Deel | .
 

 Azule Elizabeth Martell

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Azule Elizabeth Martell   za aug 10, 2013 2:11 pm

Azule E. Martel
NAME
Azule Elizabeth Martell
AGE
17
KIND
Student
FAMILY
Maximillian L. Martell
Katherine Boleyn
Raven
Caleb
Mischa

ALIAS
-
PERSONALiTY

Na het ontdekken van haar kracht is Azule’s karakter enigszins veranderd. Het valt te vergelijken met bliksem: snel, precies en beheerst. Haar zelfbeheersing is meestal erg hoog waardoor ze soms koel over kan komen. Maar zodra ze boos is valt ze plotseling ontzettend fel uit.
Ze is vrij kieskeurig als het om vrienden gaat, dus mensen die de positie van haar familie kennen denken dat ze snobistisch is, al kiest Azule geen vrienden op basis van hun status.Hoewel ze qua vrienden kieskeurig is, is ze verder benaderbaar en gaat vaak goed met anderen om.
Azule is altijd alles aan komen vliegen: Rijke ouders, intelligentie, goede scholing en een mooi uiterlijk. Hierdoor is ze enigszins lui geworden en zal alleen haar best voor iets doet als ze daar genoeg motivatie voor heeft.


HISTORY

De Boleyn familie was eeuwen geleden al een van de machtigste adellijke families in Engeland. Deze status hebben ze door middel van handelen en bankieren weten te behouden. Maar de meeste macht verwierven ze door sterke verbintenissen met andere adellijke families te sluiten.
Katherine Boleyn was slechts veertien toen een raadgever met de power om visioenen van de toekomst te zien haar een voorspelling deed dat ze, mits ze de juiste match vond, vier bijzonder begaafde kinderen zou baren. Na dit gehoord te hebben begonnen de Boleyn’s direct met het zoeken naar de juiste persoon. Aangezien niet-adellijke mannen geen optie waren, was de zoektocht snel ten einde. Het oog van de patriarch van de Boleyn’s was gevallen op een van de telgen van het Franse huis Martell. Charles Martell was drie jaar ouder dan Katherine en was door de bijzondere power die door zijn familie stroomde de beste optie. Vele leden van zijn familie hadden de mogelijkheid om de energie die door het lichaam stroomt te besturen, al bleek later dat die power bijna niet aanwezig was bij Charles zelf. Toen ze beiden de huwbare leeftijd hadden bereikt trouwden de twee en kregen een jaar later hun eerste kind. Raven Martell was, zoals de raadgever al had voorspeld, zeer begaafd en kon water in iedere denkbare vorm besturen. Een jaar later werd Caleb geboren, die de power had om aarde te besturen.
Het nadeel van een gearrangeerd huwelijk was dat Katherine niets voor Charles voelde. Na twee zware bevallingen had ze haar twijfels bij het krijgen van een nieuw kind dat door zijn of haar powers net zo lastig als de twee oudste kinderen zou zijn. Maar na wat druk van haar familie en Charles kreeg ze twee jaar na Caleb een dochter: Azule.

Azule was de ideale baby. Ze lachte altijd en had met haar grote blauwe ogen en blonde krulletjes het uiterlijk van een engeltje. Katherine was opgelucht dat ze een kind had dat niet haar powers kon gebruiken voordat ze kon lopen en praten, maar haar familie dacht daar anders over. Iedereen vreesde dat Azule geen powers zou krijgen en de voorspelling nooit uit zou komen. Toen twee jaar later Azule’s jongste broertje Mischa werd geboren sloeg die vrees om in regelrechte paniek. Net als bij zijn broers uitte Mischa’s power zich erg snel. Hij had de gave om lucht te besturen nog voordat hij uit de wieg was. Daarentegen was Azule nog steeds een doodnormale peuter die geen enkel teken van een power liet zien.
Nietsvermoedend van de paniek rondom haar groeide Azule op als een onbezorgd kind. Het kon haar niets schelen dat zij de enige was zonder powers en zag het zelfs als een voordeel omdat zij niet naast de vele gewone lessen ook nog lessen voor haar powers moest volgen. Haar jaren zonder krachten ontwikkelde zich als ieder normaal kind. Nouja, ieder normaal kind dat uit een veeleisende adellijke familie komt en privélessen krijgt. Powers of geen powers, als lid van een adellijke familie moest ze voldoen aan strenge eisen. Maar ze had nooit het gevoel dat ze ergens moeite voor moest doen. Vrijwel alles kwam haar aanvliegen. Ze was een snelle leerling en omdat ze meer vrije tijd had dan haar broers beheerste ze de veel lesstof beter dan voor haar leeftijd nodig geacht. In plaats van dat haar ouders dit aanmoedigden betreurden ze slechts het feit dat ze geen powers . Iedere zoveel tijd nodigden ze iemand uit die beweerde dat ze Azule’s powers wel los konden peuteren. Iedereen vertrok zonder succes.
Uiteindelijk had haar vader er genoeg van en bedacht een plan. Een paar maanden na haar achtste verjaardag schrok Azule wakker door geluid in de gangen. Nieuwsgierig maar bang liep ze richting het geluid en trof uiteindelijk twee gewapende mannen aan. Voordat ze zich kon verstoppen hadden ze haar al gezien en liepen naar haar toe. Het meisje rende zo hard als ze kon, maar een achtjarige kan nou eenmaal niet twee geoefende moordenaars te snel af zijn. Voordat ze het wist werd er een mes tegen haar keel gedrukt en werd haar gevraagd wat haar laatste woorden waren. Doodsbang kneep ze haar ogen dicht en probeerde te ontsnappen. Het mes werd van haar keel afgehaald en ze hoorde de mannen schreeuwen.  Toen ze haar ogen weer opende dansten de vlammen voor haar ogen. De hele gang stond in lichterlaaie en het gezicht van de moordenaar was half verbrand. Geschokt rende Azule naar haar ouders die, in plaats van haar te kalmeren, haar feliciteerden met het ontdekken van haar gave. Azule had de kracht om vuur te besturen. Sindsdien noemt Caleb zijn zusje Ash vanwege de gang die ze in de as had gelegd.
Azule met haar power was compleet anders dan het onschuldige meisje dat ze ooit was geweest. Haar karakter paste zich aan haar kracht aan, net als bij haar broers. Dit bleek ook de reden te zijn dat haar broers veel sneller hun krachten hadden ontwikkeld. Hun karakters waren al aan hun krachten aangepast en Azule was altijd het tegenovergestelde van het vuur geweest. Azule werd een heethoofd, was koppig en haast niet te stoppen als ze eenmaal een doel voor ogen had. Ze benijdde haar broers omdat hun krachten zowel een goede als een slechte kant konden hebben terwijl haar kracht alleen maar destructie en pijn kon brengen.  Om die reden leerde ze zichzelf te beheersen en hield zich afzijdig van de rest. Bij haar trainingen deed ze wat er van haar werd gevraagd, maar verder gebruikte ze haar kracht haast nooit. Door deze verandering in karakter ontdekte ze dat ze ook bliksem kon besturen. Bliksem was anders dan vuur: Het was snel, precies en vooral beheerst. Deze eigenschappen pasten veel beter bij Azule dan die van het oncontroleerbare vuur, maar dat betekende niet dat ze de eigenschappen van het vuur niet meer in zich had. Door haar zelfbeheersing kwam dat haast nooit naar voren, tenzij ze er reden toe had.
Zoals de dag dat ze ontdekte dat haar vader zelf de huurmoordenaars had gestuurd. Furieus rende naar de tuin toe waar haar vader op dat moment naar de training van haar broers aan het kijken was. Alsof er een waas voor haar ogen verscheen schoot ze een aantal vuurballen op de man af die hem op een haartje na mistten. Als haar broers haar op dat moment niet tegen de grond hadden gewerkt dan had ze de man niet nogmaals gemist. Dit incident leidde er toe dat ze eerder dan gepland naar Royal college werd gestuurd om daar haar power, en haar karakter, te leren beheersen.

POWER

Azule heeft de kracht om vuur - in iedere vorm - te beheersen en naar haar wil te buigen. Haar beheersing van bliksem is beter ontwikkeld dan de beheersing van vuur aangezien daar harder op heeft getraind.


HANNAH @ ATF!
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Azule Elizabeth Martell   za aug 10, 2013 10:40 pm

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Azule Elizabeth Martell

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: Accepted-