Deel | .
 

 Matt Beochan

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Matt Beochan   wo jul 03, 2013 7:40 pm

Matt Beochan
NAME
Matt Beochan
AGE
18 years
KIND
Student
FAMILY
Max Beochan
Lucy Jones

ALIAS
Kaat
PERSONALITY

Ondanks het feit dat Matt veel rustiger is dan Max, weet hoe wel hoe je je moet amuseren. Hij is het type jongen dat alles kan doen zonder zich ervoor te schamen en heeft meestal wel een glimlach op zijn gezicht staan. Hij is meestal wel diegene die Max alles laat regelen als het om grappen gaat, maar vanaf het moment dat alles geregeld, verschijnt hij op toneel. Hij zorgt er altijd voor dat er niets misloopt en neemt meestal de schuld op zich als ze gepakt worden. Natuurlijk is dit altijd tegen de wil van zijn broer in die hem altijd wil beschermen, iets dat je nu eenmaal krijgt als je een minuut jonger bent. Volgens hem is dat ook de rede dat hij de stillere van de twee is, diegene die sneller over het hoofd gezien wordt omdat hij zich meestal terugtrekt in een hoekje met een tekenblok.

Voor de rest is Matt net zoals zijn broer een tekentalent en kan zich urenlang bezighouden met een tekening die hij daarna tot leven laat komen. Hij vindt het geweldig om te zien hoe zijn tekeningen over de tafel heen rennen en soms zelfs gevechten aangaan met de tekeningen van zijn broer. Soms maakt hij zelfs tekeningen op aanvraag om ze een centje bij te verdienen. Natuurlijk vraagt hij nooit erg veel, maar het is meestal wel genoeg om iets nuttig te kunnen kopen. Voor de rest is de jongen best behulpzaam en net als zijn broer redelijk verlegen als het op meisjes en liefde aankomt. Hij heeft nog maar een keer een relatie gehad, maar die kwam al snel tot een einde toen hij volgens het meisje toch niet interessant genoeg was.

HISTORY

Matt werd een minuut later dan zijn tweelingbroer geboren, maar was niet minder vrolijk. Hun moeder was een meisje van zestien die zonder dat ze het zelfs wilde zwanger was geraakt. Een kind zou ze misschien wel gehouden hebben, maar voor twee kon ze toch niet zorgen. Doordat ze het niet over haar hart kon verkrijgen om de tweeling van elkaar te scheiden, legde ze hen ten vondeling bij een Ierse vrouw van wie ze wist dat deze geen kinderen kon krijgen, maar er wel graag wilde. Zo kwamen de twee jongens in een heel andere omgeving terecht en kregen twee namen die erg hard op elkaar leken. In het begin gingen ze door het leven met de achternaam van hun ‘moeder’, maar later veranderde de vrouw deze naar een achternaam die goed bij hun gave paste. Ze begonnen namelijk al op een jonge leeftijd te tekenen en kregen het op de een of andere manier voor elkaar om hun tekeningen tot leven te laten komen. Natuurlijk schrok de vrouw er wel van dat ze dat konden, maar zei er niets van zodat ze hen niet zou kwetsen. Zo groeiden de jongens op en vonden het normaal dat ze iets konden wat een mens niet hoorde te kunnen.

In de kleuterklas verbaasden ze iedereen met hun talent en Max kreeg het zelfs voor elkaar om heel de klas op te stoken zodat ze wat kattenkwaad begonnen uit te halen. Matt stond altijd aan de zijde van zijn broer en nam toen al alle schuld op zich als het mis ging. Zo kwamen ze de kleuterschool en een deel van de lagere school door, zonder zorgen. Pas toen mensen hen als een freak begonnen te beschouwen, ging het mis. Geen van de twee broers voelden zich nog gelukkig op school en Matt was meestal wel achter Max’ rug te vinden omdat hij bang was dat ze hem zouden slaan of iets dergelijks. De vrouw die voor hen zorgde kon het na een tijdje gewoon niet meer aanzien en haalde hen van school om thuis les te geven. In die vertrouwde omgeving voelde de jongen zich veel meer op zijn gemak en bloeide terug helemaal open. Hij begon terug wat meer te zeggen en kon al wat meer lachen.

Pas op hun vijftiende hoorden ze iets van hun echte moeder in de vorm van een brief. Al vanaf dag een kon Matt niet goed opschieten met de vrouw die zei dat ze hun echte moeder was. Ze had hen gewoon in de steek gelaten en dat was iets dat hij haar nooit zou kunnen vergeten. Op de momenten dat Max een heel gesprek met hun moeder voerde, zat hij er meestal maar gewoon bij zonder een woord te zeggen. Pas toen ze interesse in hun talenten begon te tonen, begon de jongen wat mee te praten. Ondanks dat het ijs gebroken was, konden ze nog altijd niet goed met elkaar opschieten en was Matt de eerste die zei dat ze liever bij de Ierse vrouw bleef dan met haar mee te gaan. Lucy accepteerde die beslissing en kwam regelmatig op bezoek om haar kinderen te zien opgroeien. Op hun achttiende vertrokken ze met hun tweeën naar royal-college waar nog mensen die onverklaarbare dingen konden, zaten.

POWER
Animation –

Animation houd in dat je levenloze objecten tot leven kan wekken. Je kan dus bijvoorbeeld een dood gewone tafel tot leven wekken, deze zal dan praten als een echt persoon en kunnen bewegen zoals mensen ook doen. Het blijft natuurlijk nog wel het uiterlijk houden van een tafel. Daarnaast kunnen deze mensen vaak ook uitzonderlijk goed tekenen of beeldvormen (beeldhouwen, schilderen, metaal bewerking, hout bewerking, tekenen enz.)

HANNAH @ ATF!
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Matt Beochan   wo jul 03, 2013 8:15 pm

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Matt Beochan

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: Accepted-