Deel | .
 

 Timo D. Miller

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Timo D. Miller   ma jul 01, 2013 8:21 pm

Timo D. Miller
NAME
Timo Douglas Miller
AGE
17
KIND
Student
FAMILY

Camaron Miller|| Brother

ALIAS
Kaat
PERSONALITY
Het eerste dat mensen altijd opvalt als ze de jongen zien, is de grijns die altijd op zijn gezicht staat en de twinkeling in zijn blauwe ogen. Timo is iemand die van het leven geniet en zoveel mogelijk wilt doen voordat het te laat is. Hij deinst er niet voor terug om mensen in de maling te nemen of dingen wijs te maken om dan toe te kijken hoe ze zich bijna hopeloos belachelijk maken. Ondanks dat is het echt niet moeilijk om hem klein te krijgen, ervoor te zorgen dat hij bijna alles doet wat je van hem vraagt. Waar zijn broer mensen zonder aarzelen in elkaar zou slaan, richt hij zijn blik op de grond en hoopt er maar het beste van te maken. Door zijn gave vinden mensen het al snel nodig om hem te bedreigen daar hij makkelijk in de computers van de school kan inbreken om cijferlijsten en dergelijke te veranderen. Het gebruiken van de naam van zijn broer is al genoeg om ervoor te zorgen dat hij alles doet wat je van hem vraagt, zolang je je mond maar over Camaron houdt.

HISTORY
Timo werd geboren in een gezin dat al een zoon telde, maar toch waren ze erg blij met hem. Camaron was direct weg van zijn jongere broertje en sjouwde al vanaf het begin met hem rond. Niemand mocht in zijn buurt komen zonder dat ze eerst toestemming vroegen. Je kon dus zeggen dat hij een normaal en gelukkig leefde leidde. Alles ging goed, totdat hij begon te klagen over ‘lichtjes’ die hij overal waar hij kwam zag. Niemand wist wat hij juist bedoelde, maar ze maakten zich er niet veel zorgen over. Hij maakte zijn langere school af en zei niks meer over de lichtjes, maakte wel soms rare bewegingen met zijn handen om daarna soms minutenlang naar een plek te staren. Zijn ouders wisten geen raad met hem, vooral niet toen alle elektrische apparaten in zijn buurt ineens begonnen te werken vanaf het moment dat hij hevige emoties voelde. Ze stuurden Timo naar een specialist die hen na een tijdje en veel hulp van specialisten over heel de wereld wist te vertellen dat de ‘lichtjes’ die Timo zag de signalen die computers, mobielen, etc. uitstraalden waren en dat hij moeiteloos in verschillende computers zou kunnen inbreken. Zo kon hij ook elke elektrisch apparaat aan en uit zetten door er gewoon aan te denken. Thomas verbood zijn zoon echter om zijn gave te gebruiken, bang dat hij als een creep bestempeld zou worden. In het begin gehoorzaamde de jongen, maar het werd erg aanlokkend om overal tv te kunnen kijken en na een paar maanden trainde hij zichzelf en kwam er na een tijdje achter dat hij ook de beelden van camera’s en gsmgesprekken kon afluisteren zonder dat iemand anders wist wat hij deed. De specialisten die zijn vader ingehuurd had, bleven tests op hem doen en als een soort verontschuldiging voor al die drukte, namen zijn ouders hem en zijn broer mee naar een pretpark. Dat was de dag dat Timo’s leven en dat van zijn broer overhoop gegooid werd. Ze waren namelijk nooit in het pretpark aangekomen omdat ze werden aangereden door een auto. Hun ouders waren opslag dood en de twee broers werden met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Ze overleefden het allebei en sindsdien voedde zijn broer hem op en zorgden ze voor elkaar. Ze belandden allebei op straat en kwamen in een kleine straatbende terecht. Timo kreeg al gauw de taak om bewakingscamera’s in winkels uit te schakelen  zodat de rest hun gang kon gaan zonder gesnapt te worden. Na Timo’s dertiende verjaardag ging er iets mis en werden ze allemaal opgepakt door de politie. Omdat ze al meerdere inbraken en zelfs een poging tot moord op hun naam hadden gestaan, werd iedereen die meerderjarig was veroordeelt tot een gevangenisstraf van een paar jaar en werd de rest met een waarschuwing vrijgelaten.
Timo werd opgevangen door vrienden van hun ouders en direct doorgestoord naar Royal-academy waar meer mensen zoals hem naar school gingen. Daar bouwde hij een kleine reputatie op door het feit dat hij zonder problemen in de computers op school kon inbreken enzo dus voor veel mensen van nut kon zijn. Elk jaar bezoekt de jongen zijn broer in de gevangenis en kan het niet hebben dat mensen grapjes over zijn broer maken.

POWER
Tranducer

Timo kan Elektromagnetische velden lezen en deze ook zo besturen dat ze hem beelden laten zien. Je kan het vergelijken met een computer, alleen kan hij het altijd en overal gebruiken. Naast dat kan hij ook makkelijk allerlei technische apparaten aan- en uitzetten, al heeft hij dit nog niet echt onder controle waardoor hij zijn gave onbewust gebruikt als hij een hevige emotie voelt.

HANNAH @ ATF!
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Timo D. Miller   ma jul 01, 2013 8:32 pm

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Timo D. Miller

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: Accepted-