Deel | .
 

 Macy Mason

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Macy Mason   vr jul 05, 2013 2:45 pm

MACY MASON
NAME
MACY MASON
AGE
18
KIND
STUDENT
FAMILY
MUM:
CAMILA DIAZ
DAD;
MARC MASON
SISTERS;
MEGAN MASON
MORGAN MASON

ALIAS
TESS
PERSONALiTY

Macy’s innerlijk is simpel te beschrijven: ze mag je, of ze mag je niet. Vaak komt het voor dat ze iemand gewoon niet mag en dan kan ze zijn of haar leven nogal zuur maken. Mag ze je echter wel dan heb je een hele goede vriendin aan haar en doet ze alles voor je. Macy houdt ervan om flauwe opmerkingen te maken over mensen ook al kunnen haar woorden nogal hard aankomen. De meesten zullen van haar denken dat ze nogal arrogant is, maar als je haar echter kent valt dat reuze mee. Ze zegt alles wat ze denkt en het boeit haar niet wat mensen van haar vinden. Macy is niet op haar mond gevallen en als haar iets niet aanstaat laat ze dat duidelijk merken. Ze houdt ervan om lol te maken en gaat graag uit met wie dan ook. Deze dame houdt ook van roddelen en ze weet dus ook vaak alle roddels die door de school heen gaan omdat ze erg nieuwsgierig is. Normaal gesproken is heel erg aanwezig, ze kan nooit tien seconden haar mond houden, dat is voor haar erg moeilijk. Ze deinst niet terug voor ruzie of iets dergelijks want dat vind ze negen van de tien keer grappig. Al met al kan ze wel heel gezellig zijn en doet ze alles voor diegene die bij haar in het krijt staan.

HISTORY

Macy is geboren en opgegroeid in Phoenix, Arizona, U.S.A. Een jaar later werd ook haar eerste zusje geboren, Megan. Macy hield van haar zusje en beschermde haar tegen iedereen, niemand die aan haar zusje kwam of haar meenam, Macy moest haar altijd in het zicht hebben. Op een vijfjarige leeftijd werd er nog een kind geboren in hun gezin genaamd Morgan, alleen dat voelde anders. In de puberteit maakte ze veel ruzie met haar Morgan en kon ze het echt niet met haar vinden. Van huis uit ging ze dus heel vaak geïrriteerd naar school wat nooit goede indrukken achter liet bij iedereen. Vaak was ze chagrijnig en kon ze erg boos uit de hoek komen. Desondanks dat had ze wel een groep vriendinnen en vond ze het leuk om over iedereen te roddelen en mensen uit te lachen nadat ze ze belachelijk hadden gemaakt. Haar leven ging zo door, dag in dag uit totdat ze ineens op een druk plein liep en ineens rare illusies zag. Macy had het nog nooit gezien en dacht dat ze gestoord was geworden, maar na een paar minuten doorlopen verdween het weer. Zo kwam het steeds vaker voor dat ze ineens rare dingen zag, kon doen of iets dergelijks, het was allemaal heel verschillend, maar het verdween weer nadat ze door bleef lopen en ergens rustig ging zitten. Ze had het maar tegen niemand gezegd omdat ze dacht dat het aan haar zelf lag, totdat ze ergens iets had gehoord over een speciale school voor kinderen met ‘gaves’. Haar nieuwsgierigheid wekte op en hoe zeer het ook deed om van haar oude school weg te gaan waar ze – volgens haarzelf – een leuke reputatie had waar sommige bang voor haar waren, kon ze deze kans niet laten gaan en vertrok ze om zo erachter te komen wat ze precies heeft.

POWER

POWER MIMICRY

Haar power lijkt erg veel op Power Absurption. Macy kan alle powers of een deel van de power van een ander ‘stelen’. Doordat ze het nog niet goed onder controle kan houden gebeurd het soms zonder dat ze er erg in heeft. Ook moet ze dichtbij de persoon lopen om de power te kunnen stelen en soms moet ze de persoon zelfs aan kunnen raken wilt ze het kunnen. Het verschil tussen haar power (Power Mimicry) en Power Absurption is dat ze andermans power niet permanent kan stelen maar weer verliest en de persoon zijn power dus weer terug krijgt. Voor Macy heeft haar power soms nare gevolgen; doordat haar power altijd actief is gebeurd het regelmatig dat ze niet expres de power van iemand steelt, maar doordat ze daar nu aan aan het werken is gaat het steeds beter om haar power onder controle te kunnen houden.

[size=1]HANNAH @ ATF!
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Macy Mason   vr jul 05, 2013 2:49 pm

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Macy Mason

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: Accepted-