Deel | .
 

 Julie Lannister

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Julie Lannister   di jul 02, 2013 8:17 pmJulie Lannister
NAME
Julie Lannister
AGE
17
KIND
Student
FAMILY
Mother ;;
Jocelyn Lannister
Father ;;
Ryan Lannister
Brother ;;
Chris Lannister

ALIAS
Sammy
ABOUT HER
Julie is een geval apart en haar persoonlijkheid is niet in een aantal woorden te omschrijven. Als je naar haar kijkt, is er één ding wat als eerst opvalt: beide ogen hebben een andere kleur. De linker is blauw en de rechter groen, het wordt ook wel heterochromie genoemd. Ze heeft donkerbruin/rood haar dat tot een stuk onder haar schouders komt en ze is 1 meter 70 lang.
Qua innerlijk is ze een beetje verschillend. Het ene moment kan ze ontzettend optimistisch zijn en het andere moment ontzettend bot. Er is niet echt een verklaring waarom, ze irriteert zich gewoon nogal snel (plus dat wanneer ze haar power een tijdje heeft gebruikt haar energie zo goed als "weg" is en ze ook geïrriteerd kan raken). Ze is een doorzetter en als ze ergens haar zinnen op zet, móet ze het voor elkaar krijgen. Ook is ze intelligent en zie je haar vaak lachen. Ze houdt van grapjes maken en kan soms sarcastische opmerkingen maken. Wel kun je aan haar zien dat ze een best vrolijk persoon is, ze ziet overal het beste van in en doet niet echt snel moeilijk.

HISTORY
(Daar moet ik nog even over nadenken, maar zal ik binnenkort toevoegen.)


POWER
Julie heeft de kracht emoties te beïnvloeden en vervormen. Een betere uitleg: wanneer iemand zich niet op zijn gemak voelt, zou ze hem/haar bijvoorbeeld wél op zijn gemak kunnen laten voelen. Of als iemand zich heel blij voelt kan zij hem/haar ongelukkig laten voelen, noem maar op. Het kost haar een enorme hoeveelheid energie dit te doen en ze moet zich heel erg concentreren. Wanneer haar eigen emotie heel sterk is (ze voelt zich bijvoorbeeld heel vrolijk) en ze wilt de ander dezelfde emotie laten voelen, werkt het wat effectiever. Als ze het wat meer onder controle leert krijgen zou ze het gemakkelijker kunnen zonder veel energie te gebruiken en zou ze ook meerdere mensen kunnen beïnvloeden.


HANNAH @ ATF!
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Julie Lannister   di jul 02, 2013 8:38 pm

Stuur mij enkel een pb als je de geschiedenis af is, dan kan ik zien of die goed is c:
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Julie Lannister

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: Accepted-