Deel | .
 

 June Adeline Chadwick

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: June Adeline Chadwick   di jul 09, 2013 11:14 pm

June A. Chadwick
NAME
June Adeline Chadwick
AGE
Nineteen
KIND
Student
FAMILY
Father: Marlon Chadwick
Mother: Jay Chadwick
Little Sister: April Chadwick

ALIAS
Selma
PERSONALITY
Het eerste wat je zal opvallen zijn June haar bijzondere ogen. Haar linker oog is namelijk blauw/grijs terwijl haar rechter oog bruin gekleurd is, wat ook wel bi-colored wordt genoemd. Ze heeft een gemiddelde lengte van 1.67 en ze is vrij smal van postuur. June is altijd al goed geweest in het ‘lezen’ van mensen,waardoor ze al snel genoeg weet of iemand te vertrouwen is.June is het type dat liever niemand wilt kwetsen en iedereen te vriend probeert te houden. June heeft al behoorlijk veel meegemaakt in haar jonge verleden waardoor ze vrij gesloten is over zichzelf. Ze biedt altijd een luisterend oor om andermans problemen aan te horen, maar praat zelden over haar eigen problemen of haar eigen verleden. Daarnaast voelt ze zich het gemakkelijkst in de natuur, en heeft ze al snel last van een opgesloten gevoel tussen vele mensen
HISTORY
June is het geboren in het prachtige Brisbane in Australië, waar ze al eerder op een surfboard zat dan dat ze kon lopen. Haar jeugd was geweldig, elke dag genieten van het prachtige weer, samen met de kids naar het strand en met veel vrienden genieten van het leven op de basis school. Maar de geweldige eerste jaren uit haar jeugd waren maar van korte duur. Rond haar elfde verjaardag gebeurde er merkwaardige dingen in haar omgeving. Eerst waren het kleine dingen: De stroming in het zeewater dat ineens veranderde, bloemen die ineens open bloeide in haar bijzijn, dieren die op haar afkwamen en haar vreemd aanstaarde. Maar het bleef niet bij die kleine dingen, wanneer haar emoties hoog opliepen vatten sommige dingen ineens vlam, of sprongen de flessen met drank kapot. Algauw wist June de connectie te leggen tussen de vreemde gebeurtenissen en haar emoties, echter waren er mede scholieren die dezelfde dingen hadden gezien. Ze wist dat ze niet zoals de andere kinderen was en dat zorgde ervoor dat ze bang werd, bang voor zichzelf.

Toen ze eindelijk al haar moed bijeen had geraapt er het tegen haar moeder vertelde, volgde er het grootste dieptepunt uit haar leven: Haar moeder keek haar aan alsof ze grof vuil was, en wilde niets meer met haar te maken hebben, en dat terwijl ze eigenlijk gewoon bang was voor het onbekende. Haar dochter was niet zoals de andere kinderen en daardoor paste ze niet in hun perfecte wereldje. June haar vader had weinig over de keuze van haar moeder te zeggen, hij hield van June maar haar moeder kon alleen nog maar kwaad over haar spreken. June was een monster, een freak en bovendien was het niet meer haar dochter.

Op twaalf jarige leeftijd liep June weg van huis, ze leefde van de straat en probeerde met haar nieuwe abilities zoals zij het noemde te overleven. June voelde zich erg aangetrokken iets wat waarschijnlijk te maken had met haar krachten, want zodra ze zich concentreerde en beide handjes op de grond plaatste kon ze contact leggen met de natuur, zo kon ze eten en drinken vinden en dus overleven in haar eentje. De eerste paar maanden waren ongelooflijk zwaar en emotioneel slopend. Ondanks haar jonge leeftijd was ze behoorlijk slim en wist ze dat ze niet kon liften omdat ze dan weer terug gebracht zou worden. June verstopte zich in vrachtwagens en andere laad karretjes om te liften richting Sydney. Eenmaal in Sydney wist ze wederom te overleven dankzij haar krachten, deze stad was groter en er waren meerdere zwervende kinderen zoals zij waardoor ze niet opviel, sterker nog er zocht zelfs niemand naar haar.

Enkele jaren leefde ze van de straat en sliep ze in parkjes of in de bossen, mentaal liep ze achter op haar leeftijd genoten maar fysiek was ze veel sterker, en daarnaast groeide haar krachten enorm, alleen al door de wil van het overleven. Op zestien jarige leeftijd werd ze van de straat geplukt en in een busje gestopt. Ze werd gedwongen om als prostituee te werken en van dat geld kon ze normaal eten kopen. June wist niet beter en zag dit als een kans om van het straat leven te ontsnappen. Maar algauw kwam ze erachter dat dit absoluut niet was wat ze wilde, en zodra ze zich maar iets verzetten activeerde ze haar krachten waardoor ze kon vluchten. Maar dat was niet voor lang. June had namelijk een heel huis laten afbranden en werd nu gezocht als 'dader'. June was wederom weer dakloos maar omdat ze gezocht werd besloot ze in een leeg pand in te breken om daar te slapen. Diezelfde nacht werd ze door een groepje onbekende mensen gevonden, terwijl ze haar krachten probeerde te gebruiken tegen hun was er iemand van de groep die ook krachten bezat en haar met gemak kon overmeesteren. Wederom werd ze meegenomen, alleen dit keer niet onder dwang maar vrijwillig.

June kwam terecht in een groot weeshuis, maar niet zomaar een gewoon weeshuis maar een huis vol met kinderen en volwassen die net zoals haar krachten bezaten. Voor het eerst in haar leven voelde June zich echt thuis. June kreeg les in verschillende vakken. Ze leerde te leven onder de mensen in plaats van op straat, en bovendien leerde ze haar krachten volledig onder controle te krijgen. June kreeg te horen dat ze namelijk over zeer bijzondere krachten beschikt, sterker nog ze was tot nu toe de enige van haar soort met deze krachten. De afgelopen twee jaar waren geweldig, een enorme  verandering in haar leef patroon en ze voelde zich weer als herboren. Alles uit haar verleden heeft haar sterker gemaakt, en doordat ze zoveel dingen heeft gezien weet ze nu ook precies wat zij wilt worden en wat ze wilt doen met de kennis die ze nu bezit.

POWER
June is een Elementist ook wel bekend als "Elemental being". De geruchten gaan dat een elemental persoon geboren wordt om de aarde te verdedigen, een elemental heeft de kracht om alle vier de elementen(Air, Earth, Fire & Water) van te creëren, manipuleren en absorberen. Elke abilitie heeft zo zijn voor en nadelen, het gebruiken van een element op zich kost niet zo heel veel energie. Maar het gebruik van meerdere elementen tegelijk wel. Doordat June de elementen kan absorberen kan ze ook haar energie terug winnen. Wanneer ze in contact met water is kan ze het water element dus gebruiken zonder moe te worden, dit geldt ook wanneer ze in vuur staat daar de vlammen haar niet kunnen branden maar ze het wel kan absorberen. Wind, vuur en water spreekt voor zich het element aarde is in dit geval bijzonder. De connectie met de aarde is namelijk het sterkst ontwikkeld bij June, zo kan ze dus contact leggen met de natuur en dus elk levend organisme, van planten tot dieren. Waarschijnlijk is dat ook de rede dat ze zich nog altijd meer thuis voelt in de natuur dan tussen de mensen.HANNAH @ ATF!


Laatst aangepast door June A. Chadwick op do jul 11, 2013 10:28 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: June Adeline Chadwick   wo jul 10, 2013 10:32 pm

Terug naar boven Ga naar beneden
 

June Adeline Chadwick

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: Accepted-