Deel | .
 

 Nikita Allen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Nikita Allen   do jul 04, 2013 10:00 pm

Nikita Allen
NAME
Nikita Allen
AGE
19
KIND
Student
FAMILY
Unknown
ALIAS
Romy
PERSONALiTY
Nikita is iemand die zoals de meeste mensen haar zouden noemen ‘een bitch’. Om dat wat te verduidelijken; Nikita geeft enkel en alleen om haar zelf. Ze heeft nog nooit liefde gevoelt doordat haar ouders die haar nooit gegeven kunnen hebben. Ze speelt graag met gevoelens van anderen, dat doet ze vooral voor haar eigen plezier, ze geniet ervan hoe anderen leiden. Echter doet ze dat niet alleen met woorden maar haar verleden helpt daar ook goed aan mee. Verder is Nikita erg zelfverzekerd en komt ze op voor haar zelf als dat nodig is. Diep heel erg diep van binnen zit er vast en zeker een sparkeling van liefde en vrolijkheid in haar, maar tot nu toe heeft ze die zelf, of iemand anders nog niet bij haar gevonden.

HISTORY
Nikita Allen is 19 jaar geleden geboren in een grote stad. Haar vader en moeder waren voordat ze geboren was gescheiden dus haar vader heeft ze gewoon nooit gezien. Haar moeder wilde haar echter ook niet want het was meer een ‘ongelukje’ dat ze geboren werd. Dat was de rede dat ze als baby zijnde al meteen open gesteld voor adoptie. Omdat niemand die iets wilde adopteren een baby wilde en haar echte moeder dus nog steeds met haar zat heeft ze Nikita gewoon afgegeven bij het adoptie bureau en is nooit meer terug gekomen. Verschillende mensen zijn geweest om te kijken voor een adoptie, maar geen van allen was echt geïnteresseerd in Nikita. Een paar maanden heeft ze zowat iedere dag bij een ander gewoond doordat ze geen tijdelijk adres konden vinden. 2 maanden voordat ze 1 jaar werd kwam er een redelijk oude man. Toen hij Nikita vast pakte twijfelde hij geen seconde en nam haar op voor adoptie. Jaren gingen voorbij en ze leefde samen met de oude man genaamd George in een groot landhuis met een tuin zo groot tot je niet meer kon zien. Echter kwam ze nooit buiten de muren en hekken van hun huis en tuin. George zei dat er buiten deze hekken gevaar was en dat ze moest wachten tot ze 17 was, dan kon ze naar buiten, naar ietst speciaals. Waarom hij dit zei wist ze niet, maar veel interesseerde het ook niet. Een paar dagen na haar 16e verjaardag stierf George aan ouderdom. Gek genoeg had Nikita er geen verdriet om, ze had wel een band met die man opgebouwd, maar niet zo dat ze hem zag als familie. George had een brief voor haar achter gelaten waarin stond dat hij al zijn spaargeld –wat behoorlijk veel was- aan haar nalate, en dat ze binnen moest blijven tot ze boven de 17 was, dan moest ze naar een adres gaan wat er bij was gedaan. Voor eten had George gezorgd voor de aankomende jaren, hij had een kelder vol met eten gestopt waar ze jaren lang van kon leven. Ook had hij er nog een ander stuk bij geschreven, iets waarom hij haar had geadopteerd. Toen ze dat las was ze wel in shock, maar toen alles duidelijk was viel alles op zijn pootjes terecht. Ze was door de man geadopteerd omdat ze een gave had, een gave dat ze elektriciteit kon manipuleren. Toen ze dit wist verklaarde het ook voorgaande problemen die ze had gehad met bijvoorbeeld de lichten in huis. Nog enkele jaren leefde ze in het huis, ze had geen behoefte om ergens naar toe te gaan. Tot haar 19e verjaardag, toen besloot ze om toch contact op te nemen met het nummer wat ze had gekregen. Toen ze belde was het al snel duidelijk geworden, het was een school voor kinderen zoals haar, kinderen met een gave.


POWER
Nikita bezit een handige kracht. Ze heeft de mogelijkheid om elektriciteit aan te trekken, bogen te maken en het te herleiden naar bijvoorbeeld een tv als die uitgevallen is. Dit was een voorbeeld van waar het goed voor kan zijn, maar ze kan het ook voor een minder goed doel gebruikt worden, wat in Nikita’s geval vaker gebeurt. Als ze een ruzie heeft trekt ze zonder dat ze het weet elektriciteit aan en als ze dan iemand aan raakt ontlaat het via die persoon de grond in. Dit kan dus als ze veel elektriciteit in haar had voor de ander de dood betekenen. Zelf gebruikt ze het vaker gewoon als flauwekul, als iemand bij haar in de buurt is dan raakt ze hem of haar met een vinger aan en dat laat een lichtelijk schokje na. Wat het mooie is aan haar kracht is als het donker is kan ze via haar handen een klein lichtje laten branden. Dit is dan blauw licht wat via haar handen in elektrische schokken heen en weer gaat wat een licht veroorzaakt.

HANNAH @ ATF!
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Nikita Allen   do jul 04, 2013 10:06 pm

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Nikita Allen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: Accepted-