Deel | .
 

 Roxanne del Vico

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Roxanne del Vico   za jul 06, 2013 12:15 am


ROXANNE DEL VICO
NAME
roxanne del vico
AGE
vijftien jaar
KIND
studente
FAMILY
ouders:
jonathan del vico
elise pasqualini †
broers:
marcus del vico vince del vico lucas del vico
jay del vico kevan del vico casper del vico

CLUB
schoolkrant
POSITION
striptekenaar
PERSONALITY
Roxanne haar kleding leidt al af dat ze niet je alledaagse meisje is. Meestal draagt ze vrij losse kleren en doet ze dus ook niet haar best om te pronken met haar lichaam, hooguit met een strakke spijkerbroek of iets dergelijks, maar meer moet je niet verwachten. Dit alles laat wel gelijk zien dat ze absoluut niet opzoek is naar aandacht van jongens. Verlegen is ze niet, ze heeft genoeg ervaring met jongens door haar familie, maar ze wilt enkel vrienden zijn. Natuurlijk is er wel eens een keer een jongen die haar leuk vond, maar ze durft zich niet aan iemand te binden. En dan niet omdat ze zelf afhankelijk wilt zijn van iemand, maar ze wilt niet dat de ander dat is van haar. De laatste keer dat er iemand afhankelijk van haar was, haar oudste broer, belandde die persoon immers in een rolstoel. Verliefdheid slaat ze daarom ook erg graag over en tot nu toe is er goed vanaf gekomen want ze heeft de vlindertjes nog nooit in haar buik gevoeld.
Dit kan misschien te maken hebben met het feit dat ze erg vaak tegen zichzelf liegt over dingen. Ze weet wel hoe de wereld is en dat het voor het grootste gedeelte gevuld is met narigheid, maar wilt dit ten hardste ontkennen en liegt zich daarom altijd voor: zegt dat alles wel goed komt. Daarom doet ze zich meestal ook altijd lekker stoer voor, wat ze ergens ook is. Ze staat niet snel met haar mond vol tanden en je moet niet proberen haar mond te snoeren. Ze mag dan een kleine hond zijn die veel blaft: deze weet ook hoe ze je een nare beet moet geven waar je nog dagen lang last van kan hebben.
Het is nu wel duidelijk dat Roxanne een zeer sterk persoon is. Ze geeft niet snel op en zal blijven doorzetten tot ze haar zin krijgt, dit gaat helaas wel gepaard met een enorme koppigheid. Toch zorgt haar wil er wel voor dat als ze eenmaal een doel heeft: ze zich er wel tweehonderd procent voor inzet en niks haar focus kan doorbreken. Dit heeft ook nadelige kanten, maar zelf vindt ze het altijd wel iets positiefs van zichzelf.

Buiten dat is het meisje wel altijd erg vriendelijk. Ze zal nooit ruzie met iemand zoeken die gewoon aardig tegen haar is, want dat is nergens voor nodig. Ook is ze erg sociaal en is ze vlot in de omgang, heeft ook wel gevoel voor humor en is daarom ook wel grappig. Het zijn vooral haar sarcastische opmerkingen die het goed doen bij anderen.
Verder is ze ook erg zorgzaam, vooral naar jongens toe vanwege haar broers. Ze kan het niet over haar hart krijgen om haar rug naar iemand toe te draaien die overduidelijk hulp nodig heeft. Ligt er natuurlijk wel aan wat voor hulp, als het om huiswerk gaat is ze wel altijd snel weg – maar stel het gaat om echte wonden of iemand zit ergens vast dan zal ze altijd met alle liefde de ander helpen. Soms zal ze zelfs niet meer van de zijde van de desbetreffende persoon wijken totdat ze zeker weet dat alles in orde is, of deze nou een wild vreemde is of niet.

HISTORY
Roxanne groeide op in een erg grote familie, bestaande uit haar ouders, zijzelf en haar negen broers. Haar ouders geloofden niet in iets zoals protectie, vandaar dat er dus ook vele kinderen volgden. Haar oudste broer was maar liefst tien jaar ouder dan het meisje zelf. In totaal waren er zes ouder dan haar en dus drie jonger. Ondanks de grote was de familie wel erg hecht en zouden ze het allemaal niet anders willen. Het was toen ook erg jammer dat ze erachter kwamen dat niet ieder sprookje een happy end heeft, zelfs voor het had kunnen beginnen.
Haar moeder overleed in een auto ongeluk, toen ze op een dag terugreed naar huis vanaf haar werk. Roxanne was destijds vijf jaar, maar had al genoeg besef om er helemaal kapot van te zijn. Iedereen was er kapot van. Voornamelijk haar vader, die gewoon in een emotioneel wrak veranderde.
Het meisje werd geforceerd om op mentaal gebied snel volwassen te worden, omdat de rol van moeder op haar schouders werd gedrukt. Alle verantwoordelijkheden enzovoorts kwamen bij haar te liggen. In het begin was het niet echt duidelijk, maar langzamerhand wel. Ze kon niet zo heel erg goed koken in het begin, maar al haar broers hielpen met liefde mee in het huishouden. Toch bleven er sommige dingen die enkel het meisje kon: zoals een van haar broers troosten, of eventueel helpen met iets.
Ondanks haar rol in het gezin had zijzelf geen vrouwelijk rolmodel en kon het ook niet verholpen worden dat ze uiteindelijk nogal trekjes overnam van de rolmodellen die ze wel had: jongens. Er bleef altijd wel een verschil, maar ze was in vergelijking met de andere meisjes wel erg jongensachtig. Veel gaf ze er zelf niet echt om, ze was blij met wie ze was en als iemand daar problemen mee had dan… Tja, dan was dat zijn of haar probleem, niet de hare.

De jaren kropen langzaam voorbij en Roxanne ontdekte al vroeg dat ze anders was dan haar broers en dan niet alleen kijkend naar haar geslacht. Haar power begon zich langzaam te ontwikkelen en gezien ze er eerst van schrok besloot ze het aan niemand te vertellen, maar ze kon het niet laten om er ’s nachts mee te oefenen.
Op een avond kwam haar oudste broer erachter, deze was vroeg gaan werken zodat ze genoeg inkomen zouden hebben om iedereen te onderhouden. Echter scheen deze er helemaal niet van te schrikken, vond het zelfs een normaal iets. Het bleek dus dat ook hij een power had. Ook hij was instaat dingen te teleporteren, maar er was één duidelijk verschil: Marcus moest de dingen die hij wilde teleporteren aanraken en zij hoefde dat niet te doen.
Toch leerde haar broer om haar power beter te beheersen en hield hij het samen met haar geheim voor de anderen. Wanneer ze hem op een dag vroeg hoe het kwam dat hij zijn power al zo goed kon beheersen was het antwoord vrij simpel: hun moeder had hem ermee geholpen want ook zij had een power gehad, dus ze hadden het van haar geërfd.

Veel speciaals qua haar power gebeurde er niet, alleen wat haar broers betreft veranderde er dingen. Een van haar broers kwam erg vaak met wonden en blauwe plekken thuis, waarna zij hem natuurlijk hielp en keer op keer vroeg wat er aan de hand was: maar hij liet niks los en ze liet het er maar bij. Respecteerde zijn besluit om het te verzwijgen.
Ook was er nog haar broer Vince die wat problemen bleek problemen te hebben, maar dan anderen: gericht op zijn geaardheid. En Roxanne zou niet voor niets moeder spelen of ze hielp hem ermee. Zo kwam ze dus ook in contact met die wereld en die visie. In het begin hadden beiden gezegd dat het een fase was, maar uiteindelijk bleek het dat niet te zijn. Haar broer die twee jaar ouder dan haar was bleek homo te zijn. Erg was het niet en zelfs toen hij ook uit de kast kwam tegenover zijn broers bleef de band even sterk in de familie.
Verder waren er ook nog twee van haar jongere broertjes. Eentje bleek een talent voor dansen te hebben en al snel vroeg Roxanne of hij haar ook wat kon leren, waardoor haar eerste passie ontstond. Haar andere jongere broertje zorgde voor haar tweede passie, wanneer ze wat graffiti bussen in het tuinhuisje vond die uiteindelijk van hem bleken te zijn. Ze stimuleerde hem wel om het op de goede manier te doen, dus niet in de vorm van vandalisme. Ondanks de artistieke vrijheid die je ermee wilde overbrengen, ze wilde het niet. Er waren genoeg plekken waar het legaal was en soms werden er zelfs evenementen georganiseerd voor jongeren bij bouwterreinen. De houtenschermen die alles afschemerden waren altijd erg kaal en soms werd er dus gevraagd of men er wat moois van wilde maken.
Zo ontstond dus haar tweede passie.

Alles leek rooskleurig te gaan in het leven van het meisje. Ze was ook al wat meisjesachtiger geworden met dank aan haar vriendinnen, die haar thuis situatie wisten en er dus ook niet moeilijk over deden.
Toch moest alles weer in duigenvallen wanneer bleek dat één van haar broers in een gang zat, degene die zo vaak in elkaar werd geslagen: Lucas. Ze eiste dat hij de gang verliet, maar toen kwam ze achter de reden dat hij zo vaak gewond raakte: hij had het keer op keer geprobeerd maar iedere keer herinnerden ze hem aan de regels. Als hij definitief de gang zou verlaten en zou vluchten zouden ze hem opsporen en vermoorden, omdat hij teveel zou weten. Niet-wetend wat ze moest doen vroeg ze Marcus om hulp en deze kwam met het volgende plan:
Samen waren ze vast wel instaat met hun power om de gang voor eens en altijd op te heffen, zodat Lucas ervan verlost zou zijn.
Na haar broer een paar maanden te hebben achtervolgt om erachter te komen waar het hoofdkwartier van de gang was, en natuurlijk ook uitplannen met Marcus, zijn ze ernaar toe gegaan en hebben ze de gang opgeheven. Dit had echter wel twee grote gevolgen: Marcus werd in zijn knie geschoten tijdens hun aanval en daardoor werd zijn knieschijf kapotgemaakt waardoor hij nooit meer kon lopen op dat been en dus in een rolstoel eindigde. Het duurde ook niet lang of de hele familie kwam achter de powers van de twee.
Haar jongste broer wist van het bestaan van de Royal College en begon er gelijk over, wilde dat Roxanne ernaar toe ging: zodat ze een goede toekomst tegemoet zou gaan. Echter weigerde het meisje, ze wilde haar familie niet in de steek laten. Niet nu Marcus niet meer kon werken en alles dus nog zwaarder zou worden. Gezien het allemaal Lucas zijn schuld was nam deze alles op zich, verzekerde zijn zusje ervan dat alles goed zou komen hier en ze haar iedere week een brief zouden sturen om haar ervan te verzekeren dat alles goed zou gaan.
Na een week gaf ze het op en stemde ze in. Zo kwam het meisje op de school terecht waar ze nu is.

POWER
Roxanne haar power heeft alles te maken met teleportatie. Ze is instaat elk willekeurig object te teleporteren door er enkel naar te kijken en het in haar gedachtes te plaatsen op een andere plek. De grote maakt niet uit, er is enkel wat concentratie voor nodig.
Ook kan ze mensen teleporteren, maar dit doet ze enkel met toestemming van de desbetreffende persoon/personen. Er is echter wel een limiet hiermee: ze kan maar drie mensen teleporteren, inclusief zichzelf. Soms zal ze het ook doen zonder te vragen, maar enkel als het een gevaarlijke situatie is of iets dergelijks.
Verder is ze ook instaat om zichzelf te teleporteren. Dit heeft ook een limiet qua afstand, je moet dus niet verwachten dat ze ineens naar de andere kant van de wereld kan of iets in die richting. Haar echte limiet weet ze niet precies, omdat het moeilijk te meten valt. Maar meestal teleporteert ze zich kleine stukjes in de lucht, waardoor ze dus een soort van vliegt.


HANNAH @ ATF!
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Roxanne del Vico   za jul 06, 2013 12:34 am

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Roxanne del Vico

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: Accepted-