Deel | .
 

 Gabriël Massimo Nathan de Ravin

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Gabriël Massimo Nathan de Ravin   wo jul 17, 2013 12:06 am

>>YOUR DEAR FALLEN ANGEL, GABRIËL<<
NAME
Gabriël Massimo Nathan de Ravin
AGE
Just turned 18
KIND
Student
FAMILY
Master de Ravin {father, immune}
Mistress de Ravin {mother}
Jason Richard de Ravin {brother}
Brandon James de Ravin {brother}
Seira Rose de Ravin {sister, immune}
Ulrike Margareth von Alzey {fiancée and friend, partly immune}

ALIAS
Emma
PERSONALiTY
Zijn persoonlijkheid kan het beste afgeleid worden als je kijkt naar zijn huisdier, Amarinde. Prachtig en betoverend, wanneer je naar het dier kijkt. De schubben glinsteren in het zonlicht, kronkelend vervolgt het wezen zijn weg. Door die wakende jagersblik heb je af en toe het idee dat hij je beter in de gaten houdt dan dat hij laat merken. Maar hoe kan zoiets moois ooit slecht zijn? Terwijl je je dat afvraagt loop je naderbij de slang, alles gaat goed.. Je bent betoverd door de zeer aanlokkelijke uitstraling. Wanneer je echter te dichtbij komt hapt Amarinde toe, zijn beet giftig. En zo ook Gabriël.

Keywords;;
{{Friendly, calming angel}}
Hij weet je gerust te stellen als je in paniek bent, te kalmeren als je schreeuwt. Onbewust heeft zijn uitstraling iets zachts, waardoor je hem eerder vertrouwen zal. Hem vertrouwen zal één van je betere keuzes zijn, de jongeman kan je helpen met problemen door zijn machtige positie en zal ook vaak geneigd zijn dit te doen. Dingen die hij niet met macht en invloed kan regelen weet hij door zijn harde werken te bereiken. Toch moet je oppassen wat je hem vertelt, want al verraadt hij je niet door over je te roddelen, zijn familie en zijn eer gaan boven alles.

Het zal niet lang duren voor je merkt dat hij een prikkelende persoonlijkheid heeft, Gabriël biedt een oase van rust en tedere warmte. Een werkelijke verlichting na het doorstaan van de andere jonge, zeer veeleisende Ravins.

{{An act of virtitude}}
Gabriël is redelijk dapper. Hij schrikt niet terug als er iets groots en angstaanjagends op zijn pad komt. Hij moet leiden en dat doet hij dan ook, zonder enige aarzeling, zonder fouten te maken.

Zijn hele leven is hij uiteraard voorbereid op het leiding geven. Hij is doelbewust, bijna een tikje autoritair. Als Gabriël besluit dat het nodig is om een bevel uit te vaardigen is het wellicht handig om zijn woorden zo letterlijk mogelijk op te volgen. Hij weet wat hij doet.

{{Refusing to destruct doesn't make you powerless}}

Als je het aan de familie voorlegt zal het antwoord eensgezind zijn: De hoofderfgenaam is zeer uitstekend opgevoed, het meest aangename gezelschap dat je je maar kan wensen. Enkel op twee puntjes voldoet hij niet exact aan de verwachting: nummer één zijnde zijn uiterlijk -niet smetteloos, maar eerder als een ruwe schets van schoonheid, volgens velen prachtig, maar niet passend in het picture perfect rijtje van zijn broers en zussen. Hij heeft zijn uiterlijk van zijn grootvader geërfd.

Als tweede punt zijn Powers. Uiteraard is het vrij bijzonder dat iemand op drie verschillende vlakken powers bezit, een of twee is het normale. Maar hij brengt de destructieve manier waarop zijn krachten gebruikt kunnen worden niet naar buiten. Hij kan op twee verschillende manieren mensen verschrikkelijke pijn laten lijden. Hij zou met verdere trainingen nog meer afschuwelijke kanten van zijn krachten kunnen ontwikkelen. Maar Gabriël weigert- onopvallend en niet met de letterlijke woorden uiteraard. Nee, hij focust zich op de controle, het inperken van de schade, het wegnemen van de pijn.
En dat waarderen sommigen familieleden absoluut niet, wat tot het label zwak heeft geleid. En hij vindt het prima en laat het maar zo. Het is beter dan gedwongen worden om mensen pijn te doen.

Zie hem dus niet als een onschuldige ziel die geen vliegje kwaad doet- eerder als een jongeman die weigert om te martelen enkel voor het oefenen, die meent dat zulke praktijken met zeer goede redenen gebeuren moeten. Hij zal zich nooit direct tegen zijn ouders en de duistere kantjes van de fameuze familie uitspreken, heeft daar ook geen behoefte aan. Hij is en blijft een Ravin.

{{When in doubt, just do what we do best; fake it}}

Niemand kan 24/7 de goedheid zelve zijn. Ook Gabriël heeft momenten waarop hij humeurig is, kwaad of prikkelbaar.
Met een zeer scherpe blik prik je dan wellicht door de warmte van de jongen heen en realiseer je je dat een groot deel van zijn begripvolle gebabbel aangeleerd is. Al vanaf jongs af aan moest hij met doodsaaie mensen converseren, verwende meisjes bezig houden en de strikte etiquette volgen die bij iemand van zijn stand passen. Waar zijn broers en zus veel meer vrijheid kregen tot zelfontplooiing stond zijn leven en daarmee ook zijn persoonlijkheid al redelijk vast. Dwang in combinatie met zijn aard hebben een prikkelende, vriendelijke, charmante persoon tot gevolg gehad. Op zich is daar niets mis mee, maar soms voelt hij zich een speeltje van een poppenspeler, die maar altijd ja en amen zeggen moet. Dan komt er een koppige, koele Gabriël om de hoek kijken met kantjes die je niet bij hem verwacht had. Hatelijk, in staat om één kleine fout tot wereldproporties op te blazen, niet beschaamd je met simpele rake woorden kilometers diep de grond in te boren. Tja, hoe moet je het zeggen; als je deze kant van hem tegenkomt dan ligt dat ofwel aan jouw compleet idiote gedrag ofwel aan andere omstandigheden, zoals een recent bevel van zijn vader om naar een dineetje te komen.

{{Arrogance is in my blood}}

Gabriël mag dan wel de vriendelijkste van zijn lichting Ravins zijn, maar dat betekent zeker niet dat hij een werkelijk lieverdje is. Hij weet dat hij een status hoog te houden heeft en door met allerlei dom gepeupel om te gaan kan dat niet. Arrogantie is hem niet onbekend.

Botte of ruwe figuren kunnen op weinig begrip rekenen en hij heeft eveneens weinig geduld met domheid. Als je bij hem op verkeerde voet begint zal hij je gauw duidelijk maken dat je zijn begrip en vriendelijkheid moet verdienen.

{{And innocent blood is on my hands}}

Gabriël heeft in voorgaande jaren vele levens weggenomen. Hij heeft jonge weeskinderen getraumatiseerd doordat hij onder dwang zijn hand op hun blote huid leggen moest. Lang, heel lang. Want zoals zijn vader weet kan de 'gave' in volle sterkte een effect hebben van wegbrandend vlees en rottende botten, een menselijk lichaam in een simpele beweging tot niets dan as en een plasje giftig bloed reducerend. Maar bij Gabriël lijkt dat maar niet te lukken. Wat niemand weet is dat hij zich expres inhoudt en dat die controle over zijn kracht misschien wel knapper is dan het op volle sterkte los laten barsten. Maar de leermeesters geven niet op tot de dood als eindstation bereikt was.

Het enige wat de andere kinderen konden doen was met grote ogen toekijken hoe het leven uit hun vriendje wegsijpelde, blij en bang tegelijk. Blij dat zij deze keer weer de dans ontsprongen waren, doodsbenauwd omdat de volgende elke minuut uitgekozen kon worden.

Master Ravin kende geen genade als hij eenmaal besloten had dat iemand straf verdiende en de man schrok ook niet terug voor de doodsstraf. Gabriël heeft dit moeten aanzien en moeten combineren.
Hij is dus aan de ene kant een charmante jongeman met een glas champagne in zijn ene hand en een prachtige jongedame, gevallen voor zijn vriendelijkheid, aan de andere. Maar hij is ook opgeleid om het volgende te worden: de genadeloze heerser, die onopvallend nog steeds zeer veel macht bezit en die ook zeker gebruikt ten verrijking van de Ravins.
O wee je gebeente als je bij Gabriël aan de verkeerde kant terecht komt, je kan beter smeken om genade en hopen dat hij je die bij hoge uitzondering schenkt.

FACTS
Sexual orientation: Hetero.
Love: voor Gabriël is al uitgekozen met wie hij trouwen zal: de Duitse schoonheid Ulrike von Alzey. Ze zijn vanaf geboorte aan elkaar beloofd, zoals het in ouderwetse tijden heel normaal was. De twee hebben in hun kleutertje veel samen gedaan, maar zijn daarna tot hun zestiende expres uit elkaar gehouden. Sinds de achttiende verjaardag van zijn toekomstige echtgenoot zijn Gabriël en Ulrike verloofd, het grote verlovingsfeest wordt nog druk gepland. Trouwen zal hij op zijn twintigste. Wel heeft zijn vader hem gezworen dat als hij een vrouw vindt die de goedkeuring van zowel de grootouders als hemzelf kan wegdragen hij met haar trouwen mag. Het is echter niet waarschijnlijk dat er een dame met even veel intelligentie, schoonheid én uiteraard status te vinden is waar hij dan verliefd op zal worden.
Gabriël heeft dus wel eens vriendinnetjes, maar serieus kan het gewoon nooit worden, hoe graag hij t ook zou willen. Soms maakt hij een escapade uit wanhoop en heeft een one-nightstand.
Maar uiteindelijk zal hij gedwee het pad van zijn vader volgen en Ulrike al zijn liefde en aandacht geven. Over twee jaar, dus dit standpunt kan uiteraard nog omslaan.
Nicknames: Master/Mister/Sir de Ravin Junior, Gabri, Gaga (hated by him)
Pet: Amarinde {female wild mountain snake, fairly poisonous bite, yellow-salmon orange pattern, red eyes}

Likes: The family pride. Snakes, bagels, leather jackets, gloves, christmas holiday, feathers. Chinese food. Cold weather with hot showers, rainy days, campfires. Dancing, having a conversation with a bright girl. Shakespeare. Morse, Esperanto. Myths and sages.

Dislikes: Supermarkets, restaurants, shaking hands, mathematics. Puppy's. Long boring diners. Giving speeches. Unexpected touches. His forced fiancée.

Hobby's: Learning different quirky languages. Dancing. Horseriding. Fabricating/designing his own individual outfits (unknown for family).

Fears: Getting locked up. Killing on purpose. Being an outcast in the family. Marrying Ulrike and then finding out she hates him.

Dreams: Earning his fathers goodwill. Letting everybody know what he is capable of without being violent.

Relationsships:
GRANDPA: Hij is bang voor de oude man, die hem zo harteloos gedrild heeft. Kinderen van vijf werden genadeloos afgeslacht en hij haat het. Toch kent Gabriël ook de warme kant van z'n opa, de zeldzame warme chocolademelk op een regenachtige dag smaakte als een godendrank.
FATHER: Gerespecteerd, een hoog figuur en zijn voorbeeld. Met ontzag wordt naar hem opgekeken. Gabriël voelt geen warme neiging zijn vader in een omhelzing te trekken, maar houdt wel van hem.
MOTHER: Gabriël wil zijn moeder het allerbeste geven. Voor haar houdt hij met liefde toespraken en organiseert een prachtig feest, omdat de jongen beseft dat ze dat verlangt.
BROTHERS: Zijn ene broer is de kille zakenman. Gabriël weet hem met gezag en afstandelijke vriendelijkheid onder zich te houden. Bij hem zal Gabriël veel strikter zijn om te voorkomen dat hij doorslaat en hem probeert te overstijgen.
De luiwammes van de twee heeft wel zeker zijn sympathie, al is Gabriël ergens jaloers dat zijn broer zo  vrij kan doen wat hij wil- niet op z'n minst met dames..
SISTER: Bij haar heeft hij altijd de neiging d'r even aan te raken. Haren goed doen, haar houding verbeteren door haar rug recht te duwen. Hij vindt altijd wel wat. Verder vermoedt hij dat ze een probleem heeft met telepathie en empathie dat verder reikt dan enkel het niet bezitten van de krachten. Daarom houdt hij haar goed in de gaten. Gelukkig is Seira geen flirt of een feestbeest, want werkelijk niemand is goed genoeg om haar de zijne te mogen noemen.

[b]APPEARENCE[b]
Gabriel is qua innerlijk dus zogezegd echt geen engeltje. Maar zijn ogen vol uiterlijke onschuld slepen je mee langs zonnige dagen en witte schapenwolkjes.
Hij is slank, pezig gebouwd en redelijk lang. bleke huid, blauwe ogen. Zijn haren worden zorgvuldig in een of andere dure designercut geknipt. De kleur van zijn lokken is lichter dan die van zijn zus, het zweeft tussen donkerblond en chocoladebruin in, al verft hij het incidenteel ook. In fel zonlicht kan je soms zelfs een rossig gouden gloed bespeuren.
Zijn kapsel is dus kortom perfect nonchalant en speels, als een lokmiddel van een vleesetende plant voor de onschuldige vliegjes.

Ook zijn kleding komt griezelig in de buurt van perfectie. Lederen jasjes, overhemden. Pakken. Nette schoenen. Loszittende nonchalante shirts. Hij heeft alle kanten van het kledingspectrum in zijn bezit en natuurlijk of handgemaakt door de privé kledingmaker die zijn vader fulltime in dienst heeft of van bekende designerlabels. Toch prefereert hij unieke stukken.

Nu denk je vast; Goh, deze jongeman past werkelijk precies bij dat prachtige ideaalbeeld van de pictureperfect Ravin, denk dan maar opnieuw.

Volgens zijn vader ziet hij er te veel uit als een avantgarde homoseksuele jongen, te weinig als een leider. Volgens zijn moeder is zijn kaaklijn te 'Russisch'. Dat is allemaal overkomelijk. Zijn huid is immers bleek en schoon. Op een smet na. Het litteken dat zich in zijn nek bevindt heeft hem voor de Ravin-traditie volkomen verpest. Het loopt vanaf zijn linkersleutelbeen over zijn schouder naar achteren en scheert rakelings over zijn schouderblad. Het eindigt op zijn ruggengraat in een dunne punt. De vorm doet denken aan een slang, als je lang staart lijkt het litteken wel te bewegen. Dat Amarinde ook graag op exact die plaats van het uitzicht geniet werkt mee aan het beeld van slangenlitteken.

En het maakt hem een buitenbeentje.

[b]HISTORY

Gabriël is de oudste zoon van de lichting nieuwe de Ravins. De oudste levende dan wel. Daarvoor hadden ze een dochtertje gekregen dat al na één maand stierf, met een groenige kleur- alle aanwijzingen dat ze een gifdrager was met te weinig controle. De ouders waren vastbesloten om niet alleen dit incident te vergeten, maar ook te voorkomen. Bij Gabriël waren er dus onmiddellijk maatregelen genomen. Hij werd nauwlettend in de gaten gehouden en er werd hard gewerkt aan antistoffen. Niemand wist van het eerste dochtertje af en dat hielden de Ravins graag zo. Al onmiddellijk sinds zijn geboorte staat hij alom bekend als de oudste, de enige en de erfgenaam, de toekomstige vertegenwoordiger van hun geslacht. Hij is Ravin Junior en zijn zoon zal daarop weer de volgende Junior worden. Het geslacht van de Ravins gaat eeuwen terug in de tijd. De roots van deze wijdverspreide familie zijn onmogelijk te achterhalen, maar hun stamboom is ontzettend indrukwekkend. Een echte adelfamilie, van vader op zoon werd de titel van Master de Ravin doorgegeven. Deze titel houdt in dat dit de leider van huize Ravin is en de vertegenwoordiger. Er gebeurt niets zonder het medeweten en de toestemming van de huidige Master. Die functie ligt ook voor Gabriël weggelegd, wat al meteen veel vaste beslissingen voor zijn toekomst betekende.

Gabriël was haast een jaar oud en had een zeer veelbelovende uitstraling. Er waren nog geen andere zoons geboren, maar moeder was al wel zwanger geraakt. Gabriël is constant gepusht om zo snel mogelijk krachten te vertonen. De gevolgen hiervan zijn zeer groot geweest. De kracht die zich normaal gesproken rustig zou ontwikkelen is door zijn opa zeer snel in gang gezet. Hij was begaafd, wat inhield dat hij over al zijn krachten een ongewone beheersing bleek te hebben. Het waren wellicht niet de meest sterke krachten, maar hij beheerste ze wel. Zijn telepathie werd vlug ontwikkelt, maar zijn empathie bleef op een vrij basic niveau hangen. De giftige aanrakingen van het kind werden door speciale genen die slechts af en toe in de familie voorkwamen gegenereerd. Van de recente Ravins was enkel grootvader ook capabel om dit te doen. Het is als volgt gegaan: Gabriël bleek een aanleg te hebben voor de kracht 'Poisunous touch' toen zijn voedsters en kindermeisjes bij bosjes ziek werden. Onmiddellijk werd opa erop afgestuurd die hem  monitorde, maar er nog niet in trainde. Kindermeisjes hadden lange mouwen en handschoenen in hun tenue, wie dat niet consequent droeg stierf. Het hoogtepunt van die sterfte lag op driejarige leeftijd van de jongen.

Hij begon rond die tijd ook met intensieve lessen, wanneer hij vijf was sprak hij vloeiend Engels, Frans en Duits. Gabriël was een zeer makkelijke jongen, hij was gehoorzaam en tot op het engelachtige af geduldig. Spelletjes die hem op zijn toekomst voorbereidden speelde hij vol overgave. Op één dag na. Op de dag na zijn verjaardag wilde hij niet leren. Hij ontvluchtte gewoonweg het kantoortje waar hij op de leermeester te wachten zat. In zijn nette op maat gemaakte designer schooluniform sprintte Gabriël naar buiten. Hij klom in de reusachtige boom met hun boomhut, waarna hij de touwladder optrok. Grootvader kwam eraan met zijn gouden stok en twee leermeesters achter zich aan. De oude man was vele malen sneller dan zij. Met empathie werd hij gedwongen om naar beneden te klimmen. Het was geen eerlijke strijd, drie volwassen geesten tegen één op hol geslagen jochie. Gabriël kwam naar beneden, maar halverwege trok een eekhoorntje de aandacht. Hij slipte en viel, waarbij een afgebroken boomtak zijn vlijmscherpe punt venijnig in zijn huid zette. Hij is met de touwladder verstrikt geweest en heeft zo een litteken opgelopen. En Gabriël beklom nooit meer een boom. Motorisch was de kleine jongen toch ook nog niet klaar voor eeuwenoude bomen.

Zijn talenten bleken algauw bij talen te liggen. Vandaag de dag spreekt hij vloeiend Engels, Frans, Duits en Spaans. Hij kent de beginselen van Latijn, Grieks, Italiaans. Ook spreekt de jongen een basis Chinees en oefent momenteel op zijn Esperanto, Chinees en Morsecoderingen. Puzzels, geheimschriften, hiëroglyfen.. Gabriël houdt ervan.

Gabriël kreeg er broertjes bij met een geheel ander karakter dan hij. Samen groeiden ze op, terwijl het jochie steeds slimmer werd. Hij kreeg door dat hij zijn gif kon verplaatsen, zelfs kortstondig uit kon schakelen. Zo kon hij zorgeloos spelen, wat hem wel mentaal zeer uitputte. Als hij kwaad was deed hij zijn broertjes pijn door hen op de blote huid vast te grijpen. Opa, vader en Seira, bij hen kon hij onnadenkend doen wat hij wilde aangezien het gif niet werkte.

Gabriël is geïntroduceerd met de dood door een puppy aan hem te geven. Het was op zijn vijfde verjaardag, hij was enthousiast en stormde onnadenkend op de chocoladebruine pup af. Het dier kwispelde, wilde geaaid worden. Maar dat liep niet al te goed af. Het beestje worstelde en vocht, piepte en stierf een pijnlijke dood in de handen van het jongetje. Dit werd vanaf camera's geobserveerd. Getroffen door de potentie van een gecontroleerd moordwapen werden er leermeesters op af gestuurd die hem vanaf zijn vijfde jaar al trainden. Controle, versterking. Naast de normale telepathie en empathie lessen kreeg hij ook dit. Gabriël heeft in die jaren een groot aantal weeskinderen horen krijsen, alles wat hij kon doen was ze zo snel mogelijk uit hun lijden verlossen.
Zijn opa dwong hem ze te doden, om de volgende dag lief het initiatief voor een nieuwe slaapzaal in het weeshuis aan te kondigen voor honderden ontroerde aanwezigen. Deze zieke spelletjes maakten van Gabriël algauw een instabiel persoon. Hij zocht koortsachtig naar een manier om het te kunnen controleren. Daar is hij in geslaagd, hij kan nu met zeer veel focus bijna schadeloos iemand aanraken. Maar dat accepteerden de leermeesters niet als het einde. Hij heeft een onschuldig rijk meisje haast vermoord in een poging zijn vader onder druk te zetten om de afschuwelijke trainingen te stoppen. Gabriël dreigde om iedere diplomaat die hij moest ontmoeten te vergiftigen. Toen is hij in de keukens aan het werk gezet als de eerste de beste hulp, moest keihard werken voor ongeveer twee weken. Dan zag hij zijn kans en vergiftigde de schaal van zijn moeders lievelingsgerecht. Nadat zij ziek is geworden werd hij naar de zaal meegenomen waar hij toe moest kijken hoe twee trillende kleuters voortaan voorproevers waren. Hij gaf op, deze strijd was verloren tenzij hij nog meer levens wilde wegnemen. Gabriël moest verplicht nog twee weken werken, als staljongen en assistent van de kleermaker deze keer. Ondanks de fysiek veeleisende kanten vond hij beide banen heerlijk. Ook na zijn vrijlating is hij dus vrijwillig bij de stallen blijven helpen, met handschoenen aan. Kleding maken werd daarnaast zijn nieuwe geheime hobby.

Hij is charmant, maar zeker geen rokkenjager. Meisjes vallen eerder voor zijn onopvallende attenties en het openhouden van deuren dan voor mislukte 'Did it hurt when you fell from heaven? (Because your face looks so flat..)'-pickuplines. Op zestienjarige leeftijd ontmoette hij zijn toekomstige verloofde, Ulrike. Een Duits meisje met alles wat een Ravin in een echtgenote zoekt. Maar Gabriël en Ulrike zien elkaar als vrienden, niet als partners. De deal dat Gabriël elke gelijkwaardige jongedame mag voorstellen aan de familie is gauw gemaakt, maar op zijn eenentwintigste moet hij onoverkomelijk trouwen.

Gabriël is naar Royal College gegaan om daar aan de druk van zijn ouders te ontsnappen en tegelijk een oogje op zijn broers en zus te houden.

POWER
>>Stopping the tears of a fallen Angel<<
Zoals het een 'normale' Ravin betaamt heeft ook Gabriël telepathische en empathische aanleg. Bij hem komt dat op twee manieren tot uiting.
1. Telepathie;; Het versturen van gedachten.
Gabriël is als een radiozender en de mensen om hem heen zijn dan radio-ontvangers die zijn spreekwoordelijke gedachtenmuziek ontvangen.
Zijn actieve veld is ongeveer 200-300 meter in een cirkel. Hij kan een openbaar signaal uitsturen of zich op 1 enkele persoon richten als hij zich concentreert.

Hij kan op iemands gedachten finetunen, door allebei aan hetzelfde te denken. Dit werkt bij Seira niet, door haar gebrek aan krachten die het blokkeren. Hij voelt haar aanwezigheid wel, maar kan er niets mee.

Mensen waarmee hij getuned is kan hij van afstand beelden of impressies doorsturen, net als een korte boodschap wanneer hij die inwendig uitspreekt.
Als hij in (levens)gevaar is komt dit door in de gedachten van alle mensen waarmee hij deze telepathische band heeft én iedere aanwezige in een radius van ongeveer een halve kilometer. Die zullen een gealarmeerd gevoel krijgen en een adrenalinekick door het gevoel van gevaar. Een deel van hen zal ook de neiging hebben actief naar hem op zoek te gaan om te helpen. Gabriël kan dus geen gedachten lezen, maar juist projecteren. Hij oefent erop om ook blijvende ideeën te plaatsen, maar dat is gecompliceerd omdat een idee zich uit een kleine gedachte vormt als het op natuurlijke wijze gaat. Je moet dus de exact goede gedachtengang plaatsen.

2. Empathie: Bij Gabriël is het empathie gedeelte vrij zwak vertegenwoordigt. Vroeger had hij veel meer potentie, maar onder de onderzoeken van zijn opa naar het genereren van meer krachten heeft dit gedeelte van zijn power moeten lijden.
Wat hij nu nog kan is vrij basic.
Boos, blij, verdrietig. Sterk of zwak. Leugens die hem verteld worden. Dingen die je normaal aan iemands houding en stem afleest voelt hij aan. Het bereik van dit gevoel is afhankelijk van hoe veel hij van die persoon weet, de focus die hij erin stopt en de obstakels (muren). Bij direct zicht kan hij soms aura's waarnemen, maar ze interpreteren is lastig.  Invloed op gevoelens heeft hij absoluut niet, tenminste niet door zijn Power.

Wat Gabriël door een ongeluk heeft ontdekt is dan hij nog één ding kan: Pijn wegnemen, versterken, omruilen of overnemen. Pijn versterken kost het meeste moeite, pijn overnemen in het begin het minste tot hij het voelt. De verbinding stopzetten is dan een instinctieve reactie maar zeer lastig.

>>And a little touch of poisonous love<<
"I bet I can be your Kryptonite tonight.."
Touches like heaven, that burn like hell..
Gabriëls aanrakingen zijn als de hemel, zijn vingers zijn teder en hij is in staat geweldige massages te geven. Werkelijk, hij kan je liefkozen, je haren met gemak in een prachtig model boetseren.

Maar er is één klein probleempje; in zijn aderen stroomt gif. Hij is giftig. Altijd. Het is niet iets wat hij aan en uit kan zetten, al leert Gabriël wel hoe hij ermee kan spelen, zodat bijvoorbeeld zijn hand tijdelijk nauwelijks gif bevat, omdat hij alles naar zijn teen stuurt. Dit is echter verre van ideaal, want hij kan natuurlijk nooit zijn hele lichaam veilig maken. Als er één ding is wat hij niet is is dat wel veilig..

Als je via een bloedtransfusie aan zijn bloed komt brandt je vanbinnen uit weg. Als je hem onverwacht dwingt je de hand te schudden zul je daar snel een jeukerig gevoel aan over houden, om een paar uur later een mysterieus bultige te ontdekken, een soort groen knobbeltje.

Het gif noemt Gabriël zelf Kryptonite, omdat het altijd de zwakke plekken van zijn doelwit lijkt te zoeken en daarin slaagt ook, omdat het op haast iedereen effect heeft. In Gabriëls lichaam evolueert en verandert het langzaam om de mensen die hij aanraakt meer schade op te leveren. Ook immune mensen kunnen er dus weer opnieuw slachtoffer van worden, vergelijk het met een griepvirus. Verder klinkt Kryptonite natuurlijk gewoon cool als je dat als zesjarige bedenkt.

Toepassingen:
x Het gif bevindt zich oorspronkelijk in zijn aderen, lymfevaten en klieren.
x In al zijn lichaamssappen bevinden zich gifdeeltjes, weliswaar in mindere mate, maar nog steeds aanwezig en werkzaam. Bv zijn spuug, zweet, lymfesappen etc
x Gabriël zal gif in zijn aanraking door laten komen.
x Dit gebeurt altijd, tenzij hij het met moeite tijdelijk tegenhoudt. Verder kan hij een aanraking ook juist extra krachtig maken door er extra gif heen te sturen.
x Hij kan wapens, etenswaren, water of dampen gif laten absorberen of ze in een laagje gif verpakken.

x Immuniteit:
- een paar zeldzame mensen zijn van nature al immuun voor het gif, Gabriël is er echter in zijn hele leven slechts 3 tegen gekomen: zijn grootvader, vader en zijn kleine zusje. Ook Amarinde, zijn slang, kan er uiteraard tegen.
- Als je lang en regelmatig in aanraking komt met steeds opbouwende hoeveelheden kan je ook deels immuun worden -al werkt dit alleen voor aanrakingen op de huid echt goed. Dit is bij zijn broers en moeder het geval.

x De symptomen waarvan Gabriël afweet zijn:
-bij lichte vergiftiging: duizeligheid, lichtheid in het hoofd, de onmiddellijke vorming van een groenige blaar/zweer, die jeukt.
-bij zwaardere gevallen: misselijkheid, grote brandende blaren die bij het openbarsten ook wat gif blijken te bevatten. Zwarte vlekken in het hoofd. Soms zelfs flauwvallen. Trillerige, spastische onwillekeurige bewegingen. Waanbeelden.
-bij dodelijke/bijna-dodelijke hoeveelheden: Eerst voel je er niets van, kleur trekt langzaam uit je huid weg, je wordt lijkbleek met een groenige teint. De huid begint te vervellen, blaren en brandwonden over het hele lichaam. Bloeduitstortingen die vreemd lichtgevend groen van kleur zijn. Uiteindelijk kan dit leiden tot 1 of meerdere hartstilstanden, de dood of een comateuze/kritieke toestand.

x De remedies:
-Het gif van Amarinde cancelt het effect van Gabriels aanrakingen.
-Gabriël kan met een hand boven de getroffen plek zweven. Zo houdt hij de gifdeeltjes bijeen, waardoor de plek niet uitbreidt en hij kan een deel in de lucht verdampen, wat helpt om de pijn en jeuk te verzachten.
-Melk blijkt te helpen, waarschijnlijk door de enzymen en eiwitten. Zowel inwendig als uitwendig te gebruiken.
-Brandnetelbladeren op de blaren plaatsen.
-Jodium om de getroffen plaatsen druppelen of op de opengekrabde blaren vermindert de jeuk en verdunt het gif.
-De huid in lauw water weken, maar absoluut niet schrobben of afdrogen.
-NIET krabben aan de blaren.

x Effecten voor Gabriël:
-hij kan geen brandnetels of melk verdragen, het is net een allergie voor hem dus van melk drinken kan hij ook goed ziek worden. Verder is jodium voor hem gewoon onprettig.
-Gabriël kan nooit helemaal honderd procent veilig zijn voor anderen om aan te raken, zelfs als ze momenteel immuun zijn.
-Hij heeft soms last van het gif als dat zich aanpast omdat zijn eigen lichaam moet reageren op die verandering.
-Hij kan geen eten met mensen delen zonder dat zij risico lopen.
-Zijn stofwisseling is zeer snel en werkt op vet/glucose inefficiënt omdat het gif deze wegbrandt.
-Hierdoor heeft hij minder spieropbouw en dik wordt hij zeker niet.
-Hij wordt niet snel ziek
-Muggen/bijen etc steken hem niet.
-over wonden vormt zich snel een groengele korst die het bloeden stopt.

HANNAH @ ATF!


[ik heb geen plaatje omdat ik geen laptop heb nu c; de ontbrekende dingen worden spoedig toegevoegd, maar de essentie is er geloof ik wel he :3][/b][/b][/b]
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
GastPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Gabriël Massimo Nathan de Ravin   wo jul 17, 2013 10:14 am

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Gabriël Massimo Nathan de Ravin

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cambrigde University :: Accepted-