Deel | .
 

 Elizabeth Carter

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Elizabeth Carter   ma jul 01, 2013 10:37 pm

Elizabeth Carter
NAME
Elizabeth Carter
AGE
17 Years
KIND
Student
FAMILY
James Carter (father)
Celia Carter (mother)

ALIAS
Tessa
PERSONALiTY
Elizabeth is een vriendelijk meisje op het eerste gezicht. Ze doet aardig en is een beetje onzeker. Ze heeft een zeer laag zelfbeeld, dat komt vooral omdat haar huid altijd koud en hard aanvoelt dankzij het titanium. Soms kan ze wel heel erg kwaad worden, meestal is dit als anderen haar uitlachen om haar huid. Dan kan je ook beter niet in haar buurt zijn, want als ze dan gaat slaan gaat het zeker weten pijn doen voor die persoon.

HISTORY

Elizabeth's verleden gaat 17 jaar terug in de tijd. Waar ze geboren werd in het Engelse stadje Londen. Bij haar geboorte merkten de dokters al direct dat er iets mis was met haar. Elizabeth huilde niet en haar huid was steenhard en zo koud als ijs. Jarenlang hadden ze haar opgesloten om verschillende testen op haar uit te voeren. Het was vreselijk. Het was geen leven. Elizabeth zakte voor bijna elke test. Al snel kwamen de wetenschappers en dokters tot een conclusie dat ze geen pijn voelde en dat Elizabeth's huid zo hard was als titanium. Wat menselijk onrealistisch leek. Vijftien jaar lang werd ze vastgehouden en wist ze niks af van de buitenwereld. Tot ze op een dag er genoeg van kreeg, ze wou niet langer wastgehouden worden. Op vijftienjarige leeftijd kon ze dan ook ontsnappen, maar haar ontsnapping bleef echter niet onopgemerkt. Elizabeth verzette haar tijdens een van haar testen en liep zo snel ze kon door het hele gebouw op zoek naar de uitgang, maar de mensen die haar gevangen hielden renden haar achterna. Natuurlijk kon een kind niet tegen de verschillende mensen op, dus al snel werd ze terug gepakt, maar dit keer liet Elizabeth het daar niet bij. Ze begon te slaan met haar vuisten. Omdat haar huid van titanium was gemaakt. Voelden de klappen enorm hard aan, waardoor ze toch nog heeft kunnen ontsnappen. Jarenlang heeft ze haar verborgen moeten houden, tot iedereen alweer vergeten was dat ze bestond. Als ze wist dat het veilig was zocht ze achter hulp en kwam zo op deze school terecht, waar nog andere mensen waren met nog verschillende gaven zoals zijzelf. Hier word ze geholpen op de manier dat het moet en niet gevangen houden. Pas een paar jaar nadat ze was ontsnapt kwam ze te weten dat bij haar ontsnapping 2 mensen waren gedood en 3 verwond. Ze kon het niet geloven dat ze zoveel schade had aangericht. Nu houd ze haar gave liever voor haarzelf. De meesten weten niet eens of Elizabeth wel een gave heeft. Er is maar één manier om te weten te komen dat ze een huid van titanium heeft en dat is oftwel door haar aantevallen of door haar aan te raken. Daarom zorgt ze ervoor dat zeker niemand haar aanraakt. Elizabeth is altijd vriendelijk, maar probeert zoveel mogelijk uit the picture te blijven.

POWER

insensible titanium

Elizabeth heeft een huid van titanium, echter kan je dit niet zien als je naar haar kijkt. Als je gewoon naar haar kijkt zie je dat ze een normale huid heeft, als je haar aanraakt voelt ze echter koud en hard aan. Elizabeth voelt dan ook geen pijn. Ze kan niet worden neergestoken, en een kogel graakt niet door haar. De meesten zouden het een gift vinden, als je geen pijn kan voelen omdat je huid zo sterk is als titanium maar Elizabeth heeft daar een andere kijk over. Ze zou er alles aan doen om te weten hoe pijn aan voelt. ook al kan ze niet gedood worden door een kogel of een mes, er is toch een simpele manier en dat is door haar te vergiftigen.


HANNAH @ ATF!
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Elizabeth Carter   ma jul 01, 2013 10:41 pm

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Elizabeth Carter

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: Accepted-