Deel | .
 

 Dex Silver

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dex Silver
avatar
StudentPROFIELNaam : Michelle
Aantal berichten : 55
RPG SHEET
Student/Teacher Profile
Leeftijd: 23
Geslacht: Man
Liefde: -

BerichtOnderwerp: Dex Silver   za jun 13, 2015 10:17 pm

Dex Silver

age in 23 // student // Sebastian Stan


name. Dexter Luca Silver
dob. 12 April
alias. Dex
height. 1,89m
gender. Male
sexuality. Hetero
Dexter Silver.
23 jaar geleden is Dexter Silver geboren in de familie Silver. Dex was als kleine jongen altijd geïnteresseerd in echte jongens dingen. Auto's, Dinosaurussen en ga zo maar door. Hij dacht dan ook dat zijn vader een superheld was door het werk wat hij deed. Dex kwam dan ook vaak als kleine jongen in het lab van zijn vader en speelde hij met cellen die niet meer gebruikt konden worden. Hierdoor was Dexter van jongs af aan al bezig met biologie en natuurkunde en scheikunde. Hij was een slimme jongen die eigenlijk alles had wat zijn hartje begeerde. Maar het werd moeilijker voor hem toen hij naar de middelbare school ging.

Toen ging hij last krijgen van het feit dat hij niet zoals andere kinderen was. Zijn beste vriend was een zoon van de president en Dex zijn vader was ook niet onbekend voor de mensen. Kinderen van school wisten wel dat Dex het behoorlijk rijk had thuis en daarom wilde veel kinderen vrienden zijn met Dex. Hij was daar nogal naïef in en werd keer op keer gekwetst door kinderen omdat het niet om zijn vriendschap ging maar om zijn rijkdom. Dexter werd daar steeds onzekerder van en begon dan zichzelf beter voor te doen dan hij daadwerkelijk was.

De zoon van Silver Industries kan over mee weg komen. Een feestje geven met drank? Geen probleem zelfs als ze nog niet oud genoeg zijn voor drank. Dex was zo slim met natuurlijke stoffen dat hij drugs na kon maken. Vaak genoeg is Dex in het nieuws geweest als feestbeest en vaak genoeg hadden zijn ouders hem verteld dat ze teleurgesteld waren. Maar Dex leek zich daar niets van aan te trekken. Totdat het op een avond uit de hand liep.

Dex had voor de zoveelste keer een feestje gehouden in zijn appartement (de jongen was toen 17 jaar oud). Het feestje liep totaal uit de hand. Hij had de verkeerde drugs gemengd waardoor een hoop mensen in het ziekenhuis waren beland. Maar dat was nog niet het ergste. Toen zijn ouders voor de deur hadden gestaan om het feest te stoppen had Dex zijn moeder op zij geduwd. Ze verloor haar evenwicht en viel naar achteren van de trap af. Door de hoofdwond die ze opgelopen had was ze later in het ziekenhuis overleden.
Zijn vader heeft nooit gezegd dat het Dex zijn schuld was, maar hij heeft ook nooit gezegd dat het niet zijn schuld was. Een jaar lang moest Dex afkicken van de alcohol en drugs en daarna werd hij naar Cambrigde University gestuurd waar hij herenigd werd met zijn beste vriend Ethan.
Silver Industries.

hooio

alias

Alias: Michelle

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Dex Silver

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: C h a r a c t e r - C r e a t i o n :: registration-