Deel | .
 

 Miles Snapper

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Miles Snapper   di jul 02, 2013 11:50 pm


MILES SNAPPER
NAME
Miles Snapper
NICKNAME
Snapper
AGE
17¼
KIND
Student
SEXUAL
ORIENTATION
Sorry ladies, but Miles is straight as a rainbow~♥
FAMILY
mother:
Isabelle Snapper/Genizio
father:
Jonathan Snapper
older brother:
Jimmy Snapper

ALIAS
Sans

JOB
Naast student op de school is Miles Snapper ook de eindredacteur van de schoolkrant. Hij is medeverantwoordelijk voor het in elkaar draaien van een catchy maandelijks blaadje voor de leerlingen. Natuurlijk mogen leraren het ook lezen, maar...aangezien het door en voor leerlingen gemaakt wordt..
Well, teachers: better brace yourselves then.

PERSONALITY
Miles zou ook wel omschreven kunnen worden als het schattige, jongere broertje - zonder de irritante pesterijen - wat veel meisjes graag zouden willen hebben. Of juist als de perfecte gay best friend. Hij is enthousiast, vriendelijk, goedlachs en altijd wel in voor een grapje. Zijn humeur lijkt haast zo zonnig als zijn glimlach.
Zijn kenmerkende eigenschap is nieuwsgierigheid. Miles leeft om alle (onbenullige) feitjes over dingen of personen op te sporen. Hij is zo iemand die zijn neus maar al te graag in andermans zaken steekt, MAAR hij is discreet. Geheimen zijn daarom veilig bij hem.
Hij staat altijd klaar voor zijn vrienden en houdt ervan bij andere mensen te zijn.
Deze energieke levensstijl heeft echter wel een keerzijde.. Zo kan Miles ongeduldig zijn en te weinig tijd in zaken steken die er minder toe doen in zijn ogen. Hierdoor heeft hij soms de neiging zichzelf weg te cijferen of ineens een beetje depri over te komen.
Maar schrik niet, dit zijn meestal slechts buien en die gaan vaak ook weer snel over.

HISTORY
Miles is het tweede liefdeskind van de professionele fotograaf Jonathan Snapper en zijn muse -later echtgenote- Isabelle Genizio. Als zoon van twee creatieve geesten, was Miles zelf ook altijd aan het knutselen en kliederen. Net als zijn vader toonde hij grote interesse in fotografie. Maar wat al vroeg zijn ware liefde was, was het schrijven.
Het liefste wat hij deed voor het slapengaan was niet domweg voorgelezen worden door zijn vader of moeder, maar met hen hele verhalen verzinnen. De grootste avonturen werden beleefd in het kwartiertje voor het licht uit moest.
Later bleef Miles verder gaan met het ontwikkelen van zijn twee passies. Daarom is hij hier ook beter in geworden.

Het enige schokkende wat ooit gebeurde in zijn leven tot nu toe, was het moment dat Miles zijn speciale gave ontdekte. Dit vond plaats in de eerste week op zijn vorige school.
Miles was toen net tot de ontdekking gekomen dat zijn toenmalige crush - een leuke ouderejaars - weer beschikbaar was geworden. Niet wetend of zijn aanbidding beantwoord werd (aangezien de jongen in kwestie bovendien net een relatie met een meisje had gehad) lukte het Miles maar niet zichzelf ertoe te zetten gewoon op de ander af te stappen. Hij wachtte en dacht dat zijn kansen al bijna verkeken waren toen hij een andere jongen in zijn plaats met zijn crush zag praten, tot hij ineens tot zijn schrik moest ondervinden dat die andere gozer niemand minder dan hemzelf was. Een exacte kopie die hij in gedachten kon besturen.
Gelukkig had een bevriende leraar van zijn familie meer verstand van dit soort speciale gaven en kon hij Miles verder helpen. Hij is ook degene die hem uiteindelijk deze universiteit aanraadde.
Je zou dus kunnen zeggen dat Miles een gelukkige jeugd heeft gehad.
Maar met die ene jongen is het overigens nooit wat geworden...

POWER
Miles heeft een gave waar iedereen misschien wel een keer om gewenst heeft. Deze vlotte jongeman is namelijk in staat zichzelf meerdere keren te kopiëren. Zijn maximum aan kopieën heeft hij nog niet gevonden. Tot nu toe zit hij op een totaal van 31. Deze 'minions', zoals hij ze graag grijnzend noemt, worden allemaal door hemzelf bestuurt. Ze hebben geen eigen wil en vormen eigenlijk een uitbreiding van zijn eigen lichaam. Zeer handig natuurlijk als hij nog snel een werkstuk af moet schrijven, ondertussen foto's wil ontwikkelen, artikels controleren, een lover moet sms'en~ You name it.
Hoe meer minions, hoe meer energie het van Miles vergt. Meestal beperkt hij het aantal dan ook zoveel mogelijk.


HANNAH @ ATF!


[ Interesse om de schoolkrant te joinen? PM's altijd welkom!]
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Miles Snapper   di jul 02, 2013 11:53 pm

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Miles Snapper

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: Accepted-