Deel | .
 

 Kylie Capaletti - "Ofcourse sometimes shit goes down when there's a million dollars on an elevator."

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Kylie Capaletti
avatar
StudentPROFIELNaam : Marlon
Aantal berichten : 12
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 19
Geslacht: Vrouw
Liefde: And baby, it's amazing I'm in this maze with you, I just can't crack your code.

BerichtOnderwerp: Kylie Capaletti - "Ofcourse sometimes shit goes down when there's a million dollars on an elevator."    zo jul 12, 2015 4:47 pmKylie Georgina Capaletti
19 years old x August 19th
Beverly Hills, Los Angeles, Florida
Heterosexual x Single


Kylie is een gecompliceerd meisje. Ze is namelijk verschrikkelijk onzeker, dit komt gedeeltelijk door haar jeugd, maar in plaats van zich heel erg terug te trekken, is ze erg arrogant en bitchy tegen andere mensen. Dit is voornamelijk om een schild voor zichzelf op te bouwen, zodat andere mensen niet kunnen zien dat ze eigenlijk heel erg onzeker is. Kylie is een verwend meisje, ze is gewend om te krijgen wat ze wilt wanneer dat ze het maar wilt. Doordat er altijd een overschot van geld is geweest, is Kylie ook heel erg ijdel geworden. Ze let heel erg op hoe ze er uit ziet. Als een vriendin, of als een persoon in een relatie, is Kylie wel erg loyaal. Toch is ze erg bang om alles te geven in een vriendschap of een relatie, omdat ze bang is dat ze een last is voor diegene, of dat die persoon eigenlijk geen tijd voor haar heeft. Voor de buitenwereld is ze erg vrolijk, maar diep in haar schuilt een verdriet, dat eigenlijk alleen naar boven komt als ze alleen in bed ligt, of als er überhaupt niemand aanwezig is. Buiten dat is ze best intelligent en zeker niet op haar mondje gevallen, ze heeft een duidelijke mening en die zal ze altijd delen. En als je iets anders denkt dan haar, dan is dat jouw probleem, want Kylie vindt toch wel dat ze gelijk heeft.


Negentien jaar geleden werd Kylie Capaletti geboren als de dochter van Reaven Capaletti en zijn toenmalige vrouw Georgia Turner. Kylie was niet het eerste kind uit het gezin van de plastisch chirurg, want ze had al een oudere zus, genaamd Chloé. Haar vader had een eigen kliniek voor plastische chirurgie, met daaraan gebouwd een lab om make-up te ontwikkelen. “Capaletti Cosmetics” is door het hele land te verkrijgen en is een groot gedeelte van het inkomen van de familie, natuurlijk samen met het geld van de plastische chirurgie.

“Ik heb nu geen tijd, lieverd” of  “Van de zomervakantie, oké lieverd?” waren woorden die Chloé en Kylie vaak te horen kregen. Daardoor trokken ze heel erg veel met elkaar op, de zusjes zijn echte hartsvriendinnen. In hun leven hebben ze ook al heel veel nieuwe echtgenotes van hun vader gezien. Het patroon was altijd hetzelfde: hij ontmoette ze, had ongeveer 3 maanden een relatie met hen, trouwden met hen en na een paar maanden gingen ze weer scheiden. Aan een moederfiguur hebben Chloé en Kylie zich dus ook nooit echt kunnen hechten, buiten hun oppas, die liever met haar vriendje zat te bellen, dan dat ze ook daadwerkelijk op de zusjes aan het letten was. Hierdoor heeft vooral Kylie heel erg veel problemen met mensen te vertrouwen en heeft ze vaak het gevoel dat ze niet goed genoeg is. Vanaf jongs af aan straalt ze dat overigens niet uit, puur om zichzelf te beschermen tegen mensen die haar pijn willen doen.

Ook raakte Kylie al erg vroeg in aanraking met plastische chirurgie. Hier is Kylie het absoluut niet mee eens, maar haar vader had haar een borstvergroting voor haar veertiende verjaardag gegeven, onder het mom dat hij vond dat haar borsten te klein waren. Chloé daarentegen had volgens haar vader het perfecte lichaam, dus hoefde niets. Maar al gauw kwam daar bij Kylie opvulling van haar billen bij en ook van haar lippen. Toch deed Kylie alsof het haar allemaal niets kon schelen, terwijl ze ’s nachts in bed huilde, omdat alles pijn deed. De pijn probeerde ze te verzachten door veel afleidende dingen te doen: ze ging naar school (waar ze opvallend goed was), ze ging zoveel mogelijk shoppen en ging zoveel mogelijk alle feestjes in Los Angeles af. Alles om maar zo weinig mogelijk thuis te zijn en niet aan alle ellende te hoeven denken.

Toen ze was afgestudeerd, kwam haar vader met het geniale idee om haar naar een school in Washington te sturen, een universiteit midden in een soort bos. Kylie was hier eerst fel op tegen, maar Washington is ook geen afgelegen gebied, dus accepteerde ze het maar. Wie weet wat haar hier te wachten stond?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Kylie Capaletti - "Ofcourse sometimes shit goes down when there's a million dollars on an elevator."

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: C h a r a c t e r - C r e a t i o n :: registration-