Deel | .
 

 Sophie Petrove

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Sophie Petrove   za jun 29, 2013 10:39 pm

SOPHIE K. PETROVE
NAME
Sophie Katharina Petrove
AGE
18
KIND
Student
FAMILY
Alec Petrove
Katharina Petrove

ALIAS
mandy
PERSONALiTY
Sophie is erg agressief en onvoorspelbaar. Echter is dit een kant die ze niet vaak laat zien. Dit omdat ze een rustig en verlegen persoon is. Sophie is erg onzeker over haar zelf en wilt liever niet in de belangstelling staan. Ze is verder erg zorgzaam en creatief. Sophie is iemand die onhandig is en dingen wel eens vergeet. Ze is voorzichtig en denkt goed naar voor ze iets doet. Dit omdat ze bang is een fout te maken. Ze wil altijd de beste zijn in alles en laat dit ook wel merken. Ook is ze iemand die zich terug trekt als ze te onrustig word. Mocht ze haar gaven een keer per ongelijk gebruiken en iemand pijn doen straf ze zich zelf op verschillende manieren. Dit om dezelfde pijn te voelen die haar slachtoffer heeft gevoeld.

HISTORY
Sophie is 18 jaar geleden geboren in het huis van de petrove. Ze is de engiste dochter van Sophia en Alec. Haar ouders zijn rijk dit omdat haar vader een eigen advocaten bedrijf heeft en haar moeder verschillende kleding winkels in het land heeft. Ondanks dat maakte haar ouders veel tijd voor haar kwijt. Ze hield van haar ouders maar toen ze naar de basis school ging veranderde dit. Haar ouders gingen weer onstop werken. Wat betekende dat er een nanny voor sophie ging zorgen. Ze zag haat ouders niet vaak meer iets waar ze veel van baalde maar ze accepteerde het. Zelfs tijdens de vakanties zag ze meer haar nanny dan haar ouders. In de puberteit werd ze een lastig kind. Ze deed dingen die ze niet mocht. Ze ging aan de drugs en kreeg verschillende vriendjes. Echter deed ze nooit echt veel met ze. Op haar zeventiende kreeg ze ruzie met haar vriend en dat was het moment dat ze haar kracht ontdekte. Ze wist gewoon dat zij de persoon was die hem pijn deed. En dat terwijl ze het helemaal niet wou. Haar vriend joseph belande in het ziekenhuis omdat hij dubbel klapte van de pijn en door een glazen tafel viel. Sophie had het uit gemaakt en veranderde vanaf die dag. Ze werd een rustige dame en zat niet meer aan de drugs. Nee ze bleef in de meeste gevallen enkel in haar kamer en richte zich weer op school. Haar moeder vertelde haar dat het een gave was dat van moeder op dochter liep. Wat betekende dat haar moeder dezelfde gave had. Haar moeder wou hier niet veel over zeggen maar zodra ze voor haar middelbare school was geslaagd stuurde ze sophie naar een school die goed voor haar was.


POWER
Sophie heeft de verschrikkelijke gave van Pijn illusie. Ze kan mensen laten denken dat ze pijn lijden zonder dat ze het werkelijk hebben. Dit werkt maar op een iemand per persoon. Aangezien ze de persoon aan moet kijken. Soms als ze in een boze bui heeft dan gebeurt het zelfs ook door bijvoorbeeld enkel naar de persoon zijn been te kijken. De gave vraagt veel energie van haar zelf. Het is zelfs zo dat als ze het in een grote doses gebruikt ze weg kan zakken en pas weer bij komt zodra ze een tijdje heeft geslapen. Echter heeft ze dit niet in de hand en gebeurt het op de raarste momenten. Door dat ze er geen macht over heeft kan ze ook niet bepalen hoeveel pijn ze die persoon geeft. De illusie kan zelfs zo heftig zijn dat er mensen dood aan kunnen gaan.


HANNAH @ ATF!
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Sophie Petrove   zo jun 30, 2013 12:57 am

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Sophie Petrove

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: Accepted-