Deel | .
 

 Lucia C. Horatius

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Lucia C. Horatius   di jul 02, 2013 4:45 pm

LUCIA C. HORATIUS
NAME
Lucia Caesares Horatius
AGE
19
KIND
Student
FAMILY
Lucius Horatius (vader)
Jihae Horatius (moeder)
August Caesar Horatius (broertje)
Valentine Augustina Horatius (zusje)

ALIAS
Quy
PERSONALITY
Lucia is een opvallende verschijning in de zin dat ze er altijd perfect uitziet. Geen haartje zit verkeerd of een kreukel in haar kleding. Ze draagt een belangrijke naam en moet dat ook uitstralen. Moeite hoeft ze er niet voor te doen, het is erin gehamerd hoe ze zich moet gedragen in het openbaar. Ondanks haar elegante en misschien zachte uiterlijk is ze koud tot op het bot. Vaak heeft ze een kille en onaangename aura om haar heen hangen met als gevolg dat de meeste studenten haar liever vermijden. Ze is niet zozeer de persoon die bot om de hoek kan komen of je zal afsnauwen, ze praat sowieso niet veel en houdt zich het liefst afstandelijk. Op sociaal gebied heeft ze misschien weinig ervaring ze is er echter wel bewust van dat sommigen het gemunt hebben op haar naam en geld. In de omgang is ze niet echt makkelijk, ze reageert op de meeste situaties stoïcijns en zal niet snel een kick geven. Velen denken dat ze verlegen is en introvert, maar daar is niks van waar. Ze kiest er zelf voor om niet de sociale kikker te zijn. In dat opzichte is ze compleet anders dan haar vader die wel erg sociaal is. Daar zit ze niet mee aangezien ze zijn andere kwaliteiten wel heeft overgenomen: intelligentie, bescheidenheid etc.

HISTORY
Horatius, een bekende en prestigieuze naam. Zo ook de naam van de organisatie die bekend staat om de tientallen laboratoria die ze over de hele wereld hebben. Niet alleen verricht de organisatie algemeen onderzoek naar medicijnen en ziektes, maar ook naar het fenomeen die sommige mensen hun speciale kracht geven. Niemand weet hoe de vorderingen zijn en wat ze weten erover, want de informatie die ze verkrijgen is strikt geheim. Bang dat het in verkeerde handen zal vallen. De organisatie wordt geleid door Lucius, een intelligente en toch uitzonderlijke bescheiden man. Samen met Jihae kreeg hij drie kinderen die door velen de Horatii worden genoemd. De oudste van de drie was Lucia en daarmee meteen ook volgens traditionele regels de opvolger van haar vader. Zoals verwacht werd ze streng en sober opgevoed, contact met ‘normale’ kinderen was niet toegestaan zelfs geen contact met haar broertje en zusje. Ze had vrij weinig te zeggen, maar gek genoeg ging ze niet tegen haar ouders in. Integendeel ze werkte mee zonder enige tegenstand en was vastbesloten haar vader te evenaren. Lucia kreeg uiteraard thuis les en werd voorbereid op haar toekomstige carrière. De enige mensen waar ze mee in contact kwam waren haar ouders, de docenten en de dienstmeiden.
Rond haar tiende jaar ontdekte ze voor het eerst haar kracht. Haar moeder was altijd al bang dat haar kinderen een speciale gave zouden krijgen. Tenslotte hadden de ouders van Lucius die en het moest toch op een of andere manier weer bij iemand anders terugkomen. Lucia werd gewekt in de ochtend voor haar dagelijkse routine. Ze voelde zich echter niet lekker en weigerde uit bed te komen. Lucius was precies op die dag niet aanwezig en ze kon hem niet om hulp vragen. De dienstmeiden forceerde haar uit bed, Lucia die normaliter kalm en geduldig was, raakte geïrriteerd. Niet alleen zij, ook de dienstmeiden met brute kracht kleedde ze haar aan. Maar kwaad dat Lucia was, liet in één keer vele grote scherpe stekels uit haar lichaam komen, gemaakt van haar eigen bot en vermoordde in een klap de dienstmeiden. Ze had totaal geen controle over haar gave en bloedde hevig. Haar moeder die de oproer had gehoord op de gang, betrad haar kamer en zag het grote bloedbad met haar dochter. ‘’MONSTER!’’. Riep ze wanneer ze besefte dat het haar dochter was die het bloedbad had aangericht. Lucia raakte bewusteloos door al het bloed dat ze verloren had. Direct daarna raakte ze in een diepe coma.
Na 3 maanden in coma te hebben gelegen, werd ze wakker terwijl ze aan allerlei buisjes zat. In verwarring trok ze alles eruit en verliet de kamer. Op de gang kwam ze gelijk haar vader tegen die vol verbazing, maar ook blijdschap haar omhelsde. ‘’Godzijdank’’, kon hij enkel zacht snikken. Een paar weken later mocht ze weer terug naar huis komen. Haar moeder was vertrokken, niet alleen Lucia had een gave, ook haar broertje en zusje. Lucius was er kapot van, hij kon er alleen niet veel aan doen en was blij dat Lucia nog leefde. Het was duidelijk dat ze niet thuis les kon blijven krijgen. Royal College kwam dan ook gelijk bij Lucius op. Erin komen was geen probleem door de status van de Horatius en het geld.

POWER
Bone Manipulation
De naam spreekt voor zich Lucia kan haar botten manipuleren hoe ze wil. Ze kan er meer aanmaken en uit haar lichaam laten komen om als wapen te gebruiken. Aangezien ze maar 30% van haar gave onder controle heeft, kan het nogal bloederig worden. Ze heeft geen controle over haar bloedvaten en het andere weefsel om haar botten. Deze helen zichzelf niet meteen en het duurt even voordat ze stopt met bloeden. Het hele proces doet dan ook erg pijn en weerhoudt haar eigenlijk om haar gave te gebruiken. Wanneer ze er beter mee om kan gaan zal het geen pijn meer doen en kan ze zelfs botbreuken helen. En in een nog latere stadium zal ze zelf het gewicht en de dichtheid van haar geproduceerde botten kunnen bepalen. Bij gehele controle van haar gave heeft ze nog de mogelijkheid om de botten van anderen te manipuleren en nog eens oneindig veel botten te kunnen produceren.
HANNAH @ ATF!
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Lucia C. Horatius   di jul 02, 2013 4:53 pm

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Lucia C. Horatius

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: Accepted-