hij weer begon te praten voelde ze haar eerst bleke gezicht wat rood kleuren. "Oké," zei ze wat opgelaten en liet haar blik kort naar hem schieten. Hierna boog ze zich voorover en viste het blad van zijn tafel, waarna ze het in haar tas liet verdwijnen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Andy Scott
avatar
Music teacherPROFIELNaam : Soof
Aantal berichten : 102
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 32 years
Geslacht: Male
Liefde: Underneath the depth of my sin

BerichtOnderwerp: Re: The Lipstick Stain   ma jul 06, 2015 11:38 am


Gelukkig was ze zo snugger om niet verder te vragen, want dan had ze waarschijnlijk of geen antwoord gekregen of een vervelend antwoord. Toen ze het blad van zijn bureau had gepakt, kwam hij overeind en liep naar de deur die hij voor haar openhield. Zijn blik hield hij neutraaltjes op haar gericht. Nee, het was inderdaad niet slim geweest om naar hem toe te komen rennen, maar goed, jongere mensen reageerden soms wat lichtvoetig door dit soort dingen. “Ik zie je wel weer in de les,” Meldde hi professioneel. “En,” Het was hem net weer te binnen geschoten. “het lijkt me beter dat die extra lessen een tijdelijke pauze krijgen.” De obvious reden was natuurlijk dat de geruchten een staartje kregen, maar hij kon het niet veroorloven dat ze nieuwsgierig zou worden. In de gewone lessen had hij daar niet zo’n angst voor, maar een op een? Dat leek hem niet zo handig.
tag: +Clarissa | words: 154 | outfit

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clarissa Williams
avatar
StudentPROFIELNaam : Daanz
Aantal berichten : 134
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 21 years
Geslacht: Female
Liefde: My heart's beating faster, I know what I'm after.

BerichtOnderwerp: Re: The Lipstick Stain   ma jul 06, 2015 2:53 pm

Terwijl ze het blaadje wegstopte en haar tas dicht ritste was de ander opgestaan en naar de deur gelopen, die voor haar werd opengehouden. De stoel werd wat naar achteren geschoven en ze stond op, haalde kort een hand door haar haren heen om het weer een beetje in model te krijgen en hees het bandje van haar tas over haar schouder heen. Op haar gezicht was een neutrale blik te zien, geen glimlach of iets anders wat normaal wel bij haar te bespeuren was. Vlak voordat ze hem passeerde meldde hij dat ze elkaar wel weer in de les zagen, waarbij ze enkel een keertje knikte en verder wilde lopen. Toen hij nog iets zei wat hem blijkbaar nog binnenschoot stopte ze vlak bij hem en draaide ze haar hoofd een kwartslag. "Oh.. ja.. natuurlijk.." mompelde ze zachtjes terwijl ze snel haar blik afwendde, proberend om haar duidelijke teleurstelling wat te verbergen, en doorliep. Ze wilde terug naar haar kamer, nu om precies te zijn. Die lessen die hierna kwamen konden haar niet meer zo veel schelen.. die stof nam ze later nog wel eens door. Zonder nog om te kijken liep ze haastig de gang uit, de hoek om en vervolgens de richting op waar ze heen moest om bij haar kamer te komen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: The Lipstick Stain   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

The Lipstick Stain

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: C A M B R I G D E - U N I V E R S I T Y :: Cambrigde University :: CLASSROOMS-