Deel | .
 

 Max Beochan

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Max Beochan   wo jul 03, 2013 2:02 pm

MAX BEOCHAN
NAME
Max Beochan
AGE
18 jaar
KIND
Student
FAMILY
Matt Beochan
Lucy Jones

ALIAS
Michelle
PERSONALITY
Max is een druk persoon, hij is altijd bezig in zijn eigen fantasie en ziet dan ook een heleboel dingen om zich heen waar hij weer een nieuw verhaal mee maakt. Hij is een getalenteerde tekenaar. Van jongs af aan tekenden hij al samen met zijn tweelingbroer kleine figuurtjes. Om ze daarna tot leven te laten komen. Omdat de vrouw waar ze bij woonde niet raar deed over hun gave is het hun ook nooit geleerd om hun gave voor zich te houden. Hierdoor is het dat Max altijd bezig is met tekenen en ze altijd tot leven laten komen. Tot veel vreemde blikken van mensen om hem heen. Gelukkig trekt Max zich daar weinig van aan omdat het hem niets kan schelen wat mensen van hem denken.

Door dat hij zo druk is, staat Max negen van de tien keer altijd in de middelpunt van de belangstelling. Zeker als er een grapje vertelt moet worden. Max heeft een perfect gevoel voor timing en voor humor. Met meisje is Max wat verlegen. Hij heeft nog nooit echt een vriendinnetje gehad en weet ook niet zo goed hoe hij een meisje moet versieren. Meestal probeert hij gewoon met ze om te gaan zoals hij met iedereen omgaat. Maar als een meisje hem dan leuk vind, ziet hij dat meestal niet. Ook zegt hij vaak de verkeerde dingen als hij samen met een meisje is. Of meisjes vinden hem een beetje vreemd omdat hij zich echt soms kinderachtig gedraagt. Ondanks probeert Max altijd wel zijn best te doen bij meisjes, maar meestal loopt dat niet zo goed af.

Matt is wel een heel belangrijk persoon in het leven van Max. Hij is natuurlijk zijn tweeling broer en niemand mag dan ook iets gemeens zeggen tegen zijn tweelingbroer. Behalve hij dan. Max kan soms een beetje over beschermend over komen als het om Matt gaat, maar hij bedoelt het negen van de tien keer goed.

HISTORY
Max is samen met Matt als baby te vondeling gelegd bij een Ierse vrouw. Hun moeder was nog maar zestien jaar toen ze zwanger raakte van hun. Ze wilde geen abortus plegen, maar wist dat ze niet voor haar kinderen kon zorgen. Dus toen ze geboren werden heeft ze hun ten vondeling gelegd bij deze Ierse vrouw. Zij heeft hun ook de namen Max en Matt gegeven omdat ze zoveel op elkaar leken. Ze droegen eerst een lange tijd haar achternaam, totdat ze achter hun vreemde gave kwam. Ze konden op jonge leeftijd al goed tekenen en konden hun tekeningen echt tot leven laten komen. Deze gave heet ook wel Animation. Zo kregen zij de achternaam Beochan, wat Animatie is in het Iers. Als kind heeft Max een goeie jeugd gehad. Hij ging gewoon naar school, waar iedereen wel gewend was, dat hij iets vreemder was dan anderen. Maar ze namen gewoon zoals het was. Max was dan ook wel een klein beetje de leider van de kleuter klas en wist iedereen altijd wel mee te krijgen om een leuke grap uit te halen. Maar naar mate Max ouder werd, gingen kinderen om hem heen het vreemd vinden dat hij dingen tot leven kon wekken, net zoals zijn broer. Ze gingen hem uit lachen en zeggen dat hij een freak was. Niet veel later had de Ierse vrouw hun van school gehaald en gaf ze thuis les.

Op hun 15de kregen ze een brief van ene Lucy Jones. Max wist niet zo goed wat hij moest doen, met het idee dat zij hun moeder was. Hij vond het allemaal maar een beetje vaag, maar toch werd ze uitgenodigd bij hun thuis. Na een lange avond met elkaar gesproken te hebben. Hebben Max en Matt het verhaal te horen gekregen waarom ze te vondeling waren gelegd en wat er met hun moeder allemaal gebeurd is in de tussen tijd. Max vond het zielig voor haar, maar wilde toch liever gewoon bij de Ierse vrouw blijven. Ook wilde Max gewoon de achternaam houden die ze nu hadden. Wel heeft hij nog vaker met zijn moeder gesproken na die avond en begon hij haar steeds meer te begrijpen en ook steeds meer te waarderen. Uiteindelijk hebben ze nu wel een beter leven gekregen dan, dat ze gehad zouden hebben als ze wel bij hun moeder zouden blijven.

Rond hun 18de gingen ze naar Royal College, Max kon daar gaan studeren, omdat de mensen daar op school net zo waren als hem. Niet allemaal. Maar ze konden het wel begrijpen als er iets vreemds zou gebeuren dan. Sindsdien is hij samen met Matt daar.


POWER
Animation - Animation houd in dat je levenloze objecten tot leven kan wekken. Je kan dus bijvoorbeeld een dood gewone tafel tot leven wekken, deze zal dan praten als een echt persoon en kunnen bewegen zoals mensen ook doen. Het blijft natuurlijk nog wel het uiterlijk houden van een tafel. Daarnaast kunnen deze mensen vaak ook uitzonderlijk goed tekenen of beeldvormen (beeldhouwen, schilderen, metaal bewerking, hout bewerking, tekenen enz.)


HANNAH @ ATF!
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Max Beochan   wo jul 03, 2013 2:03 pm

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Max Beochan

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: Accepted-